31 Ιουλίου 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣHΣ

Με την άμεση συνδρομή μου διευκρινίσθηκαν οι ιδιοκτησίες για τις οποίες υπήρχαν αμφιβολίες και ολοκληρώθηκε ο έλεγχός του συνόλου της απαλλοτρίωσης. Η καθυστέρηση αφορούσε την επιβεβαίωση της μη καταβολής των επιτάξεων (αποζημιώσεων επικειμένων) σε ορισμένες ιδιοκτησίες και σαφώς δεν οφείλονταν σε παράλειψη των πληρεξουσίων δικηγόρων των δικαιούχων των αποζημιώσεων.

Ήδη, σήμερα, Παρασκευή 30/7/2021 και ώρα 11.30 π.μ. ο όλος φάκελος των αποζημιώσεων βρίσκεται στο γραφείο του κ. Λέκκα, Γενικού Διευθυντή του Γενικού Γραμματέα Υποδομών του ΥΠΟΜΕ κ. Καραγιάννη για υπογραφή από αυτόν και από τον Υπουργό κ. Καραμανλή, ώστε να επακολουθήσει η παρακατάθεση των αποζημιώσεων.

Πέρα από την διαβεβαίωση του κ. Λέκκα για την υπογραφή του φακέλου από την Δευτέρα 2-8-2021, παρακαλώ, ως πληρεξούσιος των δικαιούχων που εκπροσωπώ, τους κ.κ. Υπουργούς και Βουλευτές του Νομού μας να βοηθήσουν, ώστε να επιταχυνθεί η όλη διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων στους δικαιούχους, καθόσον υπάρχει ακόμη απόσταση να διανυθεί.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: