26 Αυγούστου 2021

Επιτέλους ο πολιτισμός στο Δήμο μας θα αποκτήσει δική του στέγη.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με χρηματοδότηση 1.125.631,44 ευρώ, περνά στο στάδιο της κατασκευής η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του Δημοτικού κτιρίου, στο παραλιακό μέτωπο του Αγίου Κωνσταντίνου, ώστε να μετατραπεί σε κέντρο πολιτιστικών δράσεων, το πρώτο για την περιοχή μας.

Την Τετάρτη 25/8/2021 υπεγράφη μεταξύ ημών και της αναδόχου εταιρίας η σύμβαση, σύμφωνα με την οποία το ήδη υφιστάμενο κτίσμα, θα μετατραπεί σε ένα σύγχρονο χώρο, με την πλήρη αναδιαμόρφωση του εσωτερικώς και εξωτερικώς.

Έχει προβλεφθεί, ότι σε περίπου ένα χρόνο ο χώρος θα είναι έτοιμος και πλήρως χρηστικός για τους δημότες μας.

Δεν θα ήταν δυνατό σε ένα σημείο, όπου λαμβάνουν χώρα πολλές εκδηλώσεις και άλλες δράσεις όπως λ.χ. επιστημονικά συνέδρια, να μην διατίθεται ένας καλαίσθητος και πλήρως λειτουργικός, δημοτικός χώρος, ο οποίος να εξυπηρετεί τις ανάγκες αυτές.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι και με την αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, η οποία έχει ήδη ανακοινωθεί και την πολυπόθητη για εμάς αξιοποίηση των ιαματικών πηγών, η αναγκαιότητα διάθεσης τέτοιων εγκαταστάσεων είναι αυτονόητη.

Η κατασκευή του, είναι ένα ακόμη βήμα για την προώθηση του τουρισμού στο Δήμο μας, καθώς η συνδυαστική παροχή υπηρεσιών, με το τρίπτυχο «εγκαταστάσεις- φιλοξενία- εστίαση», και φυσικά η προσβασιμότητα, που σε κάθε περίπτωση είναι προνόμιο για την περιοχή μας, θα αποτελέσει σίγουρα βασικό παράγοντα, ώστε να γίνουμε επιλογή και προτίμηση πολλών.

Με έργα, που ήδη γίνονται και άλλα που θα ανακοινωθούν, το προσεχές χρονικό διάστημα, έργα υποδομής και βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, έργα ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, έργα αναμόρφωσης της εικόνας του Δήμου μας, συνεχίζουμε με σταθερούς ρυθμούς, θέλοντας να προσφέρουμε το καλύτερο για τον τόπο μας.

Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Συκιώτης


Από το γνωστό κοινωνικό δίκτυο FaceBook

124 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχισαν τα οργανα, τα ακους Κερμανιδη;

Ανώνυμος είπε...

Αντί σχολίου παραθέτω την ανάρτηση του Α/Κτη κ. Τραχανά της 12/3/2021
http://kamena-voyrla-news.blogspot.com/2021/03/blog-post_12.html
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Αν ήσουν ιδιώτης θα ξόδευες 1 εκ € για να μετατρέψεις την ΑΠΟΘΗΚΗ σιτηρών και λιπασμάτων του ’65 σε ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ? Ποιά τράπεζα θα σε δάνειζε 1 εκ € για αυτό ?
Σαν να μην ήρθε ποτέ η κρίση στην Ελλάδα, σαν να μην καταστράφηκαν οικογένειες, πετάμε το δημόσιο χρήμα σε παπάρες, τα ξεχάσαμε όλα, τέτοιοι είμαστε τελικά οι Έλληνες ! Δεν θα αλλάξουμε ποτέ !
1.Όχι 1 εκ αλλά 1.125.631,14 € (Αξία + ΦΠΑ)
2.Κατασκευής 1965 δηλ. 56 ετών κτίριο

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος λέει ''Την Τετάρτη 25/8/2021 υπεγράφη μεταξύ ημών και της αναδόχου εταιρίας η σύμβαση...'' Δεν αναφέρει την ανάδοχο εταιρεία. Δεν είμαι καχύποπτος... αλλά με την μη αναφορά του ονόματος μήπως θέλει να κρύψει κάτι ? Λέω εγώ ...

Ανώνυμος είπε...

Ναι ο εργολάβος είναι Βορειοκορεάτης κατάσκοπος και τον κρύβουν?Εκτός αν την υπεργολαβια την αναλάβει ο Σπιθαμιαιος Τζιμ.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια δεν έχεις γνώμη εσύ για αυτά? Μόνο προϋπολογισμούς σχολιάζεις?

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκουφιας καλά κάνει και κουλαρει.Αυτα δεν είναι οικονομικά προβλήματα είναι πολιτικά.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πει ο σκουφιας , τσοβολα δωστα ολα ή μηπως λεφτα υπαρχουν?

Ανώνυμος είπε...

Να πεις ότι το κόλπο είναι καλά στημένο κ ότι οι τσωμαιοι βρίσκονται πίσω από αυτό. Ντροπή σκούφια για το ότι τα πράγματα έρχονται όπως δεν τα περιμένεις

Ανώνυμος είπε...

Μου ειπαν οτι μαζι με την επετειο της μαχης των βασιλικων εγινε και αρραβωνας μεταξυ Συκιωτη και Μακρυνιτσα. Λενε οτι τα ξαναβρηκαν. Αληθευει ?

Ανώνυμος είπε...

Είναι βέβαιο πλέον ότι ο Συκιωτης ανακτά την παλαιά του ομάδα. Την ομάδα του 14. Η ομάδα της ανατροπής του παλαιού κατεστημένου. Επίσης είναι βέβαιο ότι ο νικητής κ αυτών των εκλογών θα είναι ο δήμαρχος. Γερά Δήμαρχε ο άλλος δεν υπάρχει πουθενά

Ανώνυμος είπε...

Ειπαμε να λετε και καμια μαλακια αλλα εσεις τα παρατραβηξατε.
Που κολαει το ονομα του Σκουφια με την αναρτηση για το ΠΚ ?
Πως προεκυψε 'αρραβωνας' Συκιωτη-Μακρυνιτσα ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Τραχανας ειναι βομβαρδιστικο Σουχοι καθετης εφορμησης σοβιετικης κατασκευης
που ξεκιναει τις επιθεσεις απο το αεροδρομιο Συριζα.
Ο Κερμανιδης ο επανομαζομενος και Πατροκοσμας γυριζει με το ταγαρι γεματο βιβλια απο τον εκδοτικο οικο Συμεων μοιραζοντας ευχες για την εξ υψους ανανηψη.
Ο Ξυδιας θα χρησιμοποιησει το ψεκαστικο εδαφους με ειδικη ορμονη καρποφοριας
για να προσφερθει η αυξημενη παραγωγη στην συναξη κυνηγων φιλων Γιαννοπουλου στο Περιβλεπτο.
Ο Τριανταφυλλης κανει εντατικα μαθηματα ορθοφωνικης για να συμμετεχει στην χωρωδια αλλαλων παιδων με διευθυντη Σταικουρα

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί όλοι είναι σαν φύλαρχοι στο Αφγανιστάν που πολεμάνε ο ένας τον αλλον.
Πάντως ο Κερμανίδης επειδή έχει πίσω τον Παπά μπορεί να κάνει ψηφοδέλτιο με σημαία τον βυζαντινό αετό.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά γιατί αποχώρησε από την αντικαρκινική εκδήλωση στη Γαλήνη ο κοντός φωνάζοντας ότι είναι απαράδεκτοι οι ομιλητές;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε ξεκόλλα με τις προσβολές, τον Άρη και το μαυρακο, δεν είναι πρότυπο μου ο Άρης με τα λάθη του και φυσικά ούτε ο κωλοτουμπας Ζέρβας! Στα άλλα έχεις δίκιο έπρεπε να έχουμε καραβάκι για λιχαδονησια, χρήση νερού αη Νικόλα και πεζοδρομηση πλατείας αλλά πεστα στο φίλο σου που υποτίθεται παριστάνει το δήμαρχο!Για να μιλάς για ρακετα στα μπητς σημαίνει έχεις πληροφόρηση, όπως το μυαλό θέλει διάβασμα έτσι και το σώμα θέλει εξάσκηση όπως λέγανε οι αρχαίοι, όχι μόνο φρεντο τσιγάρο και τσίπουρο και κορμί σκεβρωμενης σανίδας όταν κατεβαίνουν από πανάκριβα αμάξια,κακό πρότυπο για τους νέους!-----Το πολιτιστικό κέντρο είναι οικονομικό θέμα γιατί γίνεται σπατάλη των δανείων που δικαιούμαστε, θα μπορούσε να αγοράσει 20 ακίνητα του 80 με οικόπεδο, με 1.12 εκ ευρώ! Ο υποτιθέμενος δήμαρχος από οικονομικά ξέρει μόνο την αγορά αυτοκινήτου! Δείτε το πρόγραμμα του Αγίου ότι έχω γράψει το αντιγράφει για το θεαθήναι! Το 2014 ξεφουσκωσε τώρα ευτυχώς και δεν γυρνάει πίσω!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Επίσης αυτά τα καθαρά λεφτά που θα μείνουν στον εργολάβο από αυτό το έργο ούτε την εποχή 96-08 δεν θα τα έχει ξαναδεί. Μιλάμε για 500+ χιλιάδες ευρώ

Ανώνυμος είπε...

Κώστα ποιος είναι ο εργολάβος ?

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχηγός σου κ ο γιος του που είναι φίλος σου. Τι δεν καταλαβαίνεις ; Ο τοπικός καλογριτσας τρομάρα τ θέλει να ξαναειναι κ υποψήφιος πάλι

Ανώνυμος είπε...

Αποκλείεται να είναι ο Σπιθαμιαιος Τζιμ ο εργολάβος.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν θυμάμαι ποιος είναι κυτα στα παλιά του μπλογκ!Προσωπικά έχω πει τα μεγαλύτερα μπινελίκια για την αντιπολίτευση που ψήφισε να γίνει αυτή η παπαρα! Μόνο ο τριγγας Βασίλης διασώθηκε και μπράβο του γιατί έχει και σπίτι δίπλα στο καταραμένο κτίσμα! Τώρα αν ο εργολάβος θέλει να δώσει το έργο σε άλλον δεν σημαίνει ότι θα του δώσει και το κομμάτι των κερδών.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά εσύ μαζί με τον Τσουκαλά στο Ninja Tv και άντε γεια?

Ανώνυμος είπε...

Ζείτε σε μια μικρή γωνία,ενως μικρού χωριού,ενως μικρού νόμου,μιας μικρής περιφέρειας, μιας μικρής χώρας,ενως μικρού πλανήτη που μοιάζει με ασήμαντο κόκκο σκόνης στον κοσμικό,άνεμο,σας παρακολουθώ να μην αλλάζει τίποτα σε εσάς...κλαυσιγελος!!!Γεια σου Γιατρέ που έγινες τελικά Δήμαρχος.. Γεια σας και εσάς κλεφτοπουλα του ξεροκομματου.Ανεκαθεν,γνωστές των πάντων..

Ανώνυμος είπε...

Χρήσιμη πληροφορία
Το έργο ανέλαβε ο Όμιλος Εταιριών TEDRA - Αλ. Παπαναστασίου 23, Λάρισα - τηλ. 2410 535 122.
Η μόνη εταιρεία που πληρούσε τις προδιαγραφές του διαγωνισμού και το πήρε με 1% έκπτωση.

Ανώνυμος είπε...

Εργο Αξιοποιηση της αποθηκης ΑΚ.
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Τόλιου της αναδόχου εταιρείας TEDRA.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11.52 μμ 28/8.
Τι προσπαθείς να πεις;
οτι εδώ στα Καμενα βουρλα παράγεται διαφθορά,απατεωνία ,μοιρασια του ιδρώτα των χρημάτων του λαού;
Είναι δηλ άλλο κράτος ο Δήμος εδώ, ενώ σε όλη την χώρα τα πράγματα είναι καλά; Μα που ζεις 'καυλωμένε'πολιτη ,εκτός και αν είσαι ο πονηρός που σε πετάξανε στην απ'οξω;Άκου λοιπόν και εσύ και οι όμοιοι σου,είναι κυκλικό το σύστημα, θα έρθει και η σειρά σου ,κάνε υπομονή μέχρι τότε ξερογλειψου 'Αφγανε' ανεντιμε.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιον λες; Μήπως το επίθετο αρχίζει από Τσω....κ τελειώνει σε μος χαχαχα.

Κριτων είπε...

Η σπατάλη στο κοινό χρήμα δεν είναι αποτέλεσμα προσωπικής κατεύθυνσης του διαχειριστή,αλλά δομικό συστατικό του Κρατικοπαρεμβατισμου.
Όσοι έχουν την άποψη ότι ο Χ θα έκανε λογικότερη, ποιο συνετή, διαχείριση από τον Ψ τότε ή δεν έχουν ιστορική γνώση γιατι έχει χρεωθεί η χώρα ή άλλες πλούσιες κατά τα άλλα χώρες, αλλά ομως σοσιαλιστικες,ή είναι ουτοπιστές ιδεολόγοι ή έχουν συμφέροντα κρατικοδιαιτισμου.
Έτσι ένα κτήριο προς αναβάθμιση στον ιδιωτικό χώρο θα καστισει Α πόσο ,το ίδιο κτήριο στον δήμο θα κοστίσει Α+.
Η διαφορά είναι ότι στην πρώτη περίπτωση το ιδιωτικό χρήμα είναι συγκεκριμένης ιδιοκτησίας και διαχειριστικά πρέπει να αποδώσει με το μικρότερο δυνατόν κόστος
Ενώ στην δεύτερη το προς χρήση χρήμα είναι απρόσωπο δεν είναι 'σπάνιος πορος'οπως το ορίζει ο ιδιώτης,είναι αφαιρετικά χρήμα κρατικό,άρα και άφθονο.
Έτσι λοιπόν η σπατάλη είναι συστατική της απόφασης για την τάδε ενέργεια.
Φυσικά οι πρώτοι 'ηθικολόγοι' είναι οι ίδιοι που ενστερνιζονται τον Κρατικοπαρεμβατισμο ως
το "σωστό" τρόπο διαχείρισης του χρήματος του φορολογούμενου,αλλά ταυτόχρονα διαμαρτύρονται ως "μωρες παρθενες".Συνεπώς αν επιθυμούμε λύσεις πρέπει να ανατρέψουμε στα αρχικά αιτια που δεν φαινονται και όχι στα αποτελέσματα που φαινονται.Ο Φιλελευθερισμός αυτά πραγματεύεται,και δεν είναι ο Νεοκευνσιανισμος αυτός που τον ορίζει.


Ανώνυμος είπε...

Πάλι ληγμένα παίρνεις,άμα δε τα κόψεις ,θα γράφεις μπούρδες.

Ανώνυμος είπε...

Σχολιαστή με το ψευδώνυμο ΚΡΙΤΩΝ δεν είσαι φιλελεύθερος. Μινι-αναρχικός είσαι.
Και αν δεν ξέρεις τη λέξη, διάβασε ...
https://www.athensvoice.gr/world/726734_o-javier-milei-einai-enas-minianarhikos-stin-argentini

Ανώνυμος είπε...

Κτηριο. Εκτος οτι κοστιζει η ανακαινηση ενος κτηριου 1.200.000 , ξερετε , εσεις που ηδη το εχετε ψηφισει το θα φτιαχθει στο τελος , μηπως γινει ενα εκτρωμα , που δεν εχει σχεση με την τυχον αρχιτεκτονικη της περιοχης ; το ιδιο σχεδιο το ειχε απορριψει ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονικη; ποσες μελετουλες ηδη εχουν εγκριθει και πληρωθει 20.000 και 25.000 και 20000 κλπ

Ανώνυμος είπε...

Κριτων τώρα που έγινες αναρχικός να ιδρύσεις το παραρτημα Ρουβίκωνα Καμ. Βούρλων.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανένας γιατί λακισε ο Κερμανίδης στην Γαλήνη στην εκδήλωση της Αντικαρκινικης

Ανώνυμος είπε...

Ποιος λακισε ρε συκιωτακι; Όλοι συμφωνησανε μαζί του. Θεωρείς σωστό να γίνει προπαγάνδα κατά η υπέρ του εμβολιασμού μικρή σημασία έχει , σε εκδήλωση της αντικαρκινικης; Πόσο μάλλον που μιλάμε για αμιγώς ευπαθή ομάδα. Ευτυχώς που βρέθηκε κάποιος που είπε τα πράγματα με το όνομα τους.

Ανώνυμος είπε...

ο άνθρωπος τσακώνεται και με ταντερα του
δεν θα τσακωθεί με ξένο, που νομίζει ότι δεν ψηφίζει εδώ?
σε δύο μήνες η δεξαμενή του από 90 θα είναι 20

Ανώνυμος είπε...

Δηλ ο Κερμανίδης ήταν ο
Ζηλωτής υπέρ του εμβολίου και όλοι οι άλλοι ήταν κατά;Εδώ λέμε ότι έχασε την ψυχραιμία του και φώναζε φεύγοντας,αντί να ζητήσει να τοποθετηθεί με ευπρέπεια.Ετσι κάνει και στο δικαστήριο;

Ανώνυμος είπε...

Σε έναν Άγιο Κωνσταντίνο που βουλιάζει καθημερινά και πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο αυτό έλειπε.Το γεγονός ότι οποίο έργο υποτίθεται ότι ξεκίνησε έχει μείνει ατέλειωτο δεν αφορά κανέναν.Λογικα ότι ακόμη πίνει όλος ο Άγιο νερό από τους αμυαντοσωληνες που από το Μάρτιο αλλάζονται,βρωμάει από την δυσοσμία των κάδων σκουπιδιών που δεν έχουν πλυθεί εδώ και χρόνια,βρωμάει σε κάθε φρεάτιο μεταξύ και αυτών της πλατείας βόθρος δεν είναι πρόβλημα!Ο πολιτισμός πάνω από όλα.Μην ξεχαστειτε μόνο δημότες του Αγίου να τον ξαναψηφισετε στις επόμενες εκλογές.Απαραιτητη προϋπόθεση να έχετε αντέξει μιας και ο χειμώνας που έρχεται προβλέπεται δυσοίωνος.Ελαιοπαραγωγικη περιοχή γαρ και όλοι λέτε πως δεν υπάρχει παραγωγή,στην πλατεία δε θα τα σκιάζει η φοβερά και θα τα πνίγει η σκλαβιά.Μεγεια σας

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το έργο της αποχέτευσης στο Άγιο, πότε θα ακούσουμε ότι χρηματοδοτείται από προγραμμα Δημοσιου;; Απόλυτη σιγή.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να κάνετε δήμαρχος θα είναι πάλι εκείνος που υποστηρίζεται από Νοικοκυραιους.

Ανώνυμος είπε...

Εκδήλωση αντικαρκινικής και εκδηλώθηκε ομιλητής κατά του εμβολίου, πολύ πλάκα ε!

Ανώνυμος είπε...

Αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ - ΑΔΑ: 6ΩΘ8ΩΚ1-5ΧΕ – η Σύμβαση Εκτέλεσης των Εργασιών για το Πολιτιστικό Κέντρο του ΑΚ.
Ως ανάδοχος αναφέρεται ο κ. Τόλιος Ιωάννης.
Γιατί δεν αναφέρεται η εταιρεία που εκπροσωπεί η οποία είναι η ΤΕΔΡΑ - ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ?

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση μπορεί να έχει ένας άγνωστος ομιλητής σε εμάς, που είπε ότι αυτός και η γυναίκα του έχει κάνει το εμβόλιο,αλλά και σύμφωνα με τον τίτλο, του προς αφήγηση ποιήματος του, εύχεται να μην γίνει αυταρχικός και καταναγκαστικος ο εμβολιασμος, με τον δικό σας που
σηκωθηκε και έφυγε φωνάζοντας χωρίς ίχνος ευπρέπειας.Αυτος ο φανατικός Μουλάς Ομάρ, θέλει ψήφο για δήμαρχος;Λίγο λογικη ρε
Καντιλαναυτες!

Ανώνυμος είπε...

Συγχωριανοι ΑΚτες (και ειδικά αυτοί με την ειδικοτητα του μηχανικου) έχετε δει τα σχεδια μετατροπης της αποθηκης σε πολιτιστικο κεντρο ή ο δημαρχος θα φτιαξει κανενα εκτρωμα ? Δεν πρεπει να ξερουμε και εμεις τι ακριβως θα κατασκευαστει ? Ας προβληματιστουμε λιγακι και ας ζητησουμε μεσω της Κοινοτητας μας να μας παρουσιαστεί το αρχιτεκτονικο σχεδιο.

Ανώνυμος είπε...

Και το αρχιτεκτονικό δείχνει καθεδρικό Ναό θα είσαι ευχαριστημένος;

Ανώνυμος είπε...

Έγινε κι αυτό,μετά την τραμπουκιά στη Γαλήνη,ο Συμεών τον έχρισε Άρχοντα Οφφικιάλιο?

Ανώνυμος είπε...

Σχεδιο πολιτιστικου , ανακαινιση του χωρου, και μεγαλα προβολα εξω με τεντες ; Απο που θα συντηρειται αυτο το κτηριο , . ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΔΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΑΓΑΖΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Καθεδρικος ναος δεν νομιζω να μοιαζει , για στανη ισως ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. Ο 7.37 - 1/9/21 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ TEDRA ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για να πάει ο Δήμος μπροστά πρέπει να πάψει
η αδεσποτη κριτικη από τους "αβρακωτους".Επίσης να σταματήσουν να πασάρουν δήθεν λύσεις με Ονόματα που το κύριο προσόν τους είναι ο λαϊκισμός.
Τότε μόνο θα υπάρξει η ανανέωση του παλιού,όταν αφεθεί ελεύθερος δρόμος σε νέους ανθρώπους που σήμερα δεν συμμετεχουν.
Αρριβιστες , χωριάτες, τοπικιστες,παλιοί και νυν αυτοδιοικητικοι που είναι ανεπιδεκτοι των αναγκών μιας Λουτρόπολης,ανεύθυνοι πρώην αντιδήμαρχοι ,ένας συρφετός βλαχοπολιτικης με την παρουσία τους σε ομαδουλες μικροσυφεροντων δεν βοηθουν να γίνει αλλαγή του σημερινού δημάρχου αλλά την μακροημερευουν.
Κερμανίδης,Τριανταφύλλης,Ξεριας,Τσωμος κλπ,πρέπει να την φάνε μια ακόμη φορά για να καταλάβουν οι κρετινοι ότι δεν φεύγεις από το κακο για το χειρότερο.
Αν μια υποψηφιότητα με ηθικη τύπου Σκούφια δεν της ζητηθει να τεθεί μπροστα, από όλους που ζητούν αλλαγή τότε η πλειοψηφία του κοσμου δεν θα φύγει από τον σημερινό για την οποιαδήποτε Λινατσα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΚΟΥΦΙΑΣ είναι μεγάλος συνταξιούχος και δεν έχει πολιτικές θέσεις για όλα, γράφει μόνο για προϋπολογισμό και πόθεν έσχες. Το πολιτιστικό 1.12 εκ ευρώ δεν τον νοιάζει καθόλου. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μόνο, με συριζοπασοκ.

Ανώνυμος είπε...

εντάξει, τα ονόματα που αναφέρεις , είναι ο ένας πιο καμένος από τον άλλο, ενώ υπάρχουν και ενδείξεις διαφθοράς για κάποιους.
οφείλει όμως να υπάρξει και πρόταση με σαφές αριστερό πρόσημο, κάτι του στυλ " πρώτη φορά αριστερά "

Ανώνυμος είπε...

Ο 7.05 μμ λέει τα πράγματα όπως ειναι.
Η σταματάνε οι 'μικροι Νερωνες' να νομίζουν μεγαλεία και τα τρολ της αριστερας να λένε παπαντζες στο μπλοκ ή ο Συκιωτης θα κάνει περίπατο.

Ανώνυμος είπε...

Ο σκούφιας είναι απολιτικος και δεν έχει θέληση για δήμαρχος, μόνο δημοτικός σύμβουλος αντδρχος. Ο ΜΑΚΡΥΝΊΤΣΑΣ τελικά κωλοτουμπα?

Ανώνυμος είπε...

Πολιτιστικο κεντρο. Τελικα ξερει καποιος συμβουλος ,προεδρος τι εργο θα γινει , εκτος αν γινει καθεδρικος ναος η ,"τζαμι" η στάνη η δεν γινει τιποτα και μονο στα χαρτια γινεται το εργο και σταματησει.

Ανώνυμος είπε...

Λιγα λογια για τον Σκουφια για να μην ακουγονται πραγματα που δεν στεκουν.
Οσοι εχουμε συζητησει μαζι του, και ειμαστε πολλοι τα τελευται χρονια, διαπιστωνουμε ότι προκειται για ένα δημοκρατικο άτομο που εχει πολιτικη αποψη και μαλιστα τεκμηριωμενη.
Οσον αφορα τα τοπικα ζητηματα εχει αποψη σχεδον για όλα. Εχει μελετησει την υπαρχουσα κατασταση του Δημου, εχει εντοπισει τις ‘αρρωστειες’ του και εχει προτασεις που θα δωσουν λυσεις σε πολλα χρονιζοντα θεματα. Και πανω απο όλα γνωριζει και Οικονομικα και Διοικηση. Το Α και Ω για έναν μικρο Δημο σαν τον δικο μας.
Θα συμφωνησω με τον 7.05 μμ . Ανθρωποι σαν πχ τον Σκουφια, δεν βγαινουν και λενε κατεβαινω για Δημαρχος. Κατεβαινουν μονο αν τους ζητηθει και μάλιστα αν υπάρχει διαθεση απο δημοτες με πειρα και γνωση για επάνδρωση της ομαδας διοικησης.

Ανώνυμος είπε...

Σας ακούω και κλαίω από τα γέλια. Ακούς εκεί να του ζητηθεί? Από ποιον? Από ποιούς? Αυτά ονειρεύεστε? Έτσι νομίζετε γίνονται οι εκλογές? Πλανάστε πλάνην οικτρά! Στην καλύτερη περίπτωση κάποιος απέναντι από τον Συκιώτη να τον μαζέψει για σύμβουλο με αβέβαιο αριθμό χαρτιών που μπορεί να πάρει. Βέβαια όλο αυτό το αναμοχλεύει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος αλλά δεν θα ψωνίσει, ακούστε με και μένα, ήμουνα νιος και γέρασα με αυτές τις εκλογές. Το κακό είναι ότι δεν διαφαίνεται ακόμα κάποιος ικανός να σταθεί απέναντι στον καράφλα και μάλλον πάλι για περίπατο τον βλέπω να πηγαίνει.

Ανώνυμος είπε...

@@ 11.10 μμ τι υπονοείς με το : Ο ΜΑΚΡΥΝΊΤΣΑΣ τελικά κωλοτούμπα ?

Ο 9.23 μμ είπε...

10.38 αυτο που ηθελα να πω ειναι αν 'προταθουν και ψηφιστουν' και οχι αν τους 'ζητηθουν'. Και εφερα τον κ. Σκουφια ως παραδειγμα, λογω που ειναι γνωστες οι θεσεις του απο τις εκλογες του '19. Τωρα, το απο ποιους ? πραγματι ειναι ερωτημα. Εχει ομως απαντηση. Την εχουν δωσει πριν απο μας δεκαδες αλλη δημοι στις εκλογες του '19. Η εποχη των αυτοκλητων σωτηρων, οπως οι αναφερομενοι, ανηκει στο παρελθον.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 7.05 μμ.
Η αναφορά στην ηθική Σκούφια είναι ενδεικτική.Το ίδιο θα έλεγα και για τον Μακρινίτσα.Απλα είπα για τον πρώτο επειδή ξέρω ότι μαλλον δεν θα ανακατευθεί τουλάχιστον για επικεφαλης.
Εξακολουθώ να πιστεύω στην έλλειψη Κοινωνικού αυτοματισμου που υπάρχει στην τοπική πολιτική.Αυτο δημιουργεί συγχυση,την οποίαν εκμεταλλεύονται οι υποδεεστεροι στην μέση συνείδηση των πολιτων π.χ. δεν προτείνεις κομματικο 'Αποστολάκη' ή λαϊκιστή 'Γκρουεζα' της πλατανιάς η νεόπλουτο φαύλο .Κανενας δεν είναι χαζος όλοι μας είμαστε πονηροί.Ο Συκιωτης δικαιωματικά θα γίνει τρίτη φορά δήμαρχος,όχι γιατί ήταν ο επιτυχημένος αλλά είναι ανεκτός από την πλειοψηφία στον Άγιο και στα Καμενα.
Αυτό είναι συναρτωμενο
με την έλλειψη κάτι καλύτερου,και η αιτία αυτου είναι η παρουσια
των φαύλων.

Ανώνυμος είπε...

7.05 πράγματι ο Σκούφιας έχει πει ότι δεν θα κατέβει ως επικεφαλής αλλά ως Δημοτικός Σύμβουλος. Αλλά η ζωή μας λέει ότι οι συνθήκες αλλάζουν και το ποτέ μπορεί να γίνει ίσως υπό προυποθέσεις. Και κάτι άλλο. Έχει τέτοια απήχηση η αρθρογραφία του, που με όποια παράταξη επιλέξει να κατέβει, πιστεύω ότι θα είναι και η νικήτρια. Έχει δημιουργηθεί ένα ρεύμα. Ακούω φίλους ανεξάρτητα κόμματος σε όλες τις περιοχές του δήμου να μιλάνε με τα καλλίτερα γι αυτόν.
Και πραγματικά θα ήθελα να δω ένα ντιμπέιτ Συκιώτη-Σκούφια στα κανάλια της Λαμίας.



Ανώνυμος είπε...

Λιγη λογικη παρακαλω .Δεν υπαρχει θελω στην πολιτικη,αλλα μπορω,
Το ποιος μπορει να ειναι δημαρχος για τα επομενα πεντε χρονια δεν καθοριζεται απο την αδρεναλινη αλλα απο την αναλογια των μαθηματικων.
Αν ηταν ετσι τοτε οι "οξυδερκεις" δημοτες των Καμενων που κλεισανε την εθνικη οδο εναντιον στην εγκατασταση σε ξενοδοχειο των παιδιων των μεταναστων,θα επρεπε λογω "καψας"και φανατισμου, να κυβερνησουν και των δημο ως ικανοι[βλεπε φωτο ].
Ενα ντιμπειτ μεταξυ δυο υποψηφιων δημαρχων, ναι, ειναι κατι που θα δειξει διαφορά οχι ομως μεταξυ υποψ. δημαρχου με υποψ. συμβουλο.

Ανώνυμος είπε...

10.38 πμ για θυμησου και αν δεν ξερεις ρωτα να μαθεις πως ο Συκιωτης το 2014 πηρε το χρισμα και... ύστερα συνεχισε να κλαις απο τα γελια.

Ανώνυμος είπε...

2.54 μερικες παρατηρησεις στα γραφομενα σου α) ενας υποψηφιος δημοτικος συμβουλος μπορει με την συγκαταθεση του αρχηγου του να τον εκπροσωπησει σε ντιμπειτ … β) αν ο ΔΜ εκανε κωλοτουμπα μην αποκλειεις υποψηφιοτητα ΓΣ. Κατι λεει η σιωπη και των δυο. Ο μεν ΔΜ απορω πως δεν απαντα στην κατηγορια της κολωτουμπας , ο δε ΓΣ μιλαει με τη σιωπη του… γ) αν υπαρχουν 2 η 3 υποψηφιοτητες απο τα δεξια τοτε μια παραταξη του κεντρου υπο ΔΜ ή ΓΣ εχει πιθανοτητες να κερδισει γιατι άτομα ‘γκεσεμια’ της δεξιας, απο ολο τον δημο, δεν θελουνν ουτε να τον βλεπουν τον Συκιωτη.
Πρωην Αυτοδιοικητικος.
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού; Πόσω μάλλον το τρις !!!

Ανώνυμος είπε...

Κωλοτουμπα εννοώ ξαναπηγε με τον ανεκδιήγητο?

Ανώνυμος είπε...

Ανεκδιήγητο ποιος εννοείς ?

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει άλλος από τον κοτζακ?

Ανώνυμος είπε...

Βρε Δημητρακη αληθεύει οτι πας να φας εκει που εφτυνες ? Τοσο φτηνος εισαι τελικα ? Και τα περι αξιοπρεπειας, υποληψης κλπ που μας ελεγες που πηγαν ?

Ανώνυμος είπε...

Είστε κανίβαλοι, αλλά τι να περιμένει κανείς από Συριζοτρολ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κάποιος ρώτησε για βιοκα Αγίου, είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα επεραα που υπάρχει από το 08 για βιοκα σε παραθαλάσσια και μη άνω των 2000 κατοίκων και πάει για δημοπρασία, το πρόβλημα είναι πως θα διευθετηθεί ο χείμαρρος εντός δρόμου των αγωγών και πριν 20 μέρες ήταν εκεί μελετητές και οι υδραυλικοί του Δήμου και μάλλον αυτό βλέπανε! ---Αν κάποιος θέλει να ασχολείται και πρέπει να ασχολούνται πολλοί με το που πάει αυτός ο τόπος και το δημόσιο χρήμα πρέπει να έχει άποψη για όλα που μας αφορούν και σε κάτι ειδικό που αγνοεί να ενημερώνεται από ειδικούς για να μπορεί να εκφέρει γνώμη και να την γράφει εδώ, όχι στις παρέες! Θυμάμαι απάντηση δημάρχου σε δημότη για μελέτη, ποια είναι η γνώμη σας σας αρέσει το σχέδιο? Εγώ δεν είμαι μηχανικός! --- Δεν μπορεί να γίνει ντιμπειτ υποψ δημάρχου με υποψ δημ σύμβουλο γιατί ακυρώνει το ρόλο του επικεφαλής! --- Αυτός που δεν γράφει εδώ και δεν κάνει διάλογο σημαίνει ότι είναι πολιτικαντης μαυρογυαλουρος που κρύβει πράγματα! --- Το 14 το χρίσμα το έδωσε ο ανίκανος υπουργός που σε λίγο θα κρύβεται και του έδωσε υποψήφιους και φταίνε οι δυνάμεις της κεντροαριστερας που δεν κατάφεραν να συνενωθουν σε ένα ψηφοδέλτιο με άλλον επικεφαλής! ---Κριτων μας λες ότι νομοτελειακα όλοι θα έφτιαχναν πολ κέντρο με 1.1 εκ ευρώ, έλεος φίλε μου! Άλλο κρατική παρέμβαση εντός καπιταλισμού και άλλο κρατικοδιαιτος καπιταλισμός σπατάλης! --- Το πολιτιστικό κέντρο θα γίνει και το κτίριο θα είναι πιο όμορφο μετά αλλά το μάρμαρο θα πάει πολύ και ο εργολάβος θα πίνει σαμπάνια στην υγειά μας των κοροιδων!

Ανώνυμος είπε...

4.28mm.Πρωην Αυτοδιοικητικε.
Γιατι ο ΔΜ κακως δεν μιλαει, ενω ο ΓΣ καλως δεν μιλαει;Απο μονο του αυτο ειναι αντιφαση οταν προκειται μαλιστα για δυο δημοτες με ενδιαφεροντα στα κοινα.
H kolotuba ειναι πλεον διεθνης πολιτογραφημενος ορος μετα το ΟΧΙ που εγινε ΝΑΙ του Τσιπρα.
Οσον αφορα τον ΔΜ γιατι υποσχεθηκε τιποτε και δεν το τηρησε;
Εκτος και αν η συνεπεια για προσφορα στον τοπο του περναει μεσα απο επιτροπη δεοντολογιας που την απαρτιζουν ενας που δεν εγινε αντιδημαρχος,προεδρος ΔΣ κλπ.
Οσον αφορα ποιοι υποστηριζουν ποιον και γιατι,αυτο θα το δουμε στην πραξη οχι στα λογια.

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον Τον Δημητράκη κ άλλη κωλοτούμπα ο κοντός Μήτσος εκ μώλου βρίσκεται δίπλα στον νυν κ επόμενο δήμαρχο. Γιατρέ έχεις κλειδώσει από τώρα τη νίκη δεν θα υπάρξει άλλος υποψήφιος

Ανώνυμος είπε...

4.28 εγω ειπα ‘‘Ο μεν ΔΜ απορω πως δεν απαντα στην κατηγορια της κολωτουμπας , ο δε ΓΣ μιλαει με τη σιωπη του’’ και δεν είναι αντιφαση. Οι 2 αντρες καταλαβαινουν τι θελω να πω. Το μονο που μπορω να πω ότι εγω, όπως και μερικοι αλλοι, γνωριζουμε αλλα προς το παρον δεν μπορουμε να μιλησουμε.
Αν υπάρχει kolotuba οφειλει ο Makrinitsas να την αιτιολογησει.
Ο Skoufias εχω την αποψη ότι καποια στιγμη θα μιλησει αν ο Makrinitsas επιμείνει στη σιωπη του.
Πρωην Αυτοδιοικητικος.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 4.28.πρωην αυτοδιοικητικέ.Ειναι αντίφαση, διότι λες, οτι ο Σκουφιας μιλάει δια της σιωπης(τώρα το τι λέει;),ενώ ο Μακρινίτσας οφείλει να μιλήσει αν και σιωπηλος όπως και ο Σκουφιας.Η αντίφαση προκυπτει οταν σε -δύο ομοειδή- θετεις το ένα σε εξαίρεση αυθαίρετα.
Φίλε Τραχανά καλώς μας ήρθες από την Μόσχα.
Το θέμα της νυν αποθήκης και μελλοντικά *Μέγαρο του λαου* στον Άγιο, έχει τελειώσει τυπικά.Ειναι αναγκαίο είναι λάθος,είναι φαυλο,είναι συγκρίσιμο,θα δείξει.
Πάντως η απόφαση είναι αυτή που καθορίζει τα ανωτέρω.Οσο για την ανάλυση περί πολιτικής οικονομίας σεβαστές όλες οι απόψεις ακόμη και του αναρχικού Κρίτωνα?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε δεν έχω έρθει ακόμα σευχαριστώ ---το κτίριο θα δείξει σαφώς μετά---ο Κρίτων είναι φανατικός καπιταλιστης και προσπαθεί να δικαιολογησει τα πάντα που κάνει λάθος ο δήμος

Ανώνυμος είπε...

Ρε καλόπαιδα, τι αποψη είναι αυτη οτι ΟΦΕΙΛΕΙ ενας πολίτης (εν προκειμένω ο Δ. Μ.) να σας εξηγήσει αν θα παει και με ποιον θα παει στις επόμενες εκλογες μετά από 2 χρονια; Να ηταν Δ Σύμβουλος να το συζητήσουμε, και παλι νωρίς θα ήταν. Και μαλιστα να λετε ότι απορείτε πως δεν απανταει...
Σε ποιον; σε εναν ανωνυμο; που πιθανοτατα προσπαθεί να παίξει προεκλογικά παιχνίδια μεσω ενος μπλογκ;
Δυστυχώς για σας, οι εκλογές δεν κερδίζονται μεσα από τα μπλογκ και τις ιστοσελίδες. Τρανό παράδειγμα αυτό το μπλογκ και οι προηγούμενες εκλογες. Αμα διάβαζε κάποιος ασχετος τα σχολια και τις αναρτησεις του μπλογκ την προηγουμένη 4ετια, θα νόμιζε πως ο Συκιώτης δεν θα έπαιρνε ουτε 20%.

Ανώνυμος είπε...

Μου έλεγε μια συριζαια φίλη στα Καμενα ότι εκεί που έχουν φτάσει τα δημοτικά πράγματα, μονη λύση είναι ψηφοδέλτιο Σκούφια.
Οι λόγοι έχουν να κάνουν με την ηθική που είναι εν ανεπάρκεια και ζητουμενη,η κατάρτιση που οδηγεί σε λύσεις οικονομικών ζητημάτων,το πολιτικό θάρρος για την επαναφορά της κανονικότητας ιδίως εδώ,και το λευκό παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

Καλόπαιδο 2.41, συγνώμη που παρεμβαίνω στο διάλογό σας, αλλά ο πολίτης ΔΜ, αν αληθεύουν οι πληροφορίες που διακινούνται ότι υπήρξαν αρραβώνες με τον Συκιώτη, όφειλε πριν τις αρραβώνες να δώσει εξηγήσει για τη πράξη του σε μερικούς ανθρώπους. Όσο θα σιωπά, εγώ και μερικοί άλλοι, νιώθουμε μια γεύση αηδίας στο στόμα μας. Είναι αυτή η γεύση της προδοσίας που μας κάνει να ανακατεύομαστε.
Δημότης εκ Μώλου

Ανώνυμος είπε...

Ο φίλος 2,41 κάνει ένα μικρό λαθάκι. Οι εκλογές σαφώς και επηρεάζονται από τα κοινωνικά δίκτυα, blogs, twitter κλπ κλπ, και όσοι δεν το καταλαβαίνουν ανήκουν απλά στην παλιά γενιά του ψηφοδελτίου πόρτα πόρτα. Άκου και εμάς τους μικρότερους, ψηφίζουμε και εμείς φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Ο σκούφιας δεν έχει εκφράσει άποψη για σημαντικά που έχουν αναφερθεί εδώ, μπάζωμα παραλίας ΚΑΛΑΜΟΥ, κατάληψη παραλίας και παραλιακός δρόμος, προσέλκυση επενδυτών για νέα ξενοδοχεία, πεζόδρομους καμένων και μωλου, ιατρείο μωλου, κέντρο υγείας με εφημερίες αγροτικών ιατρών, σχέδιά πόλης και πράξεις αναλογισμού για εφαρμογή, πολιτιστικό κέντρο και άλλα πολλά! Οπότε δεν νοιάζεται για δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Όντως μια καλή αρχη μιας μελλοντικής θητειας,προϋποθέτει την ύπαρξη όχι άνισων ψηφοδελτίων.
Τόσο ο κ. δήμαρχος όσον και ο κ.Οικονομολόγος εφ όσον ήταν υποψήφιοι, θα συγκέντρωναν ότι καλύτερο σε έμψυχο υλικό.Επισης ως αρχηγοί είναι ομολογουμένως ανταγωνιστικοί, ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος.Οι δημότες θα ήταν ικανοποιημένοι για το ποιοτικό επίπεδο του εκλογικού αγώνα με ντιμπέιτ,πρόγραμμα,κλπ.
Έτσι η δυστοπία ενός εξ αρχής παρακμιακού πολιτικού περιβάλλοντος με διάφορους "φυλάρχους"του 10% η ακόμη και του "ασθενικου" 28% δεν θα επαναληφθεί.
Αντιθέτως οι υποδεεστεροι θα -κομφορμιστουν- αναγκαστικά ανάμεσα στους δύο.Τελικα αυτό θα πρέπει να είναι το ζητούμενο,δύο υποψήφιων αντάξιων της πολης των Καμενων Βουρλων ,με τους αγώνες τους και τα λάθη τους αλλά κυρίως με την αναγνωρισιμοτητα που επιβάλλουν οι σύγχρονες εποχές.Καθε παρέκκλιση επί των ανωτέρω θα είναι οπισθοδρομική και μετεκλογικά μια επανάληψη του σημερινού ΔΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ σε όλα 8.27μμ.
Ερώτηση πρώτη,Πως μπορούν να καταλαβουν οι φύλαρχοι όπως λες Τραχανάς Τριανταφύλλης Κερμανίδης Μακρινιτσας Ξεριας Τσωμος,Παναγιώτου κλπ να δεχθούν να βοηθήσουν ή να πάνε σπιτάκι τους για να γίνουν τα δύο ψηφοδέλτια αυτά;
Ερώτηση δεύτερη θα μοιρασθούν όλοι αυτοί η θα πάνε προς οικονομολόγο μεριά;
Τρίτη ερώτηση οι μικροομαδες των φυλαρχων θα τους ακολουθήσουν ή θα απελευθερωθουν;

Ανώνυμος είπε...

παρακολουθω τους πιο πανω διαλογους και με πιανουν τα γελια...
Με βαση ποια λογικη ο Σκουφιας θα ηγηθει ψηφοδελτιου; επειδει γραφει στο μπλογκ; καλο κι αυτο
Επειδη ειναι οικονομολογος; κι αμα; ολοι καποιο επαγγελμα κανουμε. τι σημαινει, οτι θα γινουμε δημαρχοι; Απο την τυχη των ενστασεων του στα οικονομικα που εχει κάνει (πανε άπατες) δεν νομιζω πως ειναι και πολυ σχετικος, με τα οικονομικα του δημου.
Το οτι καταγγελει εμμεσως "το συστημα" για την τυχη των ενστασεων, δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα. Αμα γινει δημαρχος, με αυτες τις υπηρεσιες του κρατους θα πρεπει να συναλλαχθει. Τι θα κανει τότε;
Τα προσοντα που θα οδηγησουν σε υποψηφιο δημαρχο, με καλό συνδυασμο, ειναι καλές κομματικές προσβάσεις στην ΝΔ, ηπιων τονων ανθρωπος και ισως και άλλα προσόντα όπως λεφτα, αναγνωρισιμο επαγγελμα, προσβάσεις σε διορισμούς κ.α.
Ουτε επιθετικότητες, ουτε δικαστηρια, ουτε εξυπνακισμοι. Ειτε μας αρεσει ειτε οχι , ετσι εχουν τα πραγματα.
Και γιατι να παει καποιος να γινει υποψηφιος συμβουλος σε εναν συνδυασμο που ο αρχηγος θα ειναι νευρικος και θα τσακωνεται με τον οποιοδηποτε. Καλα θα κανουν οσοι θελουν να βγουν μπροστα, να αναλογιστουν αμα εχουν δυναμεις να μαζεψουν πρωτα 100 σταυρους στο χωριο τους, και μετά να σκεφτουν να κανουν τους αρχηγους. Οσο και να γραφουν για τους εαυτους τους στο μπλογκ, πότε ανωνυμα και πότε επωνυμα, μηδεν εις το πηλίκο. Δεν τα ειδαμε με τον Τσωμο και τους υπολοιπους 9-10 αρχηγους των προηγουμενων εκλογων;
Αλλιως ολοι θα δουλεψουν παλι για τον Συκιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με τον 11.02. Δεν ειναι τα πραγματα απλα ωστε ο καθε ενας να μπορει να γινει αρχηγος συνδυασμου, ουτε καν φυλαρχος
Μονο ο Κερμανιδης εχει τα χαρακτηριστικα που περιγραφηκαν. Αρκει να αντεξει στην πιεση και να μην κανει κουφα, οπως στην εκδηλωση τις προαλλες, αμα ειναι σωστες οι περιγραφες που έμαθα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάτε καλά. Μήπως έχετε προσβληθεί απο covid και έχετε πυρετό ? Δηλαδή μπορούσαν ο Τσώμος που πήρε 28% και Παπαναγιώτου που πήρε 11% και δεν μπορεί ο Σκούφιας ?
Λέτε οτι υποψήφιοι μπορεί να είναι ΣΥΚΙΩΤΗΣ - ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ - ΞΥΔΙΑΣ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ - ΤΣΩΜΟΣ - ΤΡΑΧΑΝΑΣ - κλπ. Δηλαδή ο ΣΚΟΥΦΙΑΣ υστερεί απέναντι σε αυτούς ? Σε τί ?
Εγώ νομίζω οτι απο τους ανωτέρω έχει πολύ περισσότερα θετικά σημεία. Και το κυριότερο οτι δεν δεν έχει εξάρτηση απο κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

μόνοι μας θα κατέβουμε και θα το δειτε
ποτέ ξανά δεξιά
αλλού την προβοκατσια λέγοντας " ..φίλη συριζαία.."

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι, αν κάποιος από τους φυλάρχους μπορει να τα βάλει με τον Δημαρχο στα ίσα αυτός είναι Σκουφιας.εχει και τα τυπικά και τα ουσιαστικά.θεριζει στο κεντροαριστερό και
στο κεντροδεξιό παίρνει τους δυσαρεστημενους.
Αν δεν βγει δήμαρχος τότε ως αντιπολίτευση θα κάνει την ζωή του Συκιωτη δύσκολη.

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορηθηκα απο ένα καλο φιλο οτι…
Ο Δ.Μακρυνιτσας ειχε βλεψεις για αρχηγος παραταξης και πλησιασε αρκετους να δει τις προθεσεις τους αν θα τον στηριξουν, όπως και τον φιλο μου. Δηλαδη δεν εκανε κρουση μονο για δημιουργια ομαδας αλλα ομαδας με επικεφαλης αυτον. Εφαγε πορτα κατά τα φαινομενο. Και επιδη δεν ηθελε να είναι στην απεξω, όπως σημερα, πλησιασε τον συκιωτη δηθεν για να του κανει προταση για την ιαματικη πηγη…
Ο Συκιωτηςσυκιωτης, γατα, αρπαξε την ευκαιρια και του ειπε να ξεχασουν το παρελθον και να συνεργαστουν μεχρι τις εκλογες, συμβουλος ?, και να είναι υποψηφιος με την παραταξη του το 23 και με καποιες υποσχεσιεις για επικεφαλης στις μεθεπομενες εκλογες του 28.
Ο ΔΜ δεχτηκε και δωσαν τα χερια. Ακολουθησαν 2-3 συναντησεις στο δημαρχειο και μετα αποφασισαν να γνωστοποιησουν τη σχεση τους με τις δηθεν τυχαιες συναντησεις στη γιορτη των βασιλικων ωστε να δουν αντιδρασεις.
Ο Συκιωτης με την κινηση αυτή διεσπασε την προσπαθεια των Μακρυνιτσα και Σκουφια που ειχε ξεκινησει αρχες καλοκαιριου για δημιουργια ενος πυρηνα 15-20 ατομων ο οποιος θα εξελεγε και τον επικεφαλης. Ο Μακρυνίτσας ειχε βαλει απο την αρχή υποψηφιοτητα για επικεφαλης. ΕΚτος του Μακρυνιτσα και ο Σκουφιας πλησιασε ανθρωπους για ενταξη στην ομαδα και ειχε θετικα αποτελεσμα. Και τωρα εχει εκτεθει. Γι αυτό γραφουν καποιοι σχολιαστες ο ΓΣ καποια στιγμη θα μιλησει .

Ανώνυμος είπε...

Και ετσι να εγινε η μπαλλα πλεον ειναι στο γηπεδο του Σκουφια.Ιδου η ροδος...

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια πες αλεύρι; ο δρόμος προς τις εκλογές ως επικεφαλή σε γυρεύει. Ο Συκιωτης άρχισε να ιδρώνει. Μόλις του έφερα μια μπλούζα να αλλάξει. Καλά τράβα κανε ομάδα κ ελα

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιωτης σαφώς θα ήθελε αντίπαλο έναν από τους φυλάρχους,όχι όμως τον μαχητή Σκούφια,διότι ξέρει ότι θα του φύγει κόσμος μόνο και μόνο επειδή δεν είναι του συστηματος.Οι φύλαρχοι ξέρουν ότι με Συκιωτη αντίπαλο δεν κερδίζουν διότι όλοι εκτός τραχανά είναι κοτζαμπάσηδες της δεξιάς.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά δήλωσε θα πας με το παλιό το φθαρμενο ή με το αφθαρτο τον καινουργιο.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα σε πουλησε ο Μακρινιτσας ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά σας ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος.Αν είστε άξιοι τραβάτε τον πολιτικό δρόμο σας, έτσι και αλλιώς θα σας ψηφίσουν
οι οικολόγοι οπαδοί της πιτσιλωτης κουκουβαγιας, οι Λεσβίες του ποιητικου σωματειου η 'Σαμπφω', και οι κερατάδες μέλη του συλλόγου 'Κλαυδιανά Δικρανα'?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Όταν το 17-18 διάβασα εδώ τις οικονομικές αναλύσεις του σκούφια για πόθεν έσχες κλπ είπα να ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να συζητήσω και να κατέβει για δήμαρχος. Νόμιζα ότι ήταν κάποιος λογιστής η οικονομολόγος γύρω στα 40. Όταν είδα το βίντεο των αυξήσεων το 20 απογοητευτηκα μόνο από την ηλικία του. Τα υπόλοιπα μια χαρά τα είπε και κακώς οι συνοδοιπόροι μου του τσωμου δεν τον υποστήριξαν. Είναι ηθικοτατος άλλα δεν ξέρει την πολιτική και δεν ακούει, του είχα γράψει εδώ να μαζέψουμε υπογραφές για την ένσταση δεν με άκουσε και στο τέλος δυστυχώς επαληθευτηκα. Αν είχαμε κερδίσει την ένσταση ο ανίκανος θα ήταν ήδη παρελθόν.Ο ανίκανος υπερτερεί ηλικιακά έναντι του σκούφια όπως και με τσωμο το 19. Ο σκούφιας έπρεπε να
πάει την υπόθεση πόθενέσχες στα ψηλά κλίμακια του ΣΔΟΕ από τη στιγμή που τον πήγε στον εισαγγελέα ο ανίκανος.Το 19 ο σκούφιας είχε πάει στο σύριζα ΦΘ-ΔΟΣ και κακώς δεν του έδωσαν υποστήριξη. Το καλύτερο τώρα σαν κέντρο αριστερά θα ήταν να κατεβάσουμε έναν 36 έως 40 χρ που να έχει εμπειρία από δήμο και να έχει δυναμικό χαρακτήρα και να θέλει να αλλάξει τα πάντα που είναι λάθος.Αν δεν υπάρχει θα ανέβουμε ηλικία. Το απολιτικο που λέτε είναι λάθος. Πάντα πρέπει να παίρνεις θέση και να συμμετέχεις σε όποιο κόμμα ταιριαζεις. Αλλιώς
θα παίρνουν αποφάσεις χωρίς εσένα. Η πολιτική επιστήμη λέει για να μελετήσεις πολιτικά φαινόμενα του σήμερα ανέτρεξε αν εκδηλώθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν και σύγκρινε τα. Το 2006 Τετριμίδας ψαθας και Αντωνίου νίκησαν γιατί είχαν την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ. Το 2010 ο Τετριμίδας επίσης με ΠΑΣΟΚ. Το 2014 ο συκιωτης με ΝΔ. Το 19 επίσης.Το 23 η ΝΔ θα είναι στο πάτο και θα επηρεάσει την ήδη παρακμή αυτής της δημαρχιας.Ο σύριζα ξεχρέωσε τον Δήμο και του έδωσε νέα δάνεια. Ο ΜΑΚΡΥΝΊΤΣΑΣ δεν ξέρω τι θα κάνει έχω καιρό να μιλήσω από Ιούνιο, και δεν είχαμε δεσμευτεί για κάτι. Θα μιλήσω και θα μάθετε αυτή η τακτική όλα στο φως θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Μάθετε μερικοί τι σημαίνει Καλλικράτης πραγματικά, έχετε το μωλο γραμμένο στα παπούτσια σας και τα πιο μικρά χωριά σαν να μην υπάρχουν. Τα καμενα δεν είναι μόνο λουτρά, υπάρχει η θάλασσα και ο σπανός περιφερ το είπε στην αρκιτσα η θάλασσα θα μας ζήσει γιατί μπορεί.

Ανώνυμος είπε...

Διαμαρτύρομαι εντόνως κ.Τραχανα για την λέξη ανικανος ανακάλεσε και βάλε την σωστή, ανικανος και πολύ Γιάννης.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά όταν δεν γνωρίζεις έναν άνθρωπο μην παίρνεις θέση. Και τον Σκούφια δεν τον γνωρίζεις.
Όσοι έχουμε κάνει παρέα μαζί του έχουμε να λέμε για τις τεκμηριωμένες πολιτικο-οικονομικές αναλύσεις που κάνει. Και εσυ μπροστά του δεν χτουράς. Πολιντικάντικα μιλάς και όχι πολιτικά.
Την ένσταση τη χειρίστηκε άψογα όπως μας είχε ενημερώσει και με ανάρτησή του. Ενημερώθηκαν ΣΔΟΕ, ΑΑΔΕ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. Και λόγω που μιλάμε μου έχει πει ότι η υπόθεση πόθεν έσχες δεν έχει κλείσει. Περισσότερα δεν μου επιτρέπεται να πω. Γελάει καλλίτερα αυτός που γελάει τελευταίος. Ίσως έχουμε ένα καυτό Φθινόπωρο.
Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγε. Του ζήτησαν να τους εξηγήσει περί τίνος πρόκειται, αλλά οι τότε βουλευτές θέλησαν να τον χρησιμοποιήσουν πολιτικά και το ξέκοψε..
Τώρα όσον αφορά την ηλικία του, ποτέ δεν την έκρυψε, συνταξιούχος δηλώνει, άρα πάνω από τα 65. Οι 36 ως 40 ετών θα κάνουν ότι κάνει και ο Συκιώτης. Μια τρύπα στο νερό. Εδώ χρειαζόμαστε κάποιον, όχι απαραίτητα τον Σκούφια, γνώστη των αυτοδιοικητικών θεμάτων, με πείρα, με γνώσεις διοίκησης, με διάθεση χρόνου, με τσαγανό, κλπ
Και τέλος σταμάτα να το παίζεις… ΣΥΡΙΖΑ και ΞΕΡΟΛΑΣ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε δεν με ξέρεις και με αδικείς όταν με λες πολιτικαντη όταν σου δίνω άπλετο φως σε όλα. Το σπίτι που ζω έχει επιδοτηθει από αγροτικό πρόγραμμα πριν 21 χρόνια συν αλλα 4 προγράμματα που έχω πάρει. Ο σκούφιας εδώ μας έγραψε ότι ο πρόεδρος της επιτροπής εστασεων τον ρωτησε γιατί είστε μόνος σας, που είναι οι άλλοι δημότες? Συνεχίζεται

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά, φαφλατας είσαι, κατέβα λιγάκι, πολύ ψιλά έχεις βάλει το "μπο'ι"σου, ημιμαθής είσαι. Έκανες μια τετραετία δημ σύμβουλος και νομίζεις ότι τα έμαθες όλα. Ξέρεις πόσο απέχει η καρέκλα του δ.σ από την καρέκλα του δημάρχου, εσύ δεν κάνεις, φρέσκος αέρας είσαι. Αρκετά μας .... .κούρασες. ευτυχώς που είσαι επώνυμος και σε ξεπερνάνε. Καλή νύχτα. Αύριο πρωί πρωί είμαι βέβαιος ότι θα γράψεις ένα κατεβατο, χωρίς τέλεια.

Κριτων είπε...

Άρχισε μια επικοινωνιακή αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ισχυρότερων πόλων( τεκμήριο περιρρέουσας)
Ο πρώτος κάνει μόνο διορθωτικές κινήσεις(δεν υπάρχει πίεση για κάτι άλλο).ο δευτερος προσελκύσεις οι οποίες όμως είναι διευκρινιστικες ή και διερευνητικες(μέλει να ταυτοποιηθούν)
Αυτό το πολιτικό περιβάλλον είναι θετικό για τον μέσο δημότη με αυξημένο κριτήριο αξιολόγησης,
διότι έτσι συντονίζει και κατατασει.
Παράλληλα δημιουργεί διαλυτικές τάσεις στα εγωκεντρικά 'μικρομαγαζα' -χωριατικα πολιτικα υποπροιοντα-,μη αντάξια της δυναμικής μιας πόλης όπως τα Καμενα βουρλα.
Εάν συνεχιστεί ένας τέτοιος 'διαλογος'τοτε όντως υπάρχει δυνατότητα ενός προεκλογικού χρόνου μεστού σε ιδέες και προτάσεις.
Κάτ' επέκταση οι δημότες δεν θα κατακερματισουν τις ψηφους σε
υποδιαιρεσεις του 30%
και η προκύπτουσα σύνθεση ενός μελλοντικού ΔΣ θα έχει την δυναμική της -περίπου- ισότιμης αξιολόγησης.Ολα τα ανωτέρω είναι προς απόδειξη.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Η υπόθεση με το ΣΔΟΕ μακάρι να συνεχιστεί και πρέπει γιατί ο αδερφός μου πληρωνει φόρο στο 100 % της δουλειάς του. Ξέρουμε κι εμείς που είναι οι αντιπροσωπειες των πολυτελών αμαξιών αν φοροδιαφευγαμε.Αν οι βουλευτές 4 του σύριζα που ήταν ανίκανοι θέλανε να τον χρησιμοποιήσουν θα μπορούσε αυτός να χρησιμοποιήσει αυτούς να φτιάξει ψηφοδέλτιο και δεν θα κατέβαινε ο τσωμος για τουρισμό. Θα είχε ελπίδες νίκης.Ο σαρακιωτης όπως αγνοεί το σύριζα καμένων βουρλων και δεν έχει βοηθήσει σε τίποτα έτσι τον αγνοούμε κι εμείς. Με το σκούφια στην ίδια πλευρά είμαστε απλά επισημαίνω τα λάθη του πχ δεν έχει σχολιάσει την κατάληψη παραλίας και το μπάζωμα καλαμου. Ολοι είμαστε υπό κριτική. ----Φίλε όταν είχε σκαφτει όλος ο αγκωννος με το αντιπλημυρικο ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι κρυβοντουσαν και ο εργολάβος φτωχοεταιρεια έκανε οικονομία στα υλικά που προβλεπονταν να βάζει και έσπαγε κάθε μέρα το νερό. Μάντεψε ποιος τον κυνηγαγε από πίσω. Αν είμαι φαφλατας το είδες στην υπόθεση παραλίας ΛΕΒΕΝΤΗ, ο καταληψιας είπε στον φίλο μου μπουλντοζιερη με κατήγγειλε κάποιος μεγαλοδικηγορος από Αθήνα Τραχανάς και πέθανε από τα γέλια

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και ο μπουλντοζιερης σε κορόιδευε αλλά εσύ χαμπάρι....ίσα Πατήσια μεγαλοδικηγόρε

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΑ - 9ΗΝ9465ΧΘ7-76Μ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
715.000 ΕΡΓΑΣΙΕΣ
128.000 ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ
843.000 ΣΥΝΟΛΟ
129.000 ΚΕΡΔΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ
972.000 ΣΥΝΟΛΟ
233.000 ΦΠΑ 24%
1.205.000 ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

0 ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕ ΜΕ 1.125.631 ΕΥΡΩ
ΝΤΟΠΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟ MAXIMUM ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΜ. ΠΟΣΑ ΤΜ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ? Ε' ΡΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙ !
ΕΡΩΤΗΜΑ
Η ΦΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ?


Ανώνυμος είπε...

Ο τσωμος τα λέει αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Κώστα τραχανά έχεις δίκιο για την ηλικία του δημάρχου έως 40 αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς τέτοιος έμπειρος, προχώρα εσύ δεν φαίνεσαι για 47 .Μακάρι και ο σκούφιας να ήταν νεότερος θα τον τρωγατε για πλάκα τον ανίκανο. Ρε θηρίο πρόγραμμα επιδότησης σπιτιού? , Αφού ήσουνα στο ΠΑΣΟΚκκ έψαχνες τα προγράμματα, θυμάμαι που έλεγες στο συκιωτη Κώστας να γίνει νέος αγρότης και δεν άκουσε ο βλακας

Ανώνυμος είπε...

Δηλ αυτό είναι πολιτική, να έχουμε 1 ευρω και μας λειπουν 99 για να τα κανουμε 100
με την κάθε επιδότηση όπως εξοικονομώ εν
Οικο,την ίδια ώρα που ενώ το κράτος σου τα δίνει για να κάνεις σπίτι , προσπαθει να σου το παίρει αργά αλλά σταθερα με τον ΕΝΦΙΑ,ενώ παρραληλα προστατεύει τους μπαταξιδες κοκκινιζοντας, και αναστελοντας τις πληρωμές από λεφτά που είχαν πάρει ως δανεικά.
Αυτό τραχανά σοσιαλδημοκράτη λέγεται Αναδιανομή.Και επειδή ήμουν χαζοδεξιος μια ζωή με τα εθνικά
Ιδεωδη και τα πατερημά, είδα το φως το αληθινό
και θα ψηφίσω αντί κομματουρες και βυζαντινούς αετους Σκούφια,τουλάχιστον είναι αγωνιστής.

Ανώνυμος είπε...

Δηλ φίλε χαζοδεξιε, οπως αυτοαποκαλεισαι, ο Σκουφιας τόσα χρόνια δεν ήταν με αυτούς που χρέωσαν με την σοσιαλδημοκρατια την πατρίδα και στείλανε το λογαριασμό στα παιδιά μας;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε κατηγορείς τον πρωτογενή τομέα δηλαδή την παραγωγή τροφίμων αυτό που δίνει ζωή στο ανθρώπινο γένος. Ολοι οι άλλοι τομείς έπονται. Τα αγροτικά προγράμματα είναι για να κρατάνε τους αγρότες στα χωριά τους και οι επιδοτήσεις για να ενισχύουν το χαμηλό εισόδημα όταν πχ οι ελιές είχαν 180 ΔΡΑΧΜΕΣ. Δηλαδή όλοι αυτοί στην εε είναι βλακες που τα βγάζουν ? Ευρωπαϊκή αναδιανομή είναι οι πλούσιες βιομηχανικές χώρες δίνουν στις πιο φτωχές για τη συνοχή και να υπάρχουν τρόφιμα γιατί οι μερσεντες και τα κομπιούτερ δεν τρώγονται. Δεν έχουν σχέση τα προγράμματα με την πτώχευση της Ελλάδας τα λεφτά είναι από Ευρώπη. Τότε την εποχή Σημίτη 96 ξεκίνησε το πρόγραμμα των νέων αγροτών, έπαιρνες 5 εκ δρχ με μόνο μία υπ δήλωση ότι θα μείνεις 10 χρόνια στο χωριό και θα καλλιεργεις, τα πήρα αγόρασα αγροτικό το είπα και σε άλλους και φοβήθηκαν την υπ δήλωση που ποτέ κανένας δεν με έψαξε αν ζω στο χωριό. Πρόγραμμα πρόωρης σύνταξης στα 55 ,έπαιρνε η μάνα μου 15 χρόνια 367 ευρώ το μήνα και βοήθησα και άλλους να ενταχθούν. Το πρόγραμμα σπιτιού αγροτη ή αγροτικής αποθήκης σου έδινε τη μισή αμοιβή μηχανικού και αφαιρουσε τα μισά λεφτά από τα υποχρεωτικά ένσημα. Ήταν μια καλή βοήθεια για μένα και θυμάμαι που ο τότε δήμαρχος μου είπε δεν μπορώ να σου δώσω βεβαίωση ότι η άδεια είναι για σπίτι εντός αγροτικής περιοχής αφού ο αγκωννος είναι τουριστική περιοχή και μου είπε η δνση γεωργίας ξέρουμε εμείς ότι είστε αγροτική περιοχή. Τα νέα τρακτέρ που βλέπεις είναι απο προγράμματα. Επιτέλους και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ χρέωσαν το τόπο κανείς μας δεν είναι αθώος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα στηρίξω σκούφια, ας είμαι και αντίθετος πολιτικά, τον θέλω μέσα στο Δ.Σ και Ο.Ε, ξέρει να διαβάζει οικονομικά, έχει τσαγανο,του λείπει η αυτοδιοικητική γραφειοκρατία, όμως μέσα σε ένα χρόνο θα γίνει εξπερ. Όμως κ. Σκούφια, πήγαινε ποιο αργά στα αυτοδιοικητικά, δεν είναι το παλιο σου " ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ". Είδες .με τα τέλη ότι άλλο πράγμα η "νομιμότητα" και άλλο η "σκοπιμότητα".

Ανώνυμος είπε...

Έλα σκούφια μασε φορά κ έλα με την όπισθεν. Μόλις μάσεις τον συνδυασμό έλα να σου δώσω την διεύθυνση να πας να τον καταθέσεις. Ύστερα πάρε 42 τοις εκατό να μας κερδίσεις. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Αμα βγει ο Σκουφιας δημαρχος εγω το δηλωνω θα παω στην ορκομωσια ντυμενος με Φουστανελλα?

Ανώνυμος είπε...

Θα φοράς..βρακάκι;;

Ανώνυμος είπε...

Από που προέκυψε η υποψηφιότητα Σκούφια ? Ο άνθρωπος ουδέποτε έχει πάρει θέση επί του θέματος. Ή μάλλον, αν θυμάμαι καλά, σε ένα άρθρο ή σχόλιό του είχε πει οτι το ζητούμενο δεν είναι ο ένας (δήμαρχος) αλλά η ομάδα.
Αφήστε λοιπόν τις κρίσεις/επικρίσεις στο πρόσωπό του. Δεν σας έδωσε το δικαίωμα. Αφήστε πρώτα να μιλήσει και μετά κάντε του την κριτική σας.
Άποψη: Δεν έχουμε τη πολυτέπεια, ως δημότες, να "κάψουμε" τυχόν υποψηφιότητά του. Δεν έχουμε πολλούς με το "πακέτο" που κουβαλάει. Μόνο κάτι πολιντικάντηδες κυκλοφορούν με μόνο "πακέτο" τη κομματική του ταυτότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ας βγει να μιλήσει να πει δυο λόγια.Με ενδιαφέρει εφόσον....
Δεν με ενδιαφέρει για μπροστά θέλω να βοηθήσω έναν αξιόλογο σαν δεύτερος....
Δεν θα ασχοληθώ ....
Εφ όσον κάτι από αυτά θέλει ας τοποθετηθεί.
Η προσωπική κόντρα με τον πιπίλα με τα δικαστηρια ας γίνει θεσμική.

Ανώνυμος είπε...

Το να είναι κάποιος σε κόμμα δείχνει και θάρρος τοποθέτησης. Πως μπορεί να απουσιάζει η πολιτική από ένα θέμα πολιτικό? Κρίτων τα καμενα είναι πάτος, τραβα κυταξου σε καθρέφτη πού θα μας πεις και χωριάτες

Κριτων είπε...

Στην πολιτική ορολογία η λέξη χωριάτης δεν είναι συνώνυμη με την εργασία, την κατοικία, τα ήθη, τα έθιμα, αλλά με την έλλειψη σύγχρονης γνώσης του σκέπτεσται.
Τα Καμενα βουρλα είναι γεωγραφικός χώρος ειδικών καταστάσεων, εχει τις προδιαγραφές πόλης με περιοδικη ομως κίνηση .
Τα προβλήματα το ίδιο.
Ο επαγγελματισμός είναι οριακής βάσης κερδοσκοπικός αλλά αγχωτικός.
Οι απαιτησεις σε παρεχόμενες υπηρεσίες λόγω συνθεσης ετεροδημοτών πολλές και ποικίλες.
Ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι ενδημικός και πολύτροπος.
Ο θρησκευτικός τουρισμός με την κυκλαδικης Αρχιτεκτονικής εκκλησία υπό εξέταση; (πρόσθετα κτήρια).
Τα υπό Ταιπεδ ιδιοκτησιακά υπό αναδιάταξη και εξόχως δυσχερή;
Το όλον πολεοδομικο χχρηστικά ανενεργό υπό μιαν έννοια.Τα ζητούμενα πολλά με πρώτιστο το συγκοινωνιακό ,οι προσβάσεις στην πολη,οι αναπλάσεις,οι πεζόδρομοι κλπ.
Όλα τα ανωτέρω χρήζουν διοικητικων σχηματων συνεκτικων,και εμπροσθοβαρη.
Ο κομματισμός αρκετά κατέφαγε τις σάρκες τις οικονομίας. Δεν είναι τιμή και θάρρος να εντάσσεται καποιος ως κομματαρχης Γκρουεζας.
Ούτε βέβαια ο φανατισμός του χρώματος, δίνει το διαβατήριο της ποιότητας.Υπο αυτήν την εννοια δεν προσωποποιείται ως λυση η οποια ανάγκη η πρόβλημα .
Άρα η κριτική είναι ουδέτερη και αφορα προδιαγραφές.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα λεύκες έχετε στα καμενα,.Ο συνδυασμός του καράφλα δεν είναι κομματικος όλοι νδ ΝΔ είναι, τα άλλα κόμματα μόνο σε χαλάνε.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια άμα έχεις κοτσια κανε συνδυασμο κ κατέβα να δούμε πόσο θα πάρεις. Το 5 είναι το όριο έτσι για να μην σου βάλω δύσκολα

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ γκρουεζα ? ΤΟΝ τραχανα ? αυτος παντως δεν εχει διοριστει απο το πασοκ στο δημοσιο . και στο συριζα χανει που συμεταιχει δεν ταιριαζει το γκρουεζας

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. FAKE NEWS ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΔΜ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι σας έχετε ξέσκιστει για την καρέκλα του επόμενου δημάρχου,και έχουμε ενάμιση χρόνο για τις εκλογές. Προσεχώς θα έχουμε απογραφή πληθυσμού, έχετε σκεφθεί πως πρέπει οι καταγόμενοι από τον δήμο, να απογραφούν εδώ;; Όχι μόνον καλοκαίρια και διακοπές, αλλά και ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχει η απογραφή με τις επιθυμίες;

Ανώνυμος είπε...

Εάν αυξηθεί κατά 1000 ο πληθυσμός, τότε ο επόμενος δμρχς θάψει στο ταμείο 150.000e κάθε χρόνο τουλάχιστον. Δεν τα θέλετε;; Βοήθεια μας, ας βάλει φόρους και ας εισπράξει τα 3.5 εκατομυρια που χρωστάμε στο ταμείο.

Ανώνυμος είπε...

Το έχετε καταλάβει ότι περάσατε το όριο ταχύτητας τα 120 km/h.

Ανώνυμος είπε...

Τσοβολα δωστά τώρα εσυ όλα και θα τους τα πάρουμε από τα παιδιά τους.Εφτασε αυτή η ωρα, κύριοι ξηλωθειτε.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος επιθυμεί να γίνει " απογραφές" η ΕΛΣΤΑΤ δίνει μισθό 1.200 το μήνα, νεολαίοι ιδού η Ρόδος ιδού και ο ..μισθός.