20 Νοεμβρίου 2011

Λαθροϋλοτόμηση σημαίνει και κατάσχεση αυτοκινήτου!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αυστηρες θα είναι οι συνέπειες για όσους επιδίδονται σε λαθροϋλοτόμηση και συληφθούν από το Δασαρχείο Σπερχειαδας.
Μιλωντας στο κεντρικο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ο δασάρχης Σπερχειάδας Δημητρης Γώγουλος ανέφερε οτι αυτες τις ημέρες θα ενατατικοποιηθούν οι έλεγχοι ακομη και νυχτερινές ωρες γιατι υπαρχουν σαφεις εντολες απο την Διαπεριφερεική Επιθεώρηση Δασών Θεσσαλίας-Στερεάς να αντιμετωπισθεί το αυξημένο φαινόμενο λαθραίας υλοτομίας.
Κατα τον κ.Γώγουλο όποιος είναι κατοικος του Δήμου Μακρακώμης μπορει με νομιμο τρόπο να προμηθευτεί ξύλα αρκει να επικοινωνήσει με τον τοπικό δασοφύλακα κάθε δημοτικού διαμερίσματος και λύση θα βρεθεί.

Συμφωνα με τον Νόμο εκτός απο την κατάσχεση της ποσοτητας ξυλείας που θα μεταφερει ο καθε παράνομος υλοτόμος μπορει το δασαρχειο να προχωρήσει και στην κατάσχεση του οχήματος και παράλληλα να σχηματισει δικογραγία σε βάρος του προσώπου που μεταφερει παράνομα ξύλα.Ακόμη και απο ιδιωτικη έκταση δεν μπορει να μεταφερει ξύλα εαν πρωτα δεν εξασφαλισει την συναινεση της δασικής Υπηρεσίας.

lamiafm1.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΥΛΟΤΟΜΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΥΛΟΤΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΞΥΛΑ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΛΟΤΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ? Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΟΙΜΑΤΕ Η ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ?

Ανώνυμος είπε...

Με την τιμή του πετρελαιου στα ύψη, δεν θα μείνει δέντρο για δέντρο στη Καρυά και στην Άγναντη. Οι δασικοί κάθονται στις ζεστές καρέκλες τους και περιμένουν το τέλος του μηνός να πάρουν το μισθό τους. Μπράβο σας!!!