31 Ιουλίου 2008

Φωτιά στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αίσιο τέλος είχε φωτιά που ξέσπασε κοντά στον ΕΟΤ το μεσημέρι.
Επενέβη άμεσα η πυροσβεστική και αποφεύχθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, και σχεδόν στις αυλές των σπιτιών, το κακό.
Θα πρέπει να είναι ποιο προσεκτικοί αυτοί που καίνε τα ξερά.



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από πού ξεκίνησε η φωτιά ρε παιδιά; ποιος την έβαλε; Ξέρει κανένας λεπτομέρειες;

Ανώνυμος είπε...

Καλά που ζεις ρε συ;
Εγώ βρήκα χτες το βράδυ στο Σουλιώτη έναν διαχειριστη του Blog και μου τα είπε χαρτί και καλαμάρι.
Ταμαθες τα νέα μου λέει ψυθιριστά;
Ο Αντωνίου έβαλε τη φωτιά γιά να πάει εκεί το ΧΥΤΑ.
'Αντε ρε του λέω,και εδώ χέρι Αντωνίου;
Θα μας κάψει όλους ζωντανούς δεν τον ξέρεις καλα αυτόν.
Μη κοιτάς που το Σταρ δεν τα λέει αυτά, θα δείς τη Δευτέρα στη Σεντρα,λένε ότι εχουν και φωτογραφία που βάζει ο ίδιος ο δημαρχος φωτιά και μετά πήγε πάνω στην Καριά για να απολαύσει το θέαμα.
Σοβαρά;
Αμ το άλλο ,ξέρω καλά ότι δωροδόκησε δυό μετεωρολόγους να προκαλέσουν τεχνικό καύσωνα από Δευτέρα με ανέμους μέχρι 10-15 μποφώρ και θα κάψει όλη την περιοχή για να την κάνει οικόπεδα.
Πώ πώ.
Εμ το άλλο θα το γράψει η εφημερίδα μας σύμφωνα με στοιχεία από έγκυρη πηγή,έλα πιό κοντά νασ το πώ μη μας ακούσει κανένας πράκτορας του Αντωνίου, αυτός δεν είναι ο Αντωνίου είναι ο μικρότερος αδερφός του Ράντοβαν Κάρατζιτς μεταμφιεσμένος.
Σοβαρά;
Που είσαι καημένε, θα κάνει λένε εθνοκάθαρση,τωρα ποιούς θα καθαρίσει δεν το έμαθα ακόμα αλλά που θα πάει θα το μάθω πριν τη Δευτέρα,γιατί εγώ έχω γνωριμία με τον καφετζή στην εφημερίδα και μου τα λέει πριν δημοσιευθούν πρέπει να ειδοποιήσουμε το δικαστήριο στη Χάγη σου λέω!

Ανώνυμος είπε...

H φωτιά ξεκίνησε από τα σκουπίδια που έχουν πεταχτεί πίσω από το Κάμπινγκ.
Τα σκουπίδια ήταν κυρίως μπάζα, ξύλα και κλαδιά που σε μεγάλο βαθμό πέταγε ο Δήμος.
Η φωτιά ξεκίνησε το πρωί. Κάποιοι λένε ότι έβαλαν φωτιά να κάψουν κάποια σκουπίδια. ΠΟΙΟΙ? Δεν το ξέρω. Με τόσα σκουπίδια εκεί μπορεί να πήρε και μόνη της.
Να δούμε τι θα πει και η πυροσβεστική. Πάντως ο Λαμιακός Τύπος είχε πρωτοσέλιδο που δεν ανέφερε για τον Σκουπιδότοπο καθόλου. Μα δε ντρέπονται καθόλου ήθελα να ξερα….Τη στιγμή που είναι το σοβαρότερο πρόβλημα οι ανεξέλεγκτοι σκουπιδότοποι, κάποιοι παρπληροφορούν σκόπιμα τον κόσμο.
ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Γράψε ότι θες ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΕ της κακιάς ώρας. Σου φταίει ο Σουλιώτης και το Μπλογκ, αλλά άμα καιγότανε κανένα σπίτι χτες να δούμε που θα κρυβόντουσαν οι προιστάμενοι σου….
Που κάνανε χωματερή δίπλα σε οικοισμούς, κάμπινγκ και 100μ από τη θάλασσα…

Ανώνυμος είπε...

Φιλαράκι 10:46 το ότι είσαι για τον γάιδαρο καβάλα νομίζω το αντιλαμβάνεσαι και από μόνος σου , όπως βέβαια το αντιλαμβάνονται και όλοι όσοι διαβάζουν το μπλογκ που από ότι ακούω είναι κάμποσοι.
Προφανώς αγνοείς η δεν σου κόβει ότι δεν είσαι μόνο εσύ έξυπνος και όλοι οι υπόλοιποι είναι χαζοί αλλά υπάρχουν και άλλοι έξυπνοι στον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

stis 10:30 cthes to proi kapoioi ekaigan ston skoupidotopo parousia ochimaton tios pirosvestikis. profanos den gnorizoun tin apagoreusi tis politeias. stis 2:00 to apogeuma h fotia eiche parei diastaseis eno eiche mazeutei kosmos apo dierchomena autikinita kai dio pirosvestika ochimata esvinan ti fotia. stis 2:10 ston kainourgio komvo stin eisodo sta kam. vourla ena mikro fortigo tou dimou gemato ksera kladia pigaine pros auti tin kateuthinsi. auta eide anonimos perastikos. frontiste tin poli sas giati einai auto to chali pou einai (record Guiness stis epigrafes kai stous paraskevastes loukoumadon kai kourambiedon, me idiaiteri protimisi stous diaplekomenous epichirimaties kai idiotes pou oute mia ipotipodi ipodomi mias sichronis loutropolis kataferan na stisoun apo tote ('60) pou charakse i ethniki odos to mellon tis polis . tha prepe na ntrepontai oloi kai malista i kathe dimotiki archi . emfanizetai akoma kai sto www.kamena-vourla.gr fotografeia apo ta loutra pro 20etias -pali kala pou den evale kai to radio- eno scholiazei o diachiristeis tou site oti Oι φωτογραφίες είναι όλες πρόσφατες και ρεαλιστικές ώστε να μπορείτε να έχετε μια σαφή εικόνα της όμορφης πόλης μας.)

mia fotia tha arkouse na ginei auto pou lene kamena vourla diladi onoma kai prama. epitelous na diloso kai ego sto ktimatogio, mia pou tha echoun kaei ola, kai kapoio mellontiko valtotopo pou legetai simera parko. alithia kseroun tin etimilogia tis leksis giati mono parko den apokaleitai autos o dimosios choros.

ntopioi kante kati giati mono to onoma tha sas meinei kai auto mono san ataka stin tainia o klearchos i marina kai o kontos.

Ανώνυμος είπε...

Και για τη φωτιά φταίει η δημοτική αρχή της πόλης, η κυβέρνηση, τα δασαρχεία και τα...υπουργεία μας? Είναι σοβαρό να λέμε ότι πρέπει να προσέχουμε την ώρα που καίμε ξερόκλαδα? Γιατί εμείς οι πολίτες δεν φροντίζουμε να καθαρίζουμε τις αυλές μας, τα πεζοδρόμια και τα χωράφια μας έγκαιρα από τα ξερά και σκούζουμε όταν από αμέλεια δικιά μας αρπάζει φωτιά πώς κινδυνεύουν τα σπίτια και οι περιουσίες μας?
Έχουμε όλοι καθήκον απέναντι στο Περιβάλλον που είναι εθνική υπόθεση κα δεν προσφέρεται φίλοι μου για μικροπολιτική, να παίρνουμε τα αυτονόητα μέτρα προστασίας. Τα σκουπίδια και τα ξερόχορτα κάποιοι ασυνείδητοι τα πετάνε όπου βρίσκουν. Η ασυνειδησία και ο ωχαδερφισμός φταίνε. Εκείνο που πρέπει να κάνει ο Δήμος, είναι να επιβάλλει τσουχτερά πρόστιμα σε όσους πετάνε ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια και σε όσους δεν καθαρίζουν τις περιουσίες τους από τα ξερόχορτα!!!
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ της πόλης μας. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ. Αλλά επειδή δεν είμαστε, πρέπει κάποιοι να μας πιέσουν , να δώσουν το καλό παράδειγμα. Όταν ο Δήμος δημιουργεί χωματερή μέσα στην πόλη, τι παράδειγμα δίνει στους δημότες; Αντί να προστατεύει το περιβάλλον και τους πολίτες όπως έχει υποχρέωση, βρωμίζει ο ίδιος;
Ο κόσμος δεν είναι εκπαιδευμένος, είναι αλήθεια. Αν ήταν και είχε και κάποιο επίπεδο ευαισθησίας, θα ήταν πολύ καλύτερο το περιβάλλον μας, αλλά… δεν θα είχαμε και τέτοιους δημοτικούς άρχοντες. Δεν θα επέτρεπαν να έχουμε ανθρώπους που δεν σέβονται το περιβάλλον.

Ανώνυμος είπε...

Η απροσεξία η επιπολαιότητα και η ******* του Δημάρχου κ. Αντωνίου να βάλει φωτιά στα σκουπίδια χωρίς να έχει πάρει μέτρα ασφαλείας οδήγησε την φωτιά να πάρει ανεξέλεκτες διαστάσεις με αποτέλεσμα να καούν περίπου 60 στρέμματα και να κινδηνεύσουν σπίτια και οικογένειες στο δημοτικό διαμέρισμα του Καινουρίου.
Ο ίδιος δε ο Δήμαρχος την κοπάνησε φοβούμενος το αυτόφορω, πηγαίνωντας για ψάρια σε ψαροταβέρνα με το άλλο ***** τον Φιλιππίδη των Ε.Λ.Τ.Α και κοιτάζωντας απο το λιμάνι τα καμωματά του.
Άφησε πίσω το ****** να προσπαθεί να σβήση την φωτιά ο οποίος κάνωντας υπεράνθρωπες προσπάθειες
οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο με μετατόπιση σπονδήλου.
Η Πυροσβεστική γιατί δεν έκανε ανακρίσεις για το πως ξεκίνησε και επεκτάθηκε η φωτιά ???
Ανεζήτησε τον εμπριστή ??? Ή όταν έμαθε ποιός ήτανε τα έριξε στους Τσιγγάνους ???
Αυτός είναι ο Δήμαρχος σας κύριοι Πολίτες των Καμένων Βούρλων, να τον χαιρόμαστε !!!

Ο ΠΥΡΟΣΒΈΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Πυροσβέστη μετά απο ωρίμου σκέψεώ σου 10 ημερών μας έγραψες για την ψαροταβέρνα και για την παρέα του Δημάρχου. Δεν μας είπες όμως σε ποια ψαροταβέρνα έτρωγε για να πάμε και εμείς οι Παναθηναϊκοί να πούμε μπράβο Δήμαρχε για τη γνωριμία.
Ρε Πυροβέστη αφού τον είδες γράψε μας ποια ήταν η ταβέρνα να ρωτήσουμε τον ταβερνιάρη ή τον σερβιτόρο αν όντως ήταν ο Φιλλιπίδης με το Δήμαρχο.


ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ