11 Αυγούστου 2021

Καμένα Βούρλα: Εξασφαλίστηκε η κατασκευή νέου κεντρικού αγωγού αποχέτευσης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε συνέχεια συνεργασίας του Υπουργού Οικονομικών με το Υπουργεία Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Περιβάλλοντος & Ενέργειας, εξασφαλίστηκε η Ένταξη της Πράξης «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ» και η ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» στον Άξονα Προτεραιότητας «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)».

Η δημόσια δαπάνη της πράξης που προτείνεται για εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ανέρχεται σε 3.266.000,00 €.

Όπως είχαμε δεσμευτεί, η Κυβέρνηση δίνει λύση σε ένα διαχρονικό, κεντρικό, πρόβλημα της περιοχής, κινούμενη προς την κατεύθυνση βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών, με αναπτυξιακό και περιβαλλοντολογικό πρόσημο.

2021-08-10 ΔΤ Κ. Βούρλα Κεντρικός Αγωγός
2021-08-10 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΠΡΑΞΗΣ

kaliterilamia.gr

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na kai ena kalo neo

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί... οτι το έργο ήταν στις προγραμματικές δεσμεύσεις του δημάρχου κ. Συκιώτη και οτι η πίστωση εξασφαλίστηκε μετά από δικές του ενέργειες και πιέσεις.
Αληθεύει ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν γράφει κάτι τέτοιο ο Σταικ. Αν ήταν θα τον ανέφερε.
Έκανε δηλαδή κάποιο άλλο έργο ο Συκιώτης για να φέρει σε πέρας και αυτό?

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Απο το ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ της ενοποιησης του Δημου και την θεσπιση 'Καλλικρατη',
με το εξαμβλωματικο ονομα και στην ορθη επανορθωση απο το παραδοξο.

Την ΚΑΤΑΛΗΨΗ της τουριστικης Μαρινας απο τους 'Ροβεσπιέρους της βαρκας'και την απελευθερωση της προς οφελος συνολικα της πολης .

Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ της μεταφορας των λυματων αποχετευσης των διπλανών, στο συστημα της πολης με την σθεναρη αντιδραση ενος και μονου Συλλογου.

Την ΠΑΓΙΩΣΗ της 'Λουμπεν΄' τοποθετησης στον Βοαγριο του κτηριου των πρωτοβαθμιων υπηρεσιων υγειας, με την επαναλειτουργια του ως κεντρο υγειας στα πλαισια της ισσοροπης αναπτυξης.

Τα LED υψηλης τεχνολογιας φωτιστικα, που αφορουν την οικονομια κλιμακος στον εξορθολογισμο της καταναλωσης ηλεκτρικης ενεργειας και αφορουν γενικα ολες τις περιοχες.

Η ΣΩΣΤΙΚΗ μεταφορα του αστυνομικου τμηματος στο χωριο Καινουριο,στα πλαισια της διατηρησης
του εντος της επικρατειας των οριων του δημου ,αλλα και της ισοτιμης αντιμετωπισης της παραβατικοτητος της γυρω περιοχης.

Ολα τα ανωτερω ειναι ενεργειες πολιτικες διαφορετικης αφετεριακης αιτιολογιας και τα αποτελεσματα ειναι αναλογως της οπτικης που θετει καποιος.

Η ανακοινωση για αντικατασταση του κεντρικου αγωγου ειναι ζητούμενο, στο μετρο που τα δαπανηθεντα χρηματα χρησης του παλαιυο αγωγυ ηταν μια μαυρη τρυπα εξοδων.

Η στοχοθετηση προγραμματων κοινης ωφελειας απο τον δημο συνεχιζεται.

Ιδου πεδιον δοξης Λαμπρον.

Ανώνυμος είπε...

Blogger, οι επισυναπτόμενες ηλεκτρονικές διευθύνσεις...
2021-08-10 ΔΤ Κ. Βούρλα Κεντρικός Αγωγός
2021-08-10 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΠΡΑΞΗΣ
σε βγάζουν... "Δημοσιεύστε τα δικά σας πάθη, με το δικό σας τρόπο"
Τι συμβαίνει ?


Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος το παρουσιάζει ως δική του επιτυχία.Ποια είναι η αλήθεια?

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ ''ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥ'' ΠΟΛΙΤΗ ΚΒ
1. ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ.
2. Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ 3.266.000 € ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΔΕ. ΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΠΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟ.
3. Ο Κ. ΣΥΚΙΩΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 3.266.000 ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ 14/3/23. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ? ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ '23 ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
4. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ - ΣΥΚΙΩΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΟ.
5. ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΒ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
6. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
7. ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
8. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ...




Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη θα συνδεθει ο Αγιος Κωνσταντινος με το Βιολογικο των Κ.Βουρλων ;

Ανώνυμος είπε...

Κ μελέτη έχει κ ο Συκιωτης θα το υπογράψει κ ο Σταικουρας θα το χρηματοδοτήσει κ η Εταιρεία Τσωμος θα το φτιάξει. Τι δεν καταλαβαίνεις απλά πολίτη; όλοι στο κόλπο

Ανώνυμος είπε...

Αλλαγή πλεύσης από τη ΝΔ για τους υποψηφίους - Επιστρέφουν τα χρίσματα
ΠΗΓΗ _ Parapolitika Newsroom - 12.08.21
Στα «πατροπαράδοτα» χρίσματα και όχι απλώς σε στήριξη υποψηφίων, όπως συνέβη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, προσανατολίζεται η Νέα Δημοκρατία για τις επόμενες δημοτικές κάλπες. Ο νέος εκλογικός νόμος ορίζει ότι ο δήμαρχος εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή, εφόσον έχει εξασφαλίσει ποσοστό άνω του 43%, χωρίς να χρειάζονται συνεργασίες για να επιτευχθεί η κυβερνησιμότητα στους δήμους της επικράτειας.
Ετσι, στις απανωτές συσκέψεις που λαμβάνουν χώρα στο Μοσχάτο, με αντικείμενο τη χάραξη της στρατηγικής του κόμματος για την επόμενη μάχη στην αρένα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φαίνεται πως κερδίζει έδαφος η πρόταση για αμιγώς «γαλάζιους» υποψηφίους.
Στο πλαίσιο αυτό, πληθαίνουν οι επαφές του γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων και βουλευτή Διονύση Χατζηδάκη και του γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιου Κονταδάκη, με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, υπό τον συντονισμό του γραμματέα του κόμματος, Γιώργου Στεργίου.
Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, η Πειραιώς έχει «ζεστάνει καλά τις μηχανές» και από τον Σεπτέμβριο αναμένεται να αυξηθούν οι συναντήσεις με φόντο τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Χεστικε η φοράδα στο αλώνι.Γιατι χωρίς χρίσματα ποια ήταν η διαφορά,πάλι δεν έβγαζε
Μπλε.Τωρα μάλιστα που το πήγε το εκλογικό μέτρο στο 43% εκεί που είναι το ιδανικό για αυτήν ,δηλ ούτε ψηλά να θέλει συνεργασίες ούτε χαμηλά για να μπορούν και οι αλλοι.
Σίγουρα το μπορεί ο Συκιωτης, χάνει δυσαρεστημένους, κερδίζει αριστερους.Ο Κερμανίδης θα παρει το ποσοστό τσωμου,αφηρουμενου του αριστερού πυρηνα και προστιθεμένου το
σκληρού δεξιού.
Επειδή και η δύο είναι δεξιοί ο λαιτ
Συκιωτης θα προτιμηθει από τις δημοκρατικές δυνάμεις.Το χρίσμα εδώ δεν θα δοθεί σε κανέναν από τους δύο,για ειδικούς λόγους.Ο Σταικ
Θα επιφυλαχθεί μέχρι το τέλος, μήπως 'ψοφησει' στο δρόμο κανενας,τόσο 'τιμιος'.Πιθανον να αναμειχθεί η Ντορή και να πει στην ορτινατζα της τον εκπρόσωπο τύπου να ανακοινώσει ...Ξυδιά!!!

Ανώνυμος είπε...

7.30 μμ. Υπάρχει άραγε αποκλίνουσα συμπεριφορα του Δημάρχου από το κόμμα;Και αν ναι, πόσο λάιτ Νεοδημοκρατης είναι: Και πόσο σκληρός δεξιός είναι ο Κερμανίδης,την στιγμή που θεωρείται παραβατικος ως αντιπερειφεριαρχης εξ ου και η υποβάθμιση από τον Σπανό.Αρα γιατί η κεντροαριστερά να ταχθεί με τον σημερινό;
Επίσης η θρησκόληπτοι του Συμεών δεν είναι ικανοί να δώσουν στον Κερμανίδη προβάδισμα;

Ανώνυμος είπε...

Οι ψηφοφοροι γιατι να προτιμισουν Κςρ.ανιδη η Συκιωτη ; αλλοι δεν υπαρχουν ; μονο κομματικες επιλογες ;;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τι προτείνεις ? έχεις κάτι στο μυαλό σου?

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω δήμαρχο τον Μπακοτώλια με πρόεδρο τον Τριανταφύλλη, Οικον.επιτροπη Τσωμο, Τουρισμού τον Παπασταματη ,Αντιδήμαρχο ΚΒ τον Τσικουλο, Εκπροσωπο τυπου τον Απλυτο.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω την τωρινή διοίκηση θα έχουν καλύτερο αποτέλεσμα