24 Ιουλίου 2020

Πεζοδρόμηση Καμένα Βούρλα 7/2020

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Διαπιστώσαμε ότι έγινε πεζοδρόμηση στα Καμένα Βούρλα, στην οδό Αγίου Παντελεήμονος, από τις ταβέρνες μέχρι και το λιμάνι, εδώ και μια βδομάδα ...

Μάλιστα η πινακίδα το λέει φαρδιά πλατιά, πως από τις 6 το απόγευμα κλείνει ο δρόμος, για αυτό μπήκαν και τα σχετικά συστήματα απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.(πινακίδα που όσο και αν έψαξα στον ΚΟΚ δεν προβλέπεται, κάποιος αυτοσχεδίασε πάλι … )

Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι με εντολές, ενέργειες, αλλά και την ευθύνη βέβαια, του αντιδημάρχου Αντύπα Αντύπα, πεζοδρομήθηκε αυτός ο δρόμος, και μπήκαν επίσης απαγορευτικά σήματα από την αντίθετη πλευρά του δρόμου, ώστε όχι μόνο να πεζοδρομηθεί αλλά και να μονοδρομηθεί η συγκεκριμένη οδός, που αν δεν με απατά η μνήμη μου, τουλάχιστον τα τελευταία 50 χρόνια είναι ελεύθερη η δίοδος και η πρόσβαση. (by the way, αν γνωρίζω καλά σε ότι έχει να κάνει με τους δρόμους ασχολείται η επιτροπή ποιότητας ζωής … έτσι δεν είναι ? )

‘Ας είναι’ είπαμε … κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι τοπικοί άρχοντες, και προσπαθήσαμε να βρούμε την σχετική ‘εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη’ αλλά και την σχετική ‘απόφαση του δημοτικού συμβουλίου’, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε κάτι στο diavgeia.gov.gr , για να ενημερωθούμε ρε αδερφέ …

Καλή τη πίστει, θεωρούμε ότι μας διέφυγαν οι παραπάνω μελέτες και αποφάσεις, και δεν μπορέσαμε να τις βρούμε, και θα θέλαμε να ζητήσουμε αν κάποιος αναγνώστης, δημότης ή και δημοτικός σύμβουλος γνωρίζει κάτι, να το γράψει για να ενημερωθούμε όλοι.

Διαφορετικά, αν όντως δεν υπάρχει κάτι επίσημο ρε παιδάκι μου, πολύ καουμπόικο μου κάνει αυτό, να πας να κλείσεις ένα δρόμο και να πεις – τέρμα – από σήμερα αυτός ο δρόμος είναι πεζόδρομος, γιατί έτσι το θέλω εγώ και τα συμφέροντά μου …

Μάλιστα ένας δημότης, που το συζητούσα εχθές, που είναι και λίγο θερμόαιμος, προτίθεται σήμερα να καταθέσει μήνυση για παράβαση καθήκοντος στον Άκη.

Τροφή για σκέψη …
Εσείς τι λέτε? Να πεζοδρομηθεί η Αγίου Παντελεήμονος ή όχι και γιατί.
Και αν πεζοδρομηθεί η Αγίου Παντελεήμονος, γιατί να μην πεζοδρομηθεί για τους ίδιους λόγους και η Γερασίμου Βασιλειάδη ?

ΜΦΧ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιπλέον να μας ενημερώσει κάποιος αναγνώστης βάσει ποιας απόφασης φράχτηκε και εμποδίζεται η πρόσβαση σε μεγάλο μέρος της προβλήτας του λιμανιού..

Ανώνυμος είπε...

Στο λεξικο δες την λεξη αυθαιρεσια, φεουδαρχισμος, Μοναρχις

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΠΗΡΑΧΤΗΚΕ ΠΟΛΎ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΜΑΣ . ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ... 63000 €............. Η ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΖΉΤΗΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΊΑ ΤΙΜΟΛΌΓΙΑ ΤΩΝ 63000€.......ΖΗΤΗΣΕ ΔΕΛΤΊΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ ΚΑΙ ΖΥΓΟΛΟΓΙΑ. ΑΛΛΆ ΑΝΤΊ ΝΑ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ..... ΆΡΧΙΣΕ ΝΑ ΟΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΊ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ... ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑ ΑΝΤΙΠΑ... ΚΟΝΤΟΠΆΝΟ ΝΊΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ ΠΟΙΟΝ;;;; ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜ. ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ..... ΑΛΛΆ ΞΈΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ... . ΕΎΓΕ..... ΕΎΓΕ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ..... ΕΥΓΕΕΕΕΕ.....!

Ανώνυμος είπε...

8.24 ολοι αυτοι οι χειροκροτητες ειναι οι αυτοφοράκηδες που θα πληρωσουν τις κακοτοπιες που ερχονται. Και ερχονται πολλες.

Ανώνυμος είπε...

Οι λέξεις πεζόδρομος και πεζοδρόμηση είναι άγνωστες στα Καμένα Βούρλα. Ίσως να είμαστε και η μοναδική πόλη στην Ελλάδα χωρίς ούτε ένα πεζόδρομο. Για ποδηλατόδρομο φυσικά ούτε λόγος. Προφανώς λατρεύουμε τα αυτοκίνητα ή βαριόμαστε πάρα πολύ να περπατάμε. Ή αρνούμαστε πεισματικά να ξεκολλήσουμε από τη δεκαετία του 80. Αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η μανία που υπάρχει κατά της πεζοδρόμησης.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,
Είχαμε πολλές ημέρες- μήνες να σας ακούσουμε.
Στο τελευταίο θέμα για τον εξώδικο συμβιβασμό, παρακολουθώντας την συνεδρίαση διερωτήθηκα, κάνοντας μια απλή σκέψη ,που την θέτω σε διάλογο.

Αφού είναι πρόταση για συμβιβασμό εξωδικαστικώς, σημαίνει ότι βρισκόμαστε στα δικαστήρια για απαίτηση του Χ από σύμβαση /ανάθεση πέρυσι που δεν εγκρίθηκε από την αποκ.νη;;;;
και προσέφυγε ο Χ στα δικαστήρια ;;;Ήταν έκτακτη η ανάγκη πέρυσι το καλοκαίρι; ΝΑΙ ή ΟΧΙ
Η Γ.Κ ωρύεται συνεχώς για την περσινό καλοκαίρι για τα σκουπίδια
Ποιος έχει την πολιτική ευθύνη για την ακινησία των απορριμματοφόρων ; Φυσικά ο Δήμαρχος.
Τι έπρεπε να γίνει . Μα φυσικά να δοθεί σε ιδιώτη με κατεπείγουσες διαδικασίες.

Χθες/ Αυριο; Θα ανατεθεί σε Θεσσαλονικιό για την μεταφορά νερού στον Αγ. Χαράλαμπο για 10 μέρες με 900 ευρω την ημέρα, γιαυτο δεν μίλησε ΚΑΝΕΙΣ, μουγκα στην στρούγκα , όπως λέμε εδώ στο μπλογκ, δεν έχουμε κατασπατάληση δημοτικού χρήματος.;;
Ειναι έκτακτη ανάγκη, δεν θα κορακιασουν..

Η πρόταση της παράταξης Τσωμου, είναι φέρε τα τιμολόγια – ζυγολογια να ελέγξουμε Φλωράκης, Κουκουλη, Βούλγαρης να γίνουν ελεγκτές , ανακριτικοί υπάλληλοι κλπ και ενώ το θέμα είναι ο συμβιβασμός, αυτοί την μπάλα στην εξέδρα, παλαιοί αυτοδιοικητικοί ε??.
Κανείς δεν είπε ότι εάν το ΔΣ πει όχι στον συμβιβασμό , η δίκη θα προχωρήσει και θα βγει σε βάρος μας, αφού εκτέλεσε έργο παροχής υπηρεσιών στον Δήμο, και μετά από ένα η δυο χρόνια θα βγει η αναγκαστική πληρωμή με τόκους κλπ ( Θυμάστε κ.κ την υπόθεση Παπαλαμπρου , που τα 360 χιλ. έγιναν 700 χιλ ,σας λέει κάτι το πως ;;;)

Εάν το τελικό κουστούμι είναι παραπάνω από τα χρωστουμενα ( συν τόκοι- δικηγόροι - δικαστικά κλπ), ποιος θα πληρώσει και τα επί πλέον κ.κ, έτσι προστατεύονται τα συμφέροντα των δημοτών;;;.

Ανώνυμος είπε...

1.39 μμ,τι προτείνεις από τα ποιο κάτω.
Α.Ομαδικη παραίτηση αντιπολίτευσης.
Β.Αλλαγη τρόπου διοίκησης πλειοψηφίας.
Γ.Και τα δύο με μοναδική αντιπολιτευση την Λαϊκή συσπείρωση.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1,39 προσφορά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες δεν υπάρχει,θα έπρεπε λέω τώρα να υπήρχαν στο φάκελο της υπόθεσης τουλάχιστον δύο προσφορές,ζυγολόγια δεν υπάρχουν, δελτία αποστολής δεν συνοδεύουν τα τιμολόγια ούτε δελτία κίνησης των αυτοκινήτων, πες μας εσύ που τα ξέρεις όλα πόσες ημέρες δούλεψε; με πόσα χρήματα την ημέρα πρέπει να πληρωθεί;Οταν κατά μέσο όρο τα απορριματοφόρα μισθόνωνται με 10 ως 12000 το μήνα ή 500 ευρώ την ημέρσ γιατί ο δήμος να πληρώσει δύο αυτοκίνητα 63000;Εαν ήταν δική σου υπόθεση θα πλήρωνες παραπάνω 20 χιλιάρικα;; καλά κάνον στην αντιπολίτευση και το ψάχνον.μπράβο παιδιά ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΤΟΥΣ!!!

ασκητης είπε...

Ορισμένοι νομίζουν ότι τά κατάφεραν.
Ας με συγχωρείτε όι μικρότεροι.
Αυτό τό 'παιχνιδι' είναι άγριο καί παίζεται μεταξύ ενηλίκων.
Μετά τό διευρυμένο ταξίδι πού θά κάνω, θά εστιάσω στον στόχο.
Τόν δικό μου στόχο.
Προσωπικά τό ταξίδι τό ζω.
Υπάρχουν δύο δρόμοι πλέον.
Ένας ο δικός τους.
Ένας ο δικός μας.
Μάντεψε Πυθία ποιόν θά πάρουμε.
Λένε ότι η σιωπή είναι χρυσός.
Πες τούς ότι ο χρυσός έχει τιμή.
Καί εγώ δεν θέλω νά αποκτήσω τιμή.
Ανεκτίμητος λοιπόν.
Επειδή στο τέλος τού κειμένου όλοι σάς τό όνομα μου θά διαβάσετε, έχω νά πω ότι δεν χρειάζεται καν νά υπάρχω.Εχω φροντίσει.
Έχω φροντίσει για αυτά πού θά συμβούν.
Ορισμένοι δεν πράττουν.
Άλλοι πράττουν εν ζωή.
Άλλοι πάλι πράττουν μετά θάνατον.
Μάντεψε, ξανά Πυθία.
Πάρε τά 'φυτα' σού καί έλα νά κοιτάζουμε τα μάτια μας.
Τα τύμπανα χτυπάνε, όχι τού πολέμου.
Τής χαράς.
Σκέψου ότι μας χτυπάνε καί δεν κάνουμε κάν άμυνα.
Κάν άμυνα.
Η επίθεση είναι τέχνη.
Εφαρμόζεται σέ σπάνιες στιγμές.
Εφαρμόζεται όταν κινδυνεύει η ζωή τούς, όχι η δική σου.
Ο πλανήτης Γη έχει, είχε, τεράστια θέματα.
Θά τά λύσεις εσύ;
Τήν ευχή Τού, τότε,νά χεις.
Θά έλεγα ότι έχει πάρει τό μυαλό σάς αέρα.
Μα ούτε τό ένα έχετε, ούτε τό άλλο.
Οπότε λέω τό εξής: Ρουά Ματ.
Μπαλτάς Δημήτριος.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ( ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ) ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟ 2019 ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ.
ΚΑΠΟΙΟΙ (ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ) ΚΑΝΑΝΕ ΣΟΟΥ.
https://diavgeia.gov.gr/search?query=q:%22A%CE%94%CE%91%20:%20%CE%A8%CE%9B%CE%9D%CE%A5%CE%A9%CE%9A1-09%CE%91%20%20%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%20%CE%B1%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82%20%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82%20%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%82%20%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1%20%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1%20%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%BC%20%CE%B2%CE%BF%CF%85
ΑΔΑ: ΨΛΝΥΩΚ1-09Α - Λήψη απόφασης περί αδυναμίας εκτέλεσης της υπηρεσίας αποκομιδής απορριμμάτων στη Δ.Κ. Καμένων Βούρλων, στη Δ.Κ. Αγίου Κων/νου και στην Τ.Κ. Μώλου με ίδια μέσα του Δήμου (προσωπικό και οχήματα)

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι της μειοψηφίας τι ζυγολόγια και πράσσινα άλογα ζητάτε ο ανάδοχος έκοψε τρία τιμολόγια ενα για ΔΕ Αγ.κων/νου ένα γιά ΔΕ Καμ.βούρλων και ένα για ΔΕ Μώλου,όλοι ξέρετε πως στο Μώλο δεν ήρθε ούτε μια μέρα.
Μία καταγγελία στην αποκεντρωμένη γιά παραλαβή εργασίας που δεν έγινε και μία στο ΣΔΟΕ για έκδοση και πσαραλαβή εικονικού τιμολογίου.
Και ο δήμος κερδίζει τα 20 χιλιάρικα!!Τόσο σπλό πιά ρωτήστε και κανένα δικηγόρο.

Ανώνυμος είπε...

7:46 π.μ., Ιουλίου 24, 2020 χθες ο μπλογκερ αφαιρεσαι σχολιο σου ( καποιος φουρνος θα γκρεμίστηκε ) , Για ξαναγραψτο .