17 Ιουλίου 2020

Πήρε σβάρνα αυτοκίνητα στα Καμένα Βούρλα!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ενα ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον παραλιακό δρόμο των Καμένων Βούρλων.
Απορριμματοφόρο που εκτελούσε δρομολόγιο αποκομιδής σκουπιδιών ανακύκλωσης παρέσυρε στο πέρασμα του ΙΧΕ αυτοκίνητα προξενώντας τους ευτυχώς μικρές υλικές ζημιές.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου εκείνη τη στιγμή δέχτηκε τσίμπημα από μια σφήκα που μπήκε στην καμπίνα του από το παράθυρο και έτσι έχασε τον έλεγχο του μεγάλου οχήματος του με αποτέλεσμα αυτό να παρεκτραπεί και να προκαλέσει αναστάτωση στο κέντρο της λουτρόπολης.
Η πορεία του σταμάτησε στην εξωτερική περίφραξη γνωστής ξενοδοχειακής μονάδας χωρίς να προκαλέσει άλλη ζημιά.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο να παραλάβει τον οδηγό και να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας γιατί όπως δήλωσε είναι αλλεργικός σε τσιμπήματα εντόμων!

lamiafm1.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΊΦΘΗΚΕ Η ΈΝΣΤΑΣΗ κ. Δ. Τσώμου και λοιπών δημοτικών συμβούλων ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΈΣΤΡΙΨΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ, ΔΕΝ....ΑΝΤΕΞΕ

{{Λαμία 15-7-2020
Εξέταση της από 6-7-2020 προσφυγής του κ. Δ. Τσώμου και λοιπών δημοτικών συμβούλων, κατά της υπ’ αριθ. 9/93/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καμένων Βούρλων.,,,
.Επειδή, η οικονομική επιτροπή είναι συλλογικό όργανο του δήμου, αρμόδιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 του Ν.3852/10, για τον έλεγχο και την παρακολούθηση της οικονομικής λειτουργίας αυτού και μεταξύ άλλων, συντάσσει και εισηγείται το σχέδιο του προϋπολογισμού καθώς και κάθε αναμόρφωση αυτού προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο.
Επειδή από τις διατάξεις του άρθρου 227 του Ν.3852/10 προκύπτει ότι σε προσφυγή υπόκεινται μόνο οι εκτελεστές διοικητικές πράξεις και περαιτέρω με την με αριθ. πρωτ. 7666/7-2-2007 εγκύκλιο ( αρ. 11) του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α., μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι, προϋπόθεση παραδεκτού της προσφυγής είναι και η φύση της προσβαλλόμενης πράξης η οποία πρέπει να έχει εκτελεστικό χαρακτήρα, δηλαδή η ρύθμιση που θεσπίζεται με αυτή να είναι υποχρεωτική, εκτός αν ρητά προκύπτει ότι είναι δυνητική.
Επειδή από τα ανωτέρω προκύπτει ότι η υπ’ αριθ. 9/93/2020 κρινόμενη απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Καμένων Βούρλων δεν είναι εκτελεστή διοικητική πράξη, αλλά έχει εισηγητικό χαρακτήρα, συνάγεται ότι η εξεταζόμενη προσφυγή ασκείται απαραδέκτως και για το λόγο αυτό δεν εξετάζεται περαιτέρω.
Αποφασίζουμε
Απορρίπτουμε την από 6-7-2020 προσφυγή του δημοτικού συμβούλου Δημητρίου Τσώμου και των λοιπών δημοτικών συμβούλων, κατά της υπ’ αριθμ. 9/93/2020 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Καμένων Βούρλων, ως απαράδεκτη, για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της παρούσας.
Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΙΤΟΡΑΣ}}

Ανώνυμος είπε...

Δηλ όταν θα γίνει εκτελεστή με απόφαση του ΔΣ και θα πάψει να είναι δυνητική,ο κ.Ντιτορας νικ.θα την εξετάσει εφ όσον ξανά υποβληθεί από την αντιπολίτευση ;Ρε τσεκούρι που τους χρειάζεται.

Ανώνυμος είπε...

Σχολιάστε με τον Λογαριασμό σας Google εάν θέλετε να είστε σε θέση να διαχειρίζεστε τα σχόλιά σας στο μέλλον. Εάν σχολιάζετε ανώνυμα, δεν θα μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε το σχόλιό σας. Μάθετε περισσότερα

Προεπισκόπηση

Επεξεργασία Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Το ανεπαντεχο γεγονος ειναι οτι εμφανισθηκε αυτοκινητο για περισυλλογη ανακυκλωσης . Οχι οτι τρακαρε ο οδηγος. Ο οδηγος τα εχασε οταν του ανακοινωσαν στο τηλεφωνο ποσα θα πληρωσει σε αυξημενα δημοτικα τελη . Ηθελε να στριψει προς την θαλασσα αλλα ταραχτηκε τοσο πολυ που εστριψε αντιθετα προς το μαντροτοιχο. Στη βαση του μαντροτοιχου υπηρχε πλακετα με την επιγραφη οτι ο τοιχος εγκαινιστηκε επι δημαρχιας του ΜΕΓΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ο τοιχος ειχε την δικη του ιστορια.






Ανώνυμος είπε...

Ως προς το τελευταίο μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά για την αύξηση των τελών που το συμπέρανες αφού δεν είναι δημότης Κ.Βουρλων.
Την πλακέτα με την επιγραφή θα την ξαναεγκαινιασουμε σύντομα.
Μάλλον πιπινι είδε στην πισίνα της Γαληνης.

Ανώνυμος είπε...

Πίσω από το μυστηριο του φορτηγου στη μπορντούρα του ξενοδοχείου κρύβεται ένας Εβραίος.

Ανώνυμος είπε...

Το ασυνηθιστο γεγονος ειναι οτι εμφανισθηκε αυτοκινητο για περισυλλογη ανακυκλωσης . Οχι οτι τρακαρε ο οδηγος. Ο οδηγος τα εχασε οταν του ανακοινωσαν στο τηλεφωνο ποσα θα πληρωσει σε αυξημενα δημοτικα τελη . Ηθελε να στριψει προς την θαλασσα αλλα ταραχτηκε τοσο πολυ που εστριψε αντιθετα προς το μαντροτοιχο. Στη βαση του μαντροτοιχου υπηρχε πλακετα με την επιγραφη οτι ο τοιχος εγκαινιστηκε επι δημαρχιας του ΜΕΓΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ο τοιχος ειχε την δικη του ιστορια.

Ανώνυμος είπε...

Ελλιπής ενημέρωση. Ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του μετά το τσιμπημα γι αυτό και έχασε τον έλεγχο. Αν δεν υπήρχε το κέντρο υγείας μπορεί και να μη ζούσε σήμερα ο άνθρωπος. Σε σοβαρή αναφυλακτική αντίδραση πρέπει να γίνει άμεσα ένεση αδρεναλίνης. Μέχρι να έφτανε στη Λαμία μπορεί και να είχε χάσει τη ζωή του.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΣΚΑΡΦΕΙΩΤΕΣ
Πέταξαν μπάζα στην παραλία και στην θάλασσα….
Δεν έχει όρια η θρασύτητα τους…Ασυνείδητοι καταστρέφουν το περιβάλλον…
Απίστευτο συμβάν…
Ο γνωστός οικολόγος Στέφανος Σταμέλλος καταδεικνύει το περιστατικό στην παραλία του Αγίου Σεραφείμ Φθιώτιδας, όπου έριξαν μπάζα από κατεδάφιση κτίσματος μπροστά στην παραλία κια στην θάλασσα!
https://fonografos.net/v1/%cf%86%ce%b8%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%cf%80%ce%ad%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%b6%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%ba/
ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ Τ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ , ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;
ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ Μ@ΛΑΚΙΑ????

Ανώνυμος είπε...

Είναι αυτό που λέμε ο σοφός λαός?