30 Οκτωβρίου 2008

Πάλι μάλωσε ο Μάκης με τους διευθυντές του Λυκείου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δεν βάζει μυαλό τελικά ο Δήμαρχος στα Καμένα Βούρλα.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τον έχει πιάσει με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και ντε και καλά θα πρέπει να συμμετέχουν τα παιδιά από το γυμνάσιο και το λύκειο.

Βρε Δήμαρχε αλλάξανε οι καιροί και δεν είναι τα πράγματα όπως ήταν, όταν εσύ πήγαινες σχολείο.
Τα παιδιά, δεν αποτελούν πια , υλικό προς εκμετάλλευση, ούτε αξιοθέατο των επισκεπτών των Καμένων Βούρλων (πόσο μάλλον αν δεν το θέλουν).

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Στην συνέλευση του τοπικού συμβουλίου νέων Καμένων Βούρλων που έγινε την Τρίτη 27-10 , παρουσία του Δημάρχου μας Μάκη Αντωνίου , η άποψη του Δημάρχου μας ήταν ότι ντε και καλά τα παιδία να συμμετάσχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις των Καμένων Βούρλων.

Η διευθύντρια του Λυκείου , παίρνοντας το μέρος των παιδιών (και πολύ καλά έκανε), προσπάθησε να αμβλύνει λίγο την κατάσταση και χωρίς να ολοκλήρωση την φράση της δέχτηκε ανηλεή επίθεση από τον δήμαρχο μας (μπροστά στα παιδιά παρακαλώ), έχοντας εμφανώς χάσει την ψυχραιμία του ο Μάκης (για άλλη μια φορά).

Οι φράσεις του Δημάρχου μας ήταν, ότι οι διευθυντές και συγκεκριμένα η διευθύντρια, του πάει συνεχώς κόντρα (στα σχέδια του).

Έχει γίνει σούσουρο στο σχολείο (κυκλοφορούν αυτά να νέα γρήγορα στα παιδιά) και οι αντιδράσεις είναι ανάλογες (και συνήθως μπούμερανγκ).

Έχουμε και εμείς παιδιά και δεν ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές και μικροπολιτικές εκμεταλλεύσεις στην πλάτη των παιδιών μας.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά φίλε μου δεν είναι ότι δεν θέλουν να συμμετέχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου μας. Απλώς με τα ψέματα που τους έχει πει και συνεχίζει να τους λέει ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη των μαθητών και εμάς των γονιών. Ξεχνούν τα παιδιά την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος που τα χρησιμοποίησε και προσπάθησε να τα εκμεταλλευτεί πολιτικά ο κ. Αντωνίου με τα μπλουζάκια και τα καπέλα. Ξεχνούν ότι επί 2 χρόνια κάνουν μάθημα μέσα σε Τολ και δεν έχει κάνει τίποτα για την παραχώρηση του οικοπέδου 4 στρεμμάτων από τα ΕΤΑ για την κατασκευή Σχολικής μονάδας . Αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα με την επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας κ. Στυλιανίδη στο Σχολικό συγκρότημα των Καμένων Βούρλων που του είπε κ. Δήμαρχε , βρείτε μας οικόπεδο και εμείς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας φτιάξουμε το Σχολείο. Πρέπει να ξέρει ο κ. Αντωνίου ότι σε μικρό είναι να μην τάξης , αν τάξης και δεν τηρήσεις την υπόσχεση σου την έβαψες. Αυτό έχει πάθει και ο κ. Αντωνίου με τους μαθητές την έχει βάψει !!!
Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ...
ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΤΟ ΚΑΨΑΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ!!!
"σε μικρό είναι να μην τάξης , αν τάξης και δεν τηρήσεις την υπόσχεση σου την έβαψες"... ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ....

ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ... Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ... ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ!!!!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ...
"Ξεχνούν ότι επί 2 χρόνια κάνουν μάθημα μέσα σε Τολ και δεν έχει κάνει τίποτα για την παραχώρηση του οικοπέδου 4 στρεμμάτων από τα ΕΤΑ για την κατασκευή Σχολικής μονάδας"...
ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΤΟΛ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 Η' 8 ΧΡΟΝΙΑ??? (ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ)
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ... ΥΠΗΡΧΕ!!!
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ... ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΕΔΩ...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ... ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ...
ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔ...ΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΒΛΕΠΕΤΕ, Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΟΤ, ΣΤΗΝ ΕΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ...
ΑΡΕ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ... ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ (ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ), ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ... ΤΙ ΑΛΛΟ??? ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΟΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...
ΜΑΜΩ ΤΟ Κ...ΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΟΥ!!!!

ΕΓΩ...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κ. ΕΓΩ, εσύ πήγες στο Δημαρχείο και είδες τι ενέργειες έχει κάνει αυτά τα 2 χρόνια ο Δ¨ημαρχος? Και έμεινες και ικανοποιημένος;
Και εγώ επί Κεφάλα πήγαινα στο Δημαρχειο, και έβλεπα το Δήμαρχο και τον Ξυδιά με ένα τηλέφωνο στο χέρι συνέχεια… τι σημαίνει; ότι έκαναν το καθήκον τους;.
Τα έργα δείχνουν και κρίνουν, όχι τα λόγια.
Άλλα μας είχε πει ο Μάκης όταν βγήκε. Ότι το Μάρτιο του 2007 θα τελείωνε το θέμα.
Δε φταίει μόνο το κράτος όμως. Φταίνε κυρίως οι Διοικήσεις μας, τότε και τώρα.
Πως παλιά πήρανε εκτάσεις για τα σχολεία και το Κλειστό;
Και αφού κρατάει με τόσες παρανομίες τον Μήτση ο Δήμαρχος, όπως είπε προχτές στα παιδιά και τους γονείς, γιατί από την πρώτη στιγμή δεν έκανε κάτι να τον «πείσει» να υπογράψει το χώρο; Μήπως από την άλλη εισέπραξε τα χρωστούμενα; Έριξε κανένα πρόστιμο; Τίποτα
Δηλαδή και η πίτα σωστή και ο σκύλος χωρτάτος από τη μεριά της εταιρίας. Και εμείς οι δημότες τον πούλο (σόρρυ αλλά κολάει).
Φίλε ΕΓΩ δυστυχώς τα παζάρια συνεχίζονται ΚΑΙ τώρα. Τα είχαμε δει και στο παρελθόν, τα βιώνουμε και τώρα.
ΥΓ: μήπως θυμάσαι ποιον είχε ο τωρινός δήμαρχος σύμβουλο του πρώτου του προεκλογικού αγώνα? QUIZ που περιμένει απάντηση

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.... ΑΠΛΑ... ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
ΑΝ ΠΑΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΡΕΓΓΙΝΙ Η' ΛΑΜΙΑ... ΤΣΕΚΑΡΕ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ SHELL... ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ??? ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΧΤΙΖΟΥΝ...
ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΓΡΑΨΤΗΝ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ...

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι θες να πεις για το Κέντρο Υγείας.
Το βρήκα;
Βεβαια δεν ξερω που κολλάει, αλλά πες μου

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΟΛΛΑΕΙ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ...
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ 8 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ!!!!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ... ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΟ!!!!

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Για το Κέντρο Υγείας: Διανύει τον δεύτερο χρόνο, (και όχι 8 μήνες), και στοιχιματίζω ότι δεν θα είναι έτοιμο σε λιγότερο από 4 χρόνια από τη στιγμή της έναρξης(εννοώ με υποδομές, κρεβάτια, μηχανήματα κ.λ.π.) Δε μιλάω για τους γιατρούς και τη λειτουργία του…
Και όλα αυτά φίλε ΕΓΩ, με ΕΞΑΣΦΑΑΛΙΣΜΕΝΗ χρηματοδότηση. Φυσικά είναι μεγάλο έργο και δεν περιμένω να τελειώσει σε 1 χρόνο.
Αλλά για να επανέρθουμε, σκέψου πότε θα τελειώσει το ΣΧΟΛΕΙΟ, που μόνο στα λόγια έχουμε τις δεσμεύσεις και βέβαια δεν έχουμε οικόπεδο ακόμα.
Καλό διήμερο σε όλους