23 Οκτωβρίου 2008

Πρόβλημα με την δικαιοσύνη έχει ο Δήμαρχος στα Καμένα Βούρλα για τα σκουπίδια

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μπροστά σε νέες περιπέτειες βρίσκονται και δήμαρχοι της Φθιώτιδας μαζί με άλλους συναδέλφους τους απ' όλη την χώρα που προχώρησαν στην ανάθεση της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιωτικές εταιρείες.
Ηδη το Ελεγκτικό Συνέδριο έχει προσδιορίσει με σαφήνεια τη στάση του απέναντι σε τέτοια ενδεχόμενα και δεν έχει θεωρήσει κανένα από τα χρηματικά εντάλματα
με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να δημιουργούνται παρατράγουδα που φτάνουν ακόμη και μέχρι τη δικαιοσύνη και τους καταλογισμούς των χρημάτων.
Στη Φθιώτιδα οι περιπέτειες αρχίζουν και παίρνουν μεγάλες διαστάσεις όπως και σε άλλες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η αρχή έγινε πριν από λίγο διάστημα με τον δήμο Καμένων Βούρλων ο οποίος προώθησε την υπογραφή σύμβασης με ιδιωτική εταιρεία για την αποκομιδή των απορριμμάτων.
Ηδη ο ανάδοχος δεν έχει πληρωθεί αφού τα σχετικά εντάλματα δεν θεωρούνται από το ελεγκτικό συνέδριο και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επιπλοκές.
Επιστροφή στην αρχική σελίδα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα τα μαζέψει από τα νερά ο Μάκης, σιγά μην τα πληρώσει και από την τσέπη του. Μα καλά ρε χαζός είσαι?
Χτεσινός είναι ο Μάκης νομίζεις ;

Ανώνυμος είπε...

Με την απόφαση του 7ου Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε ότι :
(……. η ανάθεση υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων και λοιπών υπηρεσιών καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων των Δήμων σε ιδιωτικές εταιρίες δεν είναι νόμιμη ……)

Έχουμε και λέμε 230.000 Ευρώ / 11 σύμβουλοι = 20.909,091 Ευρώ αντιστοιχεί να βάλει από την τσέπη του κάθε σύμβουλος της συμπολίτευσης , για να πληρωθεί ο ιδιώτης που είχε αναλάβει το προηγούμενο καλοκαίρι τα σκουπίδια στο Δήμο Καμένων Βούρλων.
Την επόμενη φορά κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι να σκέφτεστε πριν ψηφίσετε πάλι οτιδήποτε και όχι να κάνετε ότι σας λέει ο Κοκορόμυαλος ο Μακάκος !!!
Εκτός αν τα βάλει ο ίδιος από την τσέπη του ??? Αλλά από ότι μαθαίνω έχει στριμο- κολιές τώρα τελευταία !!!

Ο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΣ