05 Αυγούστου 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΩΝ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Σήμερα Τετάρτη, 4-8-2021, το Τμήμα Απαλλοτριώσεων του ΥΠΟΜΕ εξέδωσε το σχετικό γραμμάτιο παρακατάθεσης της αποζημιώσεως των δικαιούχων για την παράκαμψη των Καμ.Βούρλων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Το γραμμάτιο αυτό με τις καταστάσεις δικαιούχων θα σταλούν από το Τμήμα Απαλλοτριώσεων στο αρμόδιο Τμήμα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για να επακολουθήσει νέος έλεγχος των καταστάσεων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και να κατά-βληθούν οι αποζημιώσεις.

Η καθυστέρηση της όλης διαδικασίας για πέντε μήνες (23-2 έως 24-7-2021) αφορούσε την επιβεβαίωση της μη καταβολής των επιτάξεων (αποζημιώσεων επικειμένων) σε ορισμένες ιδιοκτησίες και σαφώς δεν οφείλονταν σε παράλειψη των πληρεξουσίων δικηγόρων των δικαιούχων των αποζημιώσεων.
 Η διευκρίνηση τους έγινε με την άμεση συνδρομή μου. Χωρίς αυτήν οι καταστάσεις θα ήταν ακόμη στην Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης του ΥΠΟΜΕ.

Δεν υπήρξαν ασυμφωνίες και διπλοεγγραφές ώστε να χρειαστεί να ανασυνταχθούν οι καταστάσεις πληρωμής των δικαιούχων. Οι καταστάσεις είχαν συνταχθεί για ποσό αποζημίωσης 24.793.816,89 ευρώ, έτσι παρέμειναν και γι΄αυτό το ποσό έγινε παρακατάθεση στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ο ταχύτατος χρόνος της προώθησης της υπόθεσης μέσα σε 3 ημέρες οφείλεται στον Υπουργό κ. Χρήστο Σταικούρα .


ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα περιβάλλον εικονικής δημοκρατιας,και υπαρκτού κρατικού καπιταλισμου γιατί οι πολιτικαντιδες να διαφέρουν; Πληρώνουν άραγε τίποτε από την τσέπη τους.Παιχνιδια μικροπολιτικης παίζουν με τα χρήματα των φόρων.Ο κάθε Σταϊκούρας ή Σαρακιωτης καθαρά ανεπαγγελτοι πριν γίνουν επαγγελματίες Τζουμπέδες δεν διακυβευουν τιποτε.Δεκαπεντε χρόνια ήταν λίγα, για να αποφασίσει το δικανικό σύστημα των αναδρομικων και η γραφειοκρατία της μιζας αν πρέπει ο κάθε φαύλος πολιτικος να υπογραψει κάνοντας δήθεν χάρη στον κ. Αργυρόπουλο! Ψηφιστε τους,το αξίζουν,έτσι και αλλιώς ξέρουν που θα στείλουν τον λογαριασμό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΕ... ΠΟΛΥ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ !
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ [ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ 2007] ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ... ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΘΙΩΤΑΡΧΗ ?
Α ΡΕ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ …
Όλα σ' αυτή τη γη μασκαρευτήκαν, ονείρατα, ελπίδες και σκοποί, οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν, δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.
Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;
---
Απόσπασμα απο το ποίημα του Γ. Σουρή "Δυστυχία σου Ελλάς" του 1893… γραμμένο για να σατιρίσει την κατάσταση στην Ελλάδα την περίοδο της πρώτης χρεοκοπίας, με τότε πρωθυπουργό τον Χαρίλαο Τρικούπη. Το ποίημα, δυστυχώς, είναι ακόμη πολύ επίκαιρο, σα να γράφτηκε χθες...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ρε Ταρζάν, δεν είσαι μέρος της δυστοπίας του Σουρή.