25 Ιουνίου 2021

ΑΙΓΕΙΑΛΟΣ- ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ ΚΩΝΝΟΣ ΕΩΣ ΠΟΤΑΜΙ ΛΟΓΓΟΥ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


ΑΥΤΟΨΙΑ=Oταν εγινε το ελεεινο εργο της περιφερειας που μπαζωθηκε το νοτιο τμημα του αιγειαλου της παραλιας καλαμου εκανα καταγγελια για τις παρανομες μαντρες στη πολεοδομια και ηρθε η απαντηση οτι εχουν νομιμοποιηθει ολες οι παλιες μεχρι και το 2006 και με καποια μαιμουδια και η αναφερομενη αφου εγινε το 2009 ! 

Η τελευταια που εγινε πριν 3-4 χρονια δεν γινεται και επεσε προστιμο !Με λιγα λογια το κρατος σου λεει αφου δεν θελεις παραλιακο δρομο ασε με να παρω καποια λεφτα απο τις νομιμοποιησεις εγω,ανηθικο αλλα νομιμο !Οι μαντρες αυτες ειναι εντος ιδιοκτησιας τους! Εχει διαδοθει παντου "αγορασε ενα οικοπεδο σε ακρινη παραλια στον αγιο κωννο και θα εχεις και πριβε πλαζ" ! ----------------------------------

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ = Το 2003 ο Λιαλιος δημαρχος στη δευτερη θητεια αναθεσε να γινουν οριοθετησεις αιγειαλου και παραλιας σε ολο το δημο για να ανοιξει καποτε παραλιακος δρομος , γραφειοκρατικο εργο που υπογραφουν ολα τα υπουργεια ,αμυνης εμπ ναυτιλιας πολιτισμου κλπ! 

Εφθασε στο δημο 2007 με Ψαθα δημαρχο σε 2 τμηματα αγιος-καλαμος κ καλαμος- λογγος εγιναν ενστασεις απο ιδιοκτητες απορριφθηκαν ολες ! Ενω υπηρχε στο προγραμμα ολων των υποψηφιων μονο ο αειμνηστος Νωντας Τσαμαδιας το εννοουσε πραγματικα και εγω !Εκβιασα και προχωρησε στη ταυτοποιηση με το εθν κτηματολογιο της οποιας τμημα της ειναι ο φακελος που λεει ΕΦΑΡΜΟΓΗ και ειναι το ρεζουμε της μελετης ,ο πινακας των επικειμενων του πρωτου τμηματος αγιος -καλαμος ,δηλαδη τι πρεπει να γκρεμιστει αναλυτικα ! Απλα θελει επικαιροποιηση αυτη για να προχωρησουμε σε πραξεις αναλογισμου να βγουνε τα μικροποσα να πληρωθουνε και να ανοιξει ο δρομος και να γινει ταυτοποιηση με το εθνικο κτηματολογιο του 2ου τμηματος καλαμου-λογγος για να γινουν και εκει πραξεις αναλογισμου !

Τον φακελο των επικειμενων τον ειχα χασει και τον πηρα απο το δημο αλλα ο υπαλληλος μου ειπε οτι πλεον δεν ισχυουν οι οριογραμμες αυτες ,το διασταυρωσα με τηλεφωνο στη κτηματικη του δημοσιου λαμιας 2231352310 προισταμενη και μου ειπε οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα και ισχυουν κανονικα οτι υπαρχει απο το 2007 σε ολη τη φθιωτιδα ! Ειναι το εργο των εργων για το δημο μας ,φαινεται απο τη δορυφορικη φωτο του γκουγκλ ,το σημαδι ειναι στη μυτη του καλαμου ! Θελει γερα νευρα, τολμη , μαχητικοτητα και δυναμικους χαρακτηρες! Ενας ολοκληρος κοσμος κρυβεται εκει μεσα ,οι φωτο ξεκινουν απο το σελ πρατηριο και τελειωνουν στις εκβολες του ποταμου λογγου !

Ευτυχως υπαρχουν αδομητα μεγαλα τμηματα οπως βλεπετε με ελιες που δεν παραγουν 2 χρονια και απλα χωραφια που μπορουν να γινουν τουριστικες επιχειρησεις !Αρκει να το πιστεψουμε μεσα μας ! Μπορουν να γινουν και μικρα σχεδια πολης εφαπτομενα στη θαλασσα ! Το μοντελο υπαρχει στη χαλκιδικη απο τη μερια του θερμαικου πριν τα ποδια , απο τη καλλικρατεια εως τα μουδανια , νεα πλαγια χωριο στο καμπο νεα πλαγια παραλια σχεδιο πολης , νεα τριγλια χωριο νεα τριγλια παραλια χωριο, διονυσιου χωριο ψηλα διονυσιου παραλια χωριο ! 

Οι φωτο δειχνουν μερικους αφιλοτιμους ιδιοκτητες που εχουν φραξει μεχρι το κυμα ,ευτυχως υπαρχουν και καποιοι φιλοτιμοι που εχουν αφησει δρομο κανονικο ! Τα νερα κατα 85 % ειναι τυρκουαζ παντου και παραλιες βοτσαλου οπως καλαμο και ασπρονερι εκτος απο καποιους ρηχους που παντως ειναι ανωτερα των ρηχων αρκιτσας κ λειβανατων !Η αρκιτσα ανοιγει και τη παραλια διπλα στο ναυτικο φαρο που ειναι στρατοπεδο και τον εχει ασφαλτοστρωσει ηδη λετε να πετανε λεφτα στον αερα ετσι ?Θαλασσια λιμνη με την ευβοια απεναντι ! 

Καποιοι δειτε αναλυτικα τη δημοσιευση και σκεφθειτε τι θελετε για τα παιδια σας ! Καποιοι που κοιμαστε με τα τσαρουχια και τις φουστανελες καθηστε μακρυα απο το δημο μονο ζημια κανετε ! Δε μπορειτε να σπασετε αυγα ουτε τωρα ουτε ποτε ! 

Διαβάστε εδώ την σχετική Αυτοψία και την σχετική Εφαρμογή Αιγιαλού και Παραλίας 

 Κ.ΤΡΑΧΑΝΑΣ

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κωστα Τραχανα δεν ξερω τι θελεις να πετυχεις με αναρτήσεις που έχουν να κανουν με το παραλιακό μετωπο του ΑΚ. Αφορουν εξειδικευμένα θεματα και εσυ ΔΕΝ εισαι ο ειδικος γι αυτα. Εκτος αν σαν ελληναρας εχεις αποψη περι παντος επιστητου. Κουρασες. Αλλαξε ροτα. Φιλική συμβουλή.
Ο δημοτης θελει να μαθαινει τι γινεται σήμερα εκει στο Δημο και αν αυτα που γινονται πρεπει να γινονται ετσι που γινονται. Οπως και γι αυτα που δεν γινονται.
Με αυτα πρεπει να ασχολειται καποιος που θελει να γινει βεζυρης στη θεση του βεζυρη. Διαφορετικα βεζυρης θα παραμεινει και για την επομενη πενταετια ο πιπιλας.
Ελπιζω να το καταλαβαινεις.


ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε οι ειδικοι θα κανουν αυτο που θα τους αναθεσει με χρηματα η πολιτικη ! Τωρα ειναι το μπαλακι στα χερια της πολιτικης να παρει αποφασεις για να αναπτυχθει ο τοπος ! Και εμεις πολιτικη κανουμε τωρα ,σου δειχνουμε πως πρεπει να εκμεταλευτουμε το παραδεισο αυτο που εχουμε στο δημο μας ! Ο συκιωτης αυτο το παραλιακο δρομο τον ειχε σημαια του και εμεις σας δειχνουμε την ανεπαρκεια του ! Εχει μονο 4 τουριστικες επιχσεις ενω μπορει να εχει 214 εντος του φιλετου αυτου !Και τοτε ο γαλαξιας τα διοδια και τα εργοστασια θα αναγκαστουνε να πληρωνουν καλυτερα για να βρισκουνε εργαζομενους !Η δημοσιευση ειναι πληρης για το θεμα αυτο και αν δεν υπαρξουν εξελιξεις σε 2 χρονια θα ξανατεθει παλι ! Τωρα αυτη τη στιγμη δεν γινεται κατι σπουδαιο στο δημο εκτος απο το γηπεδο αγ κωννου με πλαστικο χορτο απο δανεικα φιλοδημος 215000 ε ! ---Συναντηθηκαμε με το προεδρο των επαγγελματιων αγ κωννου , τα προβληματα ειναι τα ακριβα δημ τελη Γ21 2020 2021 , η μη εκπτωση στις πλατειες λογω κορωνουιου 20 κ 21 και ακομα ελειψη καδων σκουπιδιων κ ανακυκλωσης στη πλατεια ! Η μειωμενη κινηση στο λιμανι επιβατων που τεθηκε στο Σταικουρα σε σχεση με το παρελθον ,απαντηθηκε οτι το 91 οι καφετεριες στον αγιο κλεινανε το μεσημερι το χειμωνα !Ελεος

Κριτων είπε...

Κάτι αρχήν το θέμα είναι μείζον.Η συνεχής μόχλευση από έναν δημότη μάλλον το απαξιώνει και τείνει προς την γραφικότητα.Αν όμως περνούσε ως κόκκινη γραμμή στους τοπικούς φορείς τότε πράγματι θα ήταν στην σωστή του διάσταση.Εξ αυτού προτείνω την εμπλοκή του Συλλόγου Ενεργών Δημοτων που υπό προυποθεσεις (αποσυμπίεση ασπρονεριου,συνέργιες από την ανάπτυξη προς όφελος του κέντρου κλπ.)θα ήταν συμβατή μια επιβοηθεια.Τωρα στην εκατέρωθεν πολεμικη της αντιπαράθεσης με υποκειμενικά κυρίως κριτήρια όπως λ.χ.η ρητορική Σταικουρα ή σύνδεση μιας υποθετικής ανάπτυξης τύπου Αρκίτσας με την αγορά εργασίας η η πολιτική εξέλιξη στον Δήμο,ζητήματα που είναι εκτός επικέντρωσης του παρόντος θέματος και πάντως μέλει να αποδειχθούν.

Ανώνυμος είπε...

Η θεωρία εκ του ασφαλούς καθίσματος σε σπίτι ή πλατεία δεν παράγει έργο. Τα ινδάλματα των αριστερών ας μείνουν για τα κινούμενα σχέδια και για παραγωγή γέλιου. Η πραγματικότητα ζητάει πράξεις από τεχνοκράτες. Όποιοι αρκούνται στην κριτική, ας αφησουν αυτούς που μάχονται καθημερινά.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ 7.36μμ,αν θέλετε,σε τι συνίσταται η διαφορά της κριτικής από την καθημερινή μάχη στο περί ου λόγος θέμα και με ποιο τρόπο;

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάποιοι Έλληνες δεν κατανοούν την ελληνική γλώσσα και προσπαθούν να παράγουν λόγο, το αποτέλεσμα είναι να ομιλούν μονάχοι.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά έχω μια απορία,αφου άφησες πίσω τοσο μεγάλο και συμαντικό έργο γιατι δεν εκλέγηκες ποτέ ξανα απο τοτε;;γιατι δεν σε ψήφησαν οι χωριανοί σου;

Ανώνυμος είπε...

9.48μμ αφού ακόμα το αιγιαλό τον γράφει πάντα με "ει" τι περιμένεις; Για την πλάκα μας βέβαια. Την διάνοιξη της ζώνης της παραλίας την έχει ανεβάσει στον Θεό. Καλή νύχτα Κώστα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εχετε δικιο εβαζα το θεμα αποσπασματικα απο περσυ ενω επρεπε να μπει ετσι απο αρχη σε ολο το φασμα του,απλα ηταν δυσκολο να βγουν φωτο απο παντου ,μονο με 4χ4!Το θεμα φιλε ειναι μονο του στο θεο δεν το εχω παει εγω ! Δεν εχω σοι μεγαλο και ο κοσμος ψηφιζει ψαλτες ,καθηγητες κλπ και σπανια ικανους τολμηρους ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Φιλοδημος είπε...

Θα απαντήσω εγώ για λογαριασμό του κ. Τραχανά.
Ποιος είναι αυτος ο νωθρος που κρίνει μια αγωνιστικοτητα.Τι εκπροσωπει ενας ανώνυμος υβριστής εκτός του ψυχισμού του;
Ποιος υποψήφιος δημαρχος εχων σωας τας φρενας θα μπορούσε να βασισθεί σε έναν διπολικο ετοιμο για την επόμενη "αγοραπωλησια";Τι όφελος έχει ο μπλόγκερ, ο καλοπροαίρετος αναγνώστης,ή ο υπό σκέψιν αυτοδιοικητικος
βλέποντας την ποιότητα του κριτη-σουργελλο;
Και τέλος επι ποια πολιτικης πρότασης (ανύπαρκτης) θα πρέπει να γινει ισοσταθμιση με την οποία προταση-ιδεα του κ. Τραχανά ακόμη και αν είναι προδηλα ανεφάρμοστη.Υπ όψιν ότι απέχω πολύ με το να ταυτισθω με την αριστερή σκέψη,όμως ταυτίζομαι με το σωστό
οταν κρίνω ότι υπαρχει.

ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Στην Κούβελα, στο Μύτικα εκεί όπου ήταν τα αναψυκτήρια και το μπιτς βόλλευ έγινε μπάζωμα επί δημαρχίας Μακρή εάν θυμάμαι καλά, και μάλιστα εάν ο δήμος το είχε δηλώσει στο κτηματολόγιο και περνούσε θα είχε μια μικρή ιδιοκτησία.
Αλλά ούτε αυτό έγινε...
Πράγματι σε μια παράκτια ζώνη 5 χιλιομέτρων υπάρχουν 5 επιχειρήσεις, ενώ θα μπορούσαν να ήταν 105.
Όμως το θέμα είναι ποιος θα τα κάνει αυτά;
Εγώ δεν θυμάμαι από την δεκαετία του 80 να έχει γίνει κάποια συζήτηση για το τι θέλουμε να κάνουμε, τι σχέδιο πρέπει να έχει ο δήμος, ποιες προτεραιότητες βάζει.
Ο καθένας έκανε ότι ήθελε, οι μεν ιδιοκτήτες γης πουλούσαν για δικούς τους λόγους, οι δε διοικούντες τον Δήμο και οι παρατρεχαμενοι της νερατζιας του Κανακάρη για προσωπικά τους συμφέροντα!!!
Επίσης μπορεί να γίνει παράδρομος ακριβώς κάτω από την ΠΑΘΕ, και ο τωρινος δρόμος που διασχίζει τον ιστό της πόλης να αποχαρακτηριστει απο εθνική οδός και θα τολμούσα να πω να έρθει στην προγενέστερη μορφή του, δηλαδή παραλία.
Τότε θα μιλάμε για μια πραγματική ανάπλαση παραλιακής ζώνης.
Θα μου πείτε εδώ δεν έχουμε βιολογικό, δεν έχει συνδεθεί το νερό, εσύ ονειρεύεσαι αναπλάσεις,παραλιακές ζώνες, επιχειρήσεις, μαρίνες.
Ο βιολογικός, το νερό και κάποια άλλα αργά η γρήγορα θα γίνουν.
Όμως τα παραπάνω που συζητάμε θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην περιοχή μας!!!
ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Λιάκο τα 5 μαγαζια δεν γίνονται 105 επειδή θα ανοιχτεί δρόμος, μη παραμυθιαδεστε, καποτες που τρέχανε τα δανεικά η παραλία στο καινούριο ήταν τίγκα τώρα μαύρος ψοφος.Η πίτα δεν αυγατενει με ένα δρόμο,αλλά με αλλαγή στο εισόδημα του ελληνα .Αυτό δεν προβλέπεται για τα επόμενα δέκα χρόνια.ο δρόμος όμως πρέπει να ανοίξει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΈΟ ΔΉΜΑΡΧΟ ΤΌΤΕ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΎΛΛΗ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχάσουν τον Τσώμο!

Ανώνυμος είπε...

Ο τσωμος απ ότι λέει θα συνεχίσει να είναι παρόν.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλοδημε μην κανεις το λαθος ,δεν ειναι ανεφαρμοστο αυτο που λεω να ανοιξει δρομος αφου βλεπεις στο τελος τη παραπομπη στη μελετη ,θελει δημαρχο με τσαγανο ! Πρεπει να κοπει το μπητσμπαρ του πειρατη και η μπλουμπει στη μεση ,να γκρεμιστουν οι μαντρες πατριαρχειου μαυρου σαρακιωτη νικολοπουλου ζαβακου χανς κλπ ,να γκρεμιστει το μισο σπιτι καζαντζιδη κλπ για να εχει ο τοπος προοπτικη ! Δεν ειναι αριστερο αυτο που λεω ,φιλελευθερος καπιταλισμος ειναι ,παντως αυτο που ζουμε τωρα με κλειστες παραλιες ειναι χουντα !Το 2006 που γραφαμε το προγραμμα στις εκλογες το ειχα πει στο ψαθα ,παραλιακος δρομος και βιολογικος θα γινει προοδος στις μελετες να γινει εργο ,αν δε συμφωνεις πες το μου να παω σε αλλο συνδυασμο εστω κ της νδ ! Ειπε ναι και μετα το 2007 τα γυρναγε αλλα βρηκα τροπο και τον εκβιασα και περασε το δικο μου !Αυτα τα λαθη δεν τα ξανακανω ,οι παλιοι λεγανε αν μια δουλεια θες να γινει σιγουρα κανε τη μονος σου! Χρειαζομαστε οπωσδηποτε προξενια σε επενδυτες γιατι υπαρχουν καποιες μικρουποδομες ηδη ,πχ στη παραλια του καλαμου αριστερα εχει μικρο δρομο φατσα με χωραφια μεγαλα που χωρανε μεντιτερανε και με παραλια ΑΑΑ ,φιλε αλλο καινουριο αλλο καλαμος καζαντζιδης κοτσιδακος λογγος , το κατω μερος του δρομου που σκιζει τον ελαιοκαμπο απο μακρυχωραφο εως λογγο εχει χαρακτηριστει ζωνη τουρισμου και πρεπει να γινει πραξη ! Ο δημος πρεπει να προτεινει εντονα σε ιδιοκτητες να πουλησουν γη σε επενδυτες σε λογικη τιμη για το καλο του τοπου ! Το 16 ειχα γνωρισει στη μοσχα στα γραφεια του περιοχη ταγκανσκαγια διπλα απο μπουνκερ σταλιν 2 χιλ απο κοκκινη πλατεια τον μουζενιδη ποντιος απο εσσδ γεωργια ,πεθανε απο κορωνοιο ! Στην αθηνα τα γραφεια του τουριστικα ειναι στη φιλελληνων πολυτελειας , στη μοσχα ηταν ελεεινα τα γραφεια !Ηξερα οτι ασχολειται και με ξενοδοχεια ρηαλ εστειτ κλπ και του ειχα πει να ερθει να του δειξω την ομορφη περιοχη μας για τουριστικες επενδυσεις ξενοδοχεια ! Δεν ενδιαφερθηκε και μετα ειδοποιηθηκα οτι η πτηση της ελλινερ το πασχα προς μοσχα ακυρωθηκε λογω χαμηλης ζητησης ,περιεργο μια δυνατη εταιρεια δεν ακυρωνει πτηση, ουτε εχει τοσο χαλια γραφεια ,και δεν ζηταει να δει εστω φωτο απο την περιοχη που προτεινεται ! Ο μουζενιδης ειχε ανοιγματα μεγαλου ρισκου και ο κορωνοιος τον τελειωσε οικονομικα και μαλλον θα τον αγορασει ολο ο σαβιδης !Εχω κανει επαφη διερευνησης με τους συμβουλους του σαβιδη απο χαμηλα και θα συνεχιστουν ,ξερω απο ψυχοσυνθεση και νοοτροπια ρωσων και στο κατω κατω δεν εχουμε να χασουμε τιποτα !

Ανώνυμος είπε...

Και μετά άλλαξες πλευρό και είδες συνάντησή σου με Μπάϊντεν, με Σκρουτζ Μακ Ντακ και τη Μάγια τη Μέλισσα.
Αλλάόταν ξύπνησες ήταν μόνο ο πούλος εκεί και πιο πέρα σε περίμενε ο τριανταφυλλης.

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως θα συνεχίσει. Δε μπορεί να αφήσει το ονειροπόλο έργο των ενστάσεων. Οπότε έχουμε κι άλλα χρόνια μπροστά να τον καμαρώνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τραχάνοβιτς ,Λιάκοφ,και Πουλόνιν το Πολιτμπυρο των Νεοσοβιετικων του χωριού μας που θα διατάξει την ανάπτυξη της περιοχής
με Ρώσους ολιγαρχες.

ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Θέλω να κάνω σχόλιο για τους ανώνυμους.
Γιατί δεν γράφετε επώνυμα να ξέρουμε ποιοι είστε...
Αύριο μπορεί να ζητήσετε την ψήφο μας, να μην ξέρουμε την άποψη σας...
Άλλωστε εμείς στην πρώην ΕΣΣΔ, ξέρουμε να μεταχειριστουμε τους ανώνυμους και τους δειλούς....
Τι άλλο θα ακούσω, χαχαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ με το 0,05 τοις εκατό, έχεις και εκπροσώπηση επώνυμη... Ενώ θα έπρεπε να πας σε αλλη Χώρα να τα πεις αυτά. Εκει που θα σε υποστηρίζει το 0,06 τοις εκατό...
Να μην ξεχάσεις να πάρεις τον τραγανά και τον πουλο μαζί. Αλλάο δεύτερος προτιμάει γερμανικές πινακίδες... Δε σε ακολουθεί... Άλλη θεωρία προβάλει, άλλη εφαρμόζει για πάρτη του.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ του παππου Μαρξ εκδοθηκε το 1867, μηπως αραγε ειναι λιγο παλιο;
Τι λεει για αυτο το Πολιτμπίρο στον Αγιο Κων\νο.
Εγω παντως εχω εμπιστοσυνη στους πολιτικους απογονους του Καραλίβανου.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Kριτων ο συλλογος ενερ δημοτων αρνειται να δεχτει το καλλικρατη και δεν νοιαζεται πιο περα ενω θα μπορουσε να παιζει ρολο σε ολο το δημο ! Παραδεξου οτι ο σταικουρας ειπε μεγαλη μπαρουφα ,οτι η μοναδικη καφετερια το 91 εκλεινε το χειμωνα το μεσημερι και να μην ζηταμε κινηση του 2006 στο λιμανι ! Δεν κανει το ατομο και μην νομιζεις οτι εχω προκαταληψη ,καλα τα ηλεκτρονικα τιμολογια για την φοροδιαφυγη αλλα πχ θελω να κοψω τιμ αγορας σε ελιοπαραγωγο του ειδικου 100 ευρω η δακοκτονια 2% ετσι οπως ειναι στα προσθετα τελη θα την προσθεσει και θα γινει 102 ,αντι να την κρατησει και να γινει 98 ! Πληρωνω συστημα κοβω με 5 κλικ τιμολογιο και στο τελος γραφω πανω με το χερι -2% δακοκτονια =ξεφτυλα! Ο ιδιαιτερος του ο τσαμαδιας απο τον ιανουαριο που ρωτησε το υπουργειο λεει θα αλλαξει συντομα μην ανησυχειτε ειναι θεμα ααδε ,ιουλιος και ακομα τα ιδια σε ολη την ελλαδα ! Υπουργος του τιποτα και περιμενει η λαμια να της φτιαξει αεροδρομιο στην αγ τριαδα !---- Ενα προβλημα που το ξεχασα που εχουν οι επαγγελματιες πλατειας και μη ειναι οι τοκοι στα χρεη τους προς δημο πχ χρεος 6000 εχει γινει 11000 με τους τοκους και πρεπει να βρεθει φορμουλα αν γινεται ο δημος να σβησει τους τοκους απο τα χρεη και τους τοκους απο τα υπερογκα χρεη νερου ! Αν θελουμε να εχουμε μαγαζια και να εισπρατει ο δημος !----------Ο Σαβιδης αγορασε το πορτοκαρας στο μαρμαρα , πισω απο το ξενοδοχειο εχει μαντρια και πολλα ελη κουνουποτοπους , ο καλαμος ειναι παραδεισος σε συγκριση με αυτο το τοπο ! Ο τοπος μας δεν υστερει σε τιποτα εκ φυσεως σε σχεση με τοπ ηπειρωτικους προορισμους , κομματια χαλκιδικης κατερινη πλαταμωνας νεοιποροι λεπτοκαρυα κλπ !Οταν πηγα το 98 πρωτη φορα λεπτοκαρυα ειδα πραγματα που εμεις εδω δε ξερουμε οτι υπαρχουν ,φουσκωτους επιπλεοντες παιδοτοπους με αγκυρα και ναυαγοσωστη και τα παιδακια να μην ξεκολανε με τιποτα και οι γονεις κολημενοι αναγκασμενοι να καθονται να πινουν καφε και να τρωνε ! Πιο περα ειχε νεροτσουληθρες μικρο γουοτερπαρκ και και και !Εμεις εδω δεν εχουμε ουτε μπητς βολευ ,θαλασσιο ποδηλατο ,κανο, μονο φρεντο ομπρελα και ξαπλωστρα ! Η Αταλαντη παραλια ειναι βουρκος και προσπαθουν με καθαρισμα να την εχουν δελεαστικη και εχουν βαλει ντουζιερες πολυτελειας ,στην αρκιτσα κανουν πλακοστρωσεις στα παραλιακα πεζοδρομια ,φτιαχνουν τα γηπεδα βολευ ,μπασκετ κλπ !Το εργο παραλιακος δρομος για μας ειναι ναυαρχιδα και τουλαχιστον στον αγιο λογγο αγναντη θα χωριστουμε αναγκαστικα σε 2 ομαδες1) αυτους που τον θελουν και λενε ξεκαθαρα ναι 2) αυτους που λενε οχι ,ναι μεν αλλα ,να το δουμε ,ισως !Στα υπολοιπα καμενα μωλος θα προσπαθησουμε να καταλαβουν τι σημαινει αυτο για ολο το τοπο ! Τα ψεματα τελειωσανε ! -----Φιλε του ηλια παππου δημαρχο υποτιθεμενο εχω ,δεν χρειαζεται να φυγει ο ενας παππους να ερθει ενας αλλος ,αυτοι ειναι μονο για μπλαμπλα τσιπουρα και φρεντο ,δεν μπορουν να καταλαβουν τις νεες γενιες του τοπου !Δεν μπορουν να δωσουν προοπτικη και οραμα !

Κριτων είπε...

Δεν λειτουργεί έτσι το σύστημα φίλε Κώστα.
Κάθε πρόταση ή διαπίστωση που κάνεις είναι και ενας ξεχωριστός τομέας.
Μιλάς για Χαλκιδική ή Λεπτοκαρυά σε συσχέτιση με Αρκίτσα και Αταλάντη σαν να είναι το ίδιο.
Τότε βάλε και τα Καμενα βουρλα ίδια με τον Καραβόμυλο.
Έπειτα μπλέκεις υποθετικά επενδυτές με την περιοχή τελείως αφαιρετικά.
Περνάς στην φορολογία για να στηρίξεις μια αιτιαση ενώ γνωρίζεις ότι δεν αλλάζει κάτι όσο εσύ θα ψηφίζεις αναδιανομητικο σοσιαλισμο.
Αναφέρεις τον Φθιωταρχη
ως κάτι το σοβαρό ενώ είναι συστημικός.
Ο Σύλλογος έγινε με ένα καταστατικό πρωτοδικείου,έχει ΔΣ .
Δέχεται (εγγράφως) αιτήματα και από μη μέλη, και αναλόγως πρατει και κυρίως απαντά.
Τέλος δεν σου αρέσουν οι προτεινόμενες υποψηφιότητες δημάρχου,είναι δικαίωμα σου.
Πρότεινε λοιπόν κάποιον-ους
που νομίζεις ότι διαφέρει-ουν άλλωστε οι Ελβετοί δημότες στον τόπο μας είναι η πλειοψηφια.
Εδώ είμαστε να στηρίξουμε κάτι σωστό,όχι όμως μια παραλληρηματικη πολιτική πρόταση χωρίς αρχή και τέλος.



ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν τα μπλεκω φιλε μου ,γραφω οτι η αταλαντη υστερει ως παραλια πολυ αλλα κανουν υπερανθρωπες προσπαθειες να γινουν ελκυστικοι τουριστικα !Την αρκιτσα να την θεωρεις ως τοπ προορισμο γιατι εχει πολυ καλες παραλιες και πλουραλισμο μαγαζιων και καθε χρονο αλλαζει κατι!Εμεις κοιμομαστε εδω ! Αν δεν ενοχλησουμε επενδυτες δε θα μαθουμε ποτε αν τους ενδιαφερει ο τοπος μας !Δε σου μιλησα για φορολογια ,σου ειπα οτι ο σταικουρας που εχει θεση σοβαρη δεν μπορει να λυσει ενα τυπικο προβληματακι και καποιοι περιμενουν πολλα απο αυτον ,συστημικος ναι !Σαν συριζα κεντροαριστερα κλπ θα διεκδικησουμε το δημο για αυτο και ειμαστε ενεργοι !

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα, ωραια, εσεις οι ζαιοι να διεκδικησεται το Δημο με ποιον ομως μπροστα,
τον Γωγο απο το Δραχμάνι;

Ανώνυμος είπε...

Τσωμος κ πάσης Ελλάδος

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλήτης???

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Όποιος ενδιαφέρεται και έχει μια εμπειρία,θα αποφασιστεί συλλογικά. Εγώ ενδιαφέρομαι με σήμα τουριστική ανάπτυξη μέσω ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Οπως λεμε, τσιμπούκια ο τίγρης με σήμα το λιοντάρι?