13 Ιουλίου 2020

Εγκαίνια για το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με χαμόγελα και ευχές να είναι καλότυχο και χρήσιμο για την ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας, εγκαινιάστηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων από τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Παρόν ήταν όλοι οι πολιτικοί παράγοντες του τόπου με τις ευχαριστίες να πηγαίνουν προς τον κ. Κικίλια, τον Υπουργό Οικονομικών και βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστο Σταϊκούρα, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, τον Δήμαρχο Καμένων Βούρλων Γιάννη Συκιώτη, αλλά και τον 5ΥΠΕάρχη Φώτη Σερέτη, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο τελευταίος η «δουλειά» που έγινε προκειμένου τα εγκαίνια αλλά και η 24ωρη λειτουργία να είναι σήμερα γεγονός, ήταν ομαδική.

Παράλληλα, δεν λησμονήθηκαν και οι ενέργειες που έκανε σε προηγούμενο χρόνο ο τότε Υφυπουργός Υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος.

Συγκεκριμένα ο κ. Σταϊκούρας τόνισε:

«Καλωσορίζω, τον Υπουργό Υγείας, φίλο Βασίλη Κικίλια, στη Φθιώτιδα.
Tον ευχαριστώ για την εξαιρετική συνεργασία, σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.
Εγκαινιάζεται σήμερα η 24ωρη λειτουργία του πολύπαθου Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων.

Κέντρο Υγείας που, αν και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τον Ιούλιο του 2009, ίδρυσε και εξόπλισε με υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, με την πολύτιμη συμβολή και του συντοπίτη μας, τότε Υφυπουργού Υγείας....

Διαβάστε όλο το άρθρο και δείτε όλες τις φωτογραφίες στο lamiafm1.gr

54 σχόλια:

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΛΙΧΑΔΕΣ -ΜΑΡΙΝΑ

Ενα ακομη κομματι του παζλ της τοπικης πολιτικης οικονομιας σε θεματα υγειας συνεπληρώθη.

Μετα την επανιδρυση του Δημου [ονοματοδοσια] και την ιδιωτικοποιηση της Μαρινας για την λουτροπολη ηταν ενα ακομη θετικο.

Απεχει παρασσαγας να υποστηριξω οτι ο Δημος απεκτησε πληροτητα θεσεων και ενεργειων,ομως στα ανωτερω επραξε το αυτονοητο εστω και με υστεριση χρονου.

Ζητηματα οπως τουριστικης επαρκειας υποδομων [διανομη ιαματικου νερου σε μικρες ξεν.μοναδες-
αναπλασεις κοινοχρηστων χωρων -ποδηλατοδρομιο και πεζοδρομος παραλιας- περιορισμος ιδιωτικης αναρχιας-Αναπλαστικη και χρηστικη παρεμβαση παραλιας φαρου Ασπρονεριου-καθετοποιημενη επεμβαση τοποθεσιας ιαματικων Κονιαβιτη-αλλαγη του status αστικου δασους[πρωην παρκο]-διδυμες [2] οργανωμενες πλαζ στην Γ. βασιλειαδη,
ενθαρρυνση της νεας επιχειρηματικοτητος στο διπολο Λιχαδες-Μαρινας[διανοιξη οδου Γ. Βασιλειαδη-τρανου ρεματος],ανατολικος κομβος εισοδου πολης κλπ,ολα ειναι στην αιχμη της κριτικης ακομη.

Απεφυγα να θεσω ζητηματα καθημερινοτητος τα οποια θεωρω οτι υποκεινται σε κατηγορια μη θεραπευσιμη, οσον δεν ιδιωτικοποιουνται με μειοδοτικους διαγωνισμους,αλλα παραμενουν στη λογικη της πελατειακης υπερχρεωσης του κοινου ταμειου.

Επισης αποφευγω να στοχοποιησω προσωπα [θετικα ή αρνητικα] αυτοδιοικητικων, θεωρωντας οτι ολοι ειναι αναλλωσιμοι και υπο αντικατασταση και υπο καθηκον οριζομενοι.

Ασφαλως η κριτικη μου συμπεριλαμβανει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ στην προσφορα για τον τοπο,και που
φυσικα ειναι εσωτερικη υποθεση "βλαμμενων"κυριως, αλλα εντιμων δημοτων και οχι κατ αναγκην
των αυτοδιοικητικων.

Σημερα επανειλθε η κανονικοτητα στην τοπικη πρωτοβαθμια υγεια και πρεπει να το πιστωσουμε και οχι να το χρεωσουμε.

Με τις υγειες μας?

Ανώνυμος είπε...

Κεντρο Υγιειας . Μπραβο στο Κικιλια που ηλοποιησε οτι ειπε .

Ανώνυμος είπε...

Για το κεντρο υγιεας ο Γιαννοπουλος , ο Σταικουρας , ο Σαρακιωτης, ο Κικιλιας τωρα . Εβαλαν πλατη να γινει επιτελους το εργο , για να σταματησει να γινονται ολα στη Λαμια . Ηταν επιθυμια εγινε πραξη

Ανώνυμος είπε...

Τελικα με το προσωπικο τι γινεται ,ποιοι εργαζονται γιατροι και ποιοι διοικητικοι , τα ονοματακια τους ;

Ανώνυμος είπε...

Κεντρο Υγιειας και εξοπλισμος , ολα καλα , ειναι πληρως οργανωμενο το κεντρο υγιειας ;

Ανώνυμος είπε...

Η νύφη του δικού μας Μήτσου πρώτη κ καλύτερη. Ας μας πει στη σειρά κατάταξης τι νούμερο είχε? Α ρε ξύλο που πάει χαμενο?

Ανδρέας Θεολόγου είπε...

Εγινε πραγματικότητα....
Οι ευχες ολων ειναι να σταθει ορθιο και να μην βιωσουμε ξανα την απαξιωση του.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, που ουσιαστικά ηταν ο εμπνευστης του ολου εγχειρηματος και δεν σταματησε ποτε να ενδιαφερεται για την επαναλειτουργια του κεντρου υγειας των Καμενων Βουρλων.
Βεβαιως οφειλουμε να αναγνωρισουμε και στον δημαρχο τις προσπαθειες που εκανε για την επαναλειτουργια του.
Ειναι ζωτικης σημασιας για την τοπικη κοινωνια η παροχη υπηρεσιων υγειας σε τετοι επιπεδο.
Περα λοιπον απο μικροκοματικες αλλα και τοπικιστικες κοντρες, η μεγαλη χαρα ανηκει σε ολους.

Τωρα η επομενη προτεραιοτητα ειναι να λειτουργησει και ο σταθμος του τραινου, που θα δωσει μεγαλη ωθηση στην περιοχη μας.

Ανώνυμος είπε...

κκ Κριτωνα και Θεολογου μηπως μπορειτε να μας πειτε και ποιες ενεργειες εκανε ο δημαρχος για την επαναλειτουργια του κεντρου υγειας ?
Σταματηστε να προπαγανδιζετε υπερ του… γιατι του βαζετε ιδεες.
Σημερα επιμενει να θελει η προς αναρτηση πλακα εγκαινιων πρεπει να αναφερει οτι τα εγκαινια εγιναν επι δημαρχιας του. Αυριο, αν του ανοιξει η ορεξη, ποιος ξερει τι αλλο θα θελησει να καπηλευτει.

Ανώνυμος είπε...

Για να μην παίρνεις απάντηση φίλε καταλαβαίνεις. Σειρά κατάταξης από αυτήν την πόρτα ξέρεις την πλαϊνή που φαίνεται ίσα ισα. Όπως το είπες για πολύ ξύλο που πάει χαμενο

Ανώνυμος είπε...

10.01πμ.
Λανθανεις ως προς τον Κριτωνα,διάβασε τον καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Θεολόγου για τις κινήσεις παπαναγιωτου έχεις να αναφερεις τίποτα? Βοήθησε και αυτός τον Συκιώτη να ανοίξει το κέντρο υγείας?

Ανώνυμος είπε...

Οτι και παπάρα να γράψουμε, το ΚΥ άνοιξε φέτος, επί ΝΔ και Συκιωτη,
στην Ιστορία θα μείνει ότι άνοιξε επί Δημάρχου Συκιωτη.
Επειδή στο ελλαδισταν τέτοια έργα κάνουν δεκαετίες να γίνουν, πολλοί άλλοι τα έχουν δουλέψει, σε άλλους το χρεώνει η κοινή γνώμη, τι το γυροφερνουμε;;

Ανώνυμος είπε...

Κ με υπογραφή Σταικουρα ο μέγας υπουργός , όπου χωρίς τον Χρήστο ο Συκιωτης δεν θα μπορούσε ούτε το κλειδί από την πόρτα του Δημαρχείου να γυρίσει. Συγχαρητήρια υπουργέ που έχεις τον Γιάννη υπό την προστασία σου κ την σκέπη σου κ βλέπει κ ο Δήμος έργο όπως το Κέντρο Υγείας. Ειδάλλως άχρηστος θα ήταν όπως την πρώτη πενταετία.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Θεολογου,
αντι να μας ζητησουν συγνωμη ολοι αυτοι οι ‘καραγκιοζηδες’ που ευθυνονται για το κλεισιμο του ΚΥ και δεν ντραπηκαν να κανουν 2α εγκαινια… να τους πουμε και ευχαριστω ?
Τι μεγαλο ευχαριστω είναι αυτο στον ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ (με κεφαλαια γραμματα) ?
Τι εκανε ο δημαρχος και οφειλουμε να του το αναγνωρισουμε ?
Τι ‘γλειψιμο’ είναι αυτό και στους δυο ?
Μια ζωη και με τον χωροφυλαξ (ποπολο) και με τον αστυφυλαξ (εκαστοτε εξουσια).
Ρε μπας και διεκδικεις τη θεση του επιστημονικο συνεργατη για θεματα τουρισμου ?

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Γιαννόπουλος άλλο κάρο με πατάτες θέλει να πάρει κ τα εύσημα για το Κέντρο Υγείας κ ο Συκιωτης ουστ

Ανώνυμος είπε...

Το μυστηριο της υποθεσης ξεκιναει στη δημαρχιας Τσιτινη που:
Αποφασιζει για λογους ψηφων Καινουριου[Μπαχλαβας Σεραφ ,Ξυδιας κ.,Ανεστοπουλος ,Κοντοπανος]να δειξει και β' θεση στο Βοαγριο εκτος της νομιμης στο φλοισβου [ΓΠΣ Κ. Βουρλων],με την δικαιολογια να εχουμε κατι αλλο αν κατι στραβωσει,αφου για τον φλοισβο εξ αρχης
δεν κινηθηκαν καθολου λογω των ψηφων στο Καινουριο.
Μετα απο διαφορες παπατζες της διοικησης Τσιτινη ,μεθοδευει το εγκλημα δηθεν για να μην η ευκαρια επι Σημιτη εγινε κρυφη μετρηση του οικοπεδου χωρις να γνωριζει τιποτε το Δ.Σ.με τον μηχανικο της ΕΡΓΟΣΕ Σκριβαν [το Δ.Σ. το εμαθε πολυ αργοτερα απο γραπτη απαιτηση για αμοιβη της συμβολαιογραφου για τα κρυφα συμβολαια μεταβιβασης προς το υπουργειο Υγειας] και προχωρανε με την ΔΕΠΑΝΟΜ στο στησιμο της Ταμπελας με ανακοινωση για τα 5000000 ευρω.
Στην κυβερνηση του Σουβλακοφάγου ΤΟ 2004 ,ο Γιαννοπουλος γινεται Υγειας στο ρολο του Γκρουεζα πλεον ο Γκ. Ξυδιας αντιδημαρχος τοτε του Κεφαλα, και προχωρουν αφου δυο φορες αλλαξαν τοποθεσια στη περιοχη [λογω σαμπρελλας και αλλα μπαζα].
Με το κτηριακο και τον εξοπλισμο να παραδινεται και αφου γινανε τα πρωτα εγκαινια με τον Αβραμοπουλος επι δημαρχιας Αντωνιου,διαπιστωθηκε οτι το εγκλημα δεν ειχε νομικη καλυψη,ηταν δηλ τοποθετηση δημοσιας δαπανης σε χωρο εκτος του νομου [ΓΠΣ] πραγμα που απαγορευοταν.
Ετσι αρχισε η πορεια μεχρι το κλεισιμο,τα αλλα τα ξερετε.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥΑΡΩ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μας χρεωθηκε η επιλογή μιας περιστασιακης κλίκας κυρίως από το Καινουριο
με σκεπτικα όχι την μεγαλύτερη ωφέλεια που θα μπορούσε να προκύψει για τα Καμενα,Αγ Κων/νο,αλλά πώς ο βοαγριος θα γινόταν Μανχάταν??τρομάρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Μωροφιλοδοξιες δημαρχων

Ανώνυμος είπε...

σκόπιμο θα ήταν να ασχολείστε με την ουσία της μη λειτουργίας. όχι που και πως και τι...η παπάτζα είναι στα εκ νέου εγκαίνια και στη προσπάθεια ντοτόρ να εμφανιστεί ως μεσσίας..να λειτουργήσει όπως πρέπει είναι το θέμα.....

Ανώνυμος είπε...

Εκτος απο την πλακετα που θελει καποιος να βαλει δεν μας λετε ακριβως τι εκανε ο δημαρχος για να γινει το κεντρο Υγιειας ;
Τηλεφωνα ;
Υπουργεια;

Χρηματα;

Πολιτικη επιρροη ;

Γνωσεις ;

Ανώνυμος είπε...

ΠIΠIΛA ΛAOΠΛANE ΔEN MOY ΛEΣ ....... EΔΩΣEΣ ΓIA TH MEΛETH YΔATOΔPOMEIOY ΣTON AΓIO KΩNΣTANTINO 25 000 €..... ΓIATI ΠIΠIΛA ΓIA ΠOIO ΛOΓO ..... ΔHΛΩΣH TOY ΠEPIΦ/XH ΣΠANOY ΣTON FM 1....OTI EΓKPIΣH EXEI ΠAPEI H ΣTYΛIΔA KAI OXI O ΔHMOΣ KAM BOYPΛΩN ΓIA TON AΓIO KΩNΣTANTINO..... ΓIATI ΔHMAPXE ΔΩΣATE 25.000€ ΣTHN ΦIΛH ΣAΣ ETAIPEIA...... AΦOY TO ΞEPATE "H MHΠΩΣ ΔEN TO ΞEPATE;;;;; ΓIATI ΛETE ΨEMATA ΣTOYΣ ΠOΛITEΣ TOY AΓIOY KΩNΣTANTINOY.... ΘEΛOYME MIA AΠANTHΣH ΠIΠIΛA... ΔIAYΓEIA ΠEPIΦEPEIAPXHΣ Fm1 ΛENE ΨEMATA H EΣY ΠIΠIΛA....;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ετσι εξηγειται το μεγαλο ευχαριστω του Θεολογου στο ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.
Ο Γκολφης Ξυδιας ηταν/είναι ο Γκρουεζας του Γιαννοπουλου στη περιοχη μας… αλλα είναι και κουμπαρος με τον Θεολογου.
Λετε ο Ξυδιας μεσω Γιαννοπουλου να πετυχει να παρει το χρισμα ο Θεολογου μια και είναι κοινο μυστικο ότι η ΝΔ δεν θα ξανα-υποστηριξει τον Συκιωτη.

Ανώνυμος είπε...

Στα εγκαίνια ρωτήθηκε ο δήμαρχος αν έχει κατά νου την Μπητα για να συνεχίσει μετά από αυτόν η απάντηση
ηταν-'Ειναι ο μόνος άνδρας που εχω'???

Ανώνυμος είπε...

Θέλει και κέντρο υγείας η γούρνα...

Ανδρέας Θεολόγου είπε...

Θα σας απαντουσα αν βγαζατε την κουκουλα και επωνυμα κατεθετατε την αποψη σας και τον κλεινω εδω τον διαλογο.
Σας ευχαριστω πολυ.


Ανώνυμος είπε...

κανένας από τα χωριά δεν μπορεί στα Καμενα να τραβήξει μπροστά ακόμη και κομματικός να είναι.Μεσα σε ένα χρόνο ο πιπίλας θα δει αν στον Άγιο μπορεί να είναι ψηλά ,αν του βγει και ο δρόμος.Αν του δώσει σήμα ο Άγιος στα Καμενα το κόμμα και οι παραλιακοί θα τον στηρίξουν,στο Μώλο ότι κάνει.Αντιπαλος μόνο από τα Καμενα μπορεί να έχει κάποια τύχη,εφ όσον έχει και κάποια πρόσβαση στον Άγιο ,στο Μώλο ότι κάνει.Τετοιος μόνο ο Μακρινίτσας αυτή την στιγμή λόγω αριστεράς,Καρυάς ,ρεγκινι μπορεί να έχει κάποια τύχη.Ολα τα άλλα ονόματα έχουν ειδικες δυσκολιες.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΟΣΤΑΣ είπε...

MEΣΙΕ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ 2004-9 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ 100 % ΤΟΥ ΑΕΠ ΣΕ 125 % ΚΑΙ ΕΠΗΛΘΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ . ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΕΡΦΙΛΝΤ ,ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΕΡΔΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΣΩΝΕΙΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ 26 ΔΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ 2015 Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που τελειωσαν και εγκαινια , ολα καλα στο δημο.
Ετοιμοι για εκλογες .

Ανδρέας Θεολόγου είπε...

Στο χωριο μου λενε οτι οποιος ανακατευεται με τ πίτουρα τον τρωνε οι κοτες.
Καθενας εχει τις αποψεις του και τις καταθετει.
Ομως εγω επικεντρωθηκα καθαρα στο θεμα του κέντρου υγειας και την χρησιμοτητα για την περιοχη.
Εσεις τωρα ανοιγετε αλλα θεματα και αλλες δομες.
Κυριε Τραχανα, στην ιστορια της νεωτερης Ελλαδας, απο το 1821 και μετα, ο δανεισμος ηταν μονιμο κοστουμι που αλοι το φορουσαν και ο λαος το πληρωνε με αιμα. Δεν ειναι κατι καινουργιο λοιπον.
Οσο για το περιφημο μαξιλαρι, σας πληροφορω οτι δεν ειναι καθαρο ταμειο της Ελλαδας. Δανεικα ηταν και ως δανεικα θα πρεπει να αποπληρωνονται στις επομενες 10ετιες.
Οποιος εχει γνωσεις χρηματοοικονομικες, ξερει πολυ καλα τι σημαινει αυτο. Ομως ο Συριζα εγινε κυβερνηση διοτι ο λαος πιστεψε οτι καποοι νεοι πολιτικοι θα εκαναν την διαφορα και θα ξεβρωμιζαν το τοπιο απο τις κυβερνησεις των τελευταιων 10ετιων.
Δυστυχως απετυχε παταγωδως και διελυσε το μεγαλυτερο γραναζι της Ελληνοκης οικονομιας, που λεγεται μεσαια ταξη.
Μου μου λετε λοιπον για μαξιλαράκια και παπλωματα.
Τελος παντων εγω κλεινω εδω το θεμα και σας ευχομαι πραγματικα καλη υγεια.

Ανώνυμος είπε...

Ανδρεα Θεολογου δεν ειναι επιχειρημα το ‘’θα σας απαντουσα αν βγαζατε την κουκουλα και επωνυμα κατεθετατε την αποψη σας’’. Τα ερωτηματα ειναι λογικα ανεξαρτητα αν τα θετει ενας ή περισσοτεροι ανωνυμοι σχολιαστες. Η ανωνυμια είναι επιτρεπτη στα blog αρκει να μην περιεχουν βρισιες.
Με το να μην απαντας ο καθε ενας μπορει να υποθεσει ότι θελει. Το ‘μεγαλο ευχαριστω’ απο εναν ΜΗ τοπικο παραγοντα και τα ευσημα στο δημαρχο… δεν ακουστηκαν καλα και οι ‘’πονηρα σκεπτομενοι ’’ βλεπουν οτι κατι κρυβουν . Κρυβουν ?
Ανακεφαλαιωνω τα ερωτηματα των ανωνυμων σχολιαστων…
Τι μεγαλο ευχαριστω ειναι αυτο στον ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ (με κεφαλαια γραμματα) ?
Τι εκανε ο δημαρχος και οφειλουμε να του το αναγνωρισουμε ?
Ρε μπας και διεκδικεις τη θεση του επιστημονικο συνεργατη για θεματα τουρισμου ?
Ο Γκολφης Ξυδιας ηταν/είναι ο Γκρουεζας του Γιαννοπουλου στη περιοχη μας… αλλα είναι και κουμπαρος με τον Θεολογου. Λετε ο Ξυδιας μεσω Γιαννοπουλου να πετυχει να παρει το χρισμα ο Θεολογου μια και είναι κοινο μυστικο ότι η ΝΔ δεν θα ξανα-υποστηριξει τον Συκιωτη ?

Μαξιμος

Ανώνυμος είπε...

Και ας πούμε Μάξιμε ότι απαντά ο Ανδρέας καταφατικά,ο Γιάννης είναι εκτός λόγω του Γκρουεζα;Στην περίπτωση αυτή τι θα κάνει η ομάδα της ΝΔουλας.Οι αριστεροί δεν θα κατεβάσουν τον Φον Δημητράκη;Τίποτε δεν είναι ορατό,όλα είναι σενάρια με επικρατέστερο
Συκιωτης vs Μακρινίτσας.

Ανώνυμος είπε...

Λεω εγω τωρα και αν ειναι Θεολογου vs Μακρινιτσας ?
ΓΞ

Ανώνυμος είπε...

Το Μακρυνιτσα να βγάλετε. Μετά από κάνα χρόνο να δηλώσει ότι διαφωνεί με τον εαυτό του και να παραιτηθεί ή να περάσει στην αντιπολίτευση. Να έχουμε και παγκόσμια πρώτη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν ντρεπεστε καθολου???
Τσιπα δεν εχετε ??,
Ορμηξατε ολοι στον Θεολογου σαν εξιλαστήριο θυμα.
Ο ανθρωπος ειπε αυτα που πιστευε και δεν εθιξε κανεναν μας.
Εμεις τι κανουμε τοσα χρονια ???
Ψηφιζουμε αυτους που κατηγορουμε
Και τωρα ψαχνουμε να βγαλουμε τα απωθημενα μας αλλου.
Κυριε Θεολογου, εμεις που σας ξερουμε και σας ζησαμε απο κοντα σας εκτιμουμε και αναπολούμε την εδω θητεια σας και την προσφορα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ
«Εγκαινιάστηκε»... για 2η φορά και χωρίς καθόλου μόνιμο προσωπικό!
Ενδεικτική για το πώς οι εκάστοτε κυβερνήσεις αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν το κρίσιμο ζήτημα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αλλά και συνολικότερα την προστασία της υγείας των εργαζομένων και του λαού, είναι η περίπτωση του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων.

Τη Δευτέρα 13/7, παρουσία του υπουργού Υγείας, Β. Κικίλια, του υπουργού Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, εκπροσώπων της διοίκησης της 5ης ΥΠΕ και τοπικών παραγόντων, «εγκαινιάστηκε»... για μία ακόμη φορά το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, το οποίο ωστόσο θεμελιώθηκε στις αρχές του 2008 και η πρώτη «κορδέλα» είχε κοπεί το 2009...

Αν και είχε εξοπλιστεί με σύγχρονα μηχανήματα, ουδέποτε στελεχώθηκε με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί, για να κλείσει οριστικά στο τέλος του 2014. Από τότε μέχρι σήμερα αποτελούσε ένα κτίριο - φάντασμα, με ένα τμήμα του εξοπλισμού να έχει αφαιρεθεί και διασκορπιστεί στα γύρω νοσοκομεία.

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση ήρθε έντονα στο προσκήνιο με το τραγικό πιστωτικό που συνέβη στις 7/8/2018, όταν στην είσοδο του κλειστού από χρόνια Κέντρου Υγείας ξεψύχησε ένα 45χρονος καθηγητής, ο όποιος διερχόμενος από την περιοχή υπέστη καρδιακό επεισόδιο και ακολουθώντας τις πινακίδες έφτασε έξω από την πόρτα του Κέντρου Υγείας, για να διαπιστώσει ότι αυτό δεν λειτουργεί.

Χρειάστηκαν ακόμη δύο χρόνια για να ανοίξουν και πάλι οι πόρτες του Κέντρου Υγείας, χωρίς όμως και αυτήν τη φορά να στελεχώνεται με μόνιμο προσωπικό και συνολικότερα να διασφαλίζονται οι προοπτικές για παροχή ουσιαστικών υπηρεσιών υγείας αλλά και απρόσκοπτης λειτουργίας του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στον Οργανισμό σύστασης που δημοσιεύτηκε στις αρχές Μάη προβλέπονται μόνο 8 θέσεις γιατρού και 16 θέσεις νοσηλευτών, βοηθητικού και διοικητικού προσωπικού. Μάλιστα, για τη σύσταση των συγκεκριμένων οργανικών θέσεων καταργήθηκαν αντίστοιχες κενές οργανικές θέσεις από τα Κέντρα Υγείας Αμφίκλειας, Αταλάντης, Μακρακώμης, Ιστιαίας, Ελασσόνας, Σχηματαρίου, Δομοκού και Ερυθρών Αττικής.

Και πάλι ωστόσο δεν έγινε πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Προσλήφθηκε μονάχα επικουρικό προσωπικό σε ειδικότητες νοσηλευτών και βοηθητικού προσωπικού. Η λειτουργία του Κέντρου Υγείας βασίζεται στις μετακινήσεις γιατρών και νοσηλευτών από τα γύρω Κέντρα Υγείας και το Νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ τα μηχανήματα που αφαιρέθηκαν τα προηγούμενα χρόνια ουδέποτε επιστράφηκαν ή αντικαταστάθηκαν.

Παρέμβαση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
«Μετά από "αγρανάπαυση" αρκετών ετών, κυβερνητική κουστωδία εγκαινιάζει και πάλι το πολύπαθο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων», σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καμένων Βούρλων, τονίζοντας παράλληλα ότι οι κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνες για την περιπέτεια στην οποία το έριξαν, για τον τρόπο που ιδρύθηκε, λειτούργησε, λεηλατήθηκε, απαξιώθηκε και έκλεισε, χωρίς ποτέ να καταφέρει να παίξει τον ρόλο του.

Παράλληλα η «Λαϊκή Συσπείρωση» εκφράζει τον προβληματισμό της για το μέλλον του Κέντρου Υγείας, σημειώνοντας ότι οι συνθήκες του νέου ανοίγματός του δείχνουν τον περιορισμένο και βραχύβιο χαρακτήρα του, παράλληλα με τη συνολικότερη πολιτική παραπέρα ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης της Υγείας.

Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση, τονίζει την ανάγκη για άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, τον εξοπλισμό του ΚΥ με τα απαραίτητα μηχανήματα, τη χρηματοδότηση με κονδύλια που θα διασφαλίσουν τη λειτουργία του, τη διάθεση ασθενοφόρου και οδηγών σε 24ωρη βάση, καθώς και τους διορισμούς γιατρών στα περιφερειακά ιατρεία της περιοχής.

Ανώνυμος είπε...

Η λαϊκή συσπείρωση το χαβα της,ζητουν διορισμους με τους φορους των
πλουτοκρατων της μεσαίας τάξης,για να έχουν αύξηση προλετάριων από την φτωχοποιηση που προκαλεί η υπερφορολογιση.Ουστ ρε αφυδατωμενοι Βορειοκορεάτες.

Ανώνυμος είπε...

Προς 1.22, υποθέτω πως ξέρεις ότι για να λειτουργήσει ένα κέντρο υγείας χρειάζεται προσωπικό...

Ανώνυμος είπε...

Ρε δε πατε να προσλαβετε και τους απολυμενους του Περισσου.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΘΕΟΛΟΓΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ 2004. ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΑΝΕΙΚΑ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ Ο ΦΙΕΣΤΑΚΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.-------ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ-- ΚΚΕ Α.Ε. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ? ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ? ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚ ΛΑΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΞΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ Κ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΩΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΗΔΕΝ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Επειδή έχει το αικιου των ραδικιών , ας μαζέψει χορταρικά.

Ανώνυμος είπε...

Η Θάτσερ είπε στο Αγγλικό Κοινοβουλιο ότι
-Δεν υπάρχει δημόσιο χρήμα,παρά μόνο χρήμα του φορολογουμενου-Ο Τραχανάς είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κατωρθωμα με το υπερπλεονασμα ,ποιος από τους δύο έχει το ηθικό πλεονέκτημα;

Ανώνυμος είπε...

KAI NA ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΊΟ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ,
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ !!!!
Α Ρ Κ Α Σ

Ανώνυμος είπε...

Για φαντασθείτε τον ΣΥΡΙΖΑ (2012-2014) που καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ;;
Τα δε μνημόνια επίσης κατάργηση με ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΣΥΓΜΩΜΗ ... ΕΙΠΑΝ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ. ΠΕΣΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΔΟΜΕΣΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΛΠ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ 2013 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΗΓΜΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πλάθεις φανταστικά σενάρια από αποσπασματικές εντυπώσεις μεροληπτικων
πολιτικων αναλύσεων,δηλ είσαι μυθομανης.Γραψε βιβλίο για τον αναπόφευκτο Αρμαγεδώνα του ρήγματος Αταλάντης θα γίνεις ο νέος Όργουελ.

Ανώνυμος είπε...

Μα ποσο μπουφογερακας εισαι ρε τραχανοπλαγια ???
Καθε φορα που ανοιγεις το στομα σου πετας κοτρωνες.
Εχεις το συνδρομο του ξερολα.
Κατσε στ αυγα σου και να σεβεσαι τους ανθρωπους.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά δεν σε ξέρω,αλλα άπλωσε κάνα τραχανά γιατί από αυτα που διαβάζω κάθε φορά που γράφεις, μόνο για αυτό κάνεις. Δεν παλευεσαι εσύ και ο κριτωνας. Βγείτε για κάνα καφέ σίγουρα θα τα βρειτε. Να γλιτώσει και αυτό το ερμο το μπλογκ από τις Μ..... Σας

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά άσε τον κοσμακη να σε βρίζει,ου γαρ οιδασι τοι ποιουσι

Ανώνυμος είπε...

Όσο η μαγκιά και η αρπαχτη είναι η κυρίαρχη ιδεολογία, τόσο η βαρύτητα στην ψήφο των
ανοητων θα μετράει περισσότερο.Ευτυχως που ο Κούλης έκανε επιτροπή Σοφών για να βγάλει πόρισμα ' τις πταιει'?

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ είπε...

Ανοίγει το σινεμά της καρδιάς μας... Το Σινέ «Ράνια», στην οδό Γερ. Βασιλειάδη 13 στα Καμένα Βούρλα, ξανά κοντά σας!

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου ξεκινά το δικό μας καλοκαίρι, με αγαπημένες προβολές και παραστάσεις, για μικρούς και μεγάλους!

Δείτε το πρόγραμμα:

►Παρασκευή 17 Ιουλίου, στις 21.00: Η πολυβραβευμένη ταινία "Ευτυχία"
Είσοδος: 5€

►Σάββατο 18 Ιουλίου, στις 20.30: Το παιδικό θέατρο "Δελφινάκι" θα μας παρουσιάσει την θεατρική παράσταση "Άριελ, η μικρή γοργόνα".
Είσοδος 7€

►Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 20.00: Το θέατρο σκιών "Άρης" θα μας παρουσιάσει την παράσταση "Ο Καραγκιόζης & οι Εξωγήινοι".

Και θα ακολουθήσει προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας "Ευτυχία" στις 21:00

Πάμε Θερινό... με ασφάλεια!

Ανώνυμος είπε...

Ο τραχανας εχει ανοιχτη προσλληση στο καραγκιοζ μπερντε.
Θα παιξει στο επεισοδιο :
《Μυαλό κουκουτσ》

Ανώνυμος είπε...

Το άκρον αοτον της ανάπτυξης του Δήμου μας..... ΡΕ πιπίλα . Μας δουλεύεις όλους.. Και καλά κάνεις τέτοιους θέλουμε.. Σας έβαλε γυαλιά ο δημαρχος της ανάπτυξης με τον Δ. Συμ/λο Σουσωνη Γιάννη από το ρεγγινι..έκαναν μεγάλο έργο στο ρεγγινι έβαλαν δημοτικό φωτισμό στο μ α ν τ ρ Ι του σουσωνη γιαννη... Το ξέρετε κύριοι αντιδήμαρχοι των κ. Βουρλων. Αντύπα Αντύπα παπαναγιωτου Δημήτρη. Κοντοπάνο Νίκο... Το ξέρατε αν το ξέρατε μπράβο σας που δίνετε μεγάλη συμβουλή στην ανάπτυξη του τόπου μας... Δημοτικος φωτισμός στο μαντρί του σουσωνη ΓΙΑΝ. Στα καραβάκια πέντε χιλιόμετρα μακριά από το ρεγγινι.... ΡΕ πότε συνέλθετε να ασχοληθείτε με τα προβλήματα του Δήμου.....

Ανώνυμος είπε...

Τροχαίο στα Καμένα Βούρλα – Απορριμματοφόρο παρέσυρε σταθμευμένα αυτοκίνητα – Τι συνέβη στον οδηγό…
July 17, 2020 featured, Δήμος Καμένων Βούρλων, ΦΘΙΩΤΙΔΑ - ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ Leave a comment

Ένα αναπάντεχο συμβάν είχαμε σήμερα Παρασκευή 17/7/2020 το πρωί στις 08:30 στα Καμένα Βούρλα με απορριμματοφόρο του ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας για την καθαριότητα.