31 Ιουλίου 2008

Παζαρεύει ο δήμος Καμ. Βούρλων τις ανεμογεννήτριες;

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αναδημοσίευση από LamiaNews

Στο ένα πόδι βρίσκονται οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων μετά την ενημέρωση που τους έκανε ο δήμαρχος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο σε σχέση με τις προθέσεις ιδιωτικής εταιρείας, να εγκαταστήσει ανεμογεννήτριες στο βουνό πάνω από τα Καμένα Βούρλα.

Μάλιστα ο δήμαρχος έδειξε ιδιαίτερα κατατοπισμένος, γεγονός που σύμφωνα με τους κατοίκους, αποδεικνύει ότι έχουν προωθηθεί οι συζητήσεις με συμμέτοχή της δημοτικής αρχής.

Έτσι μετά τα σκουπίδια και την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή, ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο επενδυτικό αυτή τη φορά, με συμμετοχή στις συζητήσεις και ανθρώπων του δήμου.

Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωποι φορέων της περιοχής δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους η οποία αναμένεται να πάρει κίνηση, δημόσιου χαρακτήρα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνίου είναι ικανός να πουλήσει και τα κουτάλια από τα σπίτια μας το Βουνό θα αφήσει ???
****************************

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρευτείτε. Τι κάνουμε, δίκη προθέσεων. Λυπάμαι για το χαμηλό επίπεδο των υβριστών-συκοφαντών σχολιαστών

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να γίνουν τέτοιες επενδύσεις εναλλακτικών μορφών ενέργειας στην περιοχή μας. Για να έχει και έσοδα ο Δήμος και να μην περιμένει τις κρατικές επιχορηγήσεις σε περίοδο που τα ...κρατικά ταμεία είναι άδεια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

παιδια και εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλιμα με τις ανεμογενητριες. δεν νομιζω οτι χαλαει την αισθητικη κανενος. το οτι ειναι ιδιωτικη η εταιρια και παλι δεν βλεπω που ειναι το κακο. ο καθενας μας θα μπορουσε να βαλει στο σπιτι του φωτοβολταϊκα και αν εχει περισεβμα να πουλαει στην δεη. τελικα πιστευω πως δεν θα βλαψει καθολου τον τοπο η τοποθετηση ανεμογενητριων.