20 Οκτωβρίου 2008

Κηρύχτηκε ανεπιθύμητος ο Δήμαρχος κ.Αντωνίου στο Δημοτικό διαμέρισμα του Ρεγκινίου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη.

Μετά την άνοδο του ο κ. Αντωνίου στο Ρεγκίνι με τον μελετητή του ΧΥΤΑ κ. Παρασκευόπουλο, και την υπόδειξη από τον μελετητή μέσα στο δημοτικό κατάστημα Ρεγκινίου, όπου είχαν συγκεντρωθεί όλοι οι Ρεγκινιώτες , ότι μια από τις θέσεις που προβλέπεται να γίνει ο ΧΥΤΑ είναι η θέση Παλιά Ηλιάς - Κοτρώνι,
ο κ. Αντωνίου κηρύχτηκε ανεπιθύμητος στο Ρεγκίνι.

Μέχρι τώρα ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου ισχυριζόταν ότι η θέση Παλιά Ηλιάς - Κοτρώνι
δεν (!!!) ανήκει στο Δήμο Καμένων Βούρλων, (καταλαβαίνεται τι μας περιμένει όταν ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου δεν ξέρει ούτε τα όρια του Δήμου μας) αλλά στο Δήμο Τιθορέας. Βλέπεται παίζανε τον παπά με τον Δήμαρχο Τιθορέας κ. Καράφλα N, αφού είχανε κάνει τη συμφωνία μεταξύ τους κάτω από το τραπέζι .
Πρέπει ακόμη να σημειώσουμε ότι στη θέση Κοτρώνι βρίσκονται οι πηγές νερού από όπου παίρνει νερό το χωριό.

Τον μελετητή είχε καλέσει στο Ρεγκίνι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αναστασίου Γιώργος, ο οποίος μαζί με τον πρώην Βουλευτή και Νομάρχη Φθιώτιδος κ. Μπέλο Τριαντάφυλλο και τις τοποθετήσεις τους συνετέλεσαν στην αποκάλυψη των ψεμάτων του κ. Αντωνίου.
Έδωσαν στους δημότες του Ρεγκινίου να καταλάβουν ότι ο κ. Αντωνίου τους εμπαίζει και ψεύδεται ασύστολα μαζί τους.
Ο Περιφερειάρχης κ. Σκορδάς ήταν να ανακοινώσει την Παρασκευή που μας πέρασε την απόφαση του για τη θέση που θα γίνει ο ΧΥΤΑ, μετά όμως τις παρεμβάσεις των κατοίκων του Ρεγκινίου και ειδικά του κ. Αναστασίου Γ. και του κ. Μπέλου Τρ. ανεβλήθη η απόφαση.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και τελικά ο Περιφερειάρχης θα πάρει απόφαση να γίνει ο ΧΥΤΑ στο 'Τριεθνές'.
Διότι βλέπω σε αντίθετη περίπτωση να 'τουφεκίζουν' οι Ρεγκινιώτες τον κ. Αντωνίου 'για αγριογούρουνο' περνώντας από το Ρεγκίνι.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας όποιοι και αν είστε που αναδείξατε το θέμα του Ρεγκινίου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ βλέποντας στο τέλος της συγκέντρωσης των Ρεγκινιωτών , να φεύγει από το Δημοτικό κατάστημα του Ρεγκινίου ο κ. Αντωνίου τρικλίζοντας σα δαρμένο Σκυλί, με κατεβασμένα τα αυτιά.

Ο ΚΥΝΗΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε κοντέ σε τι γλώσσα μίλησε ο Δημοτικός σύμβουλος με το μελετητή; Ο σύμβουλος μιλάει με κινέζικη διάλεκτο τη ΜΑΟ ΤΣΕΤΣΕ. Προφανώς κάποιοι βλέποντας τις γούρνες απέναντι απο την εκκλησία νομίσατε ότι ήταν για σας. Λάθος σας είναι 30 οι γούρνες, είστε λίγοι για να μπείτε.Τριάντα (30) Κοκοφοίνικες βάζει. Είπα σας εξαφανίζω για 6 χρόνια αλλά θέλετε να παθαίνετε συνεχόμενη ταραχή ομαδούλα της συμφοράς του τόπου.

ZORRO


Υ.Γ Σε λίγο καιρό θα βγάλω τη μάσκα. Αλλά μέχρι τότε θα σε παίζω σαν τη γάτα με το ποντίκι φοβισμένο τρωκτικό.

Ανώνυμος είπε...

Και γαμώ τις σαφήνειες το τελευταίο σχόλιο.
Σιγά μη σκιστεί το μαστίγιο.

Ανώνυμος είπε...

Να σου πω ZORRO, κρατήσου οι απόκριες ξανάρχονται θα σου είναι χρήσιμη η μάσκα.Οσο για τον σύμβουλο, τα είπε σε τέτοια γλώσσα, ώστε να καταλάβει ο δήμαρχος πόσο ανεπιθύμητος είναι στο Ρεγκίνι. Τουλάχιστον ο σύμβουλος ξέρει τα όρια του Δήμου...

Ανώνυμος είπε...

Συμφορά στον τόπο, (χρησιμοποιώ τα λόγια σου φίλε 11:59) , ας το παραδεχτούμε όλοι μας, μπορεί να φέρνει (αλλά και φέρνει τελικά ) αυτός που διοικεί τον τόπο (ξέρουμε ποιος είναι αυτός).

Όλοι οι υπόλοιποι, (εμείς δηλαδή) , την άποψη μας απλά λέμε και γράφουμε.

Για σκέψου το λιγάκι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ομαδούλα οι μάσκες θα πέσουν νωρίτερα και τότε "ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΣ". Όσο για το μαστίγιο ο ZORRO αγαπητέ μου κρατάει ξίφος και υπογράφει με αυτό.
Για το "γαμώ τις σαφήνειες" φίλοι μου αυτός που έπρεπε να πάρει το μήνυμα το πήρε. Έτσι για να μη νομίζετε ότι ζούμε στο Πεκίνο και ρωτάμε "Ποιός είσαι εσύ παιδάκι μου"

ZORRO

Ανώνυμος είπε...

Σε τρώει η μοναξιά σου Ζορόοοοο....

Ανώνυμος είπε...

Και εσένα μεγάλε σε τρώει η ραχιά σου!!!!!!!!

ZORRO

Υ.Γ Όπως βλέπεις σε παρακολουθώ, γιατί είμαι μέσα στο site και εγώ και εδώ δεν είναι Πεκίνο είναι Καμένα Βούρλα

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ Ζορό που νόμιζα ότι με τα λεγόμενά σου είσαι από τα Καμένα Τούβλα.
Υ.Γ.
ΟΝΤΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕΓΚΙΝΙ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ