07 Οκτωβρίου 2008

Οι ενέργειες και οι παρεμβάσεις των Δημοτών στα Καμένα Βούρλα φέρνουν τελικά αποτελέσματα!!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Την Ώρα που με τις ενέργειές τους και τις παρεμβάσεις τους οι Δημότες των Καμένων Βούρλων φέρνουν αποτελέσματα προς όφελος όλων των Δημοτών, την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων ασχολείται πως θα τα κονομήσει από τα Χ.Υ.Τ.Α κάνοντας τον κτηματομεσίτη μέσω τρίτων.

Τώρα δικαιώνεται ο Βλαχομήτρος , όπως φαίνεται από την απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος Α.Π : ΚΑ/ΦΚΘΒ10.002/ΜΕ6/14095 / 1-9-2008, που έλεγε πριν ακόμη αρχίσει το έργο του αυτοκινητόδρομου της ΠΑΘΕ ότι δεν υπάρχει καν Περιβαλλοντική Μελέτη για τον Θόρυβο και το Περιβάλλον.

Τότε, οι φωστήρες της πολιτικής ζωής του τόπου ο κ. Τσιτίνης και ο κ. Κεφάλας, συνεπικουρούμενοι από τον άλλο φωστήρα κ. Πλατανιά που ήταν και είναι ο εσαεί εισηγητής της επέκτασης του σχεδίου της πόλεως ο εισηγητής του Γ.Π.Σ , ο εισηγητής της αύξησης του συντελεστή δόμησης από 0,6 σε 0,8 καθώς και εισηγητής και άλλων εκτρωμάτων, αυτοί οι κύριοι λοιπόν , τότε , έλεγαν ότι ο Βλαχομήτρος είναι γραφικός δεν ξέρει τι του γίνεται.

Τώρα τι έχουν να μας πουν αυτοί οι Κύριοι που άφησαν την Λουτρόπολη χωρίς έναν ολοκληρωμένο κόμβο, όταν την ίδια στιγμή δίπλα μας ο Άγιος Κωνσταντίνος έχει δυο πλήρεις κόμβους ???

Ο σημερινός Δήμαρχος κ. Αντωνίου ποίες ενέργειες έχει κάνει γραπτά προς τα αρμόδια Υπουργεία και όχι «μου είπανε τους είπα από το τηλέφωνο» και τρέχα γύρευε .

Για την διάσωση της παλιό-βρύσης από την περιβαλλοντική καταστροφή που συντελείται αυτή τη στιγμή τι έχει γίνει???

Τι θα γίνει σε μια επικείμενη κατεβασιά του Ρέματος στα «Φραγκουλεϊκα» που θα γίνουν Λίμνη του Μαραθώνα οι Ιαματικές Πηγές ???

Τι έχει γίνει για τον κόμβο της ΠΑΘΕ που όποιος έρχεται από την Αθήνα και πάει να μπει στα Καμένα Βούρλα κινδυνεύει να βρεθεί απέναντι στο κλειστό Γυμναστήριο με την αρνητική κλίση που έχει ο δρόμος ???

Τι έχει γίενι σχετικά με το πρόβλημα με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ άλλων νομών που δεν μπορούν να σταθμεύσουν κοντά στην πόλη μας?
Ούτε ένα προσωρινό στέγαστρο με στοιχειώδη φωτισμό δεν έχει γίνει.
Οι άνθρωποι πρέπει να κατέβουν 3-5 χιλιόμετρα από τα Καμένα Βούρλα και χρειάζεται να πάρουν Ταξί για να έλθουν στα Καμένα Βούρλα.

Με τον κόμβο μέσα στον ιστό της πόλεως τι γίνεται ???
Πότε προβλέπεται να γίνει ???
Ποιος θα πληρώσει την αμέλεια πάλι του κ. Πλατανιά στο θέμα του κόμβου ???

Μα φυσικά οι δημότες των Καμένων Βούρλων !!!
Ξέρουμε ... Ξέρουμε κ. Πλατανιά δεν χρειάζεται να μας πεις , δεν μπορούσε να γίνει από την εταιρεία γιατί ήταν μέσα στον ιστό της Πόλεως ... και μπλά - μπλά , τα ξέρουμε …

Πληρώστε τώρα Δημότες των Καμένων Βούρλων να εξωραΐσουμε και να αναδείξουμε καλύτερα τον Γαλαξία !!!

Κάτι βρωμάει εδώ πάλι.
Ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου πήρε απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο να προχωρήσει σε αναγκαστική απαλλοτρίωση ιδιωτικό χώρο που δεν είναι απαραίτητος για την κατασκευή του κόμβου.

Και γιατί το κάνει αυτό ??? Ρωτήστε τον κ. Πλατανιά !!!
Μα φυσικά για το καλό της πόλεως !!! ???

Για να αναδείξει φυσικά τον Γαλαξία καλύτερα σαν μέτοχος της μαναβικής που είναι ο κ. Αντωνίου !!! Και τελικά μπορεί να δούμε να ξεφυτρώνει εκεί μπροστά και κανένα Βενζινάδικο !!!

Όλα αυτά γίνονται την ώρα που εκκρεμούν οι αποζημιώσεις αρκετών Πλατειών καθώς και του Οικοδομικού Τετραγώνου που προβλέπεται να γίνει το Νέο Διοικητήριο του Δήμου όπως φαίνεται από το σχέδιο του 1994.

Από όλα αυτά, φαίνεται, ο κ. Αντωνίου, ασχολείται και πάλι πως να αυξήσει τα εισοδήματα του και όχι πως θα λύσει τα προβλήματα της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων.

Βλέπουμε ότι οι Δημότες των Καμένων Βούρλων, Click εδώ για να δείτε το εξώδικο που στάλθηκε, έχουν προσπεράσει την υπάρχουσα Δημοτική αρχή και με τις ενέργειες τους , έστω και καθυστερημένα πετυχαίνουν να γίνει Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για τον Θόρυβο στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ Καμένων Βούρλων - Άγ. Κωνσταντίνου και μέσα στον Οκτώβριο να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης των παράπλευρων οδών.

Σας τα χρεώνουμε τα παραπάνω κύριε Αντωνίου. !!!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά , εδώ έχουν γίνει πράματα και θάματα.
Πάνε τα εξώδικα γόνα και εμείς δεν έχουμε πάρει χαμπάρι.
Τι να πω, μπράβο ρε παιδιά , χαρά στο κουράγιο σας. Μακάρι όλοι να τρέχαμε έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνεται τι κάνει ο κ. Αντωνίου σου λέει όσο είμαι επάνω ότι προλάβω να κάνω το έκανα για να αναδείξω το Γαλαξία φτιάχνοντας καμία καινούργια πτέρυγα ακόμη και ανοίγοντας και κανένα Βενζινάδικο. Γιατί σου λέει ο άνθρωπος δεν ξέρω τι με περιμένει μετά της εκλογές. Να μην καταλήξω να πουλάω ψάρια στα Κύθηρα πάλη, να έχω σου λέει κάπου να στεγαστώ.

Ανώνυμος είπε...

Nai kai egw ths idias apopsis eimai... o Antwniou einai apo tous megalyterous mizadorous (an oxi o MEGALYTEROS) pou perasan apo thn kybernhsh twn K. Vourlwn.... Exei bgalei paaaara polla lefta... Afou exei agorasei ena soro akinhta, oikopeda, kthmata, autokinhta.... ola auta apo tis kompines sto dhmo!!!!
Mia aporia exw... tosa pou exei faei... kanonika den tha eprepe na eixe mia koilara "na" me to sympathio!!!!
Alla mallon ftaei oti trwei me xrysa koutalia...
nai ma bebaia... o anthrwpos den eixe sto hlio moira...
em, plaka mou kaneis??? o typos eixe mia mikroula epeixhrhsoula e, kai eftiaxne kana oikodomhma (kati Galaxies mwre) kai ebgaze to pswmaki tou kathe mera...mh fantastei tpt trelo!
Oxi re sy pshle... entaksei...apo th stigmh pou bghke panw, na ksereis ta synetairilikia, ta bysmata apo edw kai apo ekei ton kanan anthrwpo... ti lefta ebale sthn tseph tou???
lefta? leftaaaaaaa...

Bre ksypnate kai ta kathgorw sas riksteta allou! O anthrwpos den exei anagkh ta lefta tou dhmou.... Alloi einai autoi pou lyssan gia na ginoun xalifides sth thesh tou xalifh, oxi gia kanena allo logo alla epeidh autoi einai oi monoi pou den exoun ston hlio moira kai blepoun to dhmarxiliki mono ws tropo eukolou kai grhgorou kai akourastou tha elega egw... PLOUTISMOU!!
LOIPON LAMOGIA ME KOYRASATE... BREITE TIPOTA ALLO NA ASXOLITHEITE KAI MHN PROSPATHEITE NA SPILWSETE TO ONOMA TOY DHMARXOY... GT THA PREPEI KALA NA GNWRIZETAI OTI KAPOIA MERA OOOOOLA AYTA THA SAS EPISTREPSOUN MPOUMERANG KAI SE MEGALYTERO BATHMO!!!!
ANTE KSESTRABWTHEITE TWRA....
PRWI PRWI KATAFERATE KAI ME SYGXISATE!!!
GEIA!!!

Ανώνυμος είπε...

Για μισό λεπτό. Αν κατάλαβα καλά , κάνανε εξώδικο οι δημότες προς το ΥΠΕΧΟΔΕ και την ΑΓΕΚ διότι αυτά που έπρεπε να γίνουν δεν έγιναν.
Και ο Δήμος τι κάνει? Σφυρίζει ανέμελα? Ρε δεν ντρέπονται λέω εγώ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο κ. Αντωνίου τη δουλειά του κάνει , θέλει να φτιάξει το σπίτι του ( Γαλαξία ) καλύτερο. Η αντιπολίτευση όμως τι κάνει κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, που χωρίς να παρουσιάσει το σχέδιο για τον κόμβο που πρόκειται να γίνει μέσα στον ιστό της πόλεως και χωρίς να τους φέρει την οικονομοτεχνική το πόσο θα κοστίσει στο Δήμο το κομμάτι αυτό της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης και την τεχνική μελέτη του τι πρόκειται να φτιάξει εκεί μέσα , έρχεται και ψηφίζει ομόφωνα την πρόταση του κ. Αντωνίου . Κάτι βρωμάει εδώ !!! Οι δημότες παρακολουθούν άναυδοι !!!
Κύριε Πλατανιά παρακολουθούμε τις ενέργειές σας και μη νομίζετε ότι θα κονομήσετε με τον κ. Αντωνίου κάνοντας μηχανορραφίες επάνω στο σχέδιο της πόλεως των Καμένων Βούρλων ( αρκετό κακό έχετε κάνει μέχρι τώρα ).
Οι Δημότες θα σας πάρουν με τα γιαούρτια ( στραγγάτα και ληγμένα !!!) και ντομάτες ( νερουλιασμένες !!!)

Ανώνυμος είπε...

Οκευ , καταλάβαμε όλοι ότι το μηχάνημα το αποφρακτικό που αγόρασε ο Δήμος δεν επαρκεί για την δουλειά που το αγόρασαν. Μίζες κλπ δεν ξέρω αλλά σίγουρα κάποιος δεν έχει κάνει την δουλειά του σωστά.
Μήπως μπορείτε σας παρακαλώ να μας πείτε ποιος συνέταξε τις τεχνικές προδιαγραφές και να μας πείτε επίσης ήταν στην επιτροπή παραλαβής , έτσι για να μάθουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι ποιος φταίει.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα εξώδικα με τις φαρδιές πλατιές υπογραφές και τα ονόματα, ήθελα όμως να ήξερα που ήταν όλοι αυτοί, όταν ο Γιάννης φώναζε απελπιστικά μόνος χώρις την παραμικρή συμπαράσταση από τους συγχωριανούς τού; Τότε δεν έβλεπαν ή τους έπειθαν οι κκ. Τσιτίνης, Κεφάλας και Έξαρχος; Αντιδράσεις κατόπιν εορτής και μόνον αφού το πρόβλημα έφτασε στις αυλές τους....

Ανώνυμος είπε...

kala re kamenoi eseis den exete mantili na klapsete theleke na exete kai to dhmo dikosas?......
exei na pesei gelio xeirotera kai apo to zhko sto mpakalogato tha pathete....xa xa xa xa xa