14 Ιουλίου 2008

ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Η άνιση μεταχείριση των επαγγελματιών του Τάζ - Μαχάλ Μπήτα Μάκη και Καλέργη Δημήτρη από τον Δήμαρχο κ. Αντωνίου μη δίνοντας τους άδεια χρήσης τραπεζοκαθισμάτων
στην παραλία και οι ταυτόχρονες καταγγελίες των επαγγελματιών Άκη Αντύπα (Μύθος-Ρουαγιάλ) και του Παπανικολάου Παρμενίων (Πρόβα) για την κατασκευή της εξέδρας στην παραλία (λες και αυτοί ήταν νόμιμοι), οδήγησε σε εμπλοκή τον Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Καμένων Βούρλων κ. Τσιμιτσέλη με τον αγρονομικό υπεύθυνο του Ταζ Μαχάλ ο οποίος συμβαίνει να είναι και εν ενεργεία αστυνομικός (δηλαδή συνάδελφός του).

Με αποτέλεσμα να πάρει αυτόφωρο ο κ. Τσιμιτσέλης τον αστυνομικό και αγρονομικό υπεύθυνο του Ταζ Μαχάλ για αντίσταση κατά της αρχής και περί τεντιμποϊσμού.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των ενεργειών του Δημάρχου κ. Αντωνίου όταν έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά έναντι των επαγγελματιών και δεν φέρεται με ισότητα έναντι όλων των επαγγελματιών.

Η αστυνομία δεν μπόρεσα να καταλάβω τη ήθελε εκεί έχει αρμοδιότητα παρέμβασης και στην 50 μέτρη ζώνη του αιγιαλού και της παραλίας ???

Και το Λιμεναρχείο που είναι κυρίως υπεύθυνο και έχει την αρμοδιότητα για ότι γίνεται μέσα στην 50 μέτρη ζώνη του αιγιαλού και της παραλίας τη έκανε είχε πάει σε διακοπές ???
Τι έχουμε εδώ τώρα σύγχυση αρμοδιοτήτων ή άγνοια νόμου ???

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά και άλλα χειρότερα θα δεί ο τόπος μας, αν δεν μονιάσουν όλοι οι επαγγελματίες και δεν εκλέξουν ένα γνήσιο και ανεξάρτητο διοικητικό συμβούλιο που θα έχει σαν στόχο την προσέλκηση τουριστικών επισκεπτών για μεγαλύτερη τουριστική χρονική περίοδο.
Αυτά και άλλα χειρότερα θα περιμένουν απο τον κ Αντωνίου οι επαγγελματίες αν δεν έχουν ανεξάρτητο δοικητικό συμβούλιο που θα αντιπτοσωπεύει τα συμφέροντα της Λουτροπόλεως και όχι κάποιων υποπτακτικών και σφουγγαρόκολων του Δημάρχου κ. Αντωνίου !!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι το γενικότερο πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα. Νόμοι και θεσμοί υπάρχουν. Απλά κάποιοι τους εφαρμόζουν κατά το δοκούν ή καθόλου. Ο κ. Αντωνίου στο συγκεκριμάνο θέμα είναι "πολύ Έλληνας"!