12 Αυγούστου 2021

Eστία μόλυνσης τα σκουπίδια στο Ρεγγίνι Λοκρίδας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με θερμοκρασίες ασυνήθιστα υψηλές και καταστροφικές, δυστυχώς στο Ρεγγίνι τα σκουπίδια γεμίζουν τους δρόμους, τα οποία γίνονται επικίνδυνες εστίες ασθενειών και όχι μόνο γιατί οι σκύλοι τα μεταφέρουν και στις αυλές μας.

Τι συμβαίνει; Aν ρωτήσετε τους αρμόδιους θα σας πουν πως χάλασε το απορριμματοφόρο, ένα τον αριθμό και δεν έχουν αλλά να στείλουν σε έναν τουριστικό Δήμο, όπως είναι αυτός των Καμένων Βούρλων.

Επίσης τα σκουπίδια συλλέγονταν μια φορά την εβδομάδα και από κάδους οι οποίοι δεν γνωρίζουμε αν έχουν πλυθεί από τότε που τους πήραν και οι οποίοι εξυπηρετούν δύο γειτονιές μεγάλες. Μαζεύουμε τα σκουπίδια οι κάτοικοι.

Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση των σκουπιδιών στο Ρεγγίνι εν έτη 2021. Το απορριμματοφόρο του δήμου Καμένων Βούρλων περνάει κάθε 15 ημέρες . Η κατάσταση είναι τραγική . Ενίοτε κόβετε και το νερό στις μέρες του καύσωνα .

Σας παρακαλώ να μας βοηθήσετε στην αντιμετώπιση αυτού του σοβαρού θέματος. Ευχαριστώ.

Αναγνώστης

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο lamiareport.gr






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η γνώμη μου είναι η κατάργηση κοινόχρηστων κάδων και η χρήση ατομικων.Ετσι θα είναι πλήρως ελεγχόμενοι και με προσωπική φροντίδα.Οταν λοιπόν θα περασει το αυτοκίνητο του Δήμου (κυκλικά),θα πάρει μόνο τα σκουπίδια από τους ατομικούς κάδους.
Οι 'βρωμιάρηδες' θα αναγκασθούν να προσαρμοσθούν, αλλιώς ο τοπικός πρόεδρος θα τους καταγγείλει στην αστυνομία για διασπορά σκουπιδιών και για απειλή δημόσιας υγείας.
Με το σύστημα αυτό το Ρεγκινι θα αλλάξει ταυτότητα και θα γίνει χωριό αυστριακού τύπου,για μόνιμη κατοικία συνταξιούχων και μη που θέλουν ηρεμία.