09 Οκτωβρίου 2008

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχη των Καμένων Βούρλων, οπως ανακοίνωσε στο κεντρικο δελτιο ειδήσεων του FΜ-1 ο δημαρχος της λουτρόπολης Μάκης Αντωνιου.

Όπως δηλωσε οι κάτοικοι ζουν με το φόβο των πλημμυρικων φαινομενων σε ενδεχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα, καθώς η περιοχη επιβαρύνεται τόσο απο την εξέλιξη των έργων στην Ε.Ο. αλλα και απο τον όγκο των νερών που θα συγκεντρώνει ο ΠΑΘΕ.

Ευχή όλων κατέληξε, ειναι μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα να μην εκδηλωθούν έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

LamiaFM1

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μένω στην Αθήνα αλλά έρχομαι και ψηφίζω στα Καμένα Βούρλα στις εκλογές.
Καλά τι γίνεται έκει με αυτόν τον Αντωνίου ρε παιδιά ,τον οποίο δεν κρίβω ότι ψήφισα στις προηγούμενες εκλογές , πιστεύωντας ότι κάτι θα άλαζε προς το καλίτερο. Αυτός έτσι όπως πάει θα πουλίσει το και το Δήμο και θα φίγει νύχτα δεν πρόκειται να αφίσει ούτε τις πόρτες στο Δήμοαρχείο από ότι γράφεται !!!
Τουλάχιστον πρίν τα ξεπουλίσει όλα συγκρατήστετον !!!
Θα μου πείς τι περιμένατε από άνθρωπο ο οποίος είναι κικλοθημικός !!!!
Όπου πατάς στο Ιντερνέτ για να βρείς κάτι για τα Καμένα Βούρλα βγαίνει και ένα ακόμι σκάνδαλο Αντωνίου. Αυτός δεν είναι Δήμαρχος είναι η πέτρα του σκανδάλου.
Κάνει δεν κάνει αντιπλημηρικά έργα κινδηνεύουμε να μας πνίξει από τα σκάνδαλα.
Τουλάχιστον προσπαθήστε να περιορίσετε το κακό που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στον τόπο μας , γιατί αυτός από ότι φένεται είναι κομπλεξικός και μισεί τον τόπο μας μιάς και η καταγωγή του έιναι απο τον Άντερα !!!
ΕΝΑΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ααααααχχχχχ….!!!!!!
Πλήρωσα σήμερα στο Δημο μια 200αρα και τη φχαριστήθηκα…! Για το λογαριασμό του Νερού φυσικά! Να ναι καλά ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ με το ΦΑΛΑΡΑ που ειχαν καταψηφίσει την απόφαση όταν ήταν αντιπολίτευση και τώρα που έχουν την εξουσία (και το ΤΑΜΕΙΟ) μας την κοπανήσανε στο κεφάλι……ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσον άκουσον,
ο Δήμαρχος εύχεται να μην βρέξει, και μας πάρει το ποτάμι, γιατί δεν έχει φτιάξει τα αντιπλημμυρικά ακόμα Καλό και αυτό!!!

Πάντως Δήμαρχε με ευχολόγια δεν κουμαντάρεται η τοπική αυτοδιοίκηση.

Για σκέψου το λιγάκι.

Ξέρω κάποιους που τους εκθρόνισαν άρον άρον και με ποιο χαλαρές δηλώσεις από τις δικές σου.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι άσχετο: Η φωτογραφία του Δημαρχου είναι από την προεκλογική ομιλία στο Καινούργιο. Όλο χαρές όπως φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΣ

Τί κρίμα!!!!΅
Εδώ ο κόσμος καίγεται και...εσείς το βιολάκι σας, αφού έχετε μαύρα μεσάνυχτα απ΄όσα συμβαίνουν σε εκατοντάδες Δήμους σε ολόκληρη τη χώρα ή σε μεγάλους Οργανισμούς. Δεν φτάνει δηλαδή που έστω κάποιος Δήμος με τις μικρές δυνατότητές του (όπως είναι ο Δήμος Καμένων Βούρλων) προσπαθεί να κινήσει τη μηχανή και να κάνει κάποια έργα, εσείς βρίζετε το Δήμαρχο που δεν έχει το "μαγικό ραβδάκι" για να τα κάνει ΟΛΑ (κι όσα δεν έγιναν από τους προηγούμενους) μέσα σε δυό χρόνια...
Θεωρώντας λοιπόν ότι αδικείτε τον δήμαρχο γιατί προφανώς δεν γνωρίζετε την πραγματική κατάσταση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι καλύτερο να μη μιλάτε και κυρίως να μην γράφετε τόσα υβριστικά,απαξιωτικά και δυσφημιστικά.

Κι επειδή είναι κρίμα να βγάζετε από μόνοι σας τα μάτια σας συμπεριφερόμενοι ως όχλος (για να μη χρησιμοποιήσω τον όρο "κατινισμοί") κι επειδή θεωρώ ότι το καλύτερο μάθημα σε συμπεριφορες αλητείας είναι η γνώση της πργματικότητας, κάνω τον κόπο να αναφερθώ σε μερικά σημεία κλειδιά τα οποία έχουν σχέση με μιά άλλη εικόνα την οποία κακόπιστα ορισμένοι επιμένουν να μην αναγνωρίζουν:

-Λόγω της δεινής οικονομικής θέσης του Κράτους, η χρηματοδότηση των Δημων γίνεται με το σταγονόμετρο και στην συντριπτική πλειοψηφία η στρόφιγγα έχει κλείσει, με εξαίρεση τους πέντε ή δέκα μεγαλύτερους δήμους της χώρας.
-Ο Δήμος Καμένων Βούρλων μπορεί μέν το καλοκαίρι να συγκεντρώνει μαζί με τους παραθεριστές ένα πληθυσμό 20 έως 30 χιλιάδων κατοίκων, αλλά για την κατανομή των πιστώσεων, για τα προγράμματα ανάπτυξης και για την καθημερινότητα, υπολογίζεται ο πληθυσμός που προκύπτει από την τελευταία απογραφή.
-Τα πάσης φύσεως έργα δεν επιτρέπεται απο τη Νομοθεσία να γίνονται όπως,όπως και ό,τι κατεβάσει το κεφάλι του κάθε δήμαρχου. Αυτά μπορεί να συνέβαιναν στο παρελθόν. Σήμερα υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία, μελέτες, εξεσφάλιση πιστώσεων, εγκρίσεις από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, δημοπρατήσεις, έλεγχοι από τον επίτροπο του ελεγκτκού συνεδρίου και φτού κι απ΄την αρχή.
-Οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι να φτιάχνουν προϋπολογισμό και κυρίως απολογισμό. Κι αυτό γίνεται σήμερα.
-Οι Δήμοι ήταν υποχρεωμένοι να έχουν διπλογραφικό σύστημα και όχι να κινούνται με ανεπίσημα ραβασάκια όπως γίνονταν στο παρελθον. Και ο Δήμος Καμένων Βούρλων έχει επιτέλους διπλογραφικό ηλεκτρονικό σύστημα και έχει μπεί μιά τάξη.

Τέλος, οφείλω να δανειστώ την ακριβή διατύπωση του πρώτου σχολιαστή σας, ανώνυμου χυδαιογράφου, που αποκαλύπτει το μέγεθος της ζημιάς που γίνεται στα Καμένα Βούρλα από τα διάφορα ξεκατινιάσματα, τις χυδαιολογίες και πρωτίστως τις ψευδολογίες!!!
Γράφει λοιπόν ο ανώνυμος χυδαίος (αλλά και ηλίθιος υβριστής):

"Όπου πατάς στο Ιντερνέτ για να βρείς κάτι για τα Καμένα Βούρλα βγαίνει και ένα ακόμι σκάνδαλο Αντωνίου".

Πέραν της ανορθογραφίας που δηλώνει ότι είναι κάτοικος Αθηνών, αλλά έρχεται και ψηφίζει στα Καμένα Βούρλα στις εκλογές (αλήθεια τον υπόλοιπο καιρό τι κάνει?)ο εν λόγω "κατίνας" ομολογεί ένα έγκλημα διαρκείας σε βάρος της πόλης. Ένα έγκλημα που διαχέεται σε ολόκληρο τον διαδικτυακό τόπο λόγω της συστηματικής χυδαιολογικής δυσφήμισης.

Και είναι τόσο μεγάλη και προφανής η εμπάθεια προς τον δήμαρχο που μου θυμίζει τη λαϊκή παροιμία "θέλει η......να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".

Τελοσπάντων, όποιος νομίζει ότι μπορεί να μιλάει και να γράφει για σκάνδαλα και να κατηγορεί ανθρώπους, ας προσέλθει στον ....εισαγγελέα. Όχι στον εισαγγελέα, της ρούγας, του καφενέ και του φτηνού κουτσομπολιού, αλλά στον εισαγγελέα της Λαμίας!...
Διαφορετικά ας το Βουλώσει το στοματάκι του ή τουλάχιστον πριν πεί ή γράψει κάτι να ρωτήσει και να μάθει.

ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Αν και εσύ φίλε 3:09 δεν ήσουν τόσο επιθετικός, ίσως και να έβρισκες (κατά το κοινός λεγόμενο) το δίκιο σου και κατ επέκταση το δίκιο του Δήμου.

Υπέπεσες όμως στο επίπεδο του 7:33 και το έχασες το δίκιο σου.

Θα μπορούσες να τον είχες 'ταπώσει' μόνο με την απαριθμημένη κατάθεση των στοιχείων στην σχετική παράγραφο.
Τα υπόλοιπα ήταν περιττά , υβριστικά και είχαν επίπεδο διαφορετικό από το δικό σου νομίζω κατά την ταπεινή μου άποψη.

Ο ανεξάρτητος παρατηρητής

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι ειλικρινά για το επίπεδο ορισμένων σχολιαστών, που προφανώς ακολουθούν με πείσμα την γκιαμπελική αρχή της συκοφαντίας εναντίον του δημάρχου και των συνεργατών του.

Οι χυδαιολόγοι υβριστές και εκβιαστές πετούν λάσπη, λάσπη, λάσπη, επειδή στο τέλος κάτι...μένει.

Όμως ένα θα πρέπει να γνωρίζουν σκατοχαρακτήρες: "Ξερά σκατά στον τοίχο δεν κολλάνε"!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ακόμη: Δεν είναι μόνο παλιοχαρακτήρες οι λασπολόγοι συκοφάντες. Είναι βυθισμένοι στην παρανομία. Δεν είναι δυνατό να γράφονται τόσα ψεύδη και τόσες συκοφαντίες εναντίον ενός ανθρώπου που έχει θεσμικό ρόλο στο Δήμο και να παραμένουν αναρτημένα στο blog.

Και επαναλαμβάνω: Όποιος έχει στοιχεία για κάτι μη σύννομο δεν καταφεύγει στη διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσα από το διαδίκτυο Ίντερνετ, ούτε στο ανώνυμο χαφιέδωμα. Με το ονοματάκι του πηγαίνει στον κ. εισαγγελέα Λαμίας και ακολουθεί τις διαδικασίες που προβλέπουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι του Κράτους.

Όλα τα υπόλοιπα είναι όπως έχω ξαναγράψει πράγματα της ρούγας, του κουτσομπολιού και του καφενέ και εντάσσονται σε προσωπικά ή μικροπολιτικά παιχνίδια. Πράγμα ανεπίτρεπτο, ελεγκτέο και καταδικαστέο.

Ανώνυμος είπε...

Διαισθάνομαι μια γενικότερη ταραχή και από τους μεν και από τους δε. Το θέμα έχει να κάνει με τους μαθητές οι οποίοι παρεμπιπτόντως δεν έχουν και δικαίωμα ψήφου (πιστεύω πως αν είχαν η κοινωνία των Καμμένων Βούρλων θα ήταν καλύτερη), μακάρι ο Δήμαρχος να κάνει κάτι για τα παιδιά και ας βγαίνει κάθε 4ετία, μαγκιά του!!! Αλλά δυστυχώς βλέπω με την εμπάθειά μας, να χάνουμε για άλλη μία φορά την ουσία «αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη».