15 Μαΐου 2019

Τα «Έργα και οι Ημέρες» ενός αποτυχημένου Δημάρχου..!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Γράφει ο Οικονομολόγος Γιάννης Σκούφιας –  14/5/2019


Συμβαίνει συχνά οι Δήμαρχοι να εξωραΐζουν την πραγματικότητα ώστε στα δικά τους μάτια να μην φαίνεται δυσάρεστη. Έτσι, νομίζουν πως όλα πάνε καλά. Δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και δεν έχουν λόγο να κάνουν κάτι για να την αλλάξουν.

Ο κ. Συκιώτης, ο επί 5 χρόνια Δήμαρχος του ΔΚΒ, στις 19/4/2019 παρουσιάζοντας τον συνδυασμό του «ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» για τις εκλογές της 26ης Μαϊου, αναφέρθηκε και στις προγραμματικές θέσεις που θα οδηγήσουν το ΔΚΒ στην επόμενη μέρα. Έκανε έκκληση σε εμάς τους δημότες να τον στηρίξουμε για 2η φορά και δεσμεύτηκε ότι στη «νέα θητεία του» θα ολοκληρώσει το αναπτυξιακό πρόγραμμα της 1ης θητείας, έχοντας ως οδηγό τη συνταγή :
Διαφάνεια, Συνέπεια, Συνεργασία.
Όλα αυτά τα επανέλαβε και χθες στο debate στην TV Star Λαμίας.

Δεν μας είπε, όμως, ποια έργα υλοποίησε στη 5ετη θητεία του.
Επειδή αυτή η λεπτομέρεια του ξέφυγε, είμαι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να του τα υπενθυμίσω, διότι εμείς οι δημότες δεν πρέπει να είμαστε «λωτοφάγοι», πρέπει να έχουμε και μνήμη και κρίση.

Ας δούμε  μ ε ρ ι κ ά  από τα έργα του δημάρχου κ. Συκιώτη από 1/9/2014 έως σήμερα, για τα οποία αυτός, η ομάδα του και οι συνοδοιπόροι τους ποιούν την νήσσαν !!!

1.    ΜΑΡΙΝΑ _ Παραχώρηση για 32+10 χρόνια = Λήξη 7/6/2048 στη ‘KAMENA VOURLA MARINE ΑΕΑΣ’ με πενιχρό μίσθωμα και δημιούργησε 3 προβλήματα (α) δεν έδωσε εναλλακτική λύση στους δημότες-ψαράδες (β) έκοψε την οδό ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ σε 2 τμήματα μη επικοινωνούντα μεταξύ τους δηλ. ένα δρόμο 70+ ετών και (γ) επέτρεψε την περίφραξη της χερσαίας ζώνης κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, εμποδίζοντας έτσι την ελεύθερη κυκλοφορία των δημοτών εντός αυτής. (Σημ. Γι αυτά τα θέματα διενεργείται προανάκριση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας)

2.    ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΛΕΩΝ _ Η επέκταση των Σχεδίων στα Καμένα Βούρλα και στο Μώλο … στις καλένδες !

3.    ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ _ Παραμένει ακόμα κλειστό … αλλά οι πινακίδες συνεχίζουν να υπάρχουν στους δρόμους που οδήγησαν στο θάνατο έναν συνάνθρωπό μας !

4.    ΥΔΡΕΥΣΗ _ (α) Μέρος του Δικτύου Ύδρευσης στον Άγιο Κωνσταντίνο, είναι με σωλήνες αμιάντου – σωλήνες θανάτου και (β) Ο Άγιος Χαράλαμπος συνεχίζει να υδροδοτείται με μεταφορά νερού με υδροφόρα από το Μώλο !

5.    ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ _ Πλήρης αδιαφορία για τη λειτουργία των Ιαματικών Πηγών !

6.    ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ _ Πλήρης αδιαφορία για την Τουριστική Προβολή της περιοχής. Πρόσφατο παράδειγμα το σνομπάρισμα των τεχνικών της Σέρβικης Τηλεόρασης RTS I που γύρισε ένα documentary με σκοπό τη Τουριστική προώθηση της Περιοχής μας και την γνωστοποίηση των τοπικών προϊόντων και γεύσεων στο εξωτερικό !

7.    ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ _ Η πόλη των Καμένων Βούρλων λόγω Βιολογικού βρωμάει ‘σκατά’ και το περσινό καλοκαίρι κολυμπούσαμε μαζί τους !

8.    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ _ Η περιβαλλοντική μόλυνση στο απόγειό της, με απρόβλεπτες συνέπειες για την υγεία μας. Παντού χωματερές. Ακόμα και δίπλα στα λουτρά Κονιαβίτη !

9.    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ _ (α) Οι κάδοι απορριμμάτων, σχεδόν στο σύνολό τους, είναι σπασμένοι (β) γεμάτοι από σκουπίδια περιμένουν 3 και 4 ημέρες για να αδειάσουν (γ) η μεγάλη πρέσα είναι παροπλισμένη και (δ) η ανακύκλωση σταμάτησε ! 

10. ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ _ Εγκαταλειμμένες στη τύχη τους … τις επισκέπτεται μόνο στα πανηγύρια !

11. ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ _ Καμία ενέργεια για είσπραξη των Ανταποδοτικών Εσόδων από τους μπαταχτσήδες, επιχειρηματίες και δημότες, τα οποία είναι περίπου 3.500.000 € με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν χρήματα ούτε για να κλείσει μια τρύπα στο οδόστρωμα !

12. ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ _ Μεγάλη χρήση εικονικών  / πλαστών τιμολογίων δηλ. ο Δήμος παίρνει τιμολόγια για υπηρεσίες και υλικά που δεν έχει χρησιμοποιήσει από συγκεκριμένους τοπικούς επιχειρηματίες και δεν ξέρουμε σε ποιες τσέπες πάνε τα χρήματα. Φυσικά όχι στους επιχειρηματίες ! (Σημ. Για αυτήν την κακοδιαχείριση  έχει ζητηθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση να γίνει Οικονομικός και Διαχειριστικός Έλεγχος από Οικονομικούς Επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών στο Δήμο)

13. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ _ Χωρίς αιδώ δηλώνει ότι ζει από το επάγγελμά του αλλά βλέποντας κανείς τις δηλώσεις ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ διαπιστώνει ότι δηλώνει ως ετήσιο εισόδημα: 29.000 ως Δήμαρχος και 3.000 ως Γιατρός. Κακός γιατρός ή φοροφυγάς;  Τα συμπεράσματα δικά σας !!!

14. ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ _ Πρέπει να είναι ο μόνος Δήμαρχος στην Ελλάδα με 3ωρη παρουσία στο γραφείο του, ενώ η θέση του Δημάρχου είναι μια πλήρης απασχόλησης θέση !

15. …………..

Αυτά είναι τα «έργα και ημέρες» του κ. Συκιώτη και … Σία !!!
Αυτά ξέχασε να μας πει ο κ. Συκιώτης.

Με άλλα λόγια, μιλάμε για ένα Δήμαρχο:
1.    που έδειξε απροθυμία να λειτουργήσει στο πλαίσιο Αρχών και Κανόνων …
2.    που οι λέξεις Διαφάνεια, Συνέπεια, Συνεργασία, του είναι άγνωστες …
3.    που έδειξε ότι έχει ως φιλοσοφία την καθεστωτική αντίληψη: Εγώ Ειμί!
4.    που το πολιτικό παπατζηλίκι το έχει σπουδάσει για τα καλά …
5.    που δεν έλυσε, αλλά πολλαπλασίασε τα προβλήματα μας … 
6.   που ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Αυτής της ποιότητας είναι ο κ. Συκιώτης που ζητά τη ψήφο σας για 2η δημαρχιακή θητεία.

Σας ρωτάω, λοιπόν: Είστε περήφανοι για αυτή την εικόνα του Δήμου μας;

Θα τον ψηφίσετε για να κάνει τι; Να βάλει την ταφόπλακα στον ΔΗΜΟ;
Θα του το επιτρέψετε ως πολίτες; Αρκετά δεν υποτίμησε την νοημοσύνη σας;

Τον εμπιστευτήκατε το 2014. Εάν όμως τον εμπιστευτείτε για 2η φορά αφού τώρα ξέρετε, θα φέρετε ακεραία την ευθύνη και να μην διαμαρτύρεστε μετά πως και πάλι σας εξαπάτησε. «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

Γιατί όπως σοφά είπε ο Αβραάμ Λίνκολν (16ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, 1861-1865) : «Η ψήφος έχει μεγαλύτερη δύναμη από την σφαίρα. Η σφαίρα σκοτώνει έναν, η ψήφος πολλούς»

*********************************


48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και λιγα γραφεις φιλε … ο Συκιωτης ειναι μακραν ο χειροτερος δημαρχος ever

Ανώνυμος είπε...

Αποτυχημένος

Ανώνυμος είπε...

Οι Συκιώτης και οι συνεργάτες του μπερδεύουν την αντίθεση ανάμεσα στο φαινόμενο του -πώς θέλουν να παρουσιάζουν τα πράγματα και την πραγματικότητα -πώς είναι στ' αλήθεια τα πράγματα.
Και προτείνουν το εξής: οι εκτιμήσεις που κάνουμε για τα προβλήματα του Δήμου και τον τρόπο για το πώς θα τα λύσουμε τα διέπει ένα γεγονός. Η συνήθεια . Είναι οι συνηθισμένες σκέψεις, ο συνηθισμένος τρόπος που έχουμε για να σκεφτόμαστε και να λέμε τα πράγματα.
Δλδ, στη σκέψη τους δεν υπάρχει το : κυρίαρχο τώρα είναι το να ανασκουμπωθούμε να βάλουμε τα πράγματα κάτω ,να σκεφτούμε λύσεις,να συνεργαστούμε ακόμη και με τον διάολο, να προτείνουμε, να δράσουμε και έτσι να αρχίσουμε να λύνουμε τα τόσα συσσωρευμένα προβλήματα. Στη σκέψη τους,υπάρχει, απλώς, η συνήθεια. Οτι δλδ.βαριόμαστε να σκεφτούμε τα πράγματα αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Οντως χωρις να θελω να κανω μικροπολιτικη... το ποθεν εσχες του Συκιωτη ειναι τουλαχιστον προκλητικο....! 3000 το χρονο εσοδα απο την εργασία του ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΥΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΖΗΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τι να λέμε τώρα?? Το μόνο έργο που προβάλλει είναι η Μαρίνα , λες και τι έκανε? Εδώ στην Μαρίνα Φλοίσβου ή στην Μαρίνα Γλυφάδας επιτρέπεται η δημόσια χρήση για περιπάτους, τρέξιμο , ποδήλατο κλπ.
Εδώ πέρυσι έκανα βόλτα με την γυναίκα μου και μου λέει ένας τύπος μην περπατάτε εδω...είναι ιδιωτικός χώρος!! Έβαλε κορίνες στον δρόμο χωρίς να ρωτήσει κανέναν και σπάμε το αυτοκίνητο , με το έτσι θέλω! Και άμα τους πεις και τίποτα έρχεται και security να σε διώξει ... Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά??
Αυτή είναι η ανάπτυξη??

Ανώνυμος είπε...

Για εμένα το πιο σημαντικο ειναι το κεντρο Υγειας... Δεν μπορει ο Δημος να εξηπηρετειτε απο αγροτικους και γενικους γιατρους ...που πασχιζουν τα παιδια δεν λεω. και να μην λειτουργει το Κεντρο Υγειας. 4 Χρονια τι εκανε ακι αυτος και οι προηγουμενοι? Να μην μιλησω για τους δρομους που η μικροτερη λακουβα ειναι σαν κρατηρας

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πολλά τα προβλήματα : Κεντρο υγείας , σχέδιο πόλεως , ξεπούλημα λιμανιού , καθαριότητα , αποχέτευση που είναι έτοιμη να κάνει μπαμ , χορτάρια παντού , λακούβες και σαν κερασάκι στην τούρτα ηρθε και το - οχι κλείσιμο- αλλα άτυπη ιδιωτικοποίηση των ιαματικών λουτρών μιας και τα
νερά έχουν εκτραπεί προς το ξενοδοχείο Γαλήνη για εκμετάλλευση από την εν λόγω εταιρεία.Κάτι αντίστοιχο με το λιμάνι δηλαδή απλά το κάνανε στα κρυφά. Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην τέως λουτρόπολη Καμένων Βούρλων (γιατι πλέον δεν έχουμε και λουτρα) και νυν......δεν θέλω να την χαρακτηρίσω!! Για να μην παρεξηγηθώ δεν κάνω αντιπολίτευση απλά αποτυπώνω μια κατάσταση. Πιο πολύ τα γράφω για αυτούς που διεκδικούν την δημοτική αρχή απο τους σημερινούς γιατί μετά απο τέσσερα χρόνια θα πρέπει να λογοδοτήσουν και εκείνοι το τι διορθώσαν απο όλα αυτά!! Καλή ψήφο!!

ΛΑΜΙΑ FM-1 είπε...

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 13.40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΛΑΜΙΑ FM-1 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΩΜΟΣ ΔΗΜ.ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΞΙΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
https://www.facebook.com/www.lamiafm1.gr/

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ Ο ΤΣΩΜΟΣ ΣΤΟ DEBAIT .....ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΑΦΑΝΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά πήγε ο Τσώμος στο debait και μια χαρά τα είπε. Ο πιπίλας ξεροκατάπινε. Πάει η πρώτη Κυριακή … αχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

α ρε φιλαράκι, αδικεισαι.
είσαι η Βίρνα δράκου από το ρεγγινι.
τα έκοψες τα φάρμακα και είσαι σε υπερδιέγερση;

Ανώνυμος είπε...

συναίνεση λέει ο σαμπόνις και γίνονται κατολισθήσεις από τα γέλια... που επιστρατεύει γιους και γραμματίνες για να γράφονται ενστάσεις προσφυγές αναφορές που ΄΄πρόκειται΄΄ να υπογραφούν από άλλους κλπ...

Ανώνυμος είπε...

στο τηλεφωνικο debate ηταν Ο Τσώμος ,Ο Παπαναγιώτου ,έλειπε ο Ηλιοπουλος και ήταν και κάποιος Συκιώτης ,ξερετε αυτός που 5 1/2 χρόνια είχε εξαφανιστεί γιατί είχε Ιατρείο και μαλιστα ζητά να επανεκλεγεί , καλό αυτο με το Τοτό το ξέρετε ;

Ανώνυμος είπε...

@6:34 επειδή οι ώρες παρουσίας έχουν συνάρτηση με το τι κάνει επαγγελματικά στη παρούσα χρονική περίοδο κάποιος σα δήμαρχος, ας τεθεί ένα υποθετικό σενάριο: δήμαρχος σαμπόνις, είναι στο δημαρχείο, και αιφνιδίως ειδοποιείται από υιους ότι πρέπει να υποβληθεί άμεσα ένσταση-προσφυγή-προδικαστική για έργο. τι κάνει?? μένει δημαρχείο ή πάει να συνδράμει στο γράψιμο της ένστασης???

Ανώνυμος είπε...

κυριε Σκουφια πολυγραφοτατε και πολυξεριδη.
αφου ολα αυτα που γραφεις τα υποστηριζεις και τα νοιαζεσαι τοσο πολυ, γιατι δεν κατεβαινεις στον στιβο της δημοτικης πολιτικης και να εφαρμοσεις ολα οσα αναφερεις.
ξερεις κατι, θα βοηθησεις παρα πολυ τον τοπο και θα παει μπροστα δεκαετιες.
ολοι μας περιμενουμε εναν σωσία τεραστιου μεγεθους και αυτος εισαι ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ.
ομως στο χωριο μου ξερεις τι λενε?????
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΑΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ.
εσυ Γιαννακη εισαι πολυ καλος στην κριτικη εκ του ασφαλους.
ξερεις αυτο το τραγουδακι που ελεγε :
ηρθ ο βουλευτης στο χωριο, βολτες απο κει κι απο δω, μοιραζειυποσχεσεις στους χωριατες. θα σας γλιτωσουμε απο τις δυστυχιες......κλπ. κλπ.
αι μαναριμ' κανε παραπερα γιατι στη στρουγγα που ηρθες, κλωτσανε αγρια τα ζωντανα. κοιτα μη σε παρει καμια ξοφαλτση.
και κατι αλλο... απο βασιμες πληροφοριες που εχω, ο Συκιωτης σκεφτεται, μολις ξαναβγει ΔΗΜΑΡΧΟς, ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ εσενα για συμβουλο επι παντος επιστητου και την συζυγο σου για ιδιαιτερα γραμματεα. αν βεβαια το θελησετε.

Ανώνυμος είπε...

8.55 και άλλες προσλήψεις υποσχεστε , δεν φθανουν αυτά που ηδη εχετε πεί στο κόσμο ,όλο διορισμούς λέτε , μονο αυτο ξερετε , αυτό κάνετε

Ανώνυμος είπε...

Αι ρε μπουφο ξυπνα. Είσαι ντιπ για ντιπ κοθωνι.
Μάθε να ξεχωρίζεις το αστείο απ το σοβαρο

Ανώνυμος είπε...

έπαθε μπάρμπα τ' αμάξι;
Και λέει ο ΒΟΎΔΑΣ Ο ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ
-Τι να σι πω καλόμ, να, καπ καπ (κάπου κάπου) απ κατ (από κάτω) κατ καμ (κάτι κάνει) γκαπ γκαπ...

τελικά όμως δεν είπες αιτησούλες για προσλήψεις που γινονται ;; να παρω και εγω μια για κανενα μήνα ,έτσι καλοκαιρινή να βγαλω τα έξοδα

Ανώνυμος είπε...

9:40 βρες καμία γυναίκα σωστή γιατί σε έχει καταστρέψει.ορνιο ε όρνιο

Ανώνυμος είπε...

https://fonografos.net/v1/%ce%b4%ce%b5%ce%bb%cf%84%ce%af%ce%bf-%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%ce%bf-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf/

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΠΙΛΑ ΕΤΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΩΜΟ. ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΟΥ. ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ.
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΣΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ. ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΤΩΝ 3000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΝΑΣ ΦΡΑΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

DEBATE σημερα ραδιο

https://www.lamiafm1.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83/

Προεκλογικά στα Καμένα Βούρλα: Τρεις στον αέρα!
Τις θέσεις τους αλλά και την αντιπαράθεσή τους κατέθεσαν σήμερα στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 υποψήφιοι για τον Δήμο Καμένων Βούρλων οι κύριοι Γιάννης Συκιώτης,Δημήτρης Τσώμος και Δημήτρης Παπαναγιώτου.

Ο κ.Συκιώτης υπεραμύνθηκε του έργου του στην διάρκεια της θητείας του κάτι που αμφισβήτησαν έντονα οι συνυποψήφιοι του.

Ο κ.Τσώμος τόνισε ότι ενώ ξεκίνησαν μαζί ο κ.Συκιώτης αγνοούσε τους συνεργάτες του,αυθαιρετούσε και ταυτόχρονα δεν αφιέρωνε τον αναγκαίο χρόνο για τις δημοτικές υποθέσεις επειδή ως γιατρός πολλές ώρες εκτελούσε τα επαγγελματικά του καθήκοντα σε βάρος των υποχρεώσεων του στον Δήμο.

“Εγώ θα είμαι, αν μου επιτρέπεται, 24 ώρες το 24ωρο στον Δήμο,δίπλα στους δημότες και τις ανάγκες τους”.

Ο κ.Παπαναγιώτου από την πλευρά του αναρωτήθηκε “για ποιο έργο μιλάει ο απερχόμενος Δήμαρχος;”.
Ολα αυτά τα οποία προσπαθεί να παρουσιάσει ως δικό του έργο είναι μυθοπλασία,μιλάει προφανώς για έργα που κάνει η περιφέρεια ή κεντρικές δομές.
Απαντώντας ο κ.Συκιώτης εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά του κ.Τσώμου ειδικότερα τονίζοντας ότι είναι αυτός που φρενάρισε με κάθε τρόπο την παραγωγή έργου με καταγγελίες και παρελκυστικές τακτικές αλλά παρόλα αυτά το έργο μας θα φανεί γιατί βρισκόμαστε στο στάδιο της εκτέλεσης πολλών και μεγάλων έργων.

Σημείο αντιπαράθεσης των τριών υποψηφίων αποτέλεσε και η μη λειτουργία φέτος των ιαματικών λουτρών.

Τόσο ο κ.Τσώμος όσο και ο κ.Παπαναγιώτου επέρριψαν ευθύνες και ολιγωρία στον απερχόμενο δήμαρχο επισημαίνοντας ότι άσχετα αν δεν το παραδέχεται, γνώριζε από μήνες πως φέτος δεν θα λειτουργήσουν τα ιαματικά και δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον,δεν άσκησε καμια πίεση είτε στον επιχειρηματία που εκμεταλλεύεται τα ιαματικά είτε στο αρμόδιο υπουργείο,αυτό θα επιφέρει μια σοβαρή οικονομική ζημία στους ασχολούμενους με τον τουρισμό επαγγελματίες και επιχειρηματίες ανέφερε ο κ.Παπαναγιώτου.

Απαντώντας ο κ.Συκιώτης επέμεινε ότι δεν το γνώριζε και όταν το πληροφορήθηκε έκανε τις σχετικές παραστάσεις.
“Τουλάχιστον υποχρεώσαμε τον κ.Μήτση να παραχωρήσει 5 δωμάτια για δωρεάν λουτροθεραπεία,βέβαια αυτό δεν καλύπτει τις ανάγκες αλλά ελπίζουμε πριν τη υπογραφή της νέας σύμβασης με όποιον αναλάβει την εκμετάλλευση του συγκροτήματος ΓΑΛΗΝΗ να μην επαναληφθεί αυτό που έγινε φέτος”.

Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα συζήτηση που έγινε στο κεντρικό μας δελτίο

Γιαννης Σκούφιας είπε...

@@ 8:55 μ.μ., Μαΐου 15, 2019
Η ζωή με έχει μάθει να μην αντιδικώ με ηλίθιους, βλάκες, μωρούς και ανόητους καθ’ ότι τυγχάνουν άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ανώνυμος είπε...

Άλλος Πολλακης (εκ Ρεγκινιου) μας προέκυψε .
Εύγε σου κύριε Σκούφια

ασκητης είπε...

Προς Ιωάννη Σκούφια.Ειλικρινά,με μπερδεψες τώρα!!! Παρακολουθώ αυτό τό σάιτ πολύ πρίν τό δούνε τά ματάκια σου τά όμορφα! Σού αναγνωρίζω ότι έλειπες χρόνια από τόν τόπο καί καθώς ερχόσουν κάθε σαββατοκύριακο καί εορτές δεν είχες πλήρη γνώση τόν όσον τραγικών συμβαίνουν στο χωριό μας.Τωρα πού μένεις εδώ μόνιμα, φυσικά τά τρως καί τά λούζεσαι καί εσύ μαζί Με όλους τά αρνητικά, οπότε αντιλαμβάνεσαι πλέον καλύτερα τί ακριβώς συμβαίνει εδώ γυρω.Επισης δέχομαι ότι προσπαθείς για τό καλύτερο στον τόπο μας, διότι αυτό είναι τό σωστό καί διότι μπορείς κιόλας!!! Έχω τώρα νά σού πω ορισμένες αλήθειες!! Καταρχήν έπεσες σέ ατόπημα!!!Οι βλάκες, ηλίθιοι κτλ όπως τούς ονοματίζεις πουθενά στον κόσμο Δεν νοούνται Α.Μ.Ε.Α. ούτε έχουν ποσοστό αναπηρίας σέ επίσημο χαρτί από καμία χώρα τριγύρω στον πλανήτη.Αρα δεν τυγχάνει νά είναι άτομα με ειδικές ανάγκες!!! Ίσως μόνο στο μικρό μυαλό σου καί τήν μικροσκοπική ψυχή σού!!! Κατά δεύτερον εάν ξαναπιάσεις στο στόμα σού τά Α.Μ.Ε.Α., επειδή όλα εδώ πληρώνονται,εγώ προσωπικά θά σέ σταυρώσω δημόσια!! Υπάρχουν άνθρωποι αρκετοί πού γνωρίζουν τί είσαι καί τί ακριβώς έκανες στην ζωή σου!! Οπως καί για μένα καί για όλους!!! Ουδέν κρυπτόν από τόν ήλιο, μόνο τά βάθη τών ωκεανών!!! Οπότε αφού σού αρέσει νά γράφεις εδώ, ζήτα μία συγνώμη καί όλοι θά τήν δεχτούν!!! Όλοι δικαιούνται μίας δεύτερης ευκαιρίας.Ολοι.Εσυ μόλις πήρες τήν δικιά Σού.Φιλικα σού στέλνω όλα αυτά καί έχω να σού πω,ωραίο νά πετάμε(είτε ανοίγοντας τά φτερά μας είτε ονειροπόλο ντας) μα πιο σοφό είναι τό ένα πόδι νά πατάει στην Γη!!! Μπαλτάς Δημήτριος τού Παναγιώτη C

Ανώνυμος είπε...

Κ. Μπαλτα ΔΠ, καλα του τα ...........χώνεις,
πιστευω οτι καταλαβε και θα ζητησει ΣΥΓΝΩΜΗ.

Ο (7:45 π.μ., Μαΐου 16, 2019)

Ανώνυμος είπε...

Είστε ψεύτες και οι δύο ΠΑΠ και ΤΣΩΜΟΣ.
Ξέρατε εδώ και πολύ καιρό ότι δεν υπήρχε ΙΑΜΑΤΙΚΌ νερό. Ο ΠΑΠ από φίλο του και ΤΣΩΜΟΣ διότι έκανε έργο της Γαλήνης για αυτόν τον λογο σε συμφωνία με τον Μητση και μάλιστα πληρώθηκε.
Αυτά για την παπαρολογια σας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου πολλοί ξέρανε για τα ιαματικά. Ίσως και αυτοί που λες. Το θέμα είναι το ποιος είναι υπεύθυνος στην παρούσα φάση. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ λοιπόν είναι, ή έχεις αντίρρηση?. Και ΔΕΝ έκανε τίποτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Εργα Δημάρχου Συκιώτη σε 5 1/2 χρόνια ως δημοτική αρχή :

1. Ονομασία ΔΗΜΟΥ. πήρε 5 χρόνια . 
a. Πήγε 3 φορές στα Υπουργεία. 
b. Ολη η άλλη δουλειά έγινε απο την κεντρική κυβέρνηση. -ΦΕΚ . 
c. Ο δημος αλλάξε καποια εντυπα ,site.
2.Λιμάνι Κ.Βούρλων . Δόθηκε για 40 χρόνια δημόσια περιουσία για εκμετάλλευση 
a. σε ένα και μοναδικό ιδιώτη
b. ο οποίος έκανε δίπλα Bar
c. Εφυγαν ολες οι μικρές βάρκες δημοτών.
d. Βελτιώθηκε η λειτουργία του λιμανιού
3.Λιμάνι Κ.Βούρλων . Εκλεισε ο παραλιακός δρόμος δίπλα στο λιμάνι. 
4.Αγροτική οδοποιία . Συνέχεια έργων Leader που είχε ξεκινήσει ο Τετρεμίδας και κάποια από την νέα Δημαρχία .
5. Μη οργάνωση λειτουργιών του ΔΗΜΟΥ . 
Έφυγαν η ζήτησαν μετάθεση καλοί υπάλληλοι ,ΛΌΓΩ ΔΙΑΦΩΝΊΑΣ ΠΕΡΙ "εντέλεσται' του Δημάρχου
6. Οικονομική διαχείριση. 
a. Πληρώθηκαν μελέτες , που δεν τις πλήρωναν οι προηγούμενοι Δήμαρχοι γιατί είχαν εκκρεμότητες οι μελέτες και οι μελετητές. 
b. Δανεισμός Ταμείο παρακαταθηκών και Δανείων Μετακύληση του Δανεισμού. Ανείσπρακτα έσοδα Δήμου 3.600.000 ΤΙΜΩΡΟΝΤΑΣ ΕΜΕΣΑ συνεπείς Δημότες. 
7. Πετρέλαια του ΔΗΜΟΥ . Ποσό πλέον των 500.000 . Δεν έγιναν ανοικτοί διεθνείς διαγωνισμοί όπως έπρεπε να γίνουν έστω και με ένα προμηθευτή . Ζητά ο προμηθευτής δικαστικά τα χρήματα του.
8. Διαχείριση Όρχου Οχημάτων. Πώς λειτουργεί ,με ερώτημα αν αξιοποιούνται όλα τα οχήματα και οι εσωτερικές δυνατότητες υλοποίησης έργων ,ώστε να έχουμε οικονομία ;
9.Εποχιακές προσλήψεις προσωπικού. Καθυστερήσεις προσλήψεων εκτός εποχής , μη έγκαιρη καταβολή δεδουλευμένων. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ σωστή αξιοποίηση των εποχιακών , προς ς όφελος του ΔΗΜΟΥ. π.χ Καταγραφή στα νεκροταφεία, έλεγχος μετρητών νερού κ.λ.π

Ανώνυμος είπε...

σε συνέχεια . 
Εργα Δημάρχου Συκιώτη σε 5 1/2 χρόνια ως δημοτική αρχή :
10.Ποιές εργασίες έγιναν στα κλειστά γυμναστήρια ; 
Ελάχιστα ενώ υπάρχουν ανάγκες για ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ,ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗ ΟΡΟΦΗ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ . Εχουν δοθεί υποσχέσεις οι οποίες τηρούνται. 
Π.χ. Υπόσχεση ΕΙΠΑΝ :…..σε ένα μήνα θα είναι έτοιμα ,αυτά είναι μικρόποσά.
Συνέπεια να τραυματίζονται οι μικροί αθλητές.
11.ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ. Αυτό είναι το ποιό σημαντικό έργο ,δεν έγινε ,
δεν έγιναν συνδέσεις, δεν ξεκίνησε , αλλά θα γίνει ,
Το πότε θα υλοποιηθεί και θα λειτουργεί είναι ερώτημα ακόμη.
12.ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ .ΘΑ ΓΙΝΕΙ 
13. ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ .ΘΑ ΓΙΝΕΙ 
14. ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΩΛΟΥ .ΘΑ ΓΙΝΕΙ 
15. ΝΕΡΟ ΑΓ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ
16. ΛΙΜΑΝΙ ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ
17. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ -ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ
18. ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ Κ.ΒΟΥΡΛΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ
19. ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΝΕΡΑ. Καθάρισμα πισίνας και νέα πισίνα Κουνιαβίτη. 
20. ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ . ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
21. Παραλίες -Bar. Διαγωνισμοί την τελευταία στιγμή ( 2015-2016-2017) . Μόνο το 2018 δούλεψαν μετά από Ιδιώτες 
22. ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Κ.ΒΟΥΡΛΑ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ
23. ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ . Έργα λειτουργίας και υποστήριξης λειτουργίας. ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
24. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΩΛΟΥ. Παραλαβή , Έγιναν 20 συνδέσεις άραγε με ποιο,κόστος συνδέσεων . Ποιο όμως είναι κόστος λειτουργίας, ποιο θα είναι το κόστος συντήρησης του ; ΤΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
25. Tουριστική ανάπτυξη και προβολή του ΔΗΜΟΥ .Φυλλάδιο ,site ,συνέδρια . Είναι Επαρκές ; 
26. Κατακόρυφη αύξηση των δικαστικών μαχών με δημότες. Έξοδα δικαστηρίου και Πληρωμές 
Διαταγών πληρωμής. π.χ υποθεση ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΑΛΛΑ και με άλλους δημότες. 
27. Κλείσιμο, καταστημάτων, τραπεζών ΠΕΙΡΑΙΩΣ ,ΕΘΝΙΚΗΣ, ΔΕΗ , ΟΤΕ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ,
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ,καθώς επίσης υπολειτουργία του ΚΕΠ.
28. ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ. Θα κλείσουν τα Αγροτικά Ιατρεία και για συνταγογράφηση θα πηγαίνουν οι δημότες και ειδικά οι υπερήλικες στο Ιατρικό Κέντρο στο Καινούργιο. Ποιες ουσιαστικές ενέργειες έκανε ο ΔΗΜΟΣ ;
29. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι δραστήριοι σύλλογοι, πού μόνοι τους παλεύουν σε θέματα Πολιτιστικά , Μουσικής , Αθλητικά
30. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ . Εποχιακή απασχόληση. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΈΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΌΔΗΜΑ ΤΟΥΣ ( π.χ Ενστάσεις και διαμαρτυρία για τις επιπτώσεις απο το πρόγραμμα Δακοκτονίας)
31. Δημοτικά Συμβούλια με έντονες αντιπαραθέσεις , (Ενώ πρέπει να υπάρχει αποδοχή της πολιτικής 
τεκμηριωμένης λεκτικής διαφωνίας ) . Δεν γίνεται έγκαιρος απολογισμός ετήσιου έργου στίς 
διάφορες επιτροπές .
32. Συχνές αναμορφώσεις οικονομικού προγραμματισμού με επιτπώσεις στη εσωτερική λειτουργία του ΔΗΜΟΥ 

θα έχει ενδιαφέρον να δούμε συνολικά τα έργα :

Α. ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ,ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ,ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ,ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ , ΠΟΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 

Β. ΕΡΓΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣ ΠΑΡΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ 

Γ. ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 
 ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ
 ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ 
 Η ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ 

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος θα κάνει απολογισμό του έργου η οχι; να ακουσουμε για τυχόν έργα που έγιναν αποαυτα που είχε υποσχεθεί προεκλογικά το 2014 ;; Οι αντιδημαρχοι θα κανουν απολογισμό για αυταπου μας είπαν οτι θα κάνουν και για τα ρουσφετακια και τις προσλήψεις που είχαν υποσχεθεί ; Οι δημότεςδεν είδαν τιποτα ,μονο φιέστες .......

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν κρίνουμε από τα έργα του εκάστοτε υποψήφιου στο σύνολο της ανιδιοτελής προσφοράς για τον τόπο του, αλλά από το πόσο καλά διάλεξε από την τράπουλα και τα σόγια. Βοήθεια μας δεν υπάρχει ελπίδα για αυτό τον τόπο

Ανώνυμος είπε...

Ελπίδα υπάρχει , Μαυρο στο Δήμαρχο Μαυρογιαλούρο. Ολο ρουσφετάκια είναι μεχρι την τελευταία στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Ερωτημα: εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του Δήμου 201; Γιατι υπάρχει κινητικότητα στο διαύγεια. Φαίνεται ότι δεν έγινε …καμία ένσταση για αύξηση των τελών , πως σας ξεφυγε ; Για έγινε και …… απορρίφτηκε;

Ανώνυμος είπε...

θυμίζω αντιδήμαρχοι ήταν και ο
παντρας και ο πανεπιστημων
ξέχασα ο παντρας πήγε με τσωμο και ο Δημητράκης βολτα

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ 2014 -2019 .ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΡΗΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ;;

Ανώνυμος είπε...

Ποσοι τελικα εμειναν με το ΣΥΚΙΩΤΗ ;

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ , ΤΣΩΜΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ, ΠΑΝΤΡΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΗ
ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΖΑΓΓΑΝΑ, ΧΡΗΣΤΟΥ, ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΖΙ ΤΟΥ , ΠΕΝΤΑΛΙΟΣ ,ΜΠΕΖΑΤΗ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ,ΚΡΙΤΣΟΒΑΣ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΠΑΤΑΡΓΙΑΣ, ΣΟΣΩΝΗΣ

ΠΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2014 -2019; ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΚΑΡΑ,ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ,.....
ΠΟΣΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕ 2014 -2019 ; ΝΤΑΡΛΑΔΗΜΑΣ, ΚΑΚΑΡΗΣ, ΝΤΟΤΣΙΑΣ,ΠΙΣΛΗ, ΤΣΑΜΑΔΙΑ, Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ,....


Ανώνυμος είπε...

Πιπίλα πες αλεύρι.... Ο μπάρμπα κωτσος σε γυρεύει. Ξέρεις για τα ρουσφέτια.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έχει η όχι την στήριξη ΝΔ ή είναι φούσκα για να μαζεύει ψήφους; μήπως έχει στήριξη Σταικουρα ; Ποιος στηρίζει; Μήπως η υποψηφιότητα Συκιωτη κάνει κακό στη ΝΔ ;

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...

ΠΟΤΕ τελικα ξεκινανε τα έργα στη παραλιακή στο Αγιο Κωνσταντίνο ;

ειχατε πεί στίς 16 Μαιου 2019 ,τελευταία φορά "ξεκινανε αυριο Πεμπτη τα μηχανηματα να σκάβουν"
Ειχατε πεί τον Ιανουαριο 2019 στίς κοπές πίτας σωματείων ξεκινάνε την άλλη εβδομάδα ο εργολάβος ;

Eίχατε πεί στα Δημοτικά συμβούλια Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2018 ,ότι είναι όλα έτοιμα ,ξεκινά άμεσα ο εργολάβος.

Ειχατε πεί το Οκτωμβρίο 2018 ,οτι ξεκινάνε άμεσα τα έργα

Ειχατε πεί Ιούλιο - Αυγουστο 2018 , ότι υπάρχει θέμα , με το αιγιαλό και τίς άδειες ,αλλά ξεκινανε τα έργα

Ειχατε πεί οτι Μαιος 2018 , το έργο ξεκινά άμεσα

Ειχατε πεί Ιανουάριο 2018 , ότι το έργο ξεκινά ' άμεσα , εγκαταστάθηκε το εργοτάξιο στο χώρο δίπλα στου "Parking Αυγέρη "

Ειχατε πεί Δεκέμβριο 2017 οτι το έργο είναι έτοιμο .....

Ειχατε πεί οτι ο υπουργός Υποδομών "Σπριντζης " το 2017 ολα όκ ξεκινάμε

Ειχατε πεί το 2016 το έργο θα βρεθεί η χρηματοδότηση και η υπάρχουσα !!!! μελέτη θα γίνει το έργο

Ειχατε πεί ,............

Ξεχνάω ίσως και άλλες φορές τίς ανακοινωσεις σε TV , εφημερίδες , σε δημοτικά συμβούλια , σε ομιλίες.

Τελικά ο ανάδοχος μπορεί να ξεκινήσει το έργο ; ΑΜΕΣΑ ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ , ΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ;
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑ TO ΕΡΓΟ;



Ανώνυμος είπε...

https://youtu.be/JAyPqG03ZqM 4 6 2019 . Καλοκαίρι 2019 έναρξη έργων.

Ανώνυμος είπε...

Τηλεμετρια τι έργο είναι αυτό; Πώς θα γίνει; τι θα φτιάξετε; πόσα θα δώσετε; Ποιο το όφελος στο δημότη;

Ανώνυμος είπε...

Με την ΔΕΚΑΠΑΒ στα Καμένα Βουρλα ,τι έγινε ,
ποια είναι η συνεχεια από τον έλεγχο απο τους ορκωτούς λογιστες , ποιές επόμενες ενέργειες κανει ο Δήμος , η παει για παραγραφή ;
Θα γίνει δικαστηριο για τους υπευθυνους ;

Ο Δήμος ποια ευθυνη εχει αν παραγραφούν , σε συνολικό η ατομικό επίπεδο για την ζημιά που έγινε στα οικονομικά του Δημου ;

Ανώνυμος είπε...

Τηλεμετρια . Ποσό 3.720.000 .Καλά τι θα φτιάξετε ;
Γιατι θα ξοδευτούν τοσα χρηματα ;
Ημερομηνία 7/6/2019
Ολα μετα τις Δημοτικές εκλογές και πρίν τις εθνικές εκλογες

Ανώνυμος είπε...

έχετε καιρό να κάνετε καμιά ένσταση.. άντε ξεκινήστε να γράφετε...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φίλε δεν είναι παρά πολλά τα χρήματα ; τι είναι αυτό το έργο ; σαν αυτά που έγιναν στους ολυμπιακούς Αγώνες; χρήματα φορολογουμένων δεν είναι;σπατάλη φαίνεται!! Με 300.000 θα το είχατε φτιάξει , με το ίδιο αποτέλεσμα. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ δεν μας γράφεις τι θα γίνει, πως θα λειτουργεί,και Ποια χρονικη εκτίμηση επιστροφής του οφέλους προς δημότες,

Ανώνυμος είπε...

1. άλλο η τηλεμετρία, άλλο to σύστημα διαχείρισης δικτύου ύδρευσης καμ. βουρλων.
2. μπορείτε να ζητήσετε τα τεύχη και των 2 έργων, να διαβάσετε και μετά να κρίνετε.
3. να τα γράψει κάποιος και για πολλοστή φορά να τα ΄΄δυσνοήσετε΄΄, δεν έχει νόημα..