21 Αυγούστου 2021

Προτάσεις Τοπικού Συμβουλίου για κατάρτιση τεχνικού προγράμματος έτους 2022 για τον Άγιο Κωνσταντίνο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


-------------------------------------
Σχολιασμός Κώστα Τραχανά
Εχουν συμπεριλαβει καποιες προτασεις που εχουμε κανει ! Πιστευω ειναι για το θεαθηναι !Οι πραξεις αναλογισμου και οι διανοιξεις δρομων με ρυμμοτομια απουσιαζουν παλι ! 

25 σχόλια:

ΛΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους σας!!!
Η τοπική Κοινότητα Αγίου Κωννου διαπιστώνει και προτείνει έργα 32 τον αριθμό στο 2021 για το 2022...
Πραγματικά μεγαλύτερο οφσάιντ δεν υπάρχει!!!
Με λίγα λόγια ομολογειτε ότι τόσα χρόνια δεν έγινε τίποτα....
Επίσης κατά την γνώμη μου καλύτερα το τοπικό να υποστηρίξει σθεναρά και δυναμικά 3-4 έργα τον χρόνο να γίνουν, παρά κάθε χρόνο να παραθέτει 30 έργα και στο τέλος να μην γίνετε τίποτα.
Με λίγα λόγια πρέπει να υπάρξει ποιο στοχευμένη πολιτική!!!

Ανώνυμος είπε...

Θαρραλέα άποψη κ. Λιάκο
να περιοριστεί το τοπικο σε τρία τέσσερα θέματα .Μόνο που η γραφειοκρατία δεν σε ρωταει και τηρεί
τον κανονισμο των ΟΤΑ.Και εσύ ίσως και άθελά σου την στηριζεις χρόνια ολόκληρα , ιδεολογικοπολιτικα.
Ειναι αυτό που λένε άμα κατουράς την θάλασσα θα το βρεις στο αλάτι.Γκεκε?

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος και ρεαλιστής

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε τα υδροπλάνα τα ξέχασες ή θα τα φέρετε εντός του 21;

Ανώνυμος είπε...

Στη θεωρία άριστα στην πράξη μηδέν.Ημουνα νιος και γέρασα.. τουλάχιστον να υπήρχε λίγη ντροπή,θα ήταν μια καλή αρχή για όλους.100 χρόνια πίσω,από τον ήλιο.. Μνημόνιο για πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Βαλτε διπλα στη λιστα με τις επιθυμιες και ποσο κοστιζει το καθε εργο και το οφελος . Αυτο δινει μια πρωτη αξιολογηση των επιθυμητων απο τα ρεαλιστικα εργα . Ποσα χρηματα και ποσα εργα μπορει να κανει η καθε δημοτικη ενοτητα ; ποσα εργα μπορει με ιδιους πορους να κανει ο Δημος ; παραδειγμα . Οι σωληνες αμιαντου θα μπορουσαν να γινουν το 2020 η το 2021 μεχρηματα του Δημου ; και ολες οι συνδεσεις 100.000 . Μπορει να γινει ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ και μετα βλεπουμε ..

Ανώνυμος είπε...

Στο Μώλο άκουσαν τον Σπιθαμιαιο Τζιμ να λέει ότι τώρα η δημαρχία δεν του ξεφεύγει????

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΚ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΤΟ 2022 ?
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ.
ΚΩΣΤΑ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε μου οι κοινότητες δεν είναι ανεξάρτητες όπως φαίνεται νομικά! Πχ οι προτάσεις του ΑΓ κωννος εγκρίθηκαν πρώτα από την διοίκηση και μετά έγινε συμβούλιο για επίσημοποιηση! Είμαι παλιός στην πολιτική και δεν μπορεί να μου δώσει σανο κανείς! Σιγά μην θέλουν να γκρεμίσουν τις μάντρες και να φτιάξουν παραλιακό δρόμο απλά τους παρεσυρα! Τα καμενα δεν έχουν κάτι στο διαύγεια ακόμη! Ή θέση του δημάρχου είναι σημαντική μόνο, ξυπνήστε!

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα τα μπερδευεις παλι. Δηλαδη ο Δημαρχος θελει και μπορει για παραλιακο δρομο , θα ερθει σε ρηξη με το Πατρειαρχειο ;;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Η θέση του δημάρχου εννοώ στις εκλογές! Φυσικά και δεν θέλει να έρθει σε ρήξη φαίνεται, απλά έριξε πυροτέχνημα μέσω της κοινότητας τώρα!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο σανοφαγοι είμαστε τελικά...εάν δούμε ένα από όλα αυτά που δημοσιεύτηκαν να ολοκληρώνεται,να κάνουμε πάρτυ στην πλατεία.Ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος,ο πιο φαμφαρολογος και χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμού.Αθτοι όμως είμαστε ,αυτός μας αξιζει

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι επώνυμοι, αυτοδιοικητικά,έχετε ψάξει να διαβασεται με ποιες διατάξεις συντάσσεται ένα πρόγραμμα εκτελέσεων εργων; Δηλαδή ότι έχει ανάγκη ένας τόπος το γράφουμε και τελειώσαμε; Αν ήταν έτσι όλα τα θέλω μας θα είχαν γίνει στο προηγούμενο πρόγραμμα. Το τι κεφάλαιο διαθέτει κατά έτος, ο δήμος δεν σας ενδιαφέρει, όλους τους ίδιους πόρους θα τους πάρει ο κάθε Μαύρος. Οι άλλοι είναι, απλώς για να υπάρχουν;;

Ανώνυμος είπε...

Π.χ ο Α Κ για το πολιτικό κέντρο, εάν ξεκινήσει και τελειώσει μέσα στο 2022, και με την μεγάλη έκπτωση του 2%,έφαγε όλη την ΣΑΤΑ που θα πάρει ο δήμος του χρόνου για όλους μας,οι άλλοι α@@@@@α; Κ.προεδρε α.κ βάλε και άλλα έργα κάτι θα ξεχασες. Εκτός και εάν είναι μια καταγραφή συνολική, αλλά έπρεπε να την έχεις κάνει από τον πρώτο χρόνο. Τέτοιες καταγραφές κάνουν οι υποψήφιοι που κατεβαίνουν στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως, από το κεφάλαιο που έχει ο δήμος για το πρόγραμμα εκτελέσεων ( ίδιοι πόροι από φορολογία των δημοτων, από χρηματοδότηση) οφείλει να το κατανέμει αναλογικά;; Έτσι ότι θέλουν κάνουν χωρίς κάποιο έλεγχο;; Κάπου πρέπει να υπάρχουν νόμοι και αποφάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το πρόγραμμα Καποδίστριας έλεγε ότι το κέντρο οφείλει να δίνει στις κοινότητες ,που ενώθηκαν, έργα με βάση τον πληθυσμό, και ο έλεγχος γινόταν ανά 2ετια. Ο Καλλικράτης κάτι ανάλογο θα έχει. Καλή νύχτα Ες αύριο τα σπουδαία, χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕΧΡΙ 31/7/21 ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022. ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΚ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. κλπ
ΟΙ ΤΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ
ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΚ πχ ΜΩΛΟΥ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ, ΑΓ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, κλπ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ : ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ OI ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΡΓΑ ΖΗΤΑ Η ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
ΑΧΠ

Ανώνυμος είπε...

Κόψτε τη βραδυνή χειρομαλαξη γιατί επηρεάζει και την πρωινη.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Για να ανέβει στο διαύγεια πρέπει μια συνεδρίαση τοπικού να είναι
επίσημη με πρακτικογραφο υπάλληλο του Δήμου και πρόσκληση .Μόνο ο αγκωννος έχει κάνει επίσημη. Το πρόγραμμα είναι πλήρης εκτός από εφαρμογή σχέδιου πόλης,δεν μπορώ να μπω στο μυαλό τους να καταλάβω γιατί. Έχει έργα δρομολογημενα βιοκα και πολιτιστικό κέντρο. Έχει έργα μικρά που μπορούν να γίνουν σε μήνες και κάποια σε 7 χρόνια πχ παραλιακός δρόμος. Ο βιοκα είναι σπαζοκεφαλιά αφού ο δρόμος απέναντι από μπλουμπει που ανεβαινουν οι αγωγοί είναι χείμαρρος και όταν στρωθεί άσφαλτο τα βροχονερα θα κατεβαίνουν ορμητικα στην πεο και μπλουμπει. Το πολιτιστικό κέντρο, πρέπει να μπει το κεπ και το μίνι δημαρχείο σε μια γωνιά να εξοικονομηθουν ενοίκια αφού δεν θα υπάρχει μετά αποθήκη για εργαλεία. Έχει έργα που είναι εκτός Δήμου που είναι στόχος, όπως η ανάπλαση πεο που διαλύθηκε η εργολαβία και ο δήμος πρέπει να πιέσει την κυβέρνηση να ξαναδημοπρατηθει το υπόλοιπο. Το παλιό νεκροταφείο μπορεί αύριο το πρωί να ξεκινήσει με χάλασμα των άδειων τάφων. Το θέμα των αμίαντοσωληνων και συνδέσεων εχει γίνει πολύ εκνευριστικό με την ανικανότητα του δήθεν δημάρχου .Μακάρι να μην πάνε χαμένα δύο χρόνια

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ιδεαλιστές είστε εσείς τα boys από τον άγιο κωτσο.ολοι την τυπικότητα της ελληνικής γραφειοκρατίας να κατεβάσετε τίποτα δεν γίνεται χωρίς την πολιτική απόφαση της ομάδας που διοικεί.

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρουμε φίλε το είπε στην αρχή είναι για το θεαθήναι η λίστα στα πιο πολλά έργα. Τους μάθαμε πλέον

Ανώνυμος είπε...

Το καλοκαιρινό πανηγυρι
τελειωνει,οι ελιές έχουν φέτος ακαρπια,οι φόροι συνεχίζονται για να πληρωθούν οι προωροι
συνταξιούχοι πάνω από τα χίλια.Ο πιπίλας με τους αγαπητικούς του συστηματος σχεδιάζει (δεν εκτελεί)φαραωνικα έργα?Οι μεσαία τάξη χωρίς κατεύθυνση θα μοιράσουνουν τα σαφριδια το χειμωνα μεταξύ τους από τους ψαράδες απογόνους των προσφύγων από την Ιωνια.Η παρακμιακη πλέον πλατεία είναι αυτό που δείχνει,απαισιοδοξη.H αφγανική έξοδος θα συνεχιστεί για ένα καλύτερο μέλλον από αυτό του Πατερναλιστικου σοσιαλισμού.Και ο Τραχανάς θα συνεχίσει ως άλλος Δον Κιχώτης να ξιφουλκει?

Ανώνυμος είπε...

Θα φάμε πολιτιστικό κέντρο στον Άγιο, ο λιακος κουλτουριαρης δεν τον νοιάζει το 1 εκ ευρώ το θέλει, ο άλλος είναι κατά και σωστά για μένα και δεν μοιάζει δονκιχωτικο

Ανώνυμος είπε...

Όταν διαβάζω για το πολιτιστικό, έχω καρφωθεί γιατί δεν το γκρεμιζαν και να φτιάξουν, με τα ίδια λεφτά, 500 ...και, μέτρα, νέο κτισμα, για γραφεία τ.κ. ΚΕΠ,αποθήκη, αλλά και αίθουσα εκδηλώσεων . Είναι εύλογο το ερώτημα μου;;

Ανώνυμος είπε...

'Αβρακωτοι' επαναστάτες, αλήθεια, τι έγινε η παλιά θρησκεία ο Άρης ,πάει και αυτός, τον έφαγε το άθλημα της
ρακέτας στα μπιτς;
Η κίνηση για τις Σποράδες τελείωσε λόγω Μαντουδίου και Βόλου,γιατί δεν επιλέξατε την σύνδεση με τα Λιχαδονήσια όπως κάνουν οι καμένο Βουρλιώτες;Τόσα παραδοσιακα καικια εχετε, γράψτε ένα με ονομα 'Μανταλένα' και ξεκινάτε;Δεν βλέπετε τον Μώλο που έχει 'γράψει' το θεσμό(δήμο)στα 'παπαρια',και κοιτάει την παραγωγή των κτημάτων του και την... πλατεία του . Εσείς εκεί κολλημενοι στην ηρωική περίοδο του 'Μαυρακου' στην Κατοχή.Αν δεν αποφασίσετε να απαλλαξετε το κέντρο σας χωρις αυτοκίνητα,με εντονα βαμμένα τα κτήρια του συνοικισμού και το υπερβάλλον νερό από τα 'πλατάνια' με κανάλια και γεφυράκια ξυλινα,κόσμο δεν θα δείτε,διότι τα Καμενα δεν αντιγραφωνται.