24 Μαΐου 2019

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης με τον Δημήτρη Τσώμο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης με τον Δημήτρη τσωμο σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δημο καμένων Βούρλων


28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα μας ενημερώσει ο Υ/Δ κ. Τσωμος πόσα λεφτά έδωσε γι αυτή τη σικέ συνέντευξη του στο κανάλι ΕΝΑ Λαμίας? Πήρε ΤΠΥ ή κάποιο άλλο νομιμο φορολογικό παραστατικό? Αναρτήθηκε στη Διαύγεια?

Ανώνυμος είπε...

Φέρτε τώρα τον εισαγγελέα!τι κάνει νιάου νιάου στην τηλεόραση που μπορεί και διαβάζει (όχι με πολύ μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα ωραία).Αφού καλά το πήγες...ούτε εμφανιστηκες στη αρχη,ούτε τίποτα ...άντε γραψαμε και εμείς και δύο χαζομάρες και τέλος. Μετά τι το ήθελες και γυρνάς τα κανάλια? Λάθος τραγικό και θα σου στοιχίσει!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Και ΠΙ....ΤΟΠΙ
ΜΗ Και ΛΟ...ΜΗΛΟ
ΜΑ Και ΜΑ...ΜΑΜΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από 30 αναγνώσεις, η μαθητής της τρίτης δημοτικού, κατάφερε να αναγνώσει το κείμενο με αργή ταχύτητα μεν, αλλά με το συμμαθητή του - εγγονό του - να καμαρώνει για την πρόοδο του παππού του.

Ανώνυμος είπε...

μη μασας, εμαθε πιο γρήγορα απο πιπιλα που ειναι και 5χρονια

Ανώνυμος είπε...

froso eprepe na to kopseis ton fousti. ksaderfos den einai o enas?

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιωτης απο μέσα απο το κείμενο δεν διαβαζει και αυτός ;; καλυτερος ειναι ;
εδω και 5 χρόνια δεν έκανε οθτε ένα βημα βελτίωσης ,
την τελευταια στιγμή ,διαβαζει οτι του δώσουν ....ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιάνεται ρε ο Τσωμος...λες και τελείωσε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας!

Ανώνυμος είπε...

Ο τσώμος πήγε και σχολείο ο καράφλας πλήρωνε στη σερβία με τενεκέδες λάδι τα μαθήματα. Όσον αφορά την ειδικότητα του ρωτήστε στο Λαικό να σας πούν ας είναι καλά ο Γιαννόπουλος που τον έκανε άνθρωπο. Ευτυχώς μεθάυριο ο δήμος αλλάζει χέρια.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα ρε το μπαγασα χαχαχαχα. Σε πέντε χρόνια πού θα ξαναπροσπαθησεις ρίξε το χρημα σε ραδιόφωνο και να είναι και μαγνητοφωνημένη για το απαραίτητο κόψε ραψε...ρε το θεουλη χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΕΙΣ ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΠΙΠΙΛΑ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Το ότι 9 στα 10 post είναι κατά του δημάρχου είναι ένα σημάδι. Λάσπη,λάσπη λάσπη!εντάξει λοιπόν την Κυριακή το βράδυ θα τα πούμε,Συκιωτης με την πρώτη!

Ανώνυμος είπε...

Λασπη ; απο αυτο ξερει ο Συκιωτης

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ο γιατρός λέει ότι ζει από το ιατρείο του τότε γιατί δεν δωρίζει την δημαρχιακή αποζημίωση στον Δήμο Όπως ο Τσωμος ενημέρωσε Εχθές?

Ανώνυμος είπε...

Τέλος,το άγχος για την επόμενη μερα,ποιος θα αντικαταστήσει τον Τσωμο γιατί στην ηλικία του δεν είμαστε και για συγκινήσεις. Και θυμηθείτε με μετά από 2 χρόνια ο Τσωμος θα κάνει δουλειά με τον Δήμο!έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΤΣΩΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΟΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ (ΟΧΙ ΛΑΜΙΑ) , ΒΛΕΠΕΙ & ΒΙΩΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ , ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Λίγες ωρες πρίν ανοίξουν οι κάλπες θα ηθελα να καταθέσω ενα σκεπτικο, για προβληματισμό όλων των ψηφοφόρων του ΔΗΜΟΥ.
Εχετε σκεφτει οτι μπορει να είναι τοσο καλα στημενο το παιχνιδι αναμεσα σε ΤΣΩΜΟ-ΣΥΚΙΩΤΗ , για το μοίρασμα της πιτας μετεκλογικά(Ασχετως το ποιος θα βαφτιστει Δήμαρχος
?).ΟΙ του ΚΚΕ ουτως η άλλως το μόνο που τους ενδιαφερει ειναι να εχουν μια εκπροσωπηση(ειτε λεγοντα αυτοδιοικητικα, ειτε εθνικο κοινοβουλιο, αρκει να λαμβάνουν αυτα που τους αναλογουν και να ψιλογαβγίζου), απο την άλλη δε ο ΠΑΠ ειναι διαχειρίσιμος, αρκει να τον βάλουν σε καμια εκπροσώπηση στα τουριστικα(να κανει τα ταξιδακια του για αδελφοποιησεις πολεων κ.λ.π.
Οποτε το μοίρασμα της πιτας θα γινει αναμεσα σε ΣΥΚΙΩΤΗ-ΤΣΩΜΟ.
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 τους τόσο αφερεγγυοι που δεν εμπιστευονται ο ενας τον αλλον.Ετσι ο μεν ΤΣΩΜΟΣ τοποθετησε σαν δικλειδα ασφαλειας στον ΣΥΚΙΩΤΗ τον ΠΑΤΑΡΓΙΑ, ο δε ΣΥΚΙΩΤΗΣ αντίστοιχα στον ΤΣΩΜΟ τον ΚΑΚΑΡΗ.
Αυτα εν συντομια..Οσοι διαβάσετε αυτη την αναρτηση ,εχετε λιγο χρόνο ακομη πριν ανοιξουν οι καλπες ,για να σκεφτειτε. Τα συμπερασματα δικά σας.ΠΡΑΞΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ για να μην κανετε αναλυσεις αργοτερα και λυνετε τα προβληματα στα καφενεια.

Ανώνυμος είπε...

3:02 βλέπεις πολλές κατασκοπικές ταινίες, και πιθανόν να σου περνάει από το μυαλό ότι μας ψεκάζουν. Τώρα που το καλοσκέφτομαι μπορεί να νομίζεις ότι μας παρακολουθούν και μέσα από την τηλεόραση.

Ανώνυμος είπε...

Ψήφισα Ασημίνα Ιγγλεζου. Τρελό μωρό. Τέλος.
Άντε καλό βόλι και στους υπόλοιπους εδώ μέσα. Ήρθε η ώρα τα Καμένα Βούρλα να γίνουν η ηπειρωτική Μύκονος με τις ευλογίες Ασημίνας και καραφλου ηγέτη!
Λίγες ώρες έμειναν για να σας στείλει ξανά στις λαγοτρυπες σας ο καραφλος ηγέτης που με κάθε του λέξη μαγεύει τα πλήθη.

Ανώνυμος είπε...

Μαγεύει ο καραφλας εεεε? Τα λεωφορεια που έφεραν τους ρομα απο την Λαμια και τους λαθρο απο τα Θερμοπύλια στην ομιλια του Πιπιλα στον αγιο δεν τα λες εεε ?
Τους ταϊσαν και ενα σουβλακι στον Μαντζαλαρα......εεεεε ρε βόδιαααα....Ξυπνατε......

Ανώνυμος είπε...

Λάσπη ως συνήθως από τους γνωστούς άγνωστους.

Ανώνυμος είπε...

Προς 3.02
Τέτοια ώρα για να γράφονται αυτές οι υποχθόνιες σκέψεις..πρέπει να είχες πιει πολύ ..θρίλερ
..πολύ σενάριο

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε εποχες 1961.Συκιωτο-Καλικατζαραίοι .Μιληστε.Που ξαφανιστηκατε?Ο εκ Καμενων Βούρλων αντ'αυτου να στησει πάγκο στο σχολειο και να μοιραζει ψηφοδελτια ΠΑΠ για να μειώσει ψηφους απο τον Τσώμο και να αλλοιωσει το εκλογικο αποτελεσμα και την βούληση των πολιτών. .ΑΙΣΧΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ..Ηπιους χαρακτηρισμούς βεβαια ,γιατι αν γράψω αυτο που σας περιγραφει και σαν χαρακτηρίζει, θα με κόψει ο bloger.Αλλά περα απο όλα αυτα , ρε ΤΣΩΜΟ και ΠΑΠ γιατι δεν καλειται να επεμβει ο εισαγγλεας.? Μηπως επαληθεύεται ο γνωστος-αγνωστος που μας είπε οτι ειναι σικε το παιχνιδι ?

Ανώνυμος είπε...

κόψε τα σκληρά ρε καημένε - καμένε! περιορίσουμε στην ολμεκα.
τα ιατρικά σου προβλήματα θεραπεύονται , κατά το δυνατόν, σε νοσηλευτικά ιδρύματα της δυτικής Αττικής.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΣΩΜΑΙΟΙ ΟΣΟ Η ΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ..ΠΑΤΕ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΣΑΝ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ...ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ.
ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ.
ΚΑΛΟΟ ΒΡΑΔΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΑΣ.
ΞΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Εφτασαν τα πρώτα Exit Polls:

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: 38%
ΤΣΩΜΟΣ :37%
ΣΥΚΙΩΤΗΣ:17%
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ: 8%

Ανώνυμος είπε...

Καλαααα.... κουκλωθειτε τωρα κ σε 5 χρονια μπορει κ να εχετε ξεπερασει το σοκ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα