09 Αυγούστου 2021

Οδηγίες από την Πολιτική Προστασία Φθιώτιδας για την επιβάρυνση της ατμόσφαιρας από τις πυρκαγιές

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Οδηγίες για τη λήψη μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, εκδόθηκαν από την Πολιτική Προστασία Φθιώτιδας, καθώς ο άνεμος έφερε και στην Φθιώτιδα τις δυσάρεστες συνέπειες του καπνού και των μικροσωματιδίων από την φλεγόμενη Εύβοια.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται στις οδηγίες:

Λόγω της μεγάλης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού της ΠΕ Εύβοιας , η οποία ακόμη δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο , έχει προκληθεί επιβάρυνση της ατμόσφαιρας σε πολλές περιοχές της ΠΕ Φθιώτιδας.

Η λήψη μέτρων προστασίας από τους πολίτες στην περιοχή της ΠΕ Φθιώτιδας είναι αναγκαία.

Για το λόγο αυτό απαιτείται μεγάλη ...

Διαβάστε όλο το άρθρο στο lamiafm1.gr




8 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε ο Φιλόδημος ανήκει στην inteligencia και ο διάλογος πάντα είναι για καλό και δεν προσπαθώ να τον αλλάξω απλά έχει κενά στην παγκόσμια ιστορία-ρωσική που ειδικά για την Ελλάδα, οι εκεί εξελίξεις επηρέασαν τη δική μας. Το έχω συναντήσει σε πολλούς φιλελεύθερους να κρατάνε αποστάσεις από κάθε τι ρωσικό λόγω της ΕΣΣΔ.Ακόμη και ο Μητσοτάκης δεν θέλει να συναντήσει τον Πουτιν! Αλλά ζητά αεροπυροσβεση έξτρα! Φιλοδημε ο μεγάλος Ελ Βενιζέλος που από 1-1-22 θα τον ξαναθυμηθουμε ,πατερας του φιλελευθερισμου στην Ελλάδα είχε χαρακτηριστεί κρατιστης !Γιατί όμως, εδώ έρχεται η έξυπνη μελέτη της ιστορίας να καπελωσει την ιστορία του παπαγάλου και να απαντήσει ότι τότε ήμασταν συνέχεια σε πόλεμο και στο πόλεμο το κράτος έχει το μονοπώλιο!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον κ.Τραχανα.
Αν κάτι με βρίσκει σύμφωνο ,είναι το δικαίωμα στην άποψη.Αυτο στην αστική δημοκρατία ειναι κατοχυρωμένο.Αν θέλει κάποιος λ.χ. στρέφει την κριτική συστηματικά στον Δήμαρχο,η στο σύστημα.Εχουμε όμως και τις αντιφάσεις μας στα πολιτικοιδεολογικα, που είναι μείγμα νοοτροπίας(ανατολισμος),μικροσυμφεροντος(κρατικισμος), και δογματισμού(τελοκρατια).Έτσι... ο Φιλοδημος παραδειγμα επιμένει σε μια φιλελεύθερη προσέγγιση κόντρα στα πρώτα ,ο κ.Τραχανας τα αντικρούει ηπιως,με αριστερά αντανακλαστικα και γνωση από ιστορικά γεγονοτα μιας άλλης εποχής.Επισης υπάρχει μια άλλη κατηγορια από ιδιοτελεις απαιδευτους που ενοχλούνται από την αληθεια.
Σε όλα αυτά δεν θα πρέπει κατά ανάγκην να υπάρχει αποτέλεσμα πιστοποιημενου νικητη.
Είναι απόψεις που αυτόνομα έχουν την βαρύτητα τους η όχι.
Αν χρονικα είμαστε στην ρωσική Δούμα επί Κερένσκυ η στην Γερμανική δημοκρατια Βαϊμάρη,η στο σύμφωνο της Βαρκιζας τότε ο επαναστατικός πυρετός θα μας επερεαζε ,με πρώτο ζητούμενο την ασφάλεια της ίδιας της ζωής μας.Σημερα ευτυχώς φιλοκαλουμεν μετ' ευτελίας και
φιλοσοφουμεν αν... μαλθακοτητος.

Φιλοδημος


.

Ανώνυμος είπε...

Επιβαρυνση της ατμοσφαιρας. Μα τι γραφετε για ΕΣΣΔ και Ρωσικη Δουμα ;
Εδω ο κοσμος χανεται, δεν βγαινεται εξω καλυτερα για καμμια περιπολια πριν γινει καμμια φωτια ;

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στα παιδια της περιοχης που κανουν περιπολια . ΜΑΥΡΟΣ , ΡΙΖΟΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΔΕΝΙΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Είναι εθελοντές η είναι
Μεροκάματο;

Ανώνυμος είπε...

Εθελοντες ατομα οπως Παπαγρηγοριου , Εμμανουηλ , Τσακαλος κλπ τι μεροκαματο συζητατε ; βοηθηστε τους . Γινετε εθελοντες. Σηκωθειτε απο ντιβανια , κρεβατια , καναπεδες, καρεκλες στη πλατεια και υποστηριξτε τους .

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτοί,ο Μέσι,ο μπενζεμα,και ο Αντετοκούμπο,τι είδους εθελοντισμό κάνουν, πόσες ωρες,είναι καφενοβιοι τεμπέληδες και σκοτώνουν την ανία τους,τέλος πάντων στα σπίτια τους ποιος τους πάει το καρβέλι,αφού αυτοί καθονται στο καραούλι με τις ώρες;