08 Ιουλίου 2020

ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΚΑΤΆΛΗΨΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Καταγγελία αναγνώστη

ΈΝΑ ΈΓΚΛΗΜΑ 40 ΧΡΟΝΏΝ. ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΠΆΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΊ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΏΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΎΧΤΑ?

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΣ ΤΙ ΚΆΝΕΙ?ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ?ΚΑΛΆ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΤΩΝ ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΩΝ.

Η ΠΕΡΙΟΧΉ ΕΊΝΑΙ ΜΕΤΆ ΤΟ ΚΆΜΠΙΝΓΚ ΜΠΛΟΥΜΠΕΙ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΏΣΤΑΣ




34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα οταν ζηταμε να αναρτηθει κατι και με φωτογραφιες ως κυριο θεμα, γραφουμε και μερικα πραγματα γι αυτο. Τι είναι, πότε έγινε, σε ποιον ανηκει και λοιπες πληροφοριες ωστε ο αναγνωστης να σχηματισει αποψη περι τινος προκειται και να μπορει να το σχολιασει θετικα η αρνητικα. Η αναρτηση-καταγγελια σου μοιαζει περισσοτερο με σχολιο.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΗΤΑΝΕ ,ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΔΕ ΞΕΡΩ. ΓΡΑΦΩ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΓΙΝΕ. Η ΜΑΝΤΡΑ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτο ως κτίσμα,ανηθικο ως χρήση,αντικοινωνικό ως εμπόδιο,ανίερο ως ταυτότητα.Ρασοφοροι αμαρτωλοί,συμπαίκτες με τους πολιτικάντηδες,ευθέως εχθρικοί με τους δημότες του Αγίου κων/νου.Τραχανα στα ανελεύθερα διαφωνούμε,εδώ όμως αξίζεις τον έπαινο.

Ανώνυμος είπε...

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου εγκρίθηκε η Τουριστική Χάρτα για το Δήμο Λαμιέων NEWSROOM 9.7.2020 | 11:00 Πηγή: www.lifo.gr

Ανώνυμος είπε...


ΑΚΟΥΕΙ ...ΚΑΝΕΙΣ!!!!
Η Χάρτα η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ., συνοψίζει τις προσπάθειες προσδιορισμού εκείνων των ενεργειών, που θα διασφαλίζουν τη βιώσιμη και μακροπρόθεσμη διαχείριση του τουρισμού, με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.
Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα σχετικά με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που σχεδιάζονται για την πρωτεύουσα του νομού Φθιώτιδας.
Η στόχευση της ανάδειξης του Δήμου μας ως διεθνούς προορισμού τουρισμού και πολιτισμού, έχει ήδη αναγνωριστεί από την έγκριση της Α' Φάσης του Στρατηγικού Σχεδιασμού που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στην προηγούμενη συνεδρίαση του.

Ανώνυμος είπε...

Γελοιοτητες απο κρατιστες,που δεν μπορουν να ξεχωρισουν την βουρτσα απο την π....
Το τουριστικο προιον δεν διατασεται με δημοτικες αποφασεις ουτε με πενταετη στρατηγικα πλανα εκτος αν εισαι στην ολοκληρωτικη Κουβα και μιλας για την προφυλαγμενη περιοχη ΒΕΡΑΔΕΡΟ
Εδω η Λαμια τα ιαματικα στις θερμοπυλες τα παρεδωσε στους μεταναστες.

Ανώνυμος είπε...


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΟΥ, ΣΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ, ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΚΥΜΙΆ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ,
γιαυτο: Το Βαραντέρο που είναι ο απόλυτος προορισμός στην Καραϊβική,
το βάζεις διπλά στη Λαμια και Θερμοπύλες.
θα μας τρελάνεις, άνθρωπέ μου ;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο δημος με το ονομα Καμενα Βουρλα εχει σχεδιο τουρισμου ; ρεαλιστικο με χρηματοδοτηση , πενταετιας , με υπευθυνο ατομο στο δημο ηηηηηη ειναι ολα χυμα ...στο κυμα , οπως ολα καθ εικονα και ομοιωση ..

Ανώνυμος είπε...

στου κουφου την πορτα, οσο θελεις βροντα , ολα χυμα ...στο κυμα.
μπορει να ειμαστε στο παρελθον τουριστικος τοπος και με βουλα,
τωρα ομως γινομαστε .... χωριό και με....... φόρα.

Ανώνυμος είπε...

Η Κούβα είναι ολοκληρωτική χώρα με κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας.
Κρατικοποιησε τα ξενοδοχεία με τον Καστρο και έκανε και νέα, περιχαράκωσε
την περιοχη μόνο για τους τουρίστες,όχι όμως για τους εξαθλιωμένους Κουβανούς,εκτός των μελών του κόμματος.Ετσι έκανε τουριστική πολιτική σκληρού νομίσματος. Αυτο δεν γίνεται στην Ελλάδα,-ακόμη και τη δεκαετία του 60 με τα κρατικά Ξενία -τωρα μόνο ο ιδιώτης επενδυτής μπορεί εκούσια να βάλει χρήματα.Αρα οι δήμοι μόνο ευχές με τα πενταετή προγράμματα μπορεί να κάνουν,αλλά η επιλογή δεν είναι δική τους.Π.χ.Το κάμπινγκ του ΕΟΤ που δεν πλησιάζει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Ο δημαρχος παει για βουλευτης ;;εσωσε το δημο τωρα θα σωσει την Ελλαδα ..

Ανώνυμος είπε...

Ο δημος αν ηθελε αν ηξερε θα εκανε πενταετη πλανα τουρισμου. Παραδειγμα: αν ηθελε να αναπτυξει το περιπατιτικο τουρισμο στο βουνο το εκανε με 100.000 χρηματα που τα εχει και απο μονος του αν ηθελε και να μην ειναι ευχολογια .αλλα αυτο θελει υπομονη επιμονη και γνωση και ομαδικοτητα . Ας διβασει λοιπον σε κανενα λεξικο τι παει να πουνε αυτες οι λεξεις , γιατι ειναι αγνωστες εννοιες σε καποιους .

Ανώνυμος είπε...

Ενσταση; εκανε ο Συκιωτης εναντιον του δημαρχου , διοτι δεν τον αφηνει ο εαυτο του να κανει δημοτικο εργο. Γιατι για ολα αυτα ,που δεν μπορει να κανει, δηθεν , φταιει ο κοσμος, οι δημοτες , η αντιπολιτευση, το κομμα, το κρατος , ο πλανητης Γη , το συμπαν που συνωμοτει εναντιον

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Και για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε το "Habaneros: Οι Κάτοικοι της Αβάνας".

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΒΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ? ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜ ΥΠΑΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ . Η ΛΑΜΙΑ ΠΧ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ . ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΠΧ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ . ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΑΓ ΚΩΝΝΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΓΑ ΜΕ ΩΚΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ 24ΩΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Εκει στο δημο ακουτε την αγανακτηση του κοσμου ; οτι τιποτα δεν δουλευει ; καθαριοτητα ; σοβαρα εργα ; τα οικονομικα του δημου ; οι εισπραξεις του δημου απο οφειλετες ; παιδκες χαρες ; πολεοδομικα ; απολλοτριωσεις , σχολεια , αποχευτευσεις , υδρευση , πολιτιστικα, εργα υποδομης , εργα τουρισμου , οργανωτικα του δημου ;

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα ,αυτος που γραφει για την Κουβα μενει καμενα και ειναι ΚΟΥΒΑΝΟΣ ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Απο προσληψεις προσωπικου πως παμε καλα ; νεοι ψηφοφοροι.. εμποριο λευκης σαρκος . Η Πληρωσε δημοτη για να ξαναβγουν δημαρχοι και συμβουλοι καποιοι. Με τα δικα σου λεφτα δηθεν κανουν τον καλο , για να παρουν τα καλα της εξουσιας.

Ανώνυμος είπε...

1ον: όσο και να φτιάξει την πλατεία πάρκου ο δήμαρχος αν δε μαζευτούν με κάποιο τρόπο από εκεί οι ομάδες των γυφτων που έχουν κατακλεψει τους περαστικούς και προκαλούν προβλήματα πάλι ούτε απ έξω δε θα περνάμε.
2ον: Λαμία και Τρίκαλα καμία σχέση. Η Λαμία δεν έχει τίποτα αξιόλογο σαν πόλη ώστε να προσελκύσει τουρισμό. Μόνο αν κάνουν κάποιο θεματικό πάρκο στο χώρο της έκθεσης και αν.
3ον: όσα πλάνα και να γίνουν στα Καμένα Βούρλα δεν πρόκειται ποτέ να γίνει τίποτα. Επειδή το 90% μην πω παραπάνω των επαγγελματιών δε θέλει να αλλάξει τίποτα.Για να αλλάξει ένας τόπος πρέπει πρώτα να αλλάξει η νοοτροπία των κατοίκων. Όποιος προσπάθησε να κάνει αλλαγές έχει φάει τα μούτρα του. Γι αυτό και ξαναβγήκε ο Συκιωτης με τόσο μεγάλο ποσοστό. Επειδή δε δείχνει καμία προθυμία για αλλαγές.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

1oν μολις τελειωσει η πλατεια παρκου θα ειναι σιγουρα παρων η διας και θα λυθει το ζητημα -------2ον το ειπα η λαμια βλεπει τη πλατη των τρικαλων οποτε εχει χρεος να παιξει επιθεση και να αντιγραψει ιδεες απο τα τρικαλα οπως το μυλο των ξωτικων ,γιατι και τα τρικαλα το μονο που εχουν παραπανω ειναι ενα ποταμακι.-----------αυτο σημαινει οτι τα καμενα εχουν αρκετα εσοδα και ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει η ειναι ανοητοι και περιμενουν διαφορετικα αποτελεσματα απο τις ιδιες δρασεις .παντως δεν μπορεισ να πολλεμησεις ουτε τη παραλια λαρισας με το πεζοδρομο απο το 80 και λευκες για ισκιο.

Ανώνυμος είπε...

1ον δηλαδή μέχρι τώρα η ομάδα Δίας δεν ήταν παρούσα επειδή δεν ήταν φτιαγμένη η πλατεία;
2ον, μόνο ένα ποταμάκι;;;; έχεις πάει ποτέ στα Τρίκαλα να δεις τα αξιοθέατα;
Έχουμε και λεμε: Το Ασκληπιείο της αρχαίας Τρίκκης, το αρχαιότερο και σημαντικότερο της Ελλάδας κατά τον Στράβωνα. Το Βυζαντινό Κάστρο της πόλης. Το Τζαμί του Οσμάν Σαχ,Το Χαμάμ του Οσμάν Σαχ. Η παλιά πόλη, ο μύλος Ματσοπουλου που οι πιο πολλοί ξέρουν σα μύλο των ξωτικών τα Χριστούγεννα και ένα σωρό ιστορικά κτίρια που θέλουν ολόκληρη σελίδα να τα γράψεις. Η Λαμία ένα κάστρο έχει και αυτό δεν το έχει αξιοποιήσει σωστά.
3ον η παραλία της Λάρισας είναι τεράστια. Εδώ δεν έχουμε τόσο χώρο. Αλλα επίσης εκεί δεν την έχουν χτίσει την παραλία τους ούτε την έχουν γεμίσει εξέδρες, τέντες και νάιλον. Εδώ σε λίγο θα αρχίσουν να στήνουν εξέδρες και μέσα στη θάλασσα. Αλλά ας τολμήσει κάποιος έστω να μιλήσει για ανάπλαση παραλίας. Και μόνο τη λέξη πεζόδρομος να ξεστομίσει θα τον σουβλισουν σαν τον Αθανάσιο Διάκο.

Ανώνυμος είπε...

Σωστα τα λες του Τραχανα,ο οποιος δεν καταλαβαινει οτι ο μαρξισμος δεν μπορει
να διαχειριστει καπιταλιστικα ζητηματα,εκτος εαν ειναι Κρατικος καπιταλισμος λ.χ. κινας ή Δημαρχιας.
Ο Δημος ειναι συνισταμενη αποψεων των πολλων που εκφραζεται μεσα απο ψηφοφοριες,
με τα χρηματα ομως των αλλων.
Συνεπως οπως και το κρατος δεν μπορει να τα αξιολογησει[χρηματα] ετσι και ο Δημος.
Αν λοιπον αυτο το καταλαβουμε τοτε η τουριστικη αναπτυξη ειναι αποτελεσμα οικονομικου υπολογισμου με κινητρο και στοχο το ΚΕΡΔΟΣ.
Ετσι ως παραδειγμα τα καραβακια για τις λιχαδες ηταν σημερα καταφορτα διοτι καποιοι ιδιωτες επενδυσαν με σκοπο να κερδισουν,και η ταξη και η ευπρεπεια φορτωσης πελατων ορισθη απο τον ιδιωτη αναδοχο επιχειρηματια της Μαρινας ,που την επεβαλε στους λεμβουχους
και για το δικο του κερδος.
Κανενας δημος δεν μπορει να ειναι τετοιος ποιοτικος παικτης παρα μονο εποπτης
και μαλιστα χαλαρος, αναλογα το εκλογικο πελατολογειο δηλ Λουμπεν.
Ματαιως ο αριστερος αυταπατωμενος φερνει συγκρησιμα παραδειγματα μεταξυ δημων,διοτι ειναι διαφορετικη η ανθρωπογεωγραφια και τα μεγεθη.
Το χρημα ρεει με οικιοθελη συμφωνια μεταξυ δυο μερων ως μια 'πυρηνικη αντιδραση που το παραγωμενο προιον, η θερμοκρασια, ζεσταινει και το Δημο- Κρατος".
Καλο σοβιετικο καλοκαιρι,πιστοι μαρξιστες.





anonhmos είπε...

Με το δημοτικο αναψυκτηριο στην παραλια του Μωλου που παραμενει κλειστο στην καρδια του καλοκαιριου τι γινεται ρε δημαρχε Συκιωτη του 56% ...και Προεδρε της τοπικης κοινοτητας Παταργια ????? Τι χαλια και ρεζιλικια ειναι αυτα ??? Ετσι θα πατε τον δημο μπροστα ???? ποιο το ενδιαφερων για τους κατοικους του Μωλου ????ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ....Ας μας δωσετε μια απαντηση και οι δυο σας...για να δουμε εχετε το σθενος...

anonhmos είπε...

Οσο αναφορα για τις προσληψεις του Κ.Υ. του δημου μας καλυτερα να ρωτησετε τον επικεφαλης του συγχωνευφτεντος συνδιασμου κ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ και νυν αμισθι αντιδημαρχου του δημου πως εγινε και διορισε την νυφη του πρωτη και καλυτερη .....μιας και αυριο εχουμε και τα εγκαινια στο ΚΥ .. τι λες κ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ για ολα αυτα ...θελουμε να μας πειτε την γνωμη σας...

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναγιώτου έκανε ότι κάνει από το 1981 η πασοκοκρατια είτε ροζ ,πράσινη,μπλε ,σωμον,
τα 700 ψηφοδέλτια οι γυφτοαγναντεοι του τα δώσανε γιατί πίστεψαν την υπόσχεση στο μεγάφωνο ,να πάρουμε την δημαρχία να δουλέψει ο κόσμος?

Ανώνυμος είπε...

6.06 τι δεν εχεις καταλαβει. Ως και τη γυναικα του εβαλε υποψηφια στον συνδυασμο του για να μην κριθει ακυρος ... γιατι σαν οικογενεια ειχαν στοχους. Να μπορεσουν να βγαλουν δημοτικους συμβουλους και να διαπραγματευτουν την ενωση με τον Συκιωτη για προσωπικα οφελη. Ενα εκ των οποιων ηταν και η προσληψη της νυφης τους στο ΚΥ.
Αλλα δεν ειναι ο μονος. Η πλειοψηφια των καμενοβουρλιωτων τετοιοι ειναι. Παρτακηδες.
Γι αυτο και η πολη τους παει κατα διαολου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό μονο; Το άλλο δεν το γνωρίζετε ούτε εσείς της δύναμης προόδου του Τσωμου!! Η νύφη του ιατρός στο επάγγελμα ενημερώθηκα ότι είναι είδη σε διαδικασία πρόσληψης στο κέντρο υγείας καμένων Βούρλων ως πνευμονολογος. Λοιπόν τι έχετε να απαντήσετε τώρα Κύριε Τσωμο στο εκλογικό σώμα; Ποια η θέση σας για το αναψυκτήριο του Μώλου? Φημολογείται ότι εσείς κ Η ομάδα σας εμπόδισε τον Δήμαρχο μας για τη μίσθωση του σε δημότη της περιοχής. Παρακαλώ να τοποθετηθείτε για τα παραπάνω δεν θα πω ερωτήματα Αλλά γεγονότα η μάλλον καλύτερα να απολογηθεις Όχι να τοποθετηθεις. Ο Συκιωτης σας έχει για πρωινό!! Συμφεροντολογοι κ σε πίστεψα έστω για λίγο. Απάντηση τώρα με ονοματεπώνυμο!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη το Κ.Υ στο Καινουργιο εγινε παλι αλλο ενα μεσο δοσοληψιας και συναλλαγης ; τελικα εχουμε δημαρχο που ολους τους τρωει για πρωινο - μεσημεριανο- βραδυνο .. καμμια σοδα βρε παιδια θα βαρυστομαχιασει το αντερακι του

Ανώνυμος είπε...

Αλ Καπονε και ολοι Ομερτα ... τι συμπτωσεις ο Αλ Καπονε για φοροδιαφυγη πηγε φυλακη .

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

για να συνενοουμαστε η διας ηταν και θα ειναι παρων--τα τρικαλα εχουν και αυτα χαλια μεσα στη πολη απλα σιγα σιγα τα διορθωνουν , η λαμια προσπαθει να φτιαξει παρκο θεματικο αλλα σιγουρα θα αργησει, κανεις δε παει στα τρικαλα για το τζαμι η το τσιτσανη μονο ,πανε για ολο το πακετο μυλος ξωτικων ,ελατη ,περτουλι ,τζαμι , μουσειο τσιτσανη =τα εχουνε κανει συγκοινωνουντα δοχεια ,τα εχουνε παντρεψει ολα και μπραβο τους. η παραλια λαρισας ειναι απομονωμενη αποσταση 50 χμ απο πολη και αυτο ειναι κατα ,εχει και εκει τεντες κ εξεδρες στη παραλια για φαγητο στο κυμα και εχουνε γινει καλες προσπαθειες απο ολους. στα καμενα η γερασιμου βασιλειαδη θελει αναπλαση με λιγοτερες θεσεις παρκινγκ ωστε να μην βλεπεις τοσα κονσερβοκουτια δεξια αριστερα και οι σερβιτοροι να σφηνωνονται αναμεσα στις λαμαρινες . αν υπαρχει ηγετικη ομαδα στο δημο που εχει οραμα και θελει αλλαγες ο λαος απλα σιωπα μαζι και οι επαγγελματιες

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναγιώτου είναι η λούμπεν αριστερα στα Καμενα.Η ορθόδοξη δεξια
που την εκπροσωπούν τα στελέχη της Τ.Ε Μπητα κερμανιδης πως ανέχονται τέτοιες πρακτικές και συμφωνίες
από τον δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Οικονοµική Επιτροπή

Παρακαλείσθε την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 και ώρα 13.00 µ.µ., όπως προσέλθετε στο

∆ηµοτικό Κατάστηµα (αίθουσα συνεδριάσεων Οικονοµικής Επιτροπής), για να συζητήσουµε και

λάβουµε απόφαση στα παρακάτω θέµατα της ηµερήσιας διάταξης: 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ∆ΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση Αµαλίας – Κωνσταντίας Παπαδοπουλου) 

2. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (υπόθεση ∆ικηγορικού Συλλόγου Λαµίας) 

3. Ορισµός πληρεξούσιου δικηγόρου (παράνοµες συνδέσεις στον οικισµό Αγ. Νικήτα) 

4. Εξειδίκευση- έγκριση των δαπανών και ψήφιση πίστωσης για Έξοδα οργάνωσης 

κοινωνικών δραστηριοτήτων του ∆ήµου Καµένων Βούρλων

5. Έγκριση 1ου

 Πρακτικού ∆ιενέργειας συνοπτικού διαγωνισµού για την Προµήθεια

Εφαρµογών, Αναλωσίµων, Ανταλλακτικών και Εξοπλισµού Μηχανογράφησης

6. Έγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισµού για τη Συντήρηση υλικού, λογισµικού, 

δικτύων και εργασίες µηχανογραφικής επεξεργασίας δεδοµένων

7. Έγκριση πρακτικού ΙΙ Ελέγχου ∆ικαιολογητικών Κατακύρωσης ηλεκτρονικής δηµοπρασίας

µε Α.Α. ΕΣΗ∆ΗΣ 86666 του έργου «Αντικατάσταση Εξωτερικού ∆ικτύου Ύδρευσης ∆.Ε. 

Αγίου Κων/νου» 

8. Έγκριση πρακτικών εκµίσθωσης ∆ηµοτικού Αναψυκτηρίου παραλίας στη θέση ΣΥΚΙΕΣ

Αγίου Κων/νου

9. Έγκριση πρακτικών εκµίσθωσης ∆ηµοτικού Αναψυκτηρίου Κοινότητας Καλλιδρόµου

Μώλου

10.Έγκριση πρακτικών εκµίσθωσης ∆ηµοτικού Αναψυκτηρίου στην παραλία Μώλου




11.Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και

κοινόχρηστης παραλίας, σε περιοχές της χωρικής αρµοδιότητας του ∆ήµου Καµένων

Βούρλων προς τρίτους µε σύναψη µισθωτικής σχέσης έναντι ανταλλάγµατος

Η συνεδρίαση θα πραγµατοποιηθεί κεκλεισµένων των θυρών, σύµφωνα µε το άρθρο 10 της

Πράξης Νοµοθετικού Περιεχοµένου «Κατεπείγοντα µέτρα αντιµετώπισης των αρνητικών

συνεπειών της εµφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισµού της διάδοσής

του»(ΦΕΚ Α΄ 55/11-3-2020) και της Εγκυκλίου 163 (αριθµ. πρωτ. 33282/29-5-2020) του

Υπουργείου Εσωτερικών. 

 Ο Πρόεδρος

 

 Συκιώτης Ιωάννης

Ανώνυμος είπε...

Παπαναγιωταιοι όπως πάντα δεν αλλάζουν . Πως περιμένει μετά ο Μήτσος να τον πάρει σοβαρά ο κόσμος. γελάνε και οι πετρες μαζί τους με τα καμώματα τους. Όλο θεωρία και παπαρολογια.....

Ανώνυμος είπε...

ΠIΠIΛA ΛAOΠΛANE ΔEN MOY ΛEΣ ....... EΔΩΣEΣ ΓIA TH MEΛETH YΔATOΔPOMEIOY ΣTON AΓIO KΩNΣTANTINO 25 000 €..... ΓIATI ΠIΠIΛA ΓIA ΠOIO ΛOΓO ..... ΔHΛΩΣH TOY ΠEPIΦ/XH ΣΠANOY ΣTON FM 1....OTI EΓKPIΣH EXEI ΠAPEI H ΣTYΛIΔA KAI OXI O ΔHMOΣ KAM BOYPΛΩN ΓIA TON AΓIO KΩNΣTANTINO..... ΓIATI ΔHMAPXE ΔΩΣATE 25.000€ ΣTHN ΦIΛH ΣAΣ ETAIPEIA...... AΦOY TO ΞEPATE "H MHΠΩΣ ΔEN TO ΞEPATE;;;;; ΓIATI ΛETE ΨEMATA ΣTOYΣ ΠOΛITEΣ TOY AΓIOY KΩNΣTANTINOY.... ΘEΛOYME MIA AΠANTHΣH ΠIΠIΛA... ΔIAYΓEIA ΠEPIΦEPEIAPXHΣ Fm1 ΛENE ΨEMATA H EΣY ΠIΠIΛA....;;;;