28 Ιουλίου 2008

Ξεπεράσαμε τις 36,000 επισκέψεις

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ικανοποιητικότατη είναι η επισκεψιμότητα που έχει το Βlog στους πέντε περίπου μήνες ζωής του.
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το Blog αυτό καταγράφει συνήθως γεγονότα της περιοχής και δεν πολυκαταπιάνεται με άλλα πολιτικά και ειδησεογραφικά δρώμενα.

Λίγη στατιστική ανάλυση.
Καθημερινά επισκέπτονται το Blog από 100 μέχρι 450 περίπου άνθρωποι.
Από αυτούς το 80 % επιστρέφουν και ξανά διαβάζουν από 2 μέχρι 20 περίπου φορές μέσα στην ημέρα.
Καθημερινά ανακαλύπτουν το Blog περίπου 40 με 50 νέοι (όχι σε ηλικία) άνθρωποι (αναγνώστες).
Από τους νέους αυτούς αναγνώστες το 85% προέρχονται από το Google , δηλαδή αναζητούν πχ την φράση προβληματα λουτρων καμενων βουρλων ,
η πχ αναζητά κάποιος με την φράση παρέμβαση του δημάρχου καμενων βουρλων.

Επίσης θα ήταν παράληψη μας να μην αναφέρουμε αναδημοσιεύσεις άρθρων του Blog που έχουν γίνει από το Prees-gr και το LamiaNews

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες για τις επιστολές τους (και αυτές που είναι προς δημοσίευση αλλά και αυτές που παρέχουν πληροφορίες) όπως επίσης τους ευχαριστούμε και για την ενεργή παρουσία τους με την επίσκεψη τους στο Blog.

Με τιμή
Ο Blogger

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μια περιοχή που έχει 6000 κατοίκους καλά είναι τα νούμερα παιδιά keep walking

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Κατορθώσατε με την ΑΡΝΗΤΙΚΗ διαφήμιση (δηλαδή τη δυσφήμιση) να εμφανίζετε τα Καμένα Βούρλα όχι ως μιά σύγχρονη λουτρόπολη που πορεύεται στο δρόμο της ανάπτυξης, αλλά ως προορισμό προς αποφυγή!!!
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τα Καμένα Βούρλα είναι ο ιδανικότερος κοντινός προορισμός από την Αθήνα. Μας πληροφορήσατε όμως από το blog σας ότι:
-Οι επαγγελματίες είναι περίπου όλοι κλέφτες...
-Ότι η θάλασσα ειδικά στα Καμένα Βούρλα είναι μολυσμένη...
-Ότι δεν θέλετε μεγάλα έργα στην πόλη σας και να παραμείνει όπως είναι στον καιρό του 1950!...(είχατε και σχετική "δημοσκόπηση")...
-Ότι δεν θέλετε τον καθαρισμό του αστικού πάρκου και τη διάνοιξη δρόμων και ότι προτιμάτε το σκουπίδι, τα βάτα, τη βρωμιά και απόβλητα...
-Ότι όλοι και όλα σας φταίνε και πρώτος ο δήμαρχος που θα επιθυμούσατε να κινείται στον αστερισμό της απραξίας και της αφασίας...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Μάλλον χρειάζεστε ιατρό με ειδικότητα στην ψυχιατρική, αφού υπερηφανεύεστε για τα καλά αποτελέσματα της δυσφημιστικής δουλειάς σας λεβέντες μου...

Ανώνυμος είπε...

"Αυτό το Blog φτιάχτηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τους δημότες , τους παραθεριστές και φίλους των Καμένων Βούρλων, με χρηστικές πληροφορίες , κακώς και καλώς κείμενα,νέα των Καμένων βούρλων και γενικότερα με ότι αφορά την ευρύτερη περιοχή".

Λεβέντες μου,

Μετα τις περηφάνειες για τις 36.000 επισκέψεις, αλλά και τις διευκρινήσεις ότι και από το google με αναζήτηση λέξεων διαβάζουν οι ανυποψίαστοι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας την ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ της πόλης, είναι καιρός να ξεσηκωθούν κάτοικοι και επαγγελματίες και να σας πάρουν στο κυνήγι...
Και για να δείτε το μέγεθος της ...κίας σας και της κακίας σας, παραθέτω ορισμένα σημεία από εκείνα που κάνουν άλλοι σε άλλους τόπους μπάς και συνέλθετε:
*Σε άλλα μέρη, λιγότερο τουριστικά, οι τοπικές κοινωνίες κάνουν το πάν για να δείξουν ότιμπορούν να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Εσείς τι κάνετε?
1.Ξεχέζετε από το πρωϊ μέχρι το βράδυ τον δήμαρχο στον οποίο φορτώνετε τα ανομήματα του ελληνικού Κράτους από της ιδρύσεώς του και τα βλέπετε όλα μαύρα, όπως μαύρη, αναχρονιστική και ισοπεδωτκή είναι η συμπεριφορά σας.
2. Χωρίς να γνωρίζετε υποθέσεις, διαδικασίες και νομοθεσία, κολυμπάτε συνεχώς μέσα στο βούρκο της παραπληροφόρησης, κινούμενοι στα όρια ενός επαρχιώτικου ξερολισμού που τροφοδοτεί το εγώ σας.
3. Δίνετε μιά εικόνα άθλια για την πόλη στην οποία ζείτε και την οποία υποτίθεται ότι αγαπάτε, όταν σε ολόκληρη τη χώρα άλλοι προορισμοί εμφανίζονται "ελκυστικοί" και με λυμένα προβλήματα, παρότι τα προβλήματα αυτών των προορισμών είναι σοβαρότερα και άλυτα.

Τα ερωτήματα είναι απλά, τα θέτω και θα συνεχίσω να τα επαναλαμβάνω και αφορούν στην "ομαδούλα" της διαχείρισης και των σχολιαστών:
-Τί θέλετε λεβέντες μου? Τί επιδιώκετε? Ποιούς εξυπηρετείτε?
Δεν εξυπηρετείτε πάντως τον Τόπο με την συνεχιζόμενη συστηματικά αρνητική διαφήμιση. Όσοι σας διαβάζουν, ας προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γεώργιε,

Ξέχασες το δημοσίευμα για το πρόβλημα με τον πλάτανο της...Σταθούς! Δεν ρωτάς την ομαδούλα της διαχείρισης του blog πόσα δενδράκια φύτεψε ή πότισε, αφού τόσο πολύ νοιάζεται για το περιβάλλον?

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω εγώ τι λέτε κύριε Γεώργιε , αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη. Για ρίξε μια ματιά στα πολύ πρόσφατα αποτελέσματα μέτρησης της παραλίας μπροστά στο Γαλήνη και το ξανασυζητάμε. Το πρόβλημα δεν το έχει αυτός που απλά το αναφέρει ως πρόβλημα η το καταγράφει αλλά αυτός που το δημιουργεί.

Ανώνυμος είπε...

Έχετε στα χέρια σας τα επίσημα αποτελέματα των μετρήσεων, ή δούλεψε και στη συγκεκριμένη περίπτωση η παραπληροφόρηση της ομαδούλας?
Μήπως γνωρίζετε τίποτε για τα στοιχεία μετρήσεων προ διετίας όταν δεν λειτουργούσε πλήρως ο βιολογικός καθαρισμός? Η ΘΛΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ με τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού επί σημερινού δημάρχου και με τις νέες συνδέσεις που έγιναν ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ. Τα δε τεχνικά προβλήματα που εμφανίζονται από αβλεψίες του παρελθόντος αντιμετωπίζονται αμέσως. Δηλαδή ο δήμαρχος Αντωνίου τρέχει για να αντιμετωπίσει λάθη προκατόχων και όπως λένε από την κεντρική εξουσία τα καταφέρνει επιτυχώς παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ:

Δικαιώνομαι απο τα σχόλια εκείνων που επιμένουν στον καμβά της αρνητικής και δυσφημιστικής τακτικής. Ή μυαλό δεν έχουν ή χρειάζονται επειγόντως ιατρόν με ειδίκευση και όχι ανειδίκευτο. Ήτοι ιατρόν ψυχίατρον, που θα αναλύσει τις εμμονές τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε το blog γιατί επιτέλους θα αγοράσουμε φθηνα οικόπεδα και σπίτια στα Κ. Βούρλα.
Χάλια οι θάλασσες. Άθλιες οι υποδομές. Κακός ο δήμαρχος. Κλέφτες οι επαγγελματίες...Τι άλλο θέλουμε για να αγοράσουμε όσο-όσο αφού κάτοικοι λένε ότι έχουν υποβαθμισμένη παραθαλάσσια περιοχή;

Πραγματικά σας ευχαριστούμε για να κόβουμε...δρόμο από τα Καμένα Βούρλα!!!
Πραγματικά ευχαριστούμε γιατί μας δίνετε επιχειρήματα στις διαπραγματεύσεις μας!!!

Είμαστε ευγνώμονες, γιατί από μικρό κι από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ομαδούλα του blog φαίνεται ότι τα μεσημέρια λιάζεται ή ξεκουράζεται. Κι όταν πέσει το σκοτάδι κι ελθει η ώρα του καφέ πιάνει αμέσως τη δουλειά. Όπως λέει το τραγούδι "το μυστρί, το πιλοφόρι"!!!

Μιλάμε και για πολύ αγύριστη κεφάλα!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γεώργιε
Και πάλι δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.

Αντιλαμβάνομαι το μένος σου να υπερασπίσεις τον Δήμαρχο, αλλά εγώ δεν καταφέρομαι εναντίον του. Εγώ έγραψα αν έχεις τις πρόσφατες μετρήσεις της θάλασσας μπροστά από το Γαλήνη. Έγραψα πουθενά ότι φταίει ο Δήμαρχος?

Σχετικά με τα σχόλια σας με τις ομαδούλες, κλπ. δεν με αφορούν μιας και εγώ στην μόνη ομάδα που ανήκω είναι ο Ολυμπιακός, όπως καταλαβαίνεις δεν έχω εξηρτημένη σχέση με το μπλογκ, απλά γράφω σαν και εσένα την άποψη μου.

Στο αν θέλουν ψυχίατρο οι 36.000 που μπαίνουν στο μπλογκ δεν ξέρω, αλλά είσαι ο μόνος που το διαπιστώνει και το αναγράφει, οπότε αναρωτιέμαι αν θέλεις εσύ ψυχίατρο.
Ξέρεις ότι αν βλέπεις ένα πράγμα στραβό και όλοι οι υπόλοιποι το βλέπουν ίσο, εσύ έχεις το πρόβλημα και θα πρέπει να το κοιτάξεις.

Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός γιατί έτσι όπως γράφεις αφενός χάνεις το δίκιο σου, αφετέρου μπορεί να σου κάνουν και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, μιας και αποκαλείς τρελούς αυτούς που γράφουν.

Ανώνυμος είπε...

Χαιρετίσματα σ΄αυτόν που ξεκίνησε προεκλογικά να βγάζει τη γνωστή φυλλάδα της συκοφαντίας και της παραπληροφόρησης. Μου φαίνεται ότι όλη η παρεούλα-ομαδούλα, θα βγεί σύντομα στη...σέντρα.

Να μην ξεχάσω: Παιδάκια προσοχή στις βουτιές. Βάλτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, φορέστε καπελάκι και γυαλιά ηλίου. Ίσως με την "κατάλληλη αμφίεση" να μπορέσετε να κρυφτείτε άν και αμφιβάλλω...

Ανώνυμος είπε...

Προς 2.04

Αγαπητέ μου,
χαίρομαι γιατί κι εγώ ανήκω στην ίδια ομάδα, δηλαδή στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!...
Υπερασπίζομαι τον δήμαρχο μετά την επισημανσή σου για την κατάσταση των υδάτων ότι "το πρόβλημα δεν το έχει αυτός που απλά το αναφέρει ως πρόβλημα η το καταγράφει αλλά αυτός που το δημιουργεί". Και εν προκειμένω είμαι σε θέση να γνωρίζω καλά ότι ο σημερινός δήμαρχος ήταν εκείνος που φρόντισε μέσω οικονοκικής στήριξης του Δήμου από το Υπουργείο Εσωτερικών να λειτουργήσει ο βιολογικός καθαρισμός, ο οποίος δεν λετουργούσε στο παρελθόν παρότι το έργο θεωρητικά είχε ολοκληρωθεί. Όταν ανέλαβε ο σημερινός δήμαρχος φρόντισε να αποκατασταθούν κακοτεχνίες (οι οποίες συνεχώς αποκαλύπτονται) και να συνδεθεί σταδιακά το ανατολικό κομμάτι της πόλης με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης για να μη καταλήγουν τα βοθρολύματα στη θάλασσα!...
Οι συστάσεις μου περί ψυχιάτρου δεν αφορούν προφανώς σε σάς, αλλά στην παρέα διαχειριστών και συκοφαντών σχολιαστών, οι οποίοι θεωρούν επίτευγμα ότι "προβάλλουν" τα Καμένα Βούρλα, όπως τα προβάλλουν...
Και ερωτώ αγαπητέ μου φίλε: Είναι δυνατό να θεωρεί κάποιος λογικές τις τακτικές της αρνητικής διαφήμισης για ένα Τόπο που θεωρείτε από τους πλέον τουριστικούς στη χώρα λόγω θέσης, ορεινού και θαλάσσιου περιβάλλοντος και πρωτίστως των ιαματικών πηγών?
Επιπλέον, ουδέποτε εγραψα ότι οι 36.000 επισκέπτες (σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το ίδιο το blog) χρειάζονται ψυχίατρο γιατί είμαι κι εγώ συχνός επισκέπτης. Είπαμε αφορά στην ομαδούλα ορισμένων και στον κακοήθη τρόπο προέγγισης των πραγμάτων με σχόλια και προσωπικές επιθέσεις όχι μόνο εναντίον του δημαρχου, αλλά και άλλων. Για του λόγου το αληθές κάνε τον κόπο και διάβασε αναρτήσεις και σχόλια για να αντιληφθείς την ακρίβεια των λεγομένων μου...
Όσον αφορά στις διαπιστώσεις ότι έτσι όπως γράφω "χάνω το δίκιο μου" ή μπορεί να μου υποβληθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από όλους εκείνους στους οποίους προφανέστατα συνιστώ ιατρική συνδρομή, τις μελετώ!
Τούτο όμως δεν σημαίνει ότι δικαιούμαι να σιωπώ...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Ξέχασα να γράψω ότι δεν έχω ειδικά τις μετρήσεις στο ΓΑΛΗΝΗ, αλλά έχω τις μετρήσεις στο ευρύτερο θαλάσσιο μέτωπο. Κι όπως ξέρετε στη θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα κι εμπόδια. Αν είναι μολυσμένη στα 200 μέτρα, είναι μολυσμένη και στα 300 και στα 500!!!
Προς τί η ερώτηση για το ΓΑΛΗΝΗ που είναι μιά ολοκληρωένη ξενοδοχειακή μονάδα, η καλύτερη στην περιοχή? Κι άν υπήρχε σε κάποια φάση τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να αποκατασταθεί, προς τι η συζήτηση?
Μήπως είναι εκ του πονηρού?
Όσον αφορά στο μένος να υπερασπισθώ-όπς γράφετε-τον δήμαρχο, πλανάσθε πλάνην οικτράν.
Ο δήμαρχος δεν χρειάζεται υπεράσπιση. Μπορεί μόνος να υπερασπισθεί τον εαυτό του και την περιοχή που κάποιοι δυσφημούν συστηματικά για μικροπολιτικούς λόγους.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

EKTAKTO ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πριν από λίγο, η ομαδούλα εντοπίσθηκε στην παραλία μπροστά από τον Άγιο Παντελεήμονα να ....κάνει μετρήσεις!!!
Η πληροφορία ότι εξαγριωμένοι καταστηματάρχες τους πήραν στο κυνήγι με τηγάνια και κουταλοπήρουνα μετά την αναγγελία για την μεγάλη επισκεψιμότητα του χυδαίου και συκοφαντικού για την πόλη και τον τουρισμό blog, δεν επιβεβαιώνεται. Για ό,τι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε με νέο έκτακτο δελτίο ειδήσεων.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ε, μαύρα μεσάνυχτα εχετε κι εσείς οι διαχειριστές του μπλόγκ και οι σχολιαστές και ο Γεώργιος που υπερασπίζετε το δήμαρχο. Η κεραία μπήκε στο Τσερνόκι επί Κεφάλα!!!!!!
Τώρα επί Αντωνίου μπήκε άλλη κεραία σε άλλο μέρος. Μιλάμε για δεύτερη κεραία, για την οποία όταν είμαι σίγουρος σε ποιό σημείο βρίσκεται θα ενημερώσω.

kamena voyrla blogger είπε...

Φίλοι μου.

Θα σας παρακαλέσω να γράφουμε όταν έχουμε πραγματικά κάτι να γράψουμε.
Δεν διαγράφω σχόλια , ούτε καν τα παιδικά, αλλά μην το τραβάμε κιόλας.

Άστοχα σχόλια , εικασίες για το ποιος είναι ο Blogger κλπ ας σταματήσουν διότι δεν παρουσιάζουν σε κανένα ενδιαφέρον εκτός από δυο, το πολύ τρεις ανθρώπους.

Έχει γίνει διακαής πόθος βλέπω το ποιος είναι ο Blogger.
Εσείς επαναλαμβάνω φίλοι μου είστε ο Blogger.

Φιλικά ο Blogger

kamena voyrla blogger είπε...

Δεκτή η ενημέρωση κύριε 3:03.
Σε αναμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φίλε μου διαχειριστή δείχνεις πανικό? Έγραψα εγώ ποιός είναι ο blogger και η ομαδούλα των σχολιαστών της κακοήθειας και της χυδαιολογίας? Και γιατί σπεύδεις να γράψεις περί διαγραφής αναρτήσεων όταν από την αρχή δημιουργίας του blog έχεις αφήσει να δημοσιεύονται σχόλια εξόχως υβριστικά με προσωπική και ατεκμηρίωη στόχευση όσον αφορά στους χαρακτηρισμούς? Μήπως ενοχλούν οι απαντήσεις στη δυσφημιστική εκστρατεία που έχετε εξαπολύσει κατά της πόλης?

Επειδή και άλλοι γωρίζουν καλά τις νέες τεχνολογίες, μήπως θέλεις να δώσουμε ραντεβού όχι στο γνωστό καφέ, αλλά μέσα από τις ιστοσελίδες του διαδικτύου? Πώς θα το έβλεπες να φτιαχνόταν ένα καινούργιο blog που να απαντά στις κακίες σας? Έ....

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά πείτε μου και εμένα με μισόλογα δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ομαδούλα; ποιος είναι τελικά ο bloger ; ποιο είναι το γνωστό καφε;

Ανώνυμος είπε...

Άστοχα σχόλια , εικασίες για το ποιος είναι ο Blogger κλπ ας σταματήσουν διότι δεν παρουσιάζουν σε κανένα ενδιαφέρον εκτός από δυο, το πολύ τρεις ανθρώπους.

Έχει γίνει διακαής πόθος βλέπω το ποιος είναι ο Blogger.
_____________________

Βρέ καλώς τον blogger μας. Και ποιός σου είπε ότι δεν σε ξέρουμε εσένα και την παρέα των υβριστών, των συστηματιών της παραπληροφόρησης και της λάσπης? Και φωτό σας έχουμε. Καθαρή. Με πρόσωπα. Και τις θέσεις που κάθεστε. Και τα ΙP σας που δεν διαγράφονται με τίποτε. Συνεχίστε γιατί τόσο πιό πολλές θα είναι οι μηνύσεις και οι αγωγές...Το θέατρο και τα άλλα κόλπα εκβιασμών μέσω δημοσιευμάτων και αναρτήσεων ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Έρχεται η ώρα να πέσουν οι μάσκες και θα γελάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τα ερωτήματα είναι απλά, τα θέτω και θα συνεχίσω να τα επαναλαμβάνω και αφορούν στην "ομαδούλα" της διαχείρισης και των σχολιαστών:
-Τί θέλετε λεβέντες μου? Τί επιδιώκετε? Ποιούς εξυπηρετείτε?
Δεν εξυπηρετείτε πάντως τον Τόπο με την συνεχιζόμενη συστηματικά αρνητική διαφήμιση. Όσοι σας διαβάζουν, ας προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνούμε. Να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα, αλλά όλοι όσοι θίχθηκαν από αναρτήσεις και δημοσιεύματα να καταθέσουν ομαδικά μηνύσεις και αγωγές. Πρώτοι οι επαγγελματίες πρέπει να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη και να διεκδκήσουν και αποζημιώσεις για τη ζημιά που γίνευαι στην πόλη και για τα διαφυγόντα κέρδη, για να μάθει ο καθένας ότι δεν μπορεί να φτιάχνει ένα μπλόγκ και να γράφει με την παρέα του ό,τι θέλει παριστάνοντας τον ....ρεπόρτερ.

Ανώνυμος είπε...

Προς 3.24

Ξέρουν αυτοί ποιό είναι το γνωστό καφέ της παραμυθολογίας και της προπαγάνδας. Το καφέ, δύο σπίτια, οι συναντήσεις και τα σχέδια. Συνεπώς αυτοί που έπρεπε να πάρουν το μήνυμα το έλαβαν και τώρα μούγκα στη στρούγκα!....

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα κοιμάται τώρα. ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΊΤΕ. Θα πιάσει δουλειά το απόγευμα με ομαδικές αναρτήσεις σχολίων. Εγώ προτιμάω να δουλεύω πρωϊνές ώρες και ως νορμάλ άνθρωπος να κάνω το απογευματινό μου μπάνιο στη θάλασσα και το βραδάκι να πίνω το ποτάκι μου και να πηγαίνουμε για φαγητό με την παρέα...Δεν κάνω καλά?

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γεώργιε, τώρα που το γράφεις το συνειδοποιώ. Οι αναρτήσεις και τα σχόλια στην πλειοψηφία τους είναι συγκεκριμένες απογευματινές και βραδινές ώρες. Μάλλον έχει δίκιο. Δεν ξέρω για ποιά ομαδούλα λές, αλλά κάτι βρωμάει με το σγκεκριμένο μπλόγκ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Όχι παίζουμε!!

Ανώνυμος είπε...

Καλώς τον Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και δεν παίζουμε καθόλου. Εσύ το παίζεις το παιχνιδάκι?

Ανώνυμος είπε...

zΕίναι μακρύς, είναι ο μακρύς ο αιγιαλός/
Είναι μακρύς, είναι μακρύς ο δρόμος/

Ποιός είναι, βρέ ποιός είναι?
Απαντήσεις στο κουϊζ, σε τυχόν αναρτήσεις και σε νέα σχόλια, αύριο το πρωϊ...
Μέχρι τότε, καλόν ύπνο, καλά κρασιά και να ψάχνεστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Σχόλασε μάλλον ο Γεώργιος. Άντε να ξεζαλιστούμε και λίγο. Μας φλόμωσε

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που υποψιάστηκα και κατάλαβα από τα τελευταία "Ανεβάσματα" είναι ότι ο Δήμαρχος, προσέλαβε υπαλλήλους και προφανώς "νομικούς" για να απαντούν στο blog αντ' Αυτού.

Ανώνυμος είπε...

Τα περισσότερα καυστικά σχόλια όσο αναφορά το blog είναι από τον ίδιο άνθρωπο,(μην πω όλα) Όσοι παρακολουθούν τα σχόλια κατάλαβαν.
Να σας θυμίσω είναι και στα "καμπαναριά"... παντού είναι όπως έλεγε....

Ανώνυμος είπε...

Μπερδέψατε τα ρολόγια, τα καμπαναριά, τα γένια και τα...χτένια. Από το σχόλιο μας "φλόμωσε" κατάλαβα ότι είχατε συνηθίσει να παίζετε μόνοι σας...μπάλλα. Οι ίδιοι και οι ίδιοι. Τώρα μας λέτε και για προσλήψεις ειδικών και μάλιστα "νομικών" από τον δήμαρχο για να απαντάνε στο δικό σας μπλόγκ. Έτσι είναι άν έτσι νομίζετε...Συνεχίστε με τον ίδιο...παλμό να κυνηγάτε φαντάσματα.

Μπέεεεεεεεεεεεεεεεε......