25 Ιουλίου 2020

Πεζοδρόμησης συνέχεια…

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ

Το τμήμα της οδού Αγίου Παντελεήμονος από το Ο.Τ. 60 έως τη συμβολή αυτής με την οδό που εφάπτεται ανατολικά του Ο.Τ. 60Α (περιοχή “Φαλαρέικα”) καθώς και η οδός Ελευθερίας (δυτικά εφαπτόμενη του Ο.Τ. 60Α), όπως αποτυπώνονται στο απόσπασμα του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης, είναι πεζόδρομοι, σύμφωνα με τα Φ.Ε.Κ. 2/Δ/1965, Φ.Ε.Κ. 32/Δ/1975 και Φ.Ε.Κ. 1216/Δ/1994.

Στο παραπάνω δίκτυο πεζοδρόμων, επιτρέπεται η κυκλοφορία, για είσοδο-έξοδο οχημάτων προς και από ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης παρόδιων ιδιοκτησιών και οχήματα έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο και για οχήματα εφοδιασμού κατά τις ώρες 07:00 π.μ. έως 6:00 μ.

--------------------------
Απάντηση του Blog στην απάντηση του Δήμου για την πεζοδρόμηση

Μπράβο ωρέ παλληκάρια. Φοβερή απάντηση. Μας κάνατε την μούρη κρέας με το ΦΕΚ του 1965 που εκτός των άλλων προβλέπει και άλλες 2000 παρεμβάσεις στα Καμένα Βούρλα, ωστόσο εσείς αρκεστήκατε μόνο σε αυτή την πεζοδρόμηση (και αναρωτιέμαι γιατί).

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, γιατί δεν την πήγατε και παρακάτω την πεζοδρόμηση (μέχρι την ‘Ροδιά’) στην συνέχεια της Αγίου Παντελεήμονος όπως προβλέπει άλλωστε και το απόκομμα χάρτη που μας κραδαίνετε με στόμφο? (προφανώς εκεί δεν έχει ζουμί εε?)

Ρε παιδιά αυτά είναι αστεϊσμοί και σας καλώ να σοβαρευτείτε και να ασχοληθείτε με το αντικείμενο σας (ο κάθε ένας δημοτικός σύμβουλος στον τομέα του) και να αφήσετε τα παραπανίσια για τους καθ΄ ύλην αρμόδιους.

Πέραν του ότι έχετε επιλεκτική κρίση και επιλεκτικό (στα όρια του συμφέροντος σας) πεδίο δράσης, εξ όσων βλέπω από τις πράξεις σας και τις παραλήψεις σας, έχετε και επιλεκτική προσέγγιση στα πράγματα. Τρέξατε να βάλετε κώνους για να απαγορεύσετε την διέλευση, αλλά κωφεύετε και εθελοτυφλείτε σε μόνιμες κατασκευές που γίνονται σε αυτό το παραλιακό μέτωπο, επάνω στο χειμέριο κύμα …

Εν πάσει περιπτώσει, θέλοντας πάντα να είμαστε θετικοί, οκ καλά κάνατε με το πρώτο βήμα των πεζοδρομήσεων στα Καμένα Βούρλα. Μπορείτε σας παρακαλούμε κύριοι να μας ενημερώσετε με επόμενα βήμα της ανάπλασης ? Δηλαδή ποιος δρόμος που προβλέπει το ΦΕΚ / χάρτης που ανεβάσατε στο site του Δήμου έχει σειρά για πεζοδρόμηση και πότε αυτή θα γίνει? Θέλω να πιστεύω ότι οι παρεμβάσεις σας με τις πεζοδρομήσεις δεν θα σταματήσουν με αυτήν την μια και μοναδική πεζοδρόμηση των 100 μέτρων εεε??  

Σε αναμονή λοιπόν. 

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως φαινεται στο αποσπασμα του εγκεκριμενου σχεδιου πολεως ο πεζοδρομος συνεχιζει αφου διασχισει το γεφυρακι του τρανορεματος στην απεναντι πλευρα κατω απο το ΟΤ.61.
Γιατι αφου ειναι ετσι η δημοτικη αρχη επέτρεψε στον ενοικιαστη του λιμενα να συμπεριλαβει το μεγαλυτερο τμημα του πεζοδρομου κατωθεν του ΚΧ.Ρ (πρωην Λουνα Παρκ) στη περιφραξη και να κοπει ετσι ο πεζοδρομος κατα μηκος της ακτης?
Τι μας κρυβουν οι διοικουντες το Δημο ?
ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σας διαβάζω... Και απορώ.... Γιατί δεν βλέπετε την τελευταία συνεδρίαση του Δ. Σ. (ΔΗΜ. Καμ. Βουρλων). 4ο θεμα: Κωστοριζος... Για να βγάλετε συμπεράσματα σας..... Ανάθεση του Δημάρχου στον Κωστοριζο 63000€.σπαστά στα τρία τιμολόγια.......... Απλά μαθηματικά. Αυτό ανέδειξε η αντιπολίτευση το 63.000 € : 44 δρομολόγια =1.431.81....... Όταν ο Δήμος πληρώνει επίσημα το κάθε δρομολόγιο στην ανακύκλωση. 380.00......απλή αφαίρεση......... 1.431.81 - 380.00 = 1.051.81 €..... Δεν μου λέτε κύριοι αναγνώστες και γραφοντες του βλοκ...αυτή διαφορά 1.051.81 €. ανά δρομολόγιο. Πού θα πάει;;;;;;;;;;;;;;;;;;; για να το καταλάβετε πιο απλά : 1.051.81 Χ 44= 46.279.64. Που θα πάνε;;;;;;; απλά μαθηματικά κύριοι....! Μεγάλος προβληματισμός κύριοι. Για όλους και όλες μας..... Από το ΔΙΆΔΡΟΜΟ......!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ blogger ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!ΕΔΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ!!!ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ! ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΕΦΑΓΑΝ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ. Α.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ! ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ "ΚΛΙΚΕΣ" ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΙ "ΜΗΤΣΗΔΕΣ"ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ".

Ανώνυμος είπε...

αδέρφια ΜΗ τσακώνεστε!!! Λίμνη Κόμο, δεν θα γίνετε ποτέ, ακριβώς γιατί πορεύεστε με σχέδια του 1965! - Η Βασιλειάδου που είναι? Θα τη βρώ στο Ράδιο άραγε? - Η μονοδρόμηση αρκεί, ώστε να αποφεύγονται οι τσακωμοί των διασταυρωμενων οδηγών. Άιντε ξηλώστε τα κακάσχημα μπλιμπλίκια, γιατί έρχεται και η top σαιζόν, κι είναι ντροπή να χαλάτε την εικόνα σας.

Ανώνυμος είπε...

Σας θαυμάζω για τα αντανακλαστικά σας ΦΕΚ του 1965 το υλοποιείτε το 2020 θλίβομαι για την κατάντια σας διαβάζετε πεζόδρομο και κάνετε μονόδρομο!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπρε μπουνταλαδες παλι με το λιμανι ασχολειστε,δεν χορτασατε καρπαζιες,
εδω εχουμε παει στη β'φαση του διπλασιασμου της μαρινας μεχρι και τα ορια
της παλαιας πλαζ Ιζαμπελλα[μεταξυ Ψαροπουλας και Λιμανακι}εσεις εκει κολλημενοι
για την βαρκουλα σας και την τηγανιά με τους σπάρους.

Ανώνυμος είπε...

Βρε μπουνταλα δεν μας λες τι χρηματα κερδιζει ο δημος και τι χαριζεται στους κολλητους σας απο Λαμια ;;

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει αραγε ενας που να μην μοιρασει το 'κοινο' χρημα οταν βρεθει σε θεση
εξουσιαστη χωρις υποκειμενισμο [εξαιρουνται οι ηλιθιοι που υπαρχουν].
Ειδικα αν εχει επωφεληθει απο το κρατος στο παρελθον και στο παρον[πχ αναδιανεμητικη -κλεπτοκρατικη συνταξη πυραμιδικης βασης] ή επιδοματουχος καθε κατηγοριας και προελευσης ή κρατικοδιαιτος επιχειρηματιας η καντιλαναφτης[εξαιρουνται οι ηθικοι που δεν υπαρχουν]
Ζουμε στην ελλαδα οπου ο καλυτερος ειναι εκεινος που αποφευγει τουλαχιστον τον καθρεφτη.
Τα δημοτικα πραγματα ειναι αντανακλαση ηθικης της τοπικης κοινωνιας.Δεν ειναι τυχαιο ζητημα,μιας χρονικης περιοδου, ειναι καθολικοτητα στρεβλωσης και αλλοτριωση.
Αναζητησατε στο παρελθον τον καλο Αιρετο,οταν τον ανακαλυψετε, πειτε και σε εμας να ειμαστε αισιοδοξοι για το μελλον..

Ανώνυμος είπε...

Ωραια λοιποιν , αφου κσι αλλοι κανουν παρανομιες , αφου και αλλοι φοροδιαφευγουν , αφου και αλλοι λενε ψεματα , αφου και αλλοι διοριζουν γισνα κλεψουν ψηφους , αφου και αλλοι εξαπατουν τους δημοτες τους , τοτε μη φωναζετε για αυτους τους τοπικους "αρχοντες" . Λογικη συνψηφισμου . Ολα τα χρονια , ολους τους αιωνες η απλη φτηνη δικαιλογια της κακης φεουδαρχικης εξουσιας .

Ανώνυμος είπε...

Το Παγκόσμιο Ανέκδοτο του Ken Okazaki‏

Ειπα στο γιο μου»Θα παντρευτείς τη κοπέλα που θα επιλεξω ΕΓΩ για σένα !»
Μου είπε »ΟΧΙ»
Του λέω »είναι η κόρη του Bill Gates που εχει τη Microsoft !»
Μου λεει »ΟΚ…»
Μετά τηλεφωνησα στο Bill Gates και του ειπα»Η κόρη σου θα παντρευτεί το γιο μου !!!»
Μου λέει »ΟΧΙ»
Του λέω..»Ο γιος μου είναι ο γενικός διευθυντής της Παγκοσμιας Τράπεζας(World Bank) !!!»
Μου λέει »ΟΚ»
Μετα τηλεφωνησα στον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Τραπεζας και του λέω…»Θα κάνεις το γιο μου γενικό διευθυντή στη Παγκοσμια Τράπεζα !!!»
Μου λέει »ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!»
Του λέω…»Μα..είναι γαμπρος του Bill Gates !!!»
Και μου λέει »ΟΚ»…
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!

Ken Okazaki χ

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι και κυρίες του Δημοτικού Συμβουλίου ποιος....εγκέφαλος σχεδίασε και χωροθέτησε τις διαβάσεις πεζών καθώς και τις θέσεις ΑΜΕΑ;
Δεν καταλαβαίνει ότι επιλέχτηκαν με (ιδιοτελή) κριτήρια οι θέσεις;
Δεν είδε ότι οι πινακίδες του ΚΟΚ είναι ανύπαρκτες,κατεστραμμένες,σβησμένες ή καλυμμένες από κλαδιά δένδρων και μετασχηματιστές της ΔΕΗ;
Ετσι στο πόδι αποφασίζουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ο διεφθαρμένος

Ο διεφθαρμένος αισθάνεται μέσα του την ηθικήν υπεροχήν του ακεραίου, υποχρεούται ναν τον σέβεται, και τον αποφεύγει όμως. Η συντροφιά άλλου διεφθαρμένου όμοιού του με τον οποίον συμπαθεί, τού είναι αρμοδιώτερη.

Ευρισκόμενος με τον ακεραίου χαραχτήρος, κατηγορεί τον εν διαφθορά συνάδελφόν του, 1ον επειδή φυσικώ τω λόγω τού έρχεται η κατηγορά στο στόμα, 2ον επειδή βάνεται σε καλήτερη θέση κατηγορώντας το αξιοκατηγόρητα, και συσταίνεται κοντά στον ακέραιον, ως τάχα ανόμοιος τού κατηγορουμένου του.

Αν ακούση ότι τίμιος άνθρωπος συκοφαντείται, το άκουσμα εκείνο τον χαροποιεί, ότι τάχα τού δίδεται σύντροφος εις την διαφθορά ένα τίμιος· ενδιαφέρεται ναν το πιστέψη, και πασχίζει ναν το πιστέψη· η δε ψυχή του επιθυμώσα τούτο, του ευκολύνει την πεποίθηση. Η συνενοχή είναι ελάφρυνση στον διεφθαρμένον, και μάλιστα η συνενοχή τιμίου ανθρώπου είναι δι’ αυτόν παρηγορία και ενθάρρυνση.

Έχοντας γνωστόν διεφθαρμένον συνένοχον, έχει μόνον συνένοχον όμοιόν του. Αλλά με γνωστόν τίμιον συνένοχον, εις κάτι συκοφαντούμενον, έχει τον πρωτοπληρωτήν του· έχει σκέπην.

Μεταχειρίζεται δε κάποτε την αναισχυντίαν και την πρόκληση , δια να εκπλήξη με την αυθάδειάν του και να θριαμβέψη. Αλλά αντιμετωπούμενος με θάρρος, δειλιάζει και κρύβεται.

Χαλινός αρμόδιος δια τον διεφθαρμένον είναι το ξεφαύλισμά του· έστω και σε διεφθαρμένην κοινωνίαν· επειδή καθένας από τους διεφθαρμένους την προφασίζει τη διαφθορά στον εαυτόν του, αλλά την κατηγορεί στους άλλους.

ΚΡΙΤΩΝ είπε...

Ο ΑΡΙΒΙΣΜΟΣ ΕΝΔΟΓΕΝΗ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ

Η συζητηση τεινει προς την φιλοσοφικη αναζητηση του αρχικου αναιτιου- αιτιου.

Αν ομως θα θελαμε να επιστρεψουμε στα υπαρκτα, τοτε θα κατανοουσαμε οτι το Οικονομικο θεμα ηταν και ειναι συνδεδεμενο αρρηκτα με την πορεια της ζωης.

Ο Δημος λ.χ. ειναι η εκφραση μιας μεγαλυτερης οικογενειας, με συγκεκριμενους κανονες οπου
η υπερβαση αυτων δημιουργει καταχρηση και υπερχρεωση και χρηζει διορθωσης,τουλαχιστον αυτο εχει συμφωνηθει προεκλογικα, βασει ομιλιων.

Αν λοιπον δεν τηρουνται αυτα, την ευθυνη την εχουν οι ψηφοφοροι και οχι ατομικα
ενας θιγομενος με υποκειμενικα ενδεχομενα κριτηρια.

Επισης τα θεματα οχι μειζονος σημασιας ειναι μεν ανεκτα ,οταν δεν επικαλυπτουν τα σοβαρα επικεντρωνοντας την προσοχη σε επουσιωδη λ.χ.θεμα τοπικου συμβουλιου "Ορισμος τοποθεσιας ταιστρων για τα αδεσποτα"και οχι θεμα για την αναπλαση της Γ.Βασιλειαδη ή ταδε πεζοδρομος και η πινακιδα αποτροπης και οχι η μελλοντικη επεκταση της μαρινας [διπλασιασμος].

Αν λοιπον καποιος νομιζει οτι η λυση ενος ζητηματος βαρυτητος ειναι ευκολο στην διαχειριση
τοτε ειναι οπαδος της μεταφυσικης η εστω δογματικος θεολογιας.

Τωρα απαντω στον ken Okazaki και το ανεκδοτο .Οντως ετσι κινειται ο καπιταλισμος με τις γνωριμιες και την τυχη ,η διαφορα απο τον Κρατισμο ομως εναι ουσιωδη και αφορα την διαρκεια,η οποια παλι ειναι ευθεως αναλογη με την αποδοση, λ.χ.το συγκροτημα Μητση μπορει να εχει διευθυντη βασει του ανεκδοτου αλλα οταν κριθει οτι δεν αποδιδει ,τοτε παυει η συμβαση μονομερως, ενω στο ΚΥ καινουριου η συμβαση ειναι μονιμη μη επιδεχομενη αλλαγης και ενδεχομενα αντιπαραγωγικη.

Λογικη συμψηφισμου 7.39 πμ 26\7 δεν γινεται σε προσπαθεια αναλυσης της κακοδαιμονιας μεσω αναζητησης της αληθειας, αλλα μαλλον στην αρνηση αποδοχης της.

Η παρουσιαση μιας φρουδικης σκεψης "Περι Διεφθαρμενου"ειναι γενικολογη δεν αφορα συνολο
αλλα ατομο με ιδιαιτερα χαρακτηριστικα,ειναι εσωτερικη υποθεση και δεν μεταδιδεται
ως covid 19,αντιθετως θα συμφωνουσα με το " Ο Αριβισμος ενδογενη παθογενεια "
ως πλησιεστερο της σημερινης καταστασης.

Τελος θα συμφωνησω με τον 12.28 25\7 στην αποψη οτι οι σωστοι δεν θελουν εμπλοκη με τα δημοτικα οχι απο ευθυνοφοβια[αλλωστε αυτο φαινεται απο την εργασια τους στον χωρο τους] ,κυριως απο αδυναμια συνεννοησης [ο πενταετης σχεδιασμος ειναι τυπικης μορφης παντοτε μονομερης, επιθυμια της ομαδος και οχι απαιτηση και αναγκη αναπτυξιακης πορειας.



Ανώνυμος είπε...

Το ετος 2015-2020 υπηρχε στρατηγικο καιεπιχειρισιακο σχεδιοτου δημου κοινα αποδεκτο απο ολεςτις παραταξεις , με σκοπο την ομοιομορφηαναπτυξη του δημου

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΡΕ ΚΡΙΤΩΝΑ;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ,ΣΧΕΔΙΑ,ΑΠΟΦΑΣΗ;Η ΕΙΝΑΙ ΣΑΝΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει σχεδιασμός για την επέκταση της Μαρίνας,το θέτω ως πρόταση ανάπτυξης.Ειναι ιδέα των "φειδωλων δημοτών της πόλης έναντι αυτών που κρίνουν την ανάπτυξη μόνο διαχειριστικά.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι κτηνώδης κάτω από τη μάσκα της κοινωνικότητας και της οικειότητας ανθρωπάκο»… Η συγκεκριμένη φράση από το βιβλίο «Άκου Ανθρωπάκο» του Βίλχελμ Ράιχ, περιγράφει ακριβώς εκείνο το άτομο που πίσω από την φαινομενική «κανονικότητα» του κρύβει ένα κτήνος…

Οι «μάσκες» και οι «παραλλαγές» που μπορεί να χρησιμοποιήσει είναι πολλές. Η ουσία όμως παραμένει αναλλοίωτη. Το συγκεκριμένο άτομο μπορεί να ξεστομίσει και όταν χρειαστεί ακόμα και να πράξει ότι πιο κτηνώδες…  

Σε αυτό τον απέραντο βούρκο της κτηνωδίας «βούτηξε» και ο Υποψηφιος Μακιαβελι

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 9.20 πιο απλα δεν γινεται ? Τι ακριβως θελεις να πεις ? Φωτογραφιζεις καποιον ?

Ανώνυμος είπε...

Τηλεμετρία στο Δήμο καμένων Βουρλων.... 1 400 000 €. Έγινε διαγωνισμός... Και με 2% έκπτωση.....ΧΑ. ΧΑ. ΧΑ. ΧΑ...! Τη πήρε τη δουλειά ένας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..... Ολυμπιακός κι ο Δημαρχος ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ τώρα...δύο ολυμπιακοί μαζί τι θα γίνει..... Ο ένας θα φωτογραφίζει τον άλλον.... Αγκάλιασματα σαμπάνιες.... Μύθος κ. λ. π. Ξέρετε εσείς....! Το μόνο δεν ξέρετε τα υπόγειες αγκαλίτσες των δύο ολυμπιακών.... Πόσο παραμυθάς είσαι ρε πιπίλα..καντους άνω.. κάτω.... Τους αρέσει........! Δυνατό έργο ΔΉΜΑΡΧΕ... Αλλά θα το φτιάξετε δύο Ολυμπιακοί αυτό τυχαίο.. Δεν νομίζω......! Έχετε δει την Ελληνική ταινία Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΈΓΕΤΑΙ.......

Ανώνυμος είπε...

φΙΛΕ 11:49 μ.μ., Ιουλίου 27, 2020,ΤΙ ΕΧΕΙς ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;;; ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΔΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ.