19 Αυγούστου 2021

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΜ.ΒΟΥΡΛΩΝ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εδώ και ημέρες στην αρχή της Δημοτικής οδού Μεταμορφώσεως των Καμ.Βούρλων λειτουργεί εργοτάξιο που χρησιμοποιεί ανυψωτικό γερανό με περιστρεφόμενο βραχίονα.

Δεν γνωρίζω τις ανάγκες του εργοταξίου ώστε να κρίνω αν το μέγεθος του χρησιμοποιουμένου γερανού είναι υπερβολικό. Εκείνο όμως που διαπιστώνω είναι ότι κατά την λειτουργία του γερανού το τμήμα του βραχίονα του που φέρει το αντίβαρο (5 μεγάλα τσιμεντένια μπλοκ ) κινείται πάνω από την μεγάλης κυκλοφορίας οδό Μεταμορφώσεως και σαν να μην έφτανε αυτό και όταν ο γερανός δεν λειτουργεί-όπως συμβαίνει κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του 24ώρου-και πάλι το τμήμα του γερανού με το αντίβαρο επικρέμεται στο μέσο της οδού Μεταμορφώσεως.

Δεν θα έπρεπε τουλάχιστον κατά τον χρόνο μη λειτουργίας του γερανού ο βραχίονας του και ειδικότερα το τμήμα του με τα αντίβαρα να στραφεί προς το οικόπεδο του εργοταξίου;

Έχει απασχολήσει το ερώτημα αυτό την Δημοτική Αρχή και την Αστυνομία Καμ.Βούρλων που καθημερινά διέρχονται από το σημείο αυτό της οδού Μεταμορφώσεως; Γνωρίζουν τα σχετικά μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί από τον εργολάβο του εργοταξίου ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα σε περίπτωση απευχόμενης πτώσης των αντιβάρων ;

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Αργυρόπουλε σωστά κάνετε και επισημαίνετε τους κινδύνους από ενδεχόμενη πτώση τ6ων αντιβάρων του γερανού. Δεν είδα όμως να κάνετε, ως γνώστης των νόμων της πολιτείας, και ερωτήματα προς τον Δήμο και την Αστυνομία πχ. α) για την κατάληψη των πεζοδρομίων από τους επαγγελματίες της παραλιακής και β) για την χορήγηση αδειών μίσθωσης των παραλιών για ομπρελοκαθίσματα παρά τα όσα ορίζει ο νόμος.
Αυτά ούτε εσείς τα βλέπετε ?
Αν εσείς, ως νομικός, δεν κάνετε κάτι να εξαλειφθεί αυτό το αίσχος, ποιος θα το κάνει ? Η πόλη μας ανήκει σε όλους μας και περιμένουμε από ανθρώπους σαν εσάς να πάρετε θέση και να την βοηθήσετε να ανασάνει !
Εν αναμονή ανάρτησή σας με ερωτήματα ειδικά προς την Αστυνομία που καθημερινά διέρχεται απο την παραλιακή και κάνει πως δεν βλέπει τις παρανομίες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι ο συντάκτης αλλά θα σου απαντήσω εγώ γιατί ή κάνεις τον χαζό ή είσαι.
Άλλο να υπάρχει κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή λόγω ατυχήματος (σαν αυτό που λέει ο Αργυρόπουλος) και άλλο μια παρανομία του απλού αστικού δικαίου.
Έχει διαφορά εεε?
Σιγά μην ο κάθε δικηγόρος κάνει αυτό που θα έπρεπε οι τοπικές αρχές να κάνουν καθημερινά, με πρώτη την δημοτική αρχή. Αλλά βλέπεις, στο δημαρχείο τα έχουν ματώσει από το πολύ ξύσιμο και δεν μένει χρόνος για τα αυτονόητα…

Ανώνυμος είπε...

βρε κουτουτσικο ,
που νομίζεις ότι ξέρεις...
γνωρίζεις ότι τα Καμένα Βούρλα δεν έχουν πολεοδομία;
μήπως από τη μεγάλη λαλακια σου, αν εμπλακεί εισαγγελέας , που ίσως θα έπρεπε, ο κατήγορος σου, που θα σε πάει λωλοφεραντζα, θα είναι ο δήμαρχος Λαμίας;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έθεσα ένα θέμα στον κ. Αργυρόπουλο και περιμένω ΜΙΑ απάντηση απΌ τον ίδιον. Νομίζω οτι ως πρέπει / οφείλει να τοποθετηθεί επι των 2 θεμάτων για να ενημερωθούν όλοι οι συνδημότες του. Είναι μέσα στο πλαίσιο της νομικής επιστήμης που εκπροσωπεί.
Εσεις τι ειστε ? Δικηγόροι του ?
Ο 11:14 π.μ.- 19/8/21

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Γιάννη Αργυρόπουλε τι γίνεται ? Το ενδιαφέρον σου για την πόλη μας σταματά στις αποζημειώσεις και στον γερανό ? Γιατί δεν απαντάς στον συμπολίτη μας ? Νομικός είσαι και η γνώμη σου έχει σημασία για εμάς τους συμπολίτες σου. Έχεις υποχρέωση να καταθέσεις τη νομική σου άποψη. Για να μάθουμε αν αυτά είναι νόμιμα...
Ένας φίλος

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι Φιλανθρωπική ομάδα Ανωνύμων Αλκοολικων Καμένων Βούρλων δεν συμφωνούμε με τον κ. Αργυρόπουλο για την θέση του γερανού διότι το απόγευμα γέρνει προς τα μέσα..Κιχ.

Ανώνυμος είπε...

Τι φτιαχνουν στο οικοπεδο αυτο στα ΚΒ που λετε για το γερανο , ποιος ειναι το "αφεντικο"

Ανώνυμος είπε...

Εσεις οι Αλκολικοι Καμενοι Απο Τα Βουρλα , ποιον εχετε Προεδρο ;

Ανώνυμος είπε...

Ρίξτε μια ματιά στο Διαύγεια με τα έργα που θέλουν για το 2022,στον Άγιο, να. φριξετε , κοντά στο ένα εκατομμυριο ευρώ .

Ανώνυμος είπε...

Ύστερα απο αυτο , το ντίλ συκιωτη κ Τσωμου έκλεισε , εάν λάβετε υπόψη κ τις 42.000 ευρώ που πληρώθηκε τωρα για ποιο λόγο; Ηλία σε άδειασε είδη. Καλη νύχτα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λεβέντες μου έχουμε Δ.Μητσοτακη και Κ.Πλατανια απόψε στη Λαγουδερά του ΑΚΡΟΠΟΛ. ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

μπορει ο μπλογκερ να αναρτησει τα τεχνικα προγραμματα ολων των κοινοτητων/,θα γελασει ο καθε πικραμενος.

Ανώνυμος είπε...

η παραλια της μενδενιτσας που ακριβως βρισκεται, μηπως ο βατηρας βρισκεται στο καστρο ?

Κριτων είπε...

Η συστροφή είναι εγγενής κατάσταση στην Λουτροπολη.
Το γεγονός της χρονικής διαφοράς στην ένταση εργασιων που αντανακλάται στα οικονομικά των δημοτών είναι ενισχυτικό της πρώτης.
Επί αυτού δημιουργείται ασάφεια η οποία αποτυπώνεται ως μη κανονικότητα.
Έτσι η κάθε περίπτωση είναι πρωτόγνωρη μη ελέγξιμη εγκαιρα(περίπτωση πύργου κατασκευής οικοδομής).
Φυσικά εφ όσον τηρηται η νομοκρατια λύσεις πάντοτε θα υπάρχουν.
Απαρεγκλιτος όρος η ενεργοποίηση των φορέων,υποδαυλιζομενοι,όταν και εφ όσον απαιτειτα από φυσικά πρόσωπα.
Πάντα στις αστικές δημοκρατίες οι εξελίξεις ήταν και είναι αφετηριακα ατομικές αξιακα(περίπτωση του δημότη Καμ.Βουρλων, Νομικό).

Ανώνυμος είπε...

Τι πράμα είναι η " συστροφή" Κρίτωνα, πας να μας τρελάνεις, δεν υπάρχει άλλη λέξη κατανοητή. Που την σπούδασες;; Γιατί γράφεις με ξύλινη γλώσσα;; Θες να μας πουλήσεις πνεύμα, ότι είσαι λόγιος.

Ανώνυμος είπε...

@@ 9.49, ο μορφωμένος χρησιμοποιεί γλώσσα που καταλαβαίνει ο κάθε πολίτης. Η χρήση περίεργων λέξεων δεν είναι δείγμα μόρφωσης … αλλά ψωνάρας.
Googlαρω : συστροφη = Η συστροφη όρχεως…

Ανώνυμος είπε...

Ποιος νομιζεις οτι εισα Γιαννη Αργυροπουλε ? Γιατι δεν απαντας ?
Στην επομενη ΓΣ θα ζητησω να διαγραφεις απο μελος του συλλογου μας (Σύλλογος Ενεργων Δημοτων Καμενων Βουρλων).
Ντρπη, να μην καταδεχεσαι να δωσεις αφιλοκερδως τη νομικη αποψη σου επι θεματων της πολης μας.

Κριτων είπε...

Η περιδίνηση είναι μια άλλη λέξη που θα μπορουσε να αντικαταστησει την συστροφη.Ειναι νοηματικά διαφορετική.
Και οι δύο δεν ανήκουν
σε τρόπο εκφρασης κοινοτυπο, άρα και ξύλινο(λ.χ.πολιτικος λόγος ολοκληρωτικών).
Η περιεκτική γραφη είναι συστηματική παντου σε άρθρα,βιβλία,κλπ.Η ελληνική γλώσσα κυρίως στις σύνθετες λεξεις είναι ευθεως συνδεδεμένη με την αρχαια.Αν είναι δυσνόητο να αναλυθεί σε ένα κείμενο μια ελληνική λέξη αυτό δεν σημαίνει ότι φταίει η λέξη η εκεινος που την χρησιμοποιεί.Ουτε είναι υποχρεωμένος κάποιος να κατανοήσει μια έννοια. Προφανώς απευθύνεται σε ποιο μικρό αριθμό αναγνωστών.Ειναι ένα δικαίωμα το οποίον δεν μπορεί να ανασταλεί λόγω αντίθεσης προς τον τρόπο γραφής.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι να τον διαγράψουμε, συμφωνώ, το καταστατικο γράφει κάπου εκεί ανάμεσα από τις γραμμές , ότι οφείλει να απαντά σε κάθε ανώνυμο του μπλογκ, δεν παμε καθολου καλα!!!
{;} Ζεστες. Κορονοιος. μ@@@@ια. Συστροφη ό@@@@ς.

Ανώνυμος είπε...

Εδω και τωρα διαγραφή απο τον Συλλογο και αλλειμα με πισσα και πουπουλα?
Που να ερθουν και τα μελτεμια.

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί είναι μόνο για τα ευχελαια στο μνημείο της μάχης των βασιλικών
και μέχρι εκεί. Ξέρουν όμως να ξεχωρίζουν,την λακούβα από τον γκρεμό,όταν πρόκειται για το συμφέρον τους. Έτσι Λιακονικο Κόμη του βορλοβου.χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΤΡΑΧΑΝΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΡΙΤΩΝΑ 75% ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ
9:30 π.μ., Αυγούστου 21, 2021
11:33 π.μ., Αυγούστου 22, 2021

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Στο πρώτο συστροφή δεύτερο περίδινηση εννοεί πάντα το ίδιο ,ότι όλοι μαζί βρισκόμαστε σε μια ρουφηχτρα κρατικοδιαιτου καπιταλισμού που μας καταστρέφει την ευημερία! Οι δημότες δεν έχουν λεφτά για να οργανωσουν καλύτερα τις οικοδομικές εργασιες, ο νόμος μπορεί να εφαρμοστεί για την ασφάλεια πέριξ της οικοδομής καθυστερημένα και ο ενεργός δημότης Αργυρόπουλος δείχνει το ήθος του αφού είναι σημαντικό που είναι μέλος του συλλόγου και σύμφωνα με τον Κρίτων ο σύλλογος μπορεί να κάνει πολλά πχ όταν είχε γράψει ο σύλλογος ενερ δημοτών να ασχοληθεί με το παραλιακό δρόμο αγιος-λογγος! Μετά δείχνει επίπεδο μόρφωσης σε κεντρικές λέξεις που είναι για λίγους και δεν χρειάζεται να τις καταλαβαίνουν όλοι!Χαιρετίσματα από Μόσχα

Ανώνυμος είπε...

Η αναλυση κ. Τραχανα επανω στα σχόλια Κριτων,ειναι ευστοχα και δειχνουν την ουσια.
Μου κανει εντυπωση επισης οτι δινει εμφαση απο την δικη του οπτικη περι΄-Κρατικοδιαιτου καπιταλισμου-που λειτουργει ως -ρουφηχτα εισοδηματων- το οποιο θεωρώ ακομη ποιο επιτυχημενο.
Επισης διαπιστωνει οτι οι λεξεις πολλες φορες ειναι απο μονες τους σημεια ακριβολογιας.
Η προτεινομενη προς τον κ. Τραχανα απο τον Ανωνυμο 2:02 μμ για επεξηγηση του κειμενου Κριτων με εμφανη στοχο την παγιδα λειτουργησε ως μπουμεραγκ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Τι ώρα ανοίγει για το κοινό το Μαυσωλείο του Λένιν;