02 Νοεμβρίου 2011

Διαψεύδει φήμες για παραίτηση η Τόνια-Τι δηλώνει η Κ.Μπατζελή

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

- Μέχρι το Σάββατο ή θα έχουμε κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ή θα πάμε σε εκλογές...
- "Δεν παραιτήθηκα, συμφωνώ με τη Βάσω..." είπε στο LR η Τόνια Αντωνίου
- Όχι στο δημοψήφισμα, Ναί σε Οικουμενική κυβέρνηση λέει η Κατερίνα Μπατζελή

Ο ένας μετά τον άλλον... ή καλύτερα η μια μετά την άλλη, γυρίζουν την πλάτη στο Γιώργο Παπανδρέου και όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.
Πρώτα η Βάσω Παπανδρέου ζήτησε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Στη συνέχεια η Μιλένα Αποστολάκη απέστειλε επιστολή ανεξαρτητοποίησης, ενώ και η Εύα Καϊλή με επιστολή της απειλεί ευθέως να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και ζητά κυβέρνηση εθνικής ενότητας, χωρίς τον Γ. Παπανδρέου.

Σε πολλά site και blogs αναρτήθηκε η είδηση ότι[.....]

η Τόνια Αντωνίου απέστειλε ήδη επιστολή ανεξαρτητοποίησης. Σε επικοινωνία που είχε μαζί της το LamiaReport, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μας είπε: "Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαι εδώ με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη βουλή και παρακολουθώ τις εξελίξεις. Συμφωνώ με τη Βάσω Παπανδρέου...Το έχω πει εδώ και πολύ καιρό ότι πρέπει να πάμε σε κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας", είπε η Τόνια Αντωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες την ώρα που ο πρωθυπουργός μιλούσε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η Τόνια Αντωνίου επέλεξε να βρίσκεται στην έναρξη εργασιών της Συνδιάσκεψης για τις Αιρέσεις που γίνεται στην Λαμία.

Η Κατερίνα Μπατζελή μιλώντας πριν από λίγο στο LR δήλωσε: "Οποιαδήποτε πολιτική παρέμβαση ή πολιτική πρωτοβουλία δυσχεραίνει ή καθυστερεί τη συνέχιση της χώρας μας στην Ευρώπη πρέπει να αποφευχθεί. Η πρόταση για το δημοψήφισμα έχει «παγώσει» την εθνική οικονομία, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή, στις οποίες άλλωστε στηριζόμαστε για τη μελλοντική μας βιωσιμότητα.

Η πρόταση του Προέδρου για δημοψήφισμα προέκυψε από την «αναλγησία» των πολιτικών κομμάτων να προχωρήσουν σε συναινετικές διαδικασίες διαχείρισης της εθνικής μας πορείας.
Οι μικροκομματισμοί δεν αφορούν την ελληνική κοινωνία. Αφορούν και χαρακτηρίζουν ένα αδύναμο και ανασφαλές πολιτικό σύστημα.

Κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού διαλόγου πρέπει να γίνει σαφές ότι η πρώτη μας πολιτική λύση είναι η δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.
Ένα μήνυμα που πρέπει να δοθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Το ζήτημα των εκλογών παραμένει πάντα ανοιχτό αλλά δεν είναι της παρούσης ώρας."

Εν τω μεταξύ, έξι στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός της βουλευτού Δημήτρης Μπατζελής, ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου μετά την εξαγγελία για τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Πρόκειται για τους Γιώργο Θωμά, Βαγγέλη Μαλέσιο, Στέφανο Μανίκα, Δημήτρη Μπατζελή, Γιάννη Νικολάου και Μηνά Σταυρακάκη.

Οι επόμενες ώρες γράφουν ιστορία και όλα δείχνουν ότι την Παρασκευή, αν φτάσουμε ως εκεί, ο Πρωθυπουργός δεν θα έχει την αναγκαία πλειοψηφία για τη συζήτηση στη Βουλή και το Σαββατοκύριακο ή θα έχουμε Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και Σωτηρίας, όπως την ονομάζουν, ή θα πάμε σε εκλογές. Πάντως οι Ευρωπαίοι, δεν θέλουν εκλογές.

lamiareport.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΑΡΧΗΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ. ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΑΚΥΡΟ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΑΙΔΑΡΟΥ ΜΕΣΑ [ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ] ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ