26 Ιουλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ: ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΔΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

42 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η λαθεμενη και καταχρηστικη επιλογη στα προβληματα απο το διευθυντηριο εφερε μια τιμια μεν οσο και ανεδαφικη ενημερωση απο πλευρας της αντιπολιτευσης.
Συνεχιστε ετσι και οι δυο πλευρες,στο τελος της θητειας ενας θα δικαιωθει ,η λαικη συσπειρωση.

Ανώνυμος είπε...

Ο παπαναγιωτου δικαιώνεται διορίζοντας τη νύφη του με αδιαφανείς διαδικασίες στο κέντρο υγείας. Ουστ λαμόγιο συμφεροντολογε δεν το περίμενα από εσένα Μήτσο

Ανώνυμος είπε...

Αντι για δελτιο μονο τυπου , δεν κανετε λαικη συγκεντρωση στις πλατειες..των χωριων ..μεγαφωνα , ντουντουκες καθε μηνα , παντου ...να ενημερωθει ο απλος ο κοσμος για αυτα που συμβαινουν ..

Ανώνυμος είπε...

Μοιραστε παντου ...φειγβολαν ανα θεμα τι γινεται στο δημο ...για καθε χωριο τα θεματα , και τι φταιει που δεν προχωρανε τα θεματα ...επαναστατικη γυμναστικη

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα της αντιπολίτευσης τα παει τα πραγματα σε ανένδοτο αγώνα Η ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Η ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ τυπικό αριστεροχουντικο σλόγκαν Τσιπρικου copy.Ε λοιπόν όχι δεν θα πάμε με το πιστόλι στον κρόταφο στις δημοτικές,επειδή οι εξίσου διεφθαρμένοι μέχρι το μεδούλι το απαιτούν.

Ανώνυμος είπε...

Ηταν σκληροι και τους ελεγαν.... Τρινιτα?

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά ο τσωμος ποιο αριστερός πεθαίνεις χαχα.

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα να ηξερα , οι γυρω απο την εξουσια ,πως τον αντεχουν , να τους δινει οδηγιες κατευθυνσεις ο Μπομποσφουγκαρακης

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ήξερα μεταξύ του Καίσαρα και του Βρούτου οι δημοτες ποιον θα διάλεγαν,αφού και οι δύο είναι παράδειγμα προς αποφυγην.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στη Δημοτική Παράταξη Δυναμη Προόδου μέσα από αυτήν την επικοινωνία σας γνωρίζουμε καλύτερα κάτι το οποίο δεν μπορέσα το μικρό διάστημα των εκλογών!! Κύριε Τσωμο Κύριοι κ κυρίες δίνετε ένα διαφορετικό στίγμα στον τρόπο που ασκούσε κριτικη κ ελεγχο η προηγουμένη αντιπολίτευση συνεχίστε δυναμικά!

Ανώνυμος είπε...

Ας διαβάσουμε όλο το διάλογο από το τελευταίο ΔΣ και ας βγάλουμε τα συμπεράσματά μας,
επί ουσιαστικών - διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με το θέμα ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε

ΑΔΑ: 636ΙΩΚ1-ΜΒ8 - Λήψη απόφασης επί της αίτησης- πρότασης εξώδικου συμβιβασμού στης Ετερόρρυθμης Εταιρείας με την επωνυμία ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

https://diavgeia.gov.gr/doc/636%CE%99%CE%A9%CE%9A1-%CE%9C%CE%928?inline=true

Ανώνυμος είπε...

Εκτύπωση και διανομή σε όλα τα χωριά να μάθει ο κόσμος που πάνε τα λεφτά του.

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρευτητε, μια φορα λαλησαν οι ντουντουκες απο τους κομουνιστες κυριως
για την ιδρυση λυκεικων ταξεων στην πολη για να μπλοκαρουν την εθνικη οδο επι τρεις ημερες
γιατι το Πασοκ τις μπλοκαριζε λογω των πρασινοφρουρων στο Μωλο.

Ανώνυμος είπε...

Υπόθεση ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε..
Παρατήρηση από τους διαλόγους στο δημ. συμβουλιο, διαδικαστική μεν ,( λίγο το κακό), απλώς δείχνει το κλίμα ,που δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση για το τόπο μας, τα θέματα και τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα.

Δεν μπορεί π.χ η Προεδρεύουσα να απανταει σε τοποθέτηση κάθε δημοτικού συμβούλου ΑΜΕΣΑ!!!
O κανόνας είναι στο τέλος των τοποθετήσεων της πρωτομιλιας των ΔΣ , λαμβάνει το λόγο ως δημ. σύμβουλος και όχι ως πρόεδρος
Κυρια Προεδρεύουσα την έκανες την διαδικασία ΚΑΦΕΝΕΙΟ.
Ιδιαίτερα μετά από τοποθέτηση Παπαναγιωτου αρχιζεται ως Πρόεδρος, ένα κρεσέντο αντιπαράθεσης απόψεων με τους Δημ. Συμβουλους και τον Δήμαρχο.
Μετρήστε πόσες φορές πηρατε τον λόγο ως πρόεδρος στην αντιπαράθεση αυτή , ούτε μια ούτε δυο αλλά 15 φορές..
Κ. Αντιπρόεδρε, τα μπέρδεψες ξαναδιάβασε τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Μεθυσμενη πολιτεια.
ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ σ’ ένα μπαρ, κάθεται στην μπάρα και ζητάει πέντε ποτήρια ουίσκι.


«Όλα μαζί;» ρωτάει ο σερβιτόρος.

«Ναι, και τα πέντε» απαντά ο πελάτης, «σκέτα, χωρίς πάγο.»

Τον σερβίρει, και ο πελάτης τα πίνει μονορούφι.

«Σερβιτόρε» λέει. «Τώρα, βάλε μου τέσσερα ποτήρια ουίσκι, χωρίς πάγο.»

Ενώ αυτός τα σερβίρει, αρχίζει να βλέπει ότι ο πελάτης έχει αποκτήσει ένα χαζό χαμόγελο. Αφού πιει συνεχόμενα και τα τέσσερα ποτήρια, προσπαθεί να κρατηθεί όρθιος, και καθώς αρπάζεται από την μπάρα αναφωνεί: «Αγόρι! Φέρε μου άλλα τρία ποτήρια ουίσκι». Γελάει λίγο και προσθέτει: «Χωρίς πάγο».

Ο σερβιτόρος υπακούει και ο πελάτης τα ξαναπίνει γρήγορα.

Τώρα δεν είναι χαζό μόνο το χαμόγελο, αλλά και το βλέμμα.

«Φίλε!» λέει τώρα με δυνατή φωνή, «βάλε μου δύο ποτήρια από το ίδιο.»

Τα κατεβάζει, και φωνάζει γι’ άλλη μια φορά στον σερβιτόρο: «Αδελφέ! Είσαι σαν αδελφός για μένα…» Γελάει με λόξυγκα και προσθέτει: «Βάλε μου άλλο ένα ποτήρι ουίσκι, χωρίς πάγο. Αλλά μόνο ένα, έτσι; Μονάχα ένα…»

Ο μπάρμαν τον σερβίρει.

Ο τύπος κατεβάζει το ποτήρι με μία και μόνη γουλιά και, εξαιτίας μιας ακαταμάχητης ζαλάδας, πέφτει στο πάτωμα εντελώς και οριστικά μεθυσμένος.

Από εκεί κάτω, λέει στο σερβιτόρο:
«Ο γιατρός μου δε θέλει να με πιστέψει, αλλά εσύ είσαι μάρτυρας: Όσο λιγότερο πίνω, τόσο χειρότερα γίνομαι!

Ανώνυμος είπε...

Εχει πολυ ενδιαφερον το ολο κειμενο, το οποιο απανταει σε πολλά ερωτηματα του μεσου δημοτη και εξηγει για ποιο λογο δεν γινεται καποιο εργο στον δήμο αλλά μονο αυξησεις.
Αν κρινουμε και από την έλλειψη απαντήσεων εδω στο μπλογκ από τους κυβερνητικούς, αποδεικνύεται ότι εχουν δικιο οι της παραταξης Τσώμου. Προσωπικα δεν περιμενα, οπως και οι περισσότεροι συνδημότες ότι ο κ. Τσωμος θα έκανε μαζί με τους συνεργάτες του τοσο ουσιαστική και θεσμική αντιπολιτευση, με έλεγχο αλλά και προτάσεις. Μπράβο. Πρεπει να συνεχιστεί η προσπάθεια, μήπως και ξυπνησουν και οι κοιμισμένοι δημότες που καταπινουν την απραξια της πλειοψηφίας επι 6 χρόνια.
Παρατηρηση: Γιατί δεν αναφέρατε ότι δεν εχει γινει ούτε ένα σοβαρό έργο, οτι έχουν σταματησει και τα σχέδια για τον Βιολογικό του Αγιου, και μετάαπό 6 χρόνια ειμαστε στο μηδεν; Γιατί δεν ειπατε για τις ασφαλτοστρωσεις και τις τσιμεντοστρωσεις που δεν εχουν γινει ουτε σε 100 μετρα δρομο σε ολο το δήμο;
Οσον αφορα τους φιλοσοφους της πεντάρας που γράφουν εδω και μάλιστα συνηθως ανορθογραφα και ασυντακτα, το καταλαβαινουμε οτι προσπαθειτε να σκορπισετε τον ντορό για να μην επικεντρωθει η συζητηση στα ουσιαστικά και τεραστια προβλήματα του ερμου αυτού τόπου μας...

Reporter είπε...

Κυριοι/ες της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
Καλο το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ αλλα δεν αρκει. Ο κοσμος σχεδον την αγνοησε. Λογοι πολλοι, ο καθενας για τον δικο λογο. Εκτος απο εναν που ειναι κοινος και σχεδον συμφωνουν ολοι. Η παραταξη σας πασχει από ΑΡΧΗΓΟ.
Ο Τσωμος μπορει να εχει άλλες ικανοτητες αλλα ευχερεια λογου για να να μπορει να διατυπωσει τις αποψεις σας σε πρωτη φαση μεσα στο Δημοτικο Συμβουλιο και σε δευτερη φαση σε αντιπαραθεση με τον Δημαρχο στα ΜΜΕ της περιοχης – fm1 και star – δεν εχει, οπως εδειξε και προεκλογικα που αντι να παει στο debate προτιμησε να πιει καφε στη Λιαπατα και το αποτελειωσε μετα με την στημενη συνεντευξη.
Ετσι ο Δημαρχος προεκλογικα εκανε μονος του παιχνιδι και συνεχιζει να κανει.
Παραταξεις σε κεντρικο η τοπικο επιπεδο που δεν εχουν αρχηγο που να εχει, εκτος των αλλων, αυτά τα χαρακτηριστικα δεν εχουν τυχη να κυβερνησουν η να δημαρχευσουν η να κανουν σωστη αντιπολιτευση.
Κυριοι/ες της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ πρεπει να βρειτε λυση για να υπαρξει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και να γκρεμισει τη «πολιτική παράγκα του Συκιωτη»

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΣ ειναι κανονικο θεατρο πληρωμενο με τα τελη των δημοτων.
Ειναι μια Γκροτεσκο παρασταση κατι σαν τους Μοντυ παιθον με το ιδιο εργο να παιζεται
συνεχως με τιτλο ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μην είναι καλός στα λόγια ο Τσωμος όμως είναι ικανός στις πράξεις κ τα έργα. Έργα που θα μπορούσαν να δώσουν ζωντάνια κ πνοή στο Δήμο μας. Δράσεις οι οποίες με την εφαρμογή τους θα μπορούσαν κ μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα στα ταμεία του δήμου κ μάζεμα στην αλόγιστη σπατάλη των προμηθειών. Βασικό μέλημα είναι η σωστή δομή , η ιεράρχηση , ο απόλυτος σχεδιασμός κ η υλοποίηση πράγματα που έχει αποδείξει οτι διαθέτει. Όπως κ η σωστή επιλογή αποτελεσματικών κ τίμιων συνεργατών με χαμηλό προφίλ κ όρεξη για δουλειά πράγμα το οποίο φάνηκε από την κατάργηση του συνδυασμού.Ο Τσωμος δεν ήταν του εγώ δεν είχε το προφίλ του αρχηγού Αλλά το μαζί κ το προφίλ του ηγέτη. Εάν τα παραπάνω συνεχίζετε να θεωρείτε κ μέχρι σήμερα δεν πρέπει να χαρακτηρίζουν έναν υποψήφιο δήμαρχο καλύτερα να συνεχίσει ο ίδιος πιστέψτε με δύσκολα θα βρεθεί άλλος να τα διαθέτει τόσο έντονα.

Ανώνυμος είπε...

Οχι τον ιδιο θελουμε , δεν χορτασαμε , δεν θελουμε να γινουν σωστα εργα , θελουμε εργα βιτρινα, θελουμε παχια λογια , θελουμε φιλακια και χειραψιες , δεν θελουμε να προχωραει προς την προοδο και αναπτυξη ο δημος , καλα ειμαστε οπως ειμαστε , ειναι ο γιατρος της καρδιας μας. ΟΥΠΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Αν δείτε ποτέ παρεμβάσεις και έργα στα Καμένα Βούρλα σφυράτε μου κλέφτικα. Ας βγει ο Τσώμος δήμαρχος κι ας προσπαθήσει να κάνει ανάπλαση της Γερ. Βασιλειάδη. Ας ξεκινήσει κάνα πεζόδρομο ή κάνα ποδηλατόδρομο κι ας προσπαθήσει να μαζέψει τα χρωστούμενα του Δήμου. Θα μας δείχνουν πάλι τα κανάλια. Μόνο τότε εξεγείρονται οι δημότες των Καμένων Βούρλων. Όταν πας να αλλάξεις πράγματα. Για να αλλάξει ένας τόπος πρέπει να ΘΕΛΕΙ να αλλάξει. Και αυτός ο τόπος δε θέλει να αλλάξει. Βολεύεται με τους Λαμιωτες των διαμερισμάτων και τους επισκέπτες του Σκ. Μετά γκρινιάζουν όλοι μαζί που δεν "υπάρχει κόσμος φέτος" και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Ο Συκιώτης το έχει πιάσει το νόημα πια. Γι αυτό και ξαναβγήκε.

Κριτων είπε...

Η μείζονα αντιπολιτευση ειναι
εκ των πραγμάτων παλαιάς κοπής,ξεπερασμένη από τις συνθήκες,εξηγώ.
Το ανθρώπινο δυναμικό της είναι προσηλωμένο στο δίπολο Κρατική δομή Δημου-Λαικισμος.Ειναι εθίμικοι στην προσέγγιση των ζητημάτων.Ανημποροι να ξεχωρίσουν την διαφορά της Ισόρροπης από την αναλογική παρέμβαση.Ασχετοι ως προς το οικονομικο ότι δηλ είναι σπάνιοι πόροι
και ποσοτικά αλλά και χρονικα.Αρα χρήζουν εκπαιδευτικής
" Καρπαζιάς" για να αλλάξουν.
Απέναντι λοιπόν σε αυτό
υπάρχει το σύστημα(Διοικηση-περιφερεια-κομμα)που δεν μπορεί να αλλαξει υπό οποιαδήποτε μορφή νόμιμης πίεσης(ενστάσεις κλπ)
ως κάτι πάγιο,νόμιμο,τυπικό,
εξουσιαστικό.
Μόνη περίπτωση αλλαγών είναι η άνευ πίεσης υποβολή προτάσεων σε επίπεδο οργάνων με την ευχή να γίνουν αποδεκτές.Αυτο βέβαια είναι στην διακριτική ευχέρεια της διοίκησης.Τουτεστιν ένας δημότης νηφάλιος και όχι"ζητουλας" θα κρίνει επί τη βάσει κάποιων σημαντικών θεμάτων που βρήκαν λύση
εστω και με χρονική υστέρηση,θα τα πίστωσει συνολικά στο σύνολο του ΔΣ,θα χρέωση όμως αν χρειασθει την διαχείριση της καθημερινότητας μόνο στην διοικηση.
Συνεπώς επειδη η δραματουργια είναι τέχνη και πωλείται στα θέατρα και επισης η ωραιοποίηση είναι προσπάθεια στρέβλωσης της πραγματικότητος καλο είναι να σκεφθούμε νηφαλια και
με όλα αυτά δίπλα μας να κάνουμε και τις επιλογές.

Ανώνυμος είπε...

Προπαντώς να μην ξεφύγουμε απο το κόμμα και απο τη σκληρή γραμμή.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Θα συμφωνήσω με τον reporter, για το λάθος του αρχηγού της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ,
που δεν πήγε στο debate των ΜΜΕ της περιοχής, μια γρήγορη σκέψη ήταν τότε, μα καλά ούτε και σε μια δημοσιογραφικό συζήτηση δεν μπορεί να καθίσει, με τους άλλους υποψηφίους , πόσο μάλλον να γίνει και Δήμαρχος.

Από την άλλη μεριά, δεν είναι και μακριά από την αλήθεια και ο 12:37 π.μΙουλίου 29/ 2020, αφου έμπειρος στα δημόσια έργα ήταν και είναι, ξέρει πως λειτουργεί ο δημόσιος τομέας, πείρα σε συντήρηση μηχανημάτων έργων έχει, χειρισμό προσωπικού και οργάνωση εργοταξίου έχει.
Στο πρόγραμμα του είχε ακτινογραφήσει όλα τα θέματα που απασχολούν τον κάθε τόπο.

Συμπερασμα : Τι έφταιξε;; Η κολλητή παρέα;; Η πολιτική του Συκιωτη ότι φταίει ο Τσωμος που κάνει προσφυγές και δεν γίνονται έργα; που βέβαια συνεχίζεται και τώρα.
Ας το ψάξει και μην παρασύρεται από τους ακραίους που έχει δίπλα του, ο κόσμος θέλει να λυθούν όσα προβλήματα μπορούν και δεν θέλει καυγάδες και κοκορομαχίες.

Ανώνυμος είπε...

Den phge ean 8ymaste se stymeno debate mexriu kai tis erwthseis eixan dwsei ston sykiwth pou 8a tou kanane.
Malista de se kapoia erwthsh tou eipe h dhmosiografos na gyrisei k selida htan sthn epomenh h apadhsh xaxaxa.
Ean gnoriseis ton tswmo tha katalaveis oti den to synepairnoun to theathine kai to lifestyle alla h afosiwsh ston stoxo , h synepeia , h paragwgh (douleia) kai to apotelesma.

Dysthxws dimitris autos pou exase se afti thfash htan o dhmos.

Agwnas timios xwris yposxeseis kai psemata alla me ka8ara xeria kai swstous synergates bebaia auta gia kapoious 8a akougwdai faidra kai kynika omws san an8rwpos mhn ptwhse h zwh se esena proswpika sou exei xarisei aplwxera thn eutuxia kai thn oikanopoiish , sou exei adamipsei plhrws tous kopous sou xarizodas sou mia megalh , aksiologh kai gemato agaph oikogeneia.

Epishs kleinodas opws elege kai o aristotelhs yparxei mono enas tropos na apofygeis thn kritikh. Na mhn kaneis tipota , na mhn les tipota , na eisai tipota....
Ta kommata den xwrane sthn topikh autodioikhsh!!!!!

Ανώνυμος είπε...

@ΚΡΙΤΩΝ, η γενίκευση είναι η αρχή του φασισμού. Και εσύ έχεις αποδείξει κατά καιρούς ότι είσαι ένθερμος θιασώτης του με τα ‘καφενειακής’ καταγωγής γραφόμενά σου, όπως τα σημερινά των 10:24 π.μ.
@Φασίστα Κρίτωνα, η μείζονα αντιπολίτευση απαρτίζεται από δημότες που έχουμε ο καθένας τη προσωπικότητά του και δεν είσαι εσύ ο κριτής που με αστήριχτα επιχειρήματα μας προσάπτεις επίθετα όπως ‘’Λαϊκιστές, ανήμπορους να ξεχωρίσουμε διαφορές…, άσχετους με τα οικονομικά και ότι χρήζουμε εκπαιδευτικής ‘καρπαζιάς’…’’
@Φασίστα Κρίτωνα, συμμαζέψου. Το αν μερικοί λένε… ‘’έλα μωρέ μην του δίνεις σημασία, καραγκιοζάκος είναι που επειδή δεν του δίνει κανείς σημασία, έχει βρει το μπλοκ και γράφει νομίζοντας ότι κάτι λέει’’… εμένα δεν μου αρκεί και επειδή είμαστε γέννημα-θρέμμα και οι δυο μας των ΚΒ θα αναγκαστώ να βγάλω πολλά άπλυτά σου στη φόρα, όπως γιατί σε αποκαλούν ‘φίδι κολοβό’ κλπ .
Οφθαλμόν αντί Οφθαλμού !
Γι αυτό λοιπόν πρόσεχε τι γράφεις …

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων κατέβα για δήμαρχος μπορείς...

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Προς τον ανωνυμο-η 4,52 μμ

Λαθος αντιδραση σε μια υποκειμενικη αποψη [κριτων} η οποια ως γενικολογη οπως παραδεχεσαι,
δεν αφορα ολους .

Επισης επιδεχεται διορθωση και φυσικα παραδοχη σφαλματος, αρκει η απαντηση να ειναι τετοια που να ανατρεπει την αρχικη αποψη του φιλοσοφου.

Οι ετεροπροσδιορισμοι τους οποιους χρησιμοποιω ,δεν ειναι υβρεις ειναι δεικτικες μιας
πολιτικης πρακτικης [ισχυει και για την συμπολιτευση].

Η γενικευση ειναι σκεψη, πολυ δυσκολοτερη πολλες φορες απο την ειδικη ,διοτι εκλαμβανεται αναλογα με τον ληπτη και την φορτιση του.

Η ανεκτικοτητα στην αποψη του αλλου,εφ οσον πληροι καποιους ορους ειναι δειγμα
δημοκρατικοτητος ή οχι;

Μπορει ομως και να εχεις δικιο και να επιθυμω την δοξα του Ηροστρατου...ισως.

Επειδη βεβαια η απειλη εν περιεχει και τοπικο συμπροσδιορισμο,θα ηθελα να γνωριζω
ευχαριστως ποιος-α ειναι πισω απο το εβραικο "Οφθαλμον αντι οφθαλμου",και συντασσομαι
με την προτροπη να προσεχω, λεγοντας αυτο που ειπε ο δασκαλος μου"Γηρασκω αει διδασκομενος".




Ανώνυμος είπε...

@ΚΡΙΤΩΝ, έτσι μπράβο για να συνεννοούμαστε. Δεν είναι απειλή είναι άμυνα. Αν δεν κρατήσεις το λόγο σου την επόμενη φορά δεν θα έχει προειδοποίηση.

Ανώνυμος είπε...

Aναγνώστες:
Για την προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών, ΔΕΝ μας τα λένε ΟΛΑ
Η ακύρωση ΕΓΙΝΕ και ΜΟΝΟ γιατί υπέγραψε την μελέτη ειδικός συνεργάτης.
Η ακύρωση ΔΕΝ έγινε γιατί ήταν προμήθεια και ΟΧΙ έργο ,που επικαλούνται.
Η ακύρωση ΔΕΝ έγινε για το ποιος θα τοποθετήσει τα όργανα παιδικής χαράς

Εδώ η ακυρωτική απόφαση της αποκεντρωμενης:
https://diavgeia.gov.gr/doc/62%CE%92%CE%9E%CE%9F%CE%A110-%CE%9D%CE%985?inline=true

Δημαρχε Συκιωτη και Δημοτικε Συμβουλε Τσωμε ,
ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ!!!! ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ,
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ...ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ,
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ........ΕΓΩ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ένας ευεργέτης ρε παιδιά να μας κάνει τις
Παιδικές χαρές.

anonhmos είπε...

ΚΥΡΙΕ Κριτων, Φιλοσοφε και κριτη των παντων δυο ερωτησεις 1)ποια φιλισοφικη σχολη εχεις τελειωσει,σε ποια χωρα του πλανητη διδασκονται ολα αυτα που γραφεις , απλα θελω να παω να σπουδασω και να μαθω κ εγω...... 2) Με τετοιες γνωσεις που μαλλον δεν υπαρχει αλλος στην ελλαδα και ειδικα στον δημο μας.....Αληθεια γιατι δεν βαζεις υποψηφιοτητα για δημαρχος καμ βουρλων και τις γνωσεις διαθετεις και τον κομματικο μηχανισμο μαζι σου ...Τι σε φοβιζει ???? καλο ξημερωμα σκεψου εισαι ο μονος που μπορεις να σωσεις τον τοπο .....

Ανώνυμος είπε...

Ευεργετη θελετε για τις παιδικες χαρες ; ας χαρισετε τους μισθους που παιρνετε δημσρχος και ολοι οι γυρω του , καντε τα δωρεα στα παιδια και στις παιδικες χαρες .. , οχι να παιρνετε να δινετε κιολας εεε

Ανώνυμος είπε...

Ρε σταματηστε να τα χωνετε στον ΚΡΙΤΩΝΑ. Το ατομο δεν ειναι καλα. Οταν δηλωνει ''... αυτο που ειπε ο δασκαλος μου "Γηρασκω αει διδασκομενος" εννοωντας τον Σωκρατη... εσεις τι καταλαβαινετε ? Ως και το ψευδωνυμο που εχει επιλεξει ''ΚΡΙΤΩΝ'' λεει πολλα.
Αντε Καληνυχτα και ασχοληθειτε με τα του Δημου

Ανώνυμος είπε...

Ποιό μεγάλη καρπαζιά απο το να βάλεις υποψήφιος και να μην εκλεγείς ουτε στο τοπικό υπάρχει;;τι λές κρίτωνα;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εάν δεν την ακύρωνε την παράνομη απόφαση κ τον παράνομο φωτογραφικό διαγωνισμό έχεις την εντύπωση ότι θα είχες παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδιά? Είστε όλοι βαθιά νυχτωμένοι!! Ευτυχώς που ο δημοτικός σύμβουλος Βούλγαρης διαθέτει Όχι μόνο την τεχνική κατάρτιση Αλλά κ την επάρκεια γνώσεων όσον αφορά το κομμάτι της πιστοποίησης των παιδικών χαρών κ καταφέρνει να μας ενημερώνει καθώς κ να αποκαλύπτει την βαριά αμέλεια για να μην πω δόλο που διακατέχει την κλειστεί ομάδα της διοίκησης του δήμου. Συγχαρητήρια Παναγιώτη Η Δύναμη προόδου είναι περήφανη που είσαι μέλος της όπως κ ο Τσωμος θέλω να πιστεύω που σε έχει κοντά του!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή εάν δεν την ακύρωνε την παράνομη απόφαση κ τον παράνομο φωτογραφικό διαγωνισμό έχεις την εντύπωση ότι θα είχες παιδικές χαρές για να παίζουν τα παιδιά? Είστε όλοι βαθιά νυχτωμένοι!! Ευτυχώς που ο δημοτικός σύμβουλος Βούλγαρης διαθέτει Όχι μόνο την τεχνική κατάρτιση Αλλά κ την επάρκεια γνώσεων όσον αφορά το κομμάτι της πιστοποίησης των παιδικών χαρών κ καταφέρνει να μας ενημερώνει καθώς κ να αποκαλύπτει την βαριά αμέλεια για να μην πω δόλο που διακατέχει την κλειστεί ομάδα της διοίκησης του δήμου. Συγχαρητήρια Παναγιώτη Η Δύναμη προόδου είναι περήφανη που είσαι μέλος της όπως κ ο Τσωμος θέλω να πιστεύω που σε έχει κοντά του!!

Ανώνυμος είπε...

Έχετε λάθος διαγνωση στο πρόβλημα.
Είναι η τοπική κουλτούρα και ο τρόπος
σκεψης,η δε παραγωγή πολιτικής στο δήμο είναι ανάλογη αυτής.
Ενα άτομο που εκφράζεται
αιρετικά (Κρίτων) δεν σημαίνει οτι είναι και μέρος του προβλήματος.Συνεπως είναι κενος χρόνος η επιμονή στη λάθος επικέντρωση στο άτομο και όχι στο προβλημα.Η κριτική βεβαισ είναι δημοκρατική διαδικασία, αλλωστε όλοι την κάνουμε ,ανάλογα βεβαια τις νοητικές δυνατότητες του ο καθενας.Ο
ηθοποιός Γκραουτσο Μαρξ
είχε πει προφανώς για αυτοσαρκασμο-"Δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι μέλος αυτής της ομαδος,που θα είχε μέλος εναν σαν εμένα"


Ανώνυμος είπε...

αν στερητε το παιχνιδι των παιδιων σε ασφαλης παιδικες χαρες για τις πολιτικες σας αντιπαραθεσεις ειστε επικινδυνοι κυριοι και οι μεν και οι δε
και το λιγοτερο που μπορειτε να κανετε ειναι να μας αδειασετε την γωνια

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Ντουνιά!! Δυστυχώς κύριοι Η ένσταση έγινε διότι δεν θα υπήρχαν ασφαλείς παιδικές χαρές κ δεύτερον οι παιδικές χαρές δεν θα μπορούσαν να πάρουν ούτε αδεια λειτουργίας δηλαδή τι θα κάναμε? Μια τρύπα στο νερό!! Ο Βούλγαρης το γνώριζα καλά αυτό κ με αίσθημα ευθύνης ύστερα από ώριμη σκέψη αποφάσισε σαν παλαιός αστυνομος ιδιότητα που προστατευει τον πολίτη να υποβάλλει την κατά τα άλλα δίκαια ένσταση κ να δικαιωθεί σταματώντας η Περιφέρεια τον παράνομο φωτογραφικό κ στην ουσία μη αποτελεσματικό για την υλοποίηση των παιδικών χαρών διαγωνισμό. Παράλληλα δε υπήρχε συνεχή ενημέρωση προς την διοίκηση ότι αυτό που μελετήσετε είναι άκυρο, θα γινόταν κάτι αλλά δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν οι παιδικές χαρές του δήμου βασικό μέλημα η ασφάλεια των παιδιών μας θεωρώ ότι ο Πάνος ο Βούλγαρης, η Δυναμη Προόδου κ ο Τσωμος ο Δημήτρης λειτουργήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση για άλλη μια φορά. Δήμαρχε θελω ασφαλείς παιδικές χαρές, θελω χώρους να παίζουν τα παιδιά χωρίς να κινδυνεύουν όχι μόνο να χτυπήσουν από τα πάλαια κ κατεστραμενα όργανά, οχι μονο απο το ότι δεν υπάρχει διαμορφωμένο δάπεδο ασφαλείας αλλά κ από επιθέσεις επικίνδυνων διαταραγμένων ανθρώπων που μπορούν ακόμα ακόμα να φτάσουν κ στην αρπαγή τόσα ακούγονται. Επίσης πρέπει να κλείνουν να ασφαλίζουν οι παιδικές χαρές ούτος ώστε να μην τις βανδαλισουν πάλι . Δήμαρχε δεν είναι δύσκολο εάν δεν γνωρίζεις να Ρωτάς, Γιατρός είσαι δεν σε κατακρίνει κάποιος γι αυτό. Σε κατακρίνω όμως διότι συνεχίζεις να μην παράγεις αποτέλεσμα, δεν είναι καλό να ρωτήσεις κ την αντιπολίτευση ακόμη για την γνώμη της επί των αναπτυξιακών δράσεων που σχεδιάζεις ίσως να γνωρίζει πως να σε στηρίξει να τις υλοποίησης άμεσα κ χωρίς να υπάρχουν πρόσφυγες , ενστάσεις κ παρανομίες απ ότι έχω ενημερωθεί ο τσωμος είναι πρώην εργολάβος δημοσίων έργων. Ο κόσμος θέλει αποτέλεσμα Δημαρχε κ όχι κομπλεξισμους κ αντιπαραθέσεις, θελω να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής του τόπου μου. Έχεις καθήκον κ εσύ κ η αντιποαντιπολίτευση. Ο χρονος πέρνα!!

Ανώνυμος είπε...

Τη μία και μοναδική στον κόσμο σχολή της ανωτάτης καθιστικής.

Ανώνυμος είπε...

Κρίτων η αλλιώς Πέτρο. Σκέψου τι ζωή έχεις και όλη την ώρα είσαι σε ένα μπλογκ γράφοντας ότι γράφεις για να αποδείξεις τι? Φίλε σε λυπάμαι ειλικρινά, πόση μίζερη ζωή μπορει να έχεις? Άιντε περαστικά και συνέχισε το έργο σου εδώ μέσα και σου εύχομαι και πρυτανης