02 Αυγούστου 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ (2)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ευχαριστούμε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταικούρα για την άμεση ανταπόκριση στην αιτηθείσα μέσω του site Kamena voyrla blog βοήθεια στην καταβολή των αποζημιώσεων δικαιούχων για εκτάσεις που έχουν απαλλοτριωθεί, σχετικά με το έργο «Βελτίωση της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, τμήμα Παράκαμψης Καμένων Βούρλων» στην Π.Ε. Φθιώτιδας. 

Ευχόμαστε να εκκινήσει το συντομότερο δυνατόν , τη διαδικασία πληρωμών, ώστε ο χρόνος αναμονής των δικαιούχων να είναι ο ελάχιστος δυνατός.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ. Αργυροπουλε , γνήσιον τέκνον της γης αυτής,με παμπαλαιον οικογενειακόν ταφον στην Λουτροπολη των Καμενων Βουρλων,θέτω μιαν μόνον απορια:
Ποια χρείαν υπήρξε ένας 'Άρχοντας' οπως εσείς, σημείον αναφοράς για όλους εμάς τους παροικουντες
εν τη Ιερουσαλημ να απευθύνεται ευχαριστίες προς τον κατ εξοχήν εκπρόσωπο του Πολιτικαντισμου στην χώρα ,την στιγμή που όλοι γνωρίζουν τις δικαστικές και ανεπιστρεπτες αποφάσεις των δικαιοδοτικών υπηρεσιων.Εκτός και ως υπουργός μοιράζει στον λαον το κατεπιστευμα της προσωπικής του περιουσίας η οποία πιθανόν εχει αποκτηθεί εις την θητεία εν το στατευματι. Λυπάμαι δεν συμφωνώ, ενώ δικαιούμαι της αποζημίωσης.

Φιλικά Δημότης Κ.Βουρλων.

Ανώνυμος είπε...

9.38 ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ . ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ? ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΗ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ. ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ? ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ... ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ... ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙ... ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

Η Εμυ Αργυροπούλου είναι έγκριτη Νομικός.Ειναι ενταγμένη στον κεντροδεξιό χώρο με το κόμμα της ΝΔ.Εργαζεται στον ιδιωτικό χωρο.Δεν ειναι
In Vitro κομματικό στέλεχος.Και δεν ενδιαφέρεται για κομματική καριέρα βιοπορισμού.Ουτε είναι αρριβιστρια πότε με τον Μεϊμαράκη τον κρατιστή, και μετά οπαδός μέχρι θανάτου με τον εναλλακτικό Κούλη.

Ανώνυμος είπε...

Μην κάνετε δηλώσεις.....θα τα βρείτε μπροστά σας

Ανώνυμος είπε...

Βρε άντε κάνετε καμμία δουλειά,που απειλείται κιόλας δε βλέπετε πως θα χάσετε από τον ΣΥΡΙΖΑ,ρεταλια του Πετμεζά.

ΛΕΝΙΑ ΚΡΕΤΣΗ είπε...

Κύριε Αργυροπουλε σας ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια που έχετε κάνει για να τελειώσει η απαλλοτρίωση .Έχω παρακολουθήσει από κοντά όλη τη διαδρομή …Και πάλι σας ευχαριστώ!!

Ανώνυμος είπε...

9.38 πμ .Ζηλεύουμε-ζηλεύουμε που ο Αργυρόπουλος κατάφερε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ με την ΕΠΙΜΟΝΗ και τις ΓΝΩΣΕΙΣ του να ξεμπλοκάρει το θέμα των απαλλοτριώσεων, που εσκεμμένα καθυστερούσαν με διάφορες δικαιολογίες στα υπουργεία,ενώ ο δικός σας δικηγόρος ανύπαρκτος. Επίσης έχετε τρικυμία εν κρανίω αφού μιλάτε για παμπάλαιους τάφους και ευχαριστίες στον Σταικούρα.Δεν καταλάβατε ότι ο Αργυρόπουλος κινούμενος μόνος του καπέλωσε τον Υπουργό ο οποίος έρχεται δεύτερος και καταιδρωμένος να επιβεβαιώσει το περιεχόμενο της ενημέρωσης από τον έγκριτο νομικό των δικαιούχων της αποζημίωσης.Εσείς μην ευχαριστείτε τον Σταικούρα αλλά την στιγμή της είσπραξης της αποζημίωσης ευχαριστείστε τον κ. Αργυρόπουλο.Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και το ΣΥΓΓΜΩΜΗΝ όμως πρέπει να το νοιώθεις για να το πεις.

Ανώνυμος είπε...

Ένα ακόμη δείγμα βλαχοπολιτικης με κέντρο το Σταικουρεικο.Μαζί με την ντόπια ορτινατζα
Δικηγορο στο επαγγελμα
προσπαθησε όπως και ο Οικονομου,άλλος ογκόλιθος της πολιτικής αυτός,να καπηλευθουν μια προσπάθεια άλλων στο θέμα των αποζημιώσεων.Ο Σαρακιώτης παρότι νομικός, κράτησε τις αποστάσεις, σαν κύριος.