02 Ιουνίου 2021

Και άλλο έργο στο Δήμο μας παίρνει τον δρόμο του ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άλλο ένα έργο παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Μετά την υπογραφή της σύμβασης με το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “ΒΟΡΒΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.”, ξεκινά οι αναβάθμιση των παιδικών χαρών σε όλο σχεδόν το Δήμο Καμένων Βούρλων. Το έργο τελικού συνολικού προϋπολογισμού 289.313,08 €, έχει ως αντικείμενο την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού σε έξι παιδικές χάρες του Δήμου μας, με στόχο την κάλυψη των αναγκών και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της ψυχαγωγίας ανηλίκων, καθώς και τη συμμόρφωση των παιδικών χαρών με την ισχύουσα νομοθεσία, όπου καθορίζονται οι προϋποθέσεις και οι τεχνικές προδιαγραφές για την κατασκευή και λειτουργία των παιδικών χαρών. Οι παιδικές χαρές του Δήμου Καμένων Βούρλων στις οποίες θα γίνουν οι παρεμβάσεις είναι: του Αγίου Κωνσταντίνου, των Καμένων Βούρλων, του Ρεγγινίου, του Μώλου, του Αγίου Σεραφείμ και του Καινουρίου.

Βασικό μέλημά μας, είναι πρωτίστως η ασφάλεια των μικρών δημοτών μας, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, θα έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγούνται σε χώρους αξιοπρεπείς, καθαρούς και πάνω από όλα ακίνδυνους για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Προφανώς σε κανέναν δεν άρεσε η εικόνα των κλειστών και έρημων παιδικών χαρών, καθώς επιθυμία μας είναι οι χώροι αυτοί να αποτελέσουν χώρους χαράς και αναψυχής μικρών και μεγάλων.

Στοίχημα για την παράταξή μας και εμένα προσωπικά, είναι η αισθητική αναβάθμιση του Δήμου και η δημιουργία χώρων πολιτισμού και αναψυχής, για όλους τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες μας, για τους οποίους θέλουμε να αποτελούμε πόλο έλξης.

Συνεχίζουμε πιστοί στο όραμά μας και τις δεσμεύσεις, που γίνονται πράξη.

Καμένα Βούρλα 2/6/2021
Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Συκιώτης

Από το γνωστό κοινωνικό δίκτυο ...



32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα ακόμη μπράβο στο δήμαρχο μας που μετά το ξεμπλοκαρισμα στην αλλαγή του φωτισμού προχωρεί και την σύμβαση για τους παιδότοπους?Μαζί με το
Πολιτιστικό κέντρο στον Άγιο είναι το τρίτο αναπτυξιακο πρόγραμμα που υλοποιεί εντός του 20-21.Μενει το αποχετευτικό στον Άγιο η αναπλάσεις της Γ. Βασιλειάδη,και η ολοκλήρωση της σύνδεσης των νοικοκυριών με το βιολογικό στο Μώλο Άντε μετά να σε αντιμετωπίσει ο κάθε πικραμενος που δεν πήρε εμμισθο ποστο.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον 5:49 είσαι από τους αυλοκόλακες του δημάρχου.τι διάολο από χρυσάφι θα γίνουν αυτές οι 6 παιδικές χαρές και κοστίζει η καθεμία 48000€?και μην μπεις στον κόπο και απαντήσεις ότι δεν είναι από χρήματα του Δήμου,διότι είναι από τον κρατικό κορβανα που σημαίνει λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη,άρα και πάλι δικά μας.οσο για το έργο αντικατάστασης λαμπτήρων μόνο ένας ανόητος δεν θα έβλεπε πόσο κατέβηκε ο προϋπολογισμός έργου από την πρώτη ένσταση.Για αυτό εγκρίθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Οι παιδικές χαρές θα τηρούν όλες τις προδιαγραφές όπως είπε ο Κύριος Δήμαρχος. Από την άλλη η οικογένεια μου κ εγώ περιμένω με αγωνία να τις απολαύσω.
Επιτέλους παιδικές χαρές με ποιότητα, περίφραξη, δάπεδο όργανα όπως αυτές της Αθήνας. Επιτέλους!!

Ανώνυμος είπε...

50.000 χιλιαρικα η καθε μια???και μας το λεει κιολας???ντροπη και παλι ντροπη και σε αυτους που το επραξαν και πολυ περισσοτερο σε αυτους που χειροκροτουν...φαινεται ανηκουν στην κατηγορια αυτων που δεν πληρωνουν φραγκο στον κρατικο κορβανα....

Ανώνυμος είπε...

ρε καραγκιόζηδες εγώ με 50 χιλ έφτιαξα σπίτι! πόσα φάγατε?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί. Έχει διαβάσει κάποιος την ανάθεση? 50.000 θα κοστίσουν όλες οι παιδικές χαρές στον δήμο? Και πόσες είναι αυτές? Διάβασα ότι και στην Στυλίδα τις φτιάχνουν, εκεί πόσο το πλήρωσαν το μάρμαρο? Ας μας πει κάποιος που ξέρει.

Γιαννης Σκούφιας είπε...

ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
https://www.akep.gr/AkepFiles/%CE%A97%CE%92%CE%98%CE%A9%CE%9A1-4%CE%9E%CE%9B.pdf
Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού σε έξι παιδικές χάρες του Δήμου με στόχο την κάλυψη των αναγκών και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της ψυχαγωγίας ανηλίκων, καθώς και τη συμμόρφωση των παιδικών χαρών με την 28492/2009 (ΦΕΚ931Β), όπως τροποποιήθηκε με την ΥΑ 27934/2014 (ΦΕΚ 2029Β) και την εγκύκλιο 44/14 του ΥΠ.ΕΣ. όπου καθορίζονται οι προϋποθέσεις και οι τεχνικές προδιαγραφές για την κατασκευή και λειτουργία των παιδικών χαρών. Οι παιδικές χαρές του Δήμου Καμένων Βούρλων στις οποίες θα γίνουν οι παρεμβάσεις είναι : του Αγίου Κωνσταντίνου, των Καμένων Βούρλων, του Ρεγγινίου, του Μώλου, του Αγίου Σεραφείμ και του Καινουρίου
ΑΝΑΔΟΧΟΣ
ΒΟΡΒΙΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε με έδρα την Καλαμάτα
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
289.313,08 € (με ΦΠΑ 24 %)
ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν μιλάμε για κατασκευή εξ αρχής… αλλά για παρεμβάσεις !
----
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ (ΑΔΑ : Ω9Μ9ΩΞ4-ΒΧ3 )
Η παρούσα μελέτη, συνολικού προϋπολογισμού 295.876,40€ (με ΦΠΑ 24%), αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού, δαπέδων & λοιπών υλικών για την αναβάθμιση είκοσι οκτώ παιδικών χαρών (28) με στόχο τη δημιουργία και λειτουργία παιδικών χαρών που δύνανται να πιστοποιηθούν.
----
Σύγκριση
ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ = Προϋπολογισμός : 289.313,08 € / 6 = 48.200 € / εκάστη
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ = Προϋπολογισμός : 295.876,40 € / 28 = 10.560 € / εκάστη
----
Τα συμπεράσματα… δικά σας !

Ανώνυμος είπε...

Η διαφορά της τιμής ευρίσκεται οτι το απλό λάδι λίπανσης αλυσίδας των άλλων δημων,εδώ εχουμε αιθέραιο λάδι από αρωματικά φυτά?

Ανώνυμος είπε...

Κ. Σκούφια τώρα τα βρίσκεις μπροστά,όταν ψηφιζες ολακερη ζωή σοσιαλισμό για ενα μεγάλο κρατος-δημο πατερουλη και εξ αυτου για την τροφοδοσία του με την υπερφολογιση, δεν ήξερες ότι η σπατάλη δηλαδή το "έξτρα παρθένο ελαιόλαδο" πάει μαζί;Δηλαδή τώρα σε έπιασε η κρίση συνείδησης;Τουλάχιστον τώρα που είδες το φως το αληθινό κάνε επιτέλους μια συνειδητή αυτοκριτική και μετά βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1:05 ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ Κ. ΣΚΟΥΦΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ?
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ? ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΣΑΝ ? ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ? ΝΕΑΣ ΕΣΟΔΕΙΑΣ ?
ΑΙ SIKTIR ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΚΡΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

4,45 μμ Πως γινεται να με αποκαλεις απο την μια Φιλο και απο την αλλη Γκεπελισκο;
Κάνεις σοβαρο λαθος να μπερδευεις την προσπαθεια του Σκουφια για οικονομικη αναλυση των αποφασεων του Δημου που συμφωνω, με την ιδεολογικη αναλυση την δικη μου που ειναι η γενουσιουργος αιτια καθε κρατικης δομης για εφεση στην σπαταλη και την φαυλοτητα.
Η κριτικη λοιπον δεν ειναι για τον εναν ασχετα αν τον χρησιμοποιω αλλα για το συνολο αυτων που σημερα προσχηματιζονται οτι ειναι πολιτικα εναρετοι,αρα και εκπληκτοι για το τι συμβαινει.
Δεν δικαιολογω λοιπον την φαυλοτητα αλλα ουτε και τα αιτια που οδηγουν σε αυτην.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάννη Συκιώτη, κακός μπελάς σου έχει γίνει ο Σκούφιας. Σε κάθε Δελτίο Τύπου που βγάζεις για κάποιο έργο, αυτός αναρτά σχόλιο και σε βγάζει… οφσάιντ και μάλιστα τεκμηριωμένα με έλεγχο VAR !
Πρέπει να βγάλεις Δελτίο Τύπου και να τον αντικρούσεις διότι στα μέρη μας λένε ‘’καλλίτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα’’. Αν μάλιστα πράγματι θέλεις να διεκδικήσεις το Δήμο και για 3η θητεία… αυτό πρέπει να το κάνεις ‘’χθες’’ διότι με το σχόλιό του σε κατέστησε έκθετο για υπερτιμολόγηση στο έργο των Παιδικών Χαρών και αρχίζουν πολλοί να ψιθυρίζουν και για υπερτιμολόγηση και για τα LED.
Και κάτι ακόμα. Πρόσεχε στην επιλογή του Οικονομικού σου Συμβούλου. Το άτομο που ακούγεται δεξιά και αριστερά είναι ακατάλληλο για τη θέση. Ρώτα και τους φίλους σου στο χωριό του.
Ένας φίλος

Ανώνυμος είπε...

Βλεποντας την συγκριση που παραθετει ο κ Σκουφιας και μαθηματικως σκεπτομενος ,δεν μπορω παρα να μην αναρωτηθω για τα εξης......στο Δημο Παγγαιου καθε παιδικη χαρα θα στοιχισει 10.000 ευρω.Αντε εμεις στα Καμενα Βουρλα να κανουμε ανωτερης ποιοτητας παιδικες χαρες( γιατι αραγε αφου και ο Δημος Παγγαιου πιστοποιημενες θα τις εχει) επειδη ο κ Δημαρχος θελει να μας ανταποδωσει καλυτερες παιδικες χαρες απο το Παγγαιο..λεμε τωρα..αντε λοιπον να ειναι επιπλεον και κατα 100% παραπανω...ητοι 20.000 ευρω.Δηλαδη 20.000 ευρω επι 6 παιδικες χαρες μας κανει 120.000 ευρω.Τα υπολοιπα 170.000 μεχρι τα 290.000 ευρω που θα πανε???Αντε και να πληρωσει και το φπα επι των 290.000 επι 24%, δηλ 70000..απομενουν 100.000 ευρω ...η αν δεχτουμε ως ορθη την τιμολογηση του Παγγαιου ,δηλ 10.000 η καθε παιδικη χαρα ..επι 6 = 60.000 που σε αυτη την περιπτωση απομενουν 160.000. Δηλ στη χειροτερη απομενουν 100.000 και στην καλυτερη 160.000 ....που θα πανε αυτα τα λεφτα???Εγω βεβαια ,γνωριζοντας απο την μεχρι τωρα πορεια του, τις αγαθες προθεσεις του κ Δημαρχου αλλα και των Δημοτικων Συμβουλων του που υπεγραψαν για κατι τετοιο, σκεπτομαι οτι ισως να μας παρασχεθουν ανωτερας τεχνολογιας παιδικες χαρες με θερμαινομενα πεζοδρομια και διαδρομους..αλλα Καρπενησι..ανωτερης ποιοτητας ταπητα-δαπεδο Ολυμπιακων προδιαγραφων, με ανωτερης ποιοτητας ζαρντινιερες και παγκακια..και με πολλα πολλα παιχνιδια τεχνολογιας NASA...Η αναβαθμιση των παιδικων χαρων θα ειναι ενα εργο που μαζι με τα εργα του υδατοδρομιου και των καταπληκτικων και υπερπολυτελεστατων υδροθεραπευτηριων μας που λειτουργουν πλεον χειμωνα - καλοκαιρι θα μας καταστησουν ενα μικρο Μονακο....το μονον που θα απομενει για να το φτασουμε θα ειναι η ιδρυση ενος Καζινο...αχ αχ αχ κ Δημαρχε πως σας ξεφυγε αυτη η λεπτομερεια;

Ανώνυμος είπε...

Στο https://www.aftodioikisi.gr/ … διαβάζω ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Διαφθοράς Θεσσαλονίκης κατά του πρώην δημάρχου και των πρώην μελών της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θερμαϊκού για συνολική περιουσιακή ζημία του Δήμου Θερμαϊκού που υπερβαίνει τις 120.000 € λόγω υπέρ-κοστολογημένου έργου..
Προτείνω η Αντιπολίτευση με βάσει τα στοιχεία που παρουσιάζει ο κ. Σκούφιας και όποια άλλα βρει, να προβεί σε αντίστοιχη ενέργεια ενώπιον του Εισαγγελέα Διαφθοράς Λαμίας… ώστε να αρχίσει ο Δήμαρχος και οι κκ της Οικονομικής Επιτροπής να σέβονται το δημόσιο χρήμα ?
Να κ Τσώμε και λοιποί σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης… πεδίον να αποδείξετε ότι δεν είστε και εσείς μέσα στο κόλπο και για τα μάτια του κόσμου κάνετε προσφυγές που ξέρετε εκ των προτέρων ότι θα απορριφθούν.

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε Τράγο που κάνεις και τον ανακριτικο εισηγητη.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΘΟΥΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ...


Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος καίγεται,και στο κοτέτσι κοκορομαχίες.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα είδα κε Δήμαρχε που υπέγραψες ότι σχετικό για τις 6 παιδικές χαρές.... Ύψους 300000 €..... Συγχαρητήρια........! Δεν μας είπες όμως; ΤΙ έκπτωση πήρε ο Δήμος στις 300000 €.... Περιμένω να μας σε μας τους έρμους τους φίλους και γνωστούς δημότες;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι παιδικές χαρές λούνα πάρκ, Θα έχουν και μπαλαρίνα, μίνι γκλοφ, κούνιες αλογάκια κλπ.

Ανώνυμος είπε...

και με τον φωτισμό λέντ που κάνει την νύχτα μέρα θα παίζουν μικροί και οι μεγάλοι όλο το 24ώρο. :-)

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε βρε παιδια ο Τραχανας ? Μετα τη συναντηση στο Cafe-Beka εξαφανιστηκε ? Τοσο καλα πηγε η συναντηση ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια εχω μπροστα μου την συμβαση με τις υποχρεωσεις του αναδοχου, το τελικο κειμενο λεει
οτι οι παιδικες χαρες θα ειναι η καθε μια μονοθεματικη απο μονη της ,
Καμενων βουρλων , σε μπλε χρωμα με διαφημιστικα της ΝΔ.
Αγιος Κωννος, σε ροζ αποχρωση, μινι γουωτερ λαντ με τρεχουμενο νερο απο αμιαντοσωληνες.
Μωλος σε πρασινο χρωμα προς το φυστικί σε σχημα αμαξοστοιχιας με την ονομασια ακυβερνητο τραινο.
Ρεγκινι, αντιγραφη μαντριου και θεαμα Ηχου και Φως το βραδυ με βελασματα .
Καινουριο, ομοιωμα βατραχου να ρουφαει μια μπουκαλα απο ουζο στην εισοδο.
Αγιος Σεραφειμ τοπιο Ιντιανα Τζοουνς με λασο και τριχιές.
Και καταληγει οτι στοχος ειναι, ολες μαζι να αποτελεσουν την νεα Ντισνελαντ της περιοχης????

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε φιλε και μαζι του εξαφανιστηκε και ο Κριτων. Λετε να μαγειρευουν κατι τα δυο τους ? Τα ετερωνυμα ελκονται δεν λενε ?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μια χαρα πηγε η συναντηση στο μπεκα , συναντηθηκα προσωπικα και με το μακρυνιτσα το δημητρη ,καναμε μια συναντηση ενδιαφερων στο συνμο αγ κωννου που ειναι ο μονος ενεργος πραγματικα στη περιοχη με ενοικιαζομενα 3 καταστηματα, εμποριο φαρμακων λιπασματων κ μεσιτεια ελιων και ενημερωθηκαν και οι υπολοιποι για το σημαντικο πρωτογενη τομεα και καποια προγραμματα που ετρεξε ο συνσμος που εχουν σχεση και με το βιοτικο επιπεδο ,μαζι μας ηταν και ο πουλος δημητρης εν ενεργεια κοινοτικος συμβουλος αγ κωννου,θα γινει δημοσιευση ! Ειπαμε ολα στο φως και θα τηρηθει μεχρι τελους ,απλα δεν θελουμε να μονοπωλουμε συνεχεια το μπλογκ και καλα εκανε ο σκουφιας και συγκρινε τις παιδικες χαρες στους 2 δημους !

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε το ξύλο της αρκούδας από τον Πασχάλη στον Καλογήρου μπροστά στον Φλοίσβο.Ομμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος?

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα ξέρεις καλά φιλαράκο. Για βάλτε λίγο τις κάμερες από την αρχή να δείτε το αληθινό συμβάν και όχι τις παπαντζες και πονηριές του πασχαλακου.αιντε βγάλατε αμέσως το συμπέρασμα προβατα

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε ρε παιδιά? δάρθκαν? γιατί?

Ανώνυμος είπε...

Καλογήρου με Συκιωτη,
Πασχάλης με Κυρμανιδη μέχρι να επέμβει ο από μηχανής θεός κ κόψει λάσπη.
Το σόου αρχίζει. Δειρετον πασχαλακο όσο προλαβαίνεις....Γιατί μετά ντα κ μεσα

Ανώνυμος είπε...

Το νου σας ο πασχαλακος έχει πάει παγκράτιο πως λέμε Ζαν Κλοντ βανταμ. Άμα κατέβω κατ θα σας γ...... Και τους 3 χαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

γιατί πλακωθήκανε; για να έχουμε και καλό ρώτημα

Ανώνυμος είπε...

Πανε για δευτερο γυρο με διαιτητη τον Ψιλό , οποιος κερδισει
τζαμπα σουβλακια μια βδομαδα,παντως τον σαπισε ο Πασχαλακος τον παγωτατζη.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε.................... Γιατί δεν μου απαντάς σχετικά με την έκπτωση που έδωσε η Ανάδοχη εταιρεία στον Δήμο για τις παιδικές χαρές....! 6 παιδικές χαρές 300000 € περίπου.....! Περιμένω φίλε..... ΣΥΚΙΩΤΗ..