16 Ιουλίου 2008

ΔΕΝ είναι απλήρωτοι οι συμβασιούχοι στον Δήμο Καμένων Βούρλων (συνέχεια της δημοσίευσης από 10/7)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με προσωπική παρέμβαση (μάθαμε) του Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Μάκη Αντωνίου , άρχισε να διευθετείται το θέμα με την πληρωμή των συμβασιούχων και των εποχικών του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα εχθές δόθηκε ένα ποσό ως ‘έναντι’ και σύντομα θα διευθετηθούν και οι τρέχοντες ‘μισθοδοσίες’ αυτών των ανθρώπων.

Ο κύριος Αντωνίου (να γράφουμε και τα καλά!!) έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο σε αυτήν την ασθενή (οικονομικά) ομάδα ανθρώπων.

Προφανώς θα εκτιμηθεί ανάλογα η πράξη αυτή.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πήραμε από μισό μισθό.
κάτι είναι και αυτό.
γρήγορα λέει θα πάρουμε και τα άλλα.
είμαι εγώ που έγραψα και στις 11 του μηνός.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μία απορία:
Τι σημαίνει με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου πληρώθηκαν οι συμβασιούχοι;
Δηλαδή εξωθεσμικός παράγοντας είναι ο Δήμαρχος και κάνει κάποια εξυπηρέτηση; Σα να χρωστάει λέμε τώρα, ο Ντέμης λεφτά στους παίκτες της ΑΕΚ και να πληρώνει ο Μελλισανίδης, διευκολύνοντας την κατάσταση;;;
Εκτός και αν τα έβαλε από την τσέπη του, οποτε είναι όντως προσωπική παρέμβαση κυριοι Blogers. Αλλιώς αν τα πήρε απο το ταμείο του Δήμου, λογικό είναι και έπρεπε να είχε γίνει από καιρό, αφού οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε…
Αλλωστε τα οικονομικά πάνε καλά με τη νεα διοίκηση όπως λένε οι ίδιοι.

Ανώνυμος είπε...

από όσα μπορώ να ξέρω ο μάκης έφαγε τα σαμάρια του έτσι ώστε ο επίτροπος να υπογράψει τα εντάλματα προς πληρωμή που και ήταν και η αιτία της καθυστέρησης.
μην ψάχνετε να βρείτε κακό στο καλό δεν είναι απλά και χαλαρά θέμα διάθεσης.
πως βλέπεις το ποτήρι . μισοάδειο η μισογεμάτο το παλεύεις η παραιτείσαι

Ανώνυμος είπε...

Θετικό το ότι μισοπληρώθηκαν οι άνθρωποι. Αρνητικό γιατί δεν μισοπληρώθηκαν. Και μία διευκρίνηση: Ο επίτροπος δεν δίνει εντολή πληρωμής επειδή τρως τα σαμάρια σου, αλλά κρίνει την νομιμότητα της δαπάνης. Έτσι για να είμεστε ακριβοδίκαιοι

Ανώνυμος είπε...

Απλά το ξαναλέω : Δεν είναι θέμα "καλής θέλησης" ή "προσωπικής παρέμβασης" η εκπλήρωση του ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ. Ότι εγώ προσφέρω τις υπηρεσίες μου και πρέπει να αμοίβομαι. "Εάν δεν με χρειάζεστε μη με προσλαμβάνετε, εάν με προσλάβατε πρέπει να με αμοιφθώ για τις υπηρεσίες που με προσλάβατε και μόνον για αυτές". Φανταστείτε, για παράδειγμα, κάποιον που οφείλει εφτά οχτώ μηνιάτικα για το σπίτι που νοικιάζει, να πηγαίνει στον ιδιοκτήτη, να του πληρώνει τα μισά, και να του απαιτεί να του πει κι "ευχαριστώ", λέγοντάς του ότι χρειάστηκαν "προσωπικές παρεμβάσεις" γι'αυτό. Έ'ρε ΕΞΩΣΗ που έχει να πέσει!

Ανώνυμος είπε...

Πετυχημένο το σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ κ. Αντωνιου Εσείς που τα πέρνεται πείτε μας δημοσίως ότι έχουν πληρωθεί οι συμβασιούχοι