30 Οκτωβρίου 2008

Επίσκεψη της Βουλευτού κ. Τόνιας Αντωνίου στο Νοσοκομείο Λαμίας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το Νοσοκομείο Λαμίας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου και τους οδήγησαν σε στάση εργασίας.


Σε δήλωσή της μετά από τη συζήτηση που είχε με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους επισημαίνει, μεταξύ άλλων, το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού για το οποίο φέρει την αποκλειστική ευθύνη η κυβέρνηση, το πρόβλημα με τις εφημερίες για το οποίο δίκαια αγανακτούν οι γιατροί, το πρόβλημα με τη λειτουργία υπό άθλιες συνθήκες της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού παρά τις υποσχέσεις του Υπουργείου Υγείας και τέλος την απαράδεκτη τακτική του διοικητή του Νοσοκομείου να επιστρατεύει πειθαρχικά και διοικητικά μέτρα, χωρίς να εφαρμόζει το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, για να κλείσει το στόμα των γιατρών και του προσωπικού που έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται.

Τέλος η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αφού δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου, δεσμεύεται ότι θα φέρει όλα αυτά τα ζητήματα στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: