30 Ιουνίου 2021

Δήμος Καμένων Βούρλων: Νέα τηλεφωνική γραμμή για άμεση επίλυση προβλημάτων που αφορούν βλάβες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Για νέα τηλεφωνική γραμμή για άμεση επίλυση προβλημάτων που αφορούν βλάβες ύδρευσης- αποχέτευσης- φωτισμού, ενημερώνει ο Δήμος Καμένων Βούρλων.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Λειτουργία Τηλεφωνικής Γραμμής
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και κατοίκων του Δήμου μας και την άμεση επίλυση προβλημάτων που αφορούν βλάβες ύδρευσης- αποχέτευσης- φωτισμού καθώς και για θέματα καθαριότητας, από 30 Ιουνίου 2021, θα λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 22350-42115 τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες από 08.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ., αποκλειστικά για την καταγραφή των προβλημάτων αυτών.

Ο Δήμαρχος
Συκιώτης Ιωάννης

fonografos.net

 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΠΙΠΙΛΑΣ.
ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ… ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΟ ΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ.
ΑΔΑ ΨΥ7ΑΩΚ1-5Μ9 Αναρτηθείσα 30/06/2021 13:28:56 ''ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ''


Ανώνυμος είπε...

Πήρε τη θέση μετά την παραίτηση του Βασίλη Καραγκιόζογλου. Ξέρει κάποιος να μας πει περισσότερα γι αυτόν τον Παντούλα ?

Ανώνυμος είπε...

@6.51 ρωτησε καποιον απο σκαρφεια μερια . Στο ρεγγινι ειναι σογραμπρος.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αφήστε της χαζομάρες,για να τον πάρει πρέπει να τον έχει ανάγκη.Υπευθυνος για την απόδοση του υπαλλήλου είναι ο εργοδότης ,όχι ο κάθε πικραμενος

Ανώνυμος είπε...

Αφού έκανε το Δήμο… Καφενείο… δεν θα μπορούσε να κάνει καλλίτερη επιλογή.

Ανώνυμος είπε...

Και ύστερα αναρωτιόμαστε όλοι μας.
‘’Mε τον ήλιο τα βγάζουν, με το ήλιο τα βάζουν, δρόμο δρόμο τα πηγαίνουν, σε ξερό λάκκο τα ποτίζουν, σε ξερή αγκορτσιά τα σταλίζουν… τί έχουν τα έρμα και ψοφάνε; ‘’

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού ο Μιμάκος ο Παντούλας έγινε σύμβουλος του Συκιώτη, τα εχω δει όλα.
Άντε γειά σας !

Unknown είπε...

Μόνο ακίνητος γλιτώνεις από τα φίδια.
Είναι γνωστό οτι τη φήμη και την επιτυχία ακολουθεί η συκοφαντία.Έτοιμοι είναι οι άλλοι,στημένη την έχουν να ρίξουν το δηλητήριο,να πάρουν το κεφάλι που ξεχώρισε, να αφήσουν αισχρά υπονοούμενα."η ανθρώπινη φύση μισεί κάθετί που υπερέχει"(Θουκιδίδης).
Για το φθονερό ζωντόβολο η συκοφαντία είναι ακατανίκητη έξη.Προσφέρει μια αυταπάτη μεγάλης ανακούφισης,καθώς του δίνει την ψευδαίσθηση οτι έτσι εξισώνεται με αυτόν που βρίζει."ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός"(Κίρκεγκορ).
Κατά κανόνα οι βλάκες και οι ελλειμματικοί λυσσάνε και βγάζουν αφρούς ιδίως γιαυτό που τραβάνε προσωπικό ζόρι,που τρώει τα δικά τους σωθικά.
Πίσω απλο κάθε δηλητηριώδη επίθεση και αισχρό υπονοούμενο κραυγάζει το πληγωμένο εγώ του ανεπαρκούς ηλίθιου:"Μπορώ να συγχωρήσω τα πάντα,εκτός από το να είσαι αυτό που είσαι,εκτός από το να μην είμαι αυτό που είσαι εσύ"(Σέλερ)

Unknown είπε...

Το παραπάνω κείμενο είναι από το "εγχειρίδιο βλακείας" του Δ.Χαριτόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ Unknown ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ?

Ανώνυμος είπε...

Βρε unknown τραβά να δεις εάν ερχόμαστε και πιες και μερικά τσιπούρα.Οταν ο Χαριτόπουλος το έγραφε δεν ήθελε να φανταστεί ποιοι αποτυχημένοι και ανάξιοι θα το καπηλευτουν.Ασε λοιπόν τις θεωρίες σε αυτούς που έχουν την δυνατότητα εκτός του να τις επεξηγούν να τις τηρούν κιόλας .

Ανώνυμος είπε...

Unknown…
αν είσαι ο ΔΠ, άντε πάγαινε να κάνεις καμιά καταγγελία μπας και καταφέρεις να κλείσεις τα άλλα καφέ του χωριού μας για να το έχεις μονοπώλιο τώρα που έγινες και σύμβουλος του δημάρχου.
αν δεν είσαι ο ΔΠ, τότε αυτά που αναφέρεις ταιριάζουν απόλυτα στον χαρακτήρα του ΔΠ και στη συμπεριφορά του από τότε που εγκαταστάθηκε στο χωριό μας. Ρώτησε να μάθεις για το ‘’δηλητήριο’’ που έχυσε και συνεχίζει να χύνει σε όποιον ρεγγινιώτη δεν επιλέγει το καφέ του, κλπ, κλπ

Ανώνυμος είπε...

Τσοπάνηδες ,κόψαν τα γάλατα και σεις δεν πήρατε χαμπάρ.Ουστ ρε Λυκόρνια.

Ανώνυμος είπε...

Η επιλογη Παντουλα απο τον Συκιωτη μου θυμiζει την παροιμiα : “Oμοιος τον oμοιο αγαπα και η κοπρια τα λαχανα” .Ποιος ειναι η κοπρια και ποιος τα λαχανα, δεν το γνωριζω. Θυμιζω μονο, πως η κοπρια τροφοδοτει και λιπαινει τα λαχανα.
ΣΚΑΡΦΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι θα λέγατε εκεί στο δήμο αν εκτός από τηλεφωνικές γραμμές, ασχολιόσασταν και με ήδη γνωστά προβλήματα όπως ότι το ΚΥ δεν έχει νερό αρκετά βράδια;

Ανώνυμος είπε...

Ο Άδωνις το είπε, τέρμα τα διφραγκα,πρέπει να μας μένουν τα λεφτά για να πληρώνονται αυτοί που...κάθονται????

Ανωνυμο είπε...

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΒΛΑΒΗΣ ;
AYTA TA EKANAN ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ !!
ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ