17 Νοεμβρίου 2011

Βγήκαν… πιστόλια στο Δημαρχείο Στυλίδας;

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Έντονη και γενικευμένη φημολογία κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στην τοπική κοινωνία της Στυλίδας για σοβαρό επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Γραφείο του Δημάρχου της πόλης Αποστόλη Γκλέτσου.
Σύμφωνα με αυτές που ούτε επαληθεύονται ούτε διαψεύδονται επίσημα πριν τρεις ημέρες δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού της πλειοψηφίας πήγε να ζητήσει το λόγο από τον κ. Γκλέτσο για μια απόφαση του που δεν το εύρισκε σύμφωνο.

Λόγο στο λόγο, δεν θέλει και πολύ άλλωστε ο Δήμαρχος να εκραγεί κινήθηκε, αναφέρουν οι διαρροές, απειλητικά κατά του δημοτικού του συμβούλου. Εκείνος ευρισκόμενος σε κατάσταση άμυνας τράβηξε κατά μια εκδοχή περίστροφο κατά άλλη άλλου είδους όπλο και ακινητοποίησε τον Δήμαρχο.

Εκεί και μπροστά στο κίνδυνο να εξελιχτεί το επεισόδιο ακόμη και σε τραγωδία οι δύο άνδρες σταμάτησαν τον καυγά και έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις.
Ο FM-1 επικοινώνησε με τον έναν από τους δύο «εμπλακέντες»-κατά μια εκδοχή και «συμπλακέντες»- ο οποίος επιβεβαίωσε το επεισόδιο περιγράφοντάς το ως φραστικό και όχι ότι έγινε χρήση όπλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό δεν καταγγέλθηκε στην τοπική Αστυνομία και έτσι επίσημα δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, όμως οι φήμες από ανθρώπους που γνωρίζουν καλυτέρα την κατάσταση που επικρατεί στις σχέσεις δημάρχου και μελών του συνδυασμού του επιμένουν ότι το επεισόδιο έλαβε χώρα μεν άλλα σταμάτησε λίγο πριν …γίνει το κακό.

Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος πάντως και στο παρελθόν είχε διαφωνήσει με τον κ. Γκλέτσο και μάλιστα είχε δικαιωθεί για την στάση του αλλά από τότε υπήρχε μια ψυχρότητα, λένε στις σχέσεις τους , τίποτα δεν έδειχνε ότι μπορούσε η κόντρα τους να φτάσει ως εκεί….

«Το ζητούμενο είναι που θα πάει αυτή η ιστορία με τις εκρήξεις του κ.Γκλέτσου που οικειοθελώς ανέλαβε έναν ρόλο που δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που ερμήνευε στα σήριαλ και στην προκειμένη περίπτωση οφείλει να είναι εγκρατής γιατί εδώ διαχειρίζεται τις τύχες χιλιάδων ανθρώπων και όχι την αποδοχή τηλεθεατών…»(ανέφερε πρώην στενός συνεργάτης του)
Σ.Σ.Μια κοινή δήλωση αμφοτέρων θα βάλει τέλος στις φήμες αυτές.

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: