23 Ιουλίου 2008

Διόρθωση πρόσφατης ανάρτησης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Απεσύρθη επιστολή αναγνώστη η οποία αναρτήθηκε στις 23/7.

Αυτό έγινε διότι κρίθηκε ανακριβής, μετά από ενυπόγραφο και επιβεβαιωμένο σχολιασμό του κυρίου Μακρυνίτσα Δ.

Η επιστολή του αναγνώστη είχε να κάνει με το διαδικαστικό του κανονισμού του δημοτικού συμβουλίου και πως αυτό εφαρμόσθηκε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο από τον πρόεδρο του

Την επιστολή παραθέτουμε παρακάτω.

Παρακαλούνται ο αναγνώστες, όταν αποστέλλουν επιστολές προς δημοσίευση οι οποίες αφορούν γεγονότα, να είναι πολύ προσεκτικοί.

O Blogger

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους η λεοπάρδαλις βρυχήθηκε!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Αποφάσεις, οι Κανονισμοί και οι Θεσμοί, εννοείται ότι αφορούν τους Άλλους, και Όχι "Εμάς" που τους θεσπίζουμε. Όλοι Ίσοι θα γίνουμε; Ή θάχουμε ίδια Δικαιώματα. Κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι είναι πιο "Ίσοι" από τους Υπόλοιπους.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Αναγνώστη: εγώ που ήμουν στο Συμβούλιο, δεν είδα τον Δήμαρχο να αποχωρεί…
Ότι γράφεται σε δημόσια θέα, καλό είναι να είναι ακριβές, όσο τέλος πάντων μπορούμε.
Δημήτρης Μακρυνίτσας

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε βρε παιδιά, αφού ο Πρόεδρος δεν τόχει.Ας ανάψει κανένα κεράκι υπέρ υγείας του Δημάρχου μεθαύριο του Αγίου Παντελεήμονος.

Ανώνυμος είπε...

Με το να αναγνωρίζετε εκ τον υστέρων αλλά ταυτόχρονα να επαναλαμβάνετε προφανώς σκοπίμως τον -εν γνώσει σας-αναληθή και ανακριβή,συκοφαντικό σχολιασμό δεν αίρεται η αστική και ποινική σας ευθύνη οπως αυτή θα προσδιορίζεται στον νεο Νόμο που καταθέτει στις αρχές Σεπτεμβρίου ο υπουργός Δικαιοσύνης με αναδρομική μάλιστα ισχύ και εφαρμογή.Αντίθετα η θέση σας επιβαρύνεται περισσότερο.καιάλιστα δεν θα διώκεται κατ' έγκλιση αλλά αρκεί μια απλή αναφορά ενός επώνυμου πολίτη... Ας είστε λοιπόν προσεχτικότεροι.

Ανώνυμος είπε...

Από ότι καταλαβαίνω σύντομα η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη θα πράξει το ΚΑΘΗΚΟΝ της, όπως ακριβώς αποδίδει δικαιοσύνη σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που ταλανίζουν τη χώρα και το λαό τόσο καιρό...

Να μην ανησυχεί κανείς! Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο ...."σεμνά και ταπεινά"......

kamena voyrla blogger είπε...

Κύριε σχολιαστή 10:21 , αναγνωρίσαμε όντως (έστω εκ των υστέρων), το αναληθές κείμενο της ‘επιστολής αναγνώστη’ , και επαναλαμβάνουμε όντως σκοπίμως , αλλά όχι για τον σκοπό που σε έκανε εμφανώς να θιχτείς και να γράψεις (την ανακριβή δηλαδή καταγραφή των γεγονότων αυτή καθ εαυτή) , αλλά επαναλαμβάνουμε την συγκεκριμένη αυτή επιστολή προς αποκατάσταση της αλήθειας και των γεγονότων έτσι όπως αυτά διαδραματίσθηκαν.

To Blog ανέλαβε την ευθύνη της ανακριβής επιστολής αναγνώστη του, ανασκευάζοντας άμεσα, προς αποκατάσταση της αλήθειας καταρχήν και κατά δεύτερον, ανασκευάσαμε προς αποκατάσταση του θιγόμενου προσώπου.

Το ποιο εύκολο και χωρίς επί της ουσίας κόστος για το blog, θα ήταν να διαγράψουμε απλά την επιστολή (κάτι που διατηρείτε το δικαίωμα να το ζητήσετε επώνυμα από το Blog).

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να καταγράψω για ακόμα μια φορά, ότι το blog αυτό ανήκει σε όλους εσάς και είναι διαθέσιμο σε όποιον έχει να πει κάτι και θέλει να το μοιραστεί με του υπόλοιπους (έστω και ανώνυμα).
Παρέχει επίσης βήμα σε όποιον θιγόμενο να υπερασπίσει την θέση του και να καταγράψει την άποψη του (έστω και ανώνυμα)

Με τιμή ο Blogger