06 Ιουλίου 2008

Στα μαχαίρια Χειμάρας Σπηλιωτόπουλος παρά τις προσπάθειες του Αντωνίου να γεφυρώσει το χάσμα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αναδημοσίευση από LamiaNews.blogspot.com

Η ένταση και οι κόντρες κρατούν ακόμη γερά μεταξύ της νομαρχίας και του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης. Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός η νομαρχία κρατήθηκε πολύ μακριά από την οργανωτική επιτυχία της συνάντησης γνωρίζοντας ίσως από πρώτο χέρι ότι και υπουργική παρουσία δεν θα υπήρχε και παράλληλα δεν θα είχε τίποτα να συζητήσει ο νομάρχης Φθιώτιδας με το γενικό γραμματέα του Υπουργείου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι υπήρξε ένταση μεταξύ Χειμάρα και Αντωνίου για τον τρόπο που οργανώθηκε όλο αυτό το σκηνικό και μάλιστα οι πληροφορίες υπογραμμίζουν ότι κατατέθηκε η διαφωνία του Θανάσης Χειμάρα για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το θέμα ο δήμαρχος Καμένων Βούρλων.
Πάντως οι προηγούμενες δηλώσεις του κ. Αντωνίου περί ιδιαίτερων συζητήσεων με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ανάπτυξης ερμηνευτεί καλά από την πλευρά της νομαρχίας σαν μια διαιτησία στην κόντρα από έχει ξεσπάσει.

Τέλος να θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο γενικός γραμματέας είχε δεσμευτεί για την ολοκλήρωση της συζήτησης για τα έργα υποδομών που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα μέσα στο Μάιο που μας πέρασε ωστόσο όμως μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία τέτοια συνάντηση.

Καμ. Βούρλα: Συνέδριο ... Ευρωπαϊκό αλλά ...μπροστά σε άδειες καρέκλες
Επιβεβαιώθηκε για μια φορά ακόμη λαϊκή παροιμία που λέει ότι «όπου ακούς πολλά κεράσια πάρει μικρό καλάθι» κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου με θέμα τον Ιαματικό Τουρισμό που έγινε στα Καμένα Βούρλα.

Η συνάντηση παρά τις διακηρύξεις του δημάρχου Καμένων Βούρλων υποβαθμιστεί και αισθητά και από το υπουργείο τουρισμού αφού δεν ήρθε ο κ. υπουργός αλλά αντί αυτού ο γενικός γραμματέας, όπως επίσης δεν πήγαν οι τρεις από τους πέντε βουλευτές του νομού. Απουσίαζε επίσης και ο νομάρχης Φθιώτιδας που είχε στείλει εκπρόσωπο.

Σε ό,τι αφορά τα συμπεράσματα πέρα από τις δημόσιες σχέσεις του δημάρχου τίποτα χειροπιαστό. Ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν επενδύσεις στο κάμπινγκ του ΕΟΤ γεγονός που δείχνει ότι απομακρύνεται η πιθανότητα παραχώρησης στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Σε ό,τι αφορά το μουσείο Ιαματικού Τουρισμού ανακοινώθηκε το τι βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής μελέτης.
Στο ίδιο στάδιο ανακοινώθηκε ότι βρίσκονται και οι μελέτες για τα παλιά ξενοδοχεία. Το μόνο που χαρακτηρίστηκε «ώριμο» ήταν το αίτημα του δήμου Καμένων Βούρλων για παραχώρηση οικοπέδου για να χτιστούν σχολεία.
Από κει και μετά βέβαια θα πρέπει να εξασφαλιστούν τα χρήματα για τέτοιου είδους επενδύσεις.
Αισθητά υποβάθμισε τη συγκεκριμένη συνάντηση και συνολικά ο παραγωγικός κόσμος της περιοχής των Καμένων Βούρλων αφού εξελίσσονταν σε άδειες καρέκλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν βρέθηκαν μεταξύ αυτών που παρακολουθούσαν το συγκεκριμένο συνέδριο ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι απουσίαζαν επιδεικτικά δήμαρχοι που στον τόπο τους φιλοξενούν ιαματικές πηγές.

‘Τζίφος’ τελικά το ‘πολλά υποσχόμενο’ θέμα του Δημάρχου μας, από την έκθεση πεπραγμένων, έτσι όπως αυτό ανακοινώθηκε .

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν περιμένατε να πάει ο κόσμος για να δει τον Δήμαρχο κ. Αντωνίου??? Τον πήρανε είδηση όλος ο κόσμος τώρα με τι ******** και ******* έχουν να κάνουν και του γύρισαν όλοι την πλάτη. Οι μόνοι που συνεχίζουν να τον στηρίζουν είναι το γραφείο τύπου του Δήμου Καμένων Βούρλων Λαμιακός Τύπος, Star, FM 1 Έλληνας και φυσικά ο εκλεγμένος εκπρόσωπος της κοινοπραξίας Ν.Α.Φ και Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Κυρμανίδης συνεπικουρούμενος από τον μεγαλοεργολάβο κ. Βαργιανίτη (με το αζημίωτο βέβαια ) !!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά επειδή δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα καλά στην πόλη, καθότι μένω στην Αθήνα, ο κ. Βαργιανίτης ασχολείται με οικοδομές και έγινε εργολάβος? Παίρνει και έργα? Ρωτάω γιατί θυμάμαι ότι ήταν υπάλληλος του Δήμου ένα φεγγάρι. Για ενημερώστε με.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι παίζει με αυτόν τον κύριο. Πολύ ακούγεται και γράφεται το όνομα του.
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ανώνυμος είπε...

Ακούω και μαθαίνω ότι κάτι γίνεται με τα σκουπίδια. Το νου σας χωριανοί .

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιεύθηκε από το LamiaNews στις 7-7-2008 .
`` Ο Δήμαρχος οργανώνει δουλειές με φούντες. ``
Έκανε ένα λάθος όμως το LamiaNews το ότι δεν χρειάζεται ο Δήμαρχος κ. Αντωνίου Μεσίτη για να μαζέψει και άλλα στρέμματα γιατί Μεσίτης είναι ο ίδιος.
Η περιοχή στην οποία αναφέρεται το LamiaNews των 150 στρεμμάτων είναι του πεθερού του και της γυναίκα του, άρα και δικιά του. Θα κάνει δε την χάρη να την μοσχοπουλήσει στο Δημόσιο αν βέβαια δεσμευτούν όλοι οι άλλοι Δήμαρχοι ότι Πρόεδρος του Φορέα διαχείρισης των ΧΥΤΑ θα είναι ο ΝΕΡΩΝ κ. Αντωνίου.
Η περιοχή για την οποία μιλάμε αγαπητοί φίλοι είναι μεταξύ Καρυάς και Ρεγγινίου . Εκεί σκοπεύει συγχωριανοί να μας φορτώσει τον ΧΥΤΑ ο Μεσίτης κ. Αντωνίου. Λογαριάζει βέβαια χωρίς τους Δημότες των Καμένων Βούρλων ???

Ανώνυμος είπε...

Αυτή και αν είναι μπάζα για τον Μάκη. Μεγάλες δουλειές , όχι ψιλικατζίδικα πράγματα με απευθείας αναθέσεις των 45.000 euro, πχ φώτα ας πούμε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, ουδέν ανακριβέστερο από αυτό. Σας το έχω γράψει κι άλλη φορά μη δίνεται βάση στον Παλαμιώτη. Είναι ο αρχιερέας της παραπληροφόρησης, δυστυχώς. Να κάνουμε την κριτική μας αλλά να διασταυρώνουμε και τις πληροφορίες μας κι ο συγκεκριμένος, τον ξέρετε καλά άλλωστε αν δεν του στάξεις στην παλάμη (από εκεί και το όνομα) θα σε ξεσκίσει. Δείτε τι έκανε με την ΕΛΜΙΝ στη Λαμία, μέχρι που πήρε το CD και το χιλιάρικο και το βούλωσε. Προσέξτε γιατί είναι τραγικό για τον τόπο μας να κυκλοφορούν τέτοια ασύστολα ψεύδη που κάνουν κακό στην πόλη μας.
Εμείς θέλουμε τώρα ,φέτος που είναι μια κρίσιμη περίοδος για τα Καμένα Βούρλα στην μετά τη λειτουργία της παράκαμψης εποχή να δείξουμε με κάθε τρόπο ότι τα Καμένα Βούρλα είναι ο καλύτερος τόπος για διαμονή και διακοπές. Με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα αποτρέπουμε τον κόσμο να ρθεί εδώ, αυτό θέλουμε;
Να καταλάβουμε ότι Καμένα Βούρλα δεν είναι μόνο το Σαββατόβραδο, πρέπει να έχουν κίνηση όλη την εβδομάδα, εμείς οι επαγγελματίες πνέουμε τα λοίσθια, και μαζί μας τόσοι και τόσοι εργαζόμενοι, προμηθευτές και άλλοι. Κύριοι συνέλθετε γιατί θα καταστρέψετε τα Καμένα Βούρλα. Αν θέλετε να κάνετε κριτική στον Αντωνίου να την κάνετε, έχουμε κι άλλους τρόπους, να πηγαίνουμε στα δημοτικά συμβούλια και να τα λέμε, πρόσωπο με πρόσωπο, όχι ανώνυμα και χυδαία.
Εγώ αν και διαφωνώ τελείως με το Γιάννη Φραγκούλη όμως τον παραδέχομαι γιατί είναι άντρας και βάζει την υπογραφούλα του σε ότι γράφει. Θα τον παρακαλέσω όμως αυτή την εποχή που δίνουμε τη μάχη της επιβίωσης να καλμάρει λιγάκι.
Γράψτε ρε σεις και κάτι καλό, όλα στραβά τα βρίσκεται εσείς;
Τότε φύγετε από εδώ πως ζείτε σε έναν τόπο κόλαση όπως τον παρουσιάζεται;
Αυτά τα γράφω με καλή διάθεση και φυσικά ούτε να φύγετε θέλω ούτε να μην καλημεριζόμαστε μεταξύ μας.

kamena voyrla blogger είπε...

Φίλε Αναγνώστη.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν μπορείς και εσύ να γράψεις (τα καλά της περιοχής) την άποψη σου και στην συνέχεια να την αποστείλεις προς δημοσίευση στο email του Blog?
Με αυτόν τον τρόπο, με δημοκρατική πολυφωνία δηλαδή , ο όποιος αναγνώστης θα κρίνει από μόνος του, και θα είναι στην διακριτική του ευχέρεια να αποφασίσει αν θα αφήσει τα ωραία λεφτά τους στου επαγγελματίες της περιοχής.

Αν και αμφισβητώ το γεγονός αυτό καθεαυτό, ότι δηλαδή ο όποιος τουρίστας η επισκέπτης θα ‘σταθεί’ και θα σχηματίσει άποψη μόνο από κάποιες δημοσιεύσεις κάπου σε ένα blog. Αντί αυτού, άποψη διαμορφώνει η κακή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχονται σήμερα στα Καμένα Βούρλα από τους περισσότερους (σκέψου το λίγο αυτό).

Ωστόσο αν έχεις προσέξει, η συντριπτική πλειοψηφία των αναρτήσεων – δημοσιεύσεων προέρχονται από επιστολές αναγνωστών και από κάποιες αναδημοσιεύσεις.
Κατά συνέπεια το blog δεν εκφράζει άποψη ενός προσώπου αλλά όλων των αναγνωστών του που έχουν να γράψουν κάτι και να το μοιραστούν με τους υπόλοιπους αναγνώστες. (καλό η κακό)

Αναμένουμε την επιστολή σου λοιπόν, με τα καλώς κείμενα της περιοχής , την οποία και θα δημοσιεύσουμε (όπως και όλες τις επιστολές άλλωστε) που η οποία , και εμείς ελπίζουμε να προσελκύσει και όχι να απομακρύνει επισκέπτες.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε επιχειρηματία, που είδες το ότι παρουσιάστηκε κόλαση ο τόπος εδώ; ΤΑ περισσότερα θέματα τα γνωρίζει ο κόσμος έξω πολλές φορές γνωρίζω θέματα πριν καν τα διαβάσω στο blog.Εάν κρίνω και γενικότερα την κατάσταση στην Ελλάδα συμβαίνουν και παντού όχι μόνο εδώ. Μου κάνει ΜΕΓΑΛΗ εντύπωση ότι δείχνει να γνωρίζεις , πράγματα και καταστάσεις , και σου φαίνονται ανακρίβειες τα θέματα που τα γνωρίζουν και άνθρωποι εντός του “κύκλου” και μάλιστα μιλάνε ανοιχτά;
Πονάει βλέπω ο Συγκεκριμένος Δημοσιογράφος γιατί δεν θάβει θέματα όπως άλλοι… μάτια και μυαλό έχουμε, διαβάζουμε και κρίνουμε. Στην προηγούμενη τετραετία η λέξη “Καμένα Βούρλα” στα μεγάλα τοπικά ΜΜΕ γράφονταν συχνά, τώρα σπανίζει. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερο ανάλυση αυτό είναι και πάλι γνωστό.