07 Οκτωβρίου 2008

Ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν να ακούγεται η φωνή των δημοτών ???

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες και συνδημότες μας, με εξέχουσες θέσεις
(όλοι τους τοπικοί άρχοντες) που δεν θέλουν να ακούγεται η φωνή των δημοτών.

Καταψήφισαν κάποιοι κύριοι κύριοι (και κυρίες) την επίσημη αίτηση των πολιτών για δημοψήφισμα σχετικά με το τελικό σχήμα της επικείμενης συνένωσης δήμων με τον περίφημο Καποδίστρια ΙΙ , ενώ ψήφισαν υπέρ της εισήγησης του Δημάρχου κυρίου Μάκη Αντωνίου που προβλέπει συνένωση Καμένων Βούρλων , Αγίου Κωνσταντίνου και Μώλου την στιγμή μάλιστα που ο Άγιος και ο Μώλος δεν έχουν την ίδια θετική διάθεση για συνένωση με τα Καμένα Βούρλα, και δεν προσβλέπουν (ακόμα τουλάχιστον) σε συνένωση σύμφωνα με τα σχέδια του κυρίου Αντωνίου.

Προφανώς οι κύριοι αυτοί, που καταψήφισαν την πρόταση των πολιτών για δημοψήφισμα, θεωρούν άκρως περιττή την άποψη των δημοτών, άλλωστε τα κουμάντα όπως λένε τα κάνουν αυτοί.

Εγώ όμως αλλιώς τα θυμάμαι τα πράγματα στην προεκλογική περίοδο.
Όλοι τους ήταν γλυκομίλητοι , δεκτικοί και πάντα διαθέσιμοι στους δημότες.
Μετράγανε τα κουκιά τότε θα μου πεις, να σου πω και εγώ , δίκιο έχεις.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου αλλά και την σχετική δημοσίευση της εφημερίδας …
Καμαρώστε αγαπητοί συνδημότες, ποιοι θεωρούν ότι δεν πρέπει να έχετε άποψη για το τι θα συμβεί στον Δήμο Καμένων Βούρλων. (απόκομμα από την εφημερίδα)
Τα συμπεράσματα δικά σας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι για να έχουμε να θυμόμαστε στις επόμενες δημοτικές εκλογές και για να ξεκαθαρίσει η ήρα απ’το στάρι.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Μακάκας έχει το άλλοθι της αγραμματοσύνης και δικαιούται να λέει αυτά που είπε στο Δημοτικό συμβούλιο. Εκείνος όμως ο ανεκδιήγητος κ. Κεφάλας τη βλακείες ήταν αυτές που έλεγε στο Δημοτικό συμβούλιο, κάτι δεν πάει καλά με αυτόν ίσως έχει πάθει αλτσχαίμερ , κάποιο γλειφιτζούρι δίνει και σε αυτόν ο Μακάκας , άρα καλά έκανε και τον έστειλε ο κόσμος στην αντιπολίτευση. Για τους δυο δασκάλους τι να πεις ότι δεν μπορούν να διαβάσουν και να ερμηνεύσουν ένα άρθρο που έχει επτά παραγράφους , ο ελάχιστος χαρακτηρισμός είναι ότι η στάση τους είναι απαράδεκτη και δεν δικαιολογούνται με τίποτα. Και περιμέναμε από αυτούς τους ανθρώπους να μάθουν τα παιδιά μας γράμματα και να τα εκπαιδεύσουν σε δημοκρατικές διαδικασίες.
Βέβαια από την άλλη πλευρά ο κόσμος λέει ότι ο Καρφίτσας αρκεί να παίρνει το μισθό του Προέδρου και μπορεί να ψηφίζει ότι θέλει και ότι του λέει ο Μακάκος,
Ο δε Μουρτζούνης του λέει ο Μακάκος ότι θα γίνει αυτός Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου με το νέο χρόνο, αρκεί να κάνεις και να ψηφίζεις ότι λέω εγώ στα Δημοτικά συμβούλια. Δεν ξέρουν αυτοί οι κύριοι ότι σε λίγο καιρό θα τους βρίζει όλη η κοινωνία γιατί αποδεικνύεται καθημερινά πόσο λίγοι είναι και με τη ταπεινά και ανιδιοτελή κριτήρια λειτουργούν. Αυτοί οι άνθρωποι δυστυχώς σήμερα μας διοικούν που μόνο κριτήριο σε όλες τις ενέργειές τους έχουν μόνο το χρήμα.
Ο Φαλάρας μαζί με τον Τρίγκα ( οι Σοσιαλιστές ) περιμένουν με τον καινούργιο χρόνο να ξαναγίνουν αντιδήμαρχοι οπότε σου λένε για ένα χρόνο θα
παντελωνιάσουμε άλλα 15.000 ευρώ και άσε τη Δημοκρατία να πάει στο απόσπασμα.
Δεν ξέρουν ή κάνουν πως δεν ξέρουν ότι οι Δημότες είναι θυμωμένοι μαζί τους και θα τους βρίζει για τις επόμενες 14 γενεές για το κακό που προκαλούν στον ΤΟΠΟ !!!

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ο Γκόλφης Ξυδιάς κύριοι τάχθηκε υπέρ τους δημοψηφίσματος.

Δεν βλέπω να γράφουν τίποτα οι εφημερίδες για αυτό, άλλα πράγματα βλέπω να γράφονται.

Τα σωστά ... σωστά , και ο Γκόλφης εναντίων των δημοτών είναι.

Ανώνυμος είπε...

Dithen Timwre... telika eisai megaaaaaaaaaaaaaaaaalos MAKAKAS... isws megalyteros aki apo oti fantazesai...,. kopane