12 Αυγούστου 2021

Δελτίο Τύπου για το πρόγραμμα "Μνήμες και Αντανακλάσεις" στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ο οργανισμός νεολαίας EUphoria σε συνεργασία με τον οργανισμό Mostar Friedensprojekt e.v.έχει την μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσει πως θα διοργανώσει στα Καμένα Βούρλα της Φθιώτιδας την ελληνογερμανική συνάντηση νέων με τίτλο “Μνήμες και Αντανακλάσεις” στις 21-28.08.2021.

Στόχος της συνάντησης είναι να δοθεί η ευκαιρία στους νέους να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τους πολιτισμούς της μνήμης στην Ελλάδα και τη Γερμανία και να ασχοληθούν με θέματα και γεγονότα άγνωστα ή λιγότερο γνωστά σε αυτούς. 

Οι συμμετέχοντες, θα ρίξουν μια ματιά στην ιστορία και ιδιαίτερα στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Ελλάδα και τη Γερμανία και τις συνέπειές του. Κατά την διάρκεια του προγράμματος θα γίνουν επισκέψεις στις μαρτυρικές πόλεις (Δίστομο και Υπάτη) καθώς και σε τοποθεσίες σχετικές με την Εθνική Αντίσταση (Γοργοπόταμος και Λαμία). Κύριος στόχος της ανταλλαγής είναι να κατανοήσουν πώς το [.....]παρελθόν και ο τρόπος που το αντιμετωπίζουμε μπορούν να επηρεάσουν τις κοινωνικές και πολιτικές συζητήσεις του σήμερα. Επιπλέον, θα κατανοήσουν τη δύναμη των ιδεολογιών (ιδιαίτερα του εθνικισμού, του φασισμού και του εθνικού σοσιαλισμού) και θα ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξία τους στην Ευρώπη.

Καλούμε τους νέους της ευρύτερης περιοχής ηλικίας 17-25 ετών να δηλώσουν συμμετοχή στην συνάντηση και να διαδράσουν με νέους από την Ελλάδα και την Γερμανία. Η συμμετοχή για τους μόνιμους κατοίκους των Καμένων Βούρλων είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο λινκ.

https://bit.ly/3yAAupL

Ελληνογερμανικές ανταλλαγές νέων «Αναστάσιος Α. Μανούδης» από τον οργανισμό Euphoria Youth Lab.

Οι θεματικές που καλύπτουν τα προγράμματα των ελληνογερμανικών ανταλλαγών είναι επικεντρωμένες στην ιστορική μνήμη και την αμοιβαία συμφιλίωση των δύο λαών. Η μακροχρόνια συνεργασία των στελεχών του EUphoria με μεγάλους γερμανικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς νεολαίας εξασφαλίζουν την ποιότητα των μαθησιακών αποτελεσμάτων.

Οι ανταλλαγές νέων γίνονται καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου σε Ελλάδα και Γερμανία και περιλαμβάνουν εργαστήρια μη -τυπικής εκπαίδευσης, επισκέψεις μελέτης σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, τόπους μαρτυρίου και συλλογικής μνήμης καθώς και συνομιλίες με επιζήσαντες του Β’ Π.Π και του Ολοκαυτώματος. Απευθύνονται σε νέους ηλικίας 15-30 ετών Έλληνες και Γερμανούς και καλύπτουν την διαμονή, την διατροφή και ένα ποσό από την μετακίνηση του συμμετέχοντα.

Απώτερος στόχος είναι τα γεγονότα της Κατοχής και του Ολοκαυτώματος να μην περάσουν στη λήθη, αλλά ταυτόχρονα να μην εμποδίσουν τους λαούς να προχωρήσουν μπροστά, σχηματίζοντας μια νέα ειλικρινή σχέση ώστε να προστατευθεί η ειρήνη και η δημοκρατία.

Το πρόγραμμα επιδοτείται από το Ελληνογερμανικό Ιδρυμα Νεολαίας (ΕΓΙΝ). 


 

57 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η διακρατική συμφωνία ΕΓΙΝ Ελλάδος- Γερμανίας για πολιτισμικές ανταλλαγές και σκέψεις με την συμμετοχή δυο ΜΚΟ EUphoria ,Mostar,με αφετηριακη βάση την πόλη μας που θα συζητήσουν και θα αναστοχασθουν την περίοδο της κατοχής και το Ολοκαύτωμα,ειναι ένα θετικό γεγονός και τουριστικά.Εγειρονται όμως ερωτήματα ως προς την ανακοίνωση για την ιδεολογική ανίχνευση της τότε εποχής, που περιορίζεται μόνο στον εθνικό σοσιαλισμό της Γερμανίας, το φασιστικό σοσιαλισμό της Ιταλιας,καθώς και τον εθνικισμό γενικά?
Για τον διεθνιστικο σοσιαλισμό της τότε σοβιετικής Ρωσίας δεν αναφέρει η ανακοίνωση τίποτε?.Μην ξεχνούμε τον διαμελισμό της Πολωνίας,το δάσος του Κατύν(1939)κλπ,που συμμετείχαν οι σοσιαλιστικές δικτατοριες από κοινού.Και καλά η Ελλάδα μαζι με την κρατική θρησκεια έχει δεχθεί στο συνταγματικό τόξο και τους κόκκινους θιασώτες της δικτατορίας του προλεταριάτου.Η Γερμανία όμως έχει θέσει εκτός νόμου και τους δύο σοσιαλισμους μαύρο και κόκκινο( απαγορευση στο δικαίωμα του εκλέγεσθαι).Άραγε η διακρατική συμφωνία περιλαμβάνει την ρητή επιταγη του Γερμανικού Συντάγματος,η είναι χαλαρή συμφωνία,ανάλογα με ποιοι τίθονται διοργανωτές (ΜΚΟ) στις εκδηλωσεις και τι ιδεολογία εχουν;

ΣΑΡΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ είπε...

ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ πηρε την αναθεση απευθειας 4000 ευρω αιρκοντισιον απο το δημο ! Διαυγεια !Ειπατε τιποτα ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ A/C ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Η ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Ο αγνανταιος είναι ο δείκτης της μέσης νοημοσύνης των δημοτών στο Δήμο.Ετσι σκέφτεται και ο Σαρρης και εγώ και όλοι.Αυτο είναι το μέσο επίπεδο ηθικής.Αυτοι που διαφέρουν δεν ασχολούνται με τα "σκουπίδια".Λύση υπαρχει.. περιφρονηση.

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε ο Αύγουστος με το τετραχιλιαρο άντε και εις ανωτερα

φραγκουλης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
φραγκουλης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
φραγκουλης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
φραγκουλης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
φραγκουλης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
φραγκουλης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
φραγκουλης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ"

ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΠΑΠΑΡΕΣ"
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΑΠΟ "ΚΑΠΟΙΟΥΣ" ΒΑΡΕΜΕΝΟΥΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

Φραγκούλη να εισαι καλά,αλλα δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ, ο Φ.Ι είχε καιρό να δημοσιεύσει κάτι από το κόμμα, τα έκανε όλα μαζί σήμερα χρονιαρα μέρα. Εάν ο ικς σου μεταφέρει το καταστατικό του κόμματος του,εσύ θα το ανεχθεις;; Ριχτού μια διαγραφή να προσγειωθεί.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Σαρρη τα α/κ ειναι ινβερτερ για οικονομια και να τονωσει την τοπικη οικονομια ,τιμια πραγματα εχω απολυτη εμπιστοσυνη στον δημαρχακο ! -----Το εργο του αγωγου ειναι κατεπειγον και αν σκασει ο παλιος αγωγος θα γινει ρεζιλι ολη η ελλαδα ! Απλα ο ανικανος τωρα που εγινε ρομπα ο μητσοτακης με την νδ στην ευβοια ξερει οτι σαν υπ οικονομικων εχει εκτεθει ανεπανορθωτα και το εβγαλε για αντιπερισπασμο να κρυψει τα χαλια του γιατι συμφωνησε με την πολιτικη τσιγγουνια για δασοπυροσβεση ! Εχει βαλει την υπογραφη του σε ολα δεν εφερε αντιρηση στο σχεδιο χρηματοδοτησης δασοπυροσβεσης !Ας παει στην ευβοια να εξηγησει τις περικοπες !Φοβαται οτι μπορει να μην εκλεγει και βουλευτης αφου θα παει 4-1 παλι

Ανώνυμος είπε...

Ρε, Ταλιμπάν τραχανα,είσαι ποιο επικίνδυνος και από τον Σταλινα Φραγκούλη,αυτός τουλάχιστον είναι ελεγχόμενος από το κόμμα,εσύ ούτε Κορονοιος δεν σε κολλάει.

SPARTAKOS είπε...

@7.12 ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ... ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΚΑΜΠΟΥΛ !
ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ... ΚΑΜΠΟΥΛ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΜΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 'ΑΛΟΓΑ' ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ (ΣΥΚΙΩΤΗΣ, ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ, ΓΚΟΛΦΗΣ, ΚΛΠ) ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΟΥΤΣΑ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ !
ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ '23 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ '19. ΤΗ ΚΟΥΡΣΑ ΘΑ ΤΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΗΣΕΙ ΕΝΣΗΜΑ.
ΝΕΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα είδα,αλλά να δω και τον Τραχανά με καφτανι και καραμπίνα επάνω σε καρότσα αγροτικού και να περνάει με κόρνες την γ. Βασιλειάδη με κατεύθυνση το δημαρχείο θα σκίσω το πτυχίο ψυχιατρικής που έχω.

Ανώνυμος είπε...

Και όμως τους Ταλιμπάν από το Καινούριο να φοβάστε?

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή να κοροιδευεται το δράμα ενός λαού στο Αφγανιστάν.Αρχισαν να
βάφουνε τις διαφημιστικες αφίσες με γυναίκες,ξεκίνησε ο θρησκευτικος μεσαιωνας.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μεσιε Γιάννακουρο μπλογκερ δικαίως έσβησες τα σχόλια του φραγγουλη αφού το έσπασε το σκοινί αλλά αφού κουρεψες το δικό μου σχόλιο πρέπει να κουρεψεις και το πρώτο σχόλιο που κάνει δεξιά πολιτική και εξισώνει το ναζισμο με το κομμουνισμο και μιλάει για κατιν και Πολωνία του 39!--- Κάτι άλλο βλέπω κατά καιρούς δημότες να στέλνουν τοπικά προβλήματα στα σαιτ της Λαμίας και όχι εδώ στο μπλοκ!Νομίζετε ότι οι λαμιωτες έχουν ικανότητα να λύσουν τα προβλήματα μας ενώ δεν μπορούν να λύσουν τα δικά τους ? Είδαμε το φιάσκο της πλατείας πάρκου , τα Τρίκαλα που το 2005 είχαν ένα στενό δρομάκι στο κάμπο έχουν αφήσει την Λαμία πίσω 15 χρόνια και οι χειμερινοί τουρίστες απλά περνάνε δίπλα της στο δρόμο για δομοκο προ κοβιντ και στην ε65 τώρα! Αφήστε τους λαμιωτες εδώ σε αυτό το μπλοκ χτυπάει η καρδιά του Δήμου μας! Και στους λαμιωτες συριζαιους έχω πει διορθώστε την γκάφα σας που συνεργάζεστε με το καραισκο και ξεπλένετε τις αναθέσεις σε γαλάζιες εταιρείες και μετά δώστε συμβουλές για το Δήμο καμένων βουρλων! Το κάνανε απέσυραν την στήριξη!

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά κ εκεί Εσύ με τον αρχηγό σου τον Τσωμο βάζετε το χεράκι σας; τίποτα δεν έχετε αφήσει όρθιο!

Ανώνυμος είπε...

Κ. Τραχανά παρεκτρέπεται.Πολιτικα η Λαμία είναι άλλος Δήμος.Οικονομικα είναι ο ίδιος ,διότι χρησιμοποιεί την Λουτροπολη ως προέκταση του πολεοδομικού ιστού της.Φυσικα μαζί με αυτό και τα χρήματα τους.Ως ιστορικός αναθεωρητής συμβαλεις αραγε στην ορθολογική άποψη των γεγονότων; .Πιστώνεσαι μήπως δογματισμό και ανακρίβεια τύπου Φραγκουλη:.Σημερα ο Δήμος δεν χρειάζεται αναπαλαίωση των υλικών (εκτός των νεοκλασικών).Η απόρριψη ή η προτιμιση είναι φανερή, δεν περιμένει τους νεοέλληνες προφήτες για να χαράξει πολιτικό δρόμο.Η αναφορά στον δήμο Τρικκαίων σε σχέση με την Λουτροπολη είναι σχέση Μεγάλου, μικρου.Επικεντρωσου μονοθεματικά, είσαι ποιο χρήσιμος.Θετω μια ερώτηση (ενδεικτική):Είναι η ιδιωτικοποίηση ενός χώρου ταφής (Νεκροταφείο) επωφελης για τον δήμο όπως η τουριστική Μαρίνα,στη βάση της τάξης,σεβασμού,ανταποδοτικοτητος;

Φιλοδημος

Ανώνυμος είπε...

Φιλοδημε,γιατί αραγε κάνεις διαλογο μονο με τον Τραχανά και όχι με τους αλλους,απάντησε αν θέλεις;

Ανώνυμος είπε...

Φιλοδημε ο κ. Τραχανας εχει το θαρρος της γνωμη του ασχετως αν διαφωνεις ή σε καποιες διαφωνουμε περισσοτεροι. Τις καταθετει ομως επωνυμα και αυτο ειναι υπερ του. Σε αντιθεση με εσενα που κρυβεσαι πισω απο το ψευδωνυμο. Δικαιωμά σου. Δεν ειναι ομως ιδιο γνωρισμα φιλελευθερου ατομου, οπως ισχυριζεσαι οτι εισαι.

Ανώνυμος είπε...

Βρε Φιλοδημε και τα νεκροταφεία να τα ιδιωτικοποιησουμε ? Βρε δεν πας καλά.
Βρε με τετοια μυαλα, σαν και το δικο σου, δεν παμε πουθενα ή μαλλον παμε στο... πουθενα.

Ανώνυμος είπε...

Στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ : 6ΥΧ9ΩΚ1-77Η - 17/8/21 – Υπάρχει Χρηματικό Ένταλμα για πληρωμή 661.20 € για Προμήθεια Υλικών για επισκευή παγκάκια αποδυτηρίων λουομένων κλπ στη ΤΚ ΑΝΑΒΡΑΣ. Έχει θάλασσα η Ανάβρα ?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ο τσωμος σιγουρα δεν ειναι συριζα . Εμενα οταν με ρωτησανε τη γνωμη μου για τη συνεργασια στο δημο λαμιας τους ειπα, μετα τη γκαφα της πλατειας παρκου ( το μουσειο γκαγκαριν εχει λιγοτερο σιδερο)και τις αναθεσεις στις κομματικες εταιρειες αποσυρθειτε γιατι εκτιθομαστε σαν συριζα φθιωτιδος! Ο στασινος μπορει να του αρεσει η αντιδημαρχια αλλα δεν ειναι μελος του συριζα!----Φιλοδημε οτι αναφερω ιστορικα ειναι στανταρ και δεν δογματιζω ,τα βιβλια που εχω δεν πεφτει η τιμη τους στα καλαθια ! Να διαβαζεις προσεκτικα δεν συγκρινω τρικαλα με καμενα βουρλα αλλα με λαμια !Η ιδιωτικοποιηση του λιμανιου ηταν η πρωτη αποδειξη ποσο ασχετοι ειναι με τα οικονομικα γιατι δωθηκε τσαμπα ! Δεν μπορει να γινει ιδιωτικοποιηση κοιμητηριων γιατι υπαρχουν μεγαλες ευαισθησιες εκει ,δεν πεθαινουν μονο παππουδες και προσωπικα απεχθανομαι τα πραγματικα κορακια !

Ανώνυμος είπε...

Ο διαλογος με τον κ. Τραχανα θα συνεχιστει,διοτι χρειαζεται την γνωση, για να μπορει οταν
πεσει η ΄Βαστιλη΄[Δημος] να ειναι σωστος στις αποφασεις του.
Ο Στοχασμος η Προταση η Κριτικη με ή χωρις ονομα παραμενουν ιδιες,εκεινος που δεν το κατανοει
ειναι απαιδευτος ή προσχηματικος.
Ο ιδιωτης ειναι αυτος που παραγει ,προσφερει, τα υλικα αγαθα και υπηρεσιες αναλογα με την ζητηση και με κινητρο το κερδος,οποιος δεν μπορει να το κατανοησει, προφανως τρεφεται ως αρχανθρωπος με αγαθα τροφοσυλλεκτου ή εστω οικοσιτης παραγωγης.
Η αποτεφρωση αειμνήστων ειναι επιχειρηση ιδιωτων,γιατι οχι και η ταφη,αν το νομικο και κανονιστικο πλαισιο εξασφαλιζει χωρους απερριτους, ευπρεπειας, σεβασμου,ανταποδοσης[βλεπε κοιμητηρια προηγμενων χωρων].
Οταν ο Κοπερνικος ειπε για τον Ηλιοκεντρισμο οι πολλοι αρνηθηκαν την αποψη αυτη ,αυτο δεν σημαινει οτι δεν προχωρησε και δεν εγινε αποδεκτο ως σωστο.
Παρακολουθηστε λοιπον τον ΔΙΑΛΟΓΟ αν δεν μπορειται να συμμετασχετε, και προ παντων μην ενοχλειτε.

ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ
[ απο τον οικισμο Λιοση]

Ανώνυμος είπε...

Θα μας τρελάνεις Φιλοδημε,είσαι στον οικισμό Λιόση,αυτός όμως ανήκει σε άλλον δήμο,αλλά έστω μπορεί να έχεις ιδιοκτησία στον Κάλαμο,για αυτό μιλάς με τον συριζαιο Ταλιμπάν.

Ανώνυμος είπε...

8.51 δεν εχω προθεση να σας τρελανω. Να μεταφερω γνωσεις σε ολους εσας τους αδαεις προσπαθω. Γραφω και καμια @@λακια για να περνα η ωρα. Το αν ο Τραχανας... τσιμπαει με το παραμικρο δολωμα δεν φταιω εγω. Ιδιον των Ζαιων ειναι.
ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ
[ απο τον οικισμο Λιοση]

Ανώνυμος είπε...

11,09 πμ είσαι μεγάλος Αετος αδελφέ μου,το δούλεμα πάει σύννεφο,χαχαχα.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι ο πραγματικός Φιλόδημος και δεν έγραψα τα προηγούμενα. Φιλόδημος από καμενα ΒΟΥΡΛΑ

Ανώνυμος είπε...

12:44 μ.μ., Αυγούστου 18, 2021 εσύ εισαι ο Φιλοδημος απο Καμενα Βουρλα ενω στις 11:02 μ.μ., Αυγούστου 17, 2021 ήσουν ο Φιλοδημος απο τον οικισμο Λιοση ? Ρε ποσα θες να μας τρελανεις ? Εγω παντως υιοθετω την αποψη παλαιοτερου σχολιαστη που εβλεπε ταυτοπροσωπεια Κριτωνα με Φιλοδημο λογω υφος γραφης και νεοφιλελε πολιτικων πεποιθησεωνυ.


Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΩΣΤΑ ΤΡΑΧΑΝΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ? ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΕΤΟ ΦΙΛΟΔΗΜΟ 10:18 π.μ.,17/8/21... ΜΕ ΤΟΝ ΕΚ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΙΟΣΗ 11:02 μ.μ., 17/8/21 ... ΜΕ ΤΟΝ 11:09 π.μ. 18/8/21... Ή ΜΕ ΤΟΝ ΕΚ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ 12:44 μ.μ., 18/8/21 ?
ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΩΣΤΑ ΔΙΑΔΟΓΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΣΤΟ BLOG ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΙΡΕΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ BLOG. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ http://kamena-voyrla-news.blogspot.com/ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΠΑΡΤΟ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ...ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ... ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ... ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ. ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ Η ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΨΗΦΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω ειμαι ο φιλοδημος απο τα καμενα και εννοω πραγματικα τα ιδιωτικα νεκροταφεια !

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα πάει ο Κώστας με ολους τους Φιλοδημους,τους
κερδαει με τον αυθορμητισμό του.Λιγο το χαλάει με το μπιτς βόλεϊ.

Ανώνυμος είπε...

Μην τον μπερδεύετε άλλο θα τα παρατήσει και δεν έχουμε άλλον να κερδίσει τον δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Κι εμενα μου αρεσει το μπητς βολευ ...Φιλοδημος original

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Βρε αφηστε του Φιλοδημους να ζουν στη κοσμαρα του και σχολιαστε την αναρτηση της 8:21 μ.μ., 17/8 που λεει οτι ο δημος πληρωσε για παγκακια λουομενων 661 ευρω για την ΤΚ Αναβρας. (Στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ : 6ΥΧ9ΩΚ1-77Η - 17/8/21 – Υπάρχει Χρηματικό Ένταλμα για πληρωμή 661.20 € για Προμήθεια Υλικών για επισκευή παγκάκια αποδυτηρίων λουομένων κλπ στη ΤΚ ΑΝΑΒΡΑΣ. Έχει θάλασσα η Ανάβρα?)
Η Αναβρα δεν εχει θαλασσα. Αρα τι συμβαινει ? Εικονικη συναλλαγη ?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Συντροφε εγω κανω διαλογο με οποιον ειναι νορμαλ και καλο ειναι να γγνωριζομαστε ! Ο πραγματικος φιλοδημος πιστευει στην ιδιωτικοποιηση των παντων ! Ολα αφορουν τους παντες ,ειναι συγκοινωνουντα δοχεια και κατω απο τη γη !--Ο κωδικος ειναι γενικος για αναλωσιμα παγια παγκακια καλαθακια αποδυτηρια ,απλα στην αναβρα εχει μονο καλαθακια και παγκακια ! Το χοντρο χρημα εφυγε στα λεντ τα πανακριβα ,στη τηλεμετρια και στο πολιτιστικο κεντρο συντομα ! Αυτα ειναι ψιχουλα

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα πως ξερεις ποιος ειναι ο πραγματικος Φιλοδημος ? Τον γνωριζεις ? Αν ναι γιατι δεν μας λες και ποιος ειναι ? Δεν εχει ονομα ?

Ανώνυμος είπε...

Έχεις φαγωθεί εσύ με το ποιος είναι και ποιος είναι. Ποιος είναι αυτός, ποιος είναι ο άλλος, ποιος έγραψε αυτό ποιος το άλλο. Ξεκόλλα ρε φίλε και στάσου σε αυτό που γράφει κάποιος και όχι ντε και καλά στο ποιος είναι. Άμα θέλει θα το πει και το όνομα του, άμα δεν θέλει και πάλι οκ είναι. Μπααα σε καλό σου!

Ανώνυμος είπε...

Το blog ειναι μια προσομοιωση της δημοκρατιας που οι δυτικες κοινωνιες πηγαν να εφαρμοσουν στο Αφγανισταν.
Απετυχαν με την επικρατηση του μεσαιωνικου σκοταδισμου απο τους φανατικους.
Το ιδιο και εδω οι οπισθδρομικοι-Ταλιμπαν κερδισαν την μαχη, οι ορθολογιστες τυπου, Φιλοδημου οφειλουν να αποχωρουν οπως οι δυτικοι.καλη συνεχεια.

ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρε ηλίθιε ΦΙΛΟΔΗΜΕ ή όπως αλλιώς παρουσιάζεσαι κατά καιρούς ?
Εμείς είμαστε οι οπισθοδρομικοί και εσύ ο ορθολογιστής ?
Ποιος σε όρισε κριτή των αναγνωστών-σχολιαστών του blog ?
Αι σιχτίρ άρρωστε φασιστάκο !
ΥΣΤ
Blogger μην διαγράψεις το σχόλιό μου. Τα θρασίμια έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Ανώνυμος είπε...

Κακο συναισθημα ο φθονος

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλοδημε τι επαθες ? Αυτο ηταν ?Λυγισες αμεσως με ενα σχολιο που σου διεγραψε δικαιως ? Οι πραγματικοι φιλελευθεροι δε λυγιζουν τοσο ευκολα ! Ειναι μεγαλη προσβολη να λες καποιον ταλιμπαν επειδη δε συμφωνει σε ολα μαζι σου !Και ειδικα οταν το παιζεις διαβασμενος ! Παντως η ιστορια του αφγανισταν στον πολιτισμο ξεκινησε απο το 79 που εισεβαλε η εσσδ και προσπαθησε να τους κανει ανθρωπους αλλα το υσα προτιμησε να τους αφησει ταλιμπαν και τοτε !

Ανώνυμος είπε...

Κ.Τραχανα το δικαίωμα της αφαίρεσης σχολίου το έχει ο διαχειριστής.
Η ισοδικία όμως επιβάλει και την αφαίρεση των ύβρεων που ακολουθούν.Εφ όσον αυτό δεν ικανοποιείται τότε σταματά ο πολιτικός διάλογος.Καλη συνέχεια με τις διάνοιες.

Ανώνυμος είπε...

Επικεντρωση στα προβληματα καθ τις λυσεις που θελει ο τοπος . Δεν περισσευει κανεις .....

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή 7.15 – Φιλόδημε, τι βλέπω, παράπονα ? Ζητάς ισοδικία ? Όταν μας αποκαλούσες οπισθοδρομικούς-ταλιμπάν τι περίμενες να σου πούμε ευχαριστώ. Και λίγα σου λέει ο σχολιαστής 7.51 της 19/8 τα οποία και προσυπογράφω.
Τραχανά, λίγη υπομονή. Θέλει το χρόνο ο συνομιλητής σου. Ψάχνει να βρει νέο ψευδώνυμο εκτός και αν χρησιμοποιήσει αυτό με το οποίο χρόνια τώρα τον ξέρουμε εμείς οι κβ-τες. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το μπλόκ. Υπάρχει μέσω αυτού γιατί κανένας μας στα κβ δεν τον παίρνει στα σοβαρά.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Καμία σχέση Φιλόδημου και Κρίτων εντελώς διαφορετικό μοντέλο. Του Φιλόδημου τα καταλαβαίνω όλα του Κρίτων το 75%

ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Eσεις οπισθροδομικοι και παλαιομοδιτες θέλετε να διοίκησητε τον Δήμο;;
Λυπάμαι πολύ...

Ανώνυμος είπε...

Οπισθοδρομικος-οι ειναι εκεινος-οι που ενσωματωνει-ουν εναν γενικολογο ετεροπροσδιορισμο
στο προσωπο του- ους,θιγεται-ονται και αγανακτισμενος-νοι για την πιθανοτητα αληθειας ,
ξεσπα-ουν σε υβρεις.
Ουσιαστικα αυτοπροσδιοριζονται... λεγοντας ΠΑΡΟΝ.