16 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλες οι προσδοκίες του κλάδου από το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Αλουμίνιο και Κατασκευές» που γίνεται 18-20 Νοεμβρίου στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με μεγάλες προσδοκίες αναμένουν οι άνθρωποι του κλάδου τις εργασίες του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αλουμίνιο & Κατασκευές που γίνεται στα Καμένα Βούρλα και πιο συγκεκριμένα στο Galini WellnessSpa & Resort στις 18, 19, 20 Νοεμβρίου.

Ήδη, οι συμμετοχές και οι εγγραφές των επαγγελματιών την τελυταία εβδομάδα είναι εντονότερη και οι διοργανωτές είναι πλέον πεπεισμένοι για την επιτυχία της εκδήλωσης, παρά το δυσμενές κλίμα που επικρατεί στην αγορά. Είναι για όλους μία ευκαιρία να δουν το μέλλον και να συμμετέχουν σε ένα δυναμικό και εποικοδομητικό διάλογο.

Οι πιο δραστήριες και δημιουργικές επιχειρήσεις του κλάδου θα συναντηθούν στο μεγάλο αυτό γεγονός, καθώς θεωρούν το συνέδριο δική τους υπόθεση.

Καινοτομίες
Το 10ο Συνέδριο αναμένεται να[.....]

εισάγει πολλές καινοτομίες, με στόχο την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών ώστε ο πήχης της ποιότητας να σηκωθεί ακόμη υψηλότερα. Καταρχήν εισάγεται ο θεσμός των «Χρυσών Μελών» με μία σειρά προνομιακών παροχών για τις εταιρίες που αποδεδειγμένα στηρίζουν τη μεγάλη αυτή κλαδική συγκέντρωση. Οι διοργανωτές επιθυμούν να δώσουν προνόμια και να αναγνωρίσουν την προσπάθεια των ανθρώπων που αποτελούν τη σταθερή βάση του συνεδρίου.

Πάγια πεποίθηση για το φετινό Συνέδριο είναι η σημαντικότητα και η αξιοποίηση των νέων ανθρώπων. Στόχος είναι να αναβαθμιστεί ο ρόλος των νέων επαγγελματιών του κλάδου οι οποίοι θα έχουν το βήμα για να αναπτύξουν τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, χωρίς όμως να λησμονούνται οι κόποι του παρελθόντος, το 10ο Συνέδριο θα δείξει με πράξεις ότι αγαπάει τους ανθρώπους του, με βράβευση προσωπικοτήτων σε όλους τους τομείς και στήριξη των διαχρονικών χορηγών (πρόσωπα – επιχειρήσεις) που έχουν σταθερή υποστήριξη στο συνέδριο.

Φορείς & Χορηγοί

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑ (Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου) και την οργάνωση της Energy Line. Οι φορείς που στηρίζουν το συνέδριο είναι: ΥΠΕΚΑ (Υπουργείο Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής), ΣΑΔΑΣ (Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων), FAECF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κατασκευαστών Αλουμινίου), B.E.A. (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών), ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας), Σωματείο Κατασκευαστών Αλουμινίου Αθήνας, Σωματείο Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών Άρτας και Σύνδεσμος Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής.

Διακεκριμένοι χορηγοί είναι η GIESSE και GS. Στους Μεγάλους χορηγούς συγκαταλέγονται οι εταιρίες ELVAL COLOUR, ALUMINCO, SITAL, ΒΑΛΒΗΣ. Διαχρονικοί χορηγοί είναι εταιρίες NEOKEM, ΔΟΥΚΑΣ, ALUMIL, EXALCO. Χορηγοί μέχρι τώρα, είναι οι εταιρίες INVER, FERRAL, CONVEX, ΚΥΚΛΟΣ, TAG, ALUMIN ROLLS, HERMIS, ROLCA, TOXOTA, ΑΝΑΛΚΟ, TEAM ROLL, GOLDEN DOOR, GROUP HELLAS ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΓΕΜΑ, ΕΜΑΛ, PROFILCO, ELVIAL, DOMUS, ALCO, ALUSET.

10 λόγοι για να πάμε στα καμένα Βούρλα:

- Είναι το δικό μας συνέδριο, το συνέδριο των κατασκευαστών!
- Μας δίνει την ευκαιρία για ένα ευχάριστο διάλειμμα!
- Μας περιμένουν θετικές εκπλήξεις, φίλοι και συνάδελφοι απ’ όλη τη χώρα!
- Είναι η ευκαιρία που έχουμε κάθε 2 χρόνια να δούμε το μέλλον!
- Είμαστε ελεύθεροι να εκφραστούμε και έχει χρόνο για μας!
- Είναι καθοριστικό για το ρόλο των κατασκευαστών στην αγορά!
- Είναι για όλους τους συναδέλφους ανεξάρτητα από συμμετοχή σε φορέα!
- Συνδυάζει σπουδαίες ομιλίες, διάλογο και επαγγελματικές επαφές!
- Μας κάνει περήφανους και ισχυρούς!
- Είναι το 10ο, πετυχημένο, επετειακό μας συνέδριο!

Πληροφορίες
Το 10ο Συνέδριο πραγματοποιείται με τη συνεργασία του περιοδικού «Aluminium Magazine» και του portal aluNET.gr. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Energy Line στο τηλ. 210.45.12.000, καθώς και στο site www.alumini.gr και στο alunet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: