30 Νοεμβρίου 2011

Τετ α τετ στο περιθώριο...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Καιρός για λίγα λόγια στην ανάπαυλα. Λίγα λόγια γι’αυτό που εξελίσσεται σε οποιαδήποτε περίπτωση. Βαγγέλης Τετριμίδας και Χρήστος Σταϊκούρας ίσως είχαν αρκετό καιρό να τα πουν.

Ίσως ήθελαν να προσεγγίσουν και κάτι διαφορετικό, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον δήμο. Πάντως έδειξε να υπάρχει ενδιαφέρον στην κουβέντα τους.

Όλα αυτά βεβαίως που αλλού; Στο περιθώριο του εορτασμού του Γοργοπόταμου.
Όσο μειώνεται το ακροατήριο τόσο περισσότερες ευκαιρίες για κάποιες επαφές αρχίζουν και αναδεικνύονται.

Εφημερίδα 'Ημέρα'

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτη τη φωτογραφια να την κανετε μεγενθυση να την βλεπουν τα παιδια μας αυριο και να μας φτυνουν.ο μεν τετρι δεξι χερι του ακη τσοχα.... ο δε αλλος ο σται πηγε σε μια γιορτη απο υποχρεωση παρολου που ο μπαμπακας του εχει κανει στο συγκεκριμενο χωρο εκτροπα αλλα ερχονται εκλογες σου λει και τωρα τι θα υποσχεθω στον κοσμακι πυροσβεστικη, δεη,η οτι αλλο προκυψειεχω και στο τσεπακι ομως και να ειμαι επικρατειας και ετσι τον γραφω τον κοσμακι.ΓΙΑΥΤΟ ΑΣ ΞΥΠΝΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΙΜΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ .ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ.ΕΤΣΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΙΔΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ .ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΛΙΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ......ΒΡΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ,ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΙ ...ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ..."ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ"...ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ...ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ..
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΜΕ....
ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ 3 ΦΟΡΕΣ(Η ΠΡΩΤΗ ΤΟ 2002 ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΙΣΛΗ,,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΤΟ 2006 ΚΑΙ 2010..)....ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!
ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ,ΜΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΙ...ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΦΙΛΙΕΣ(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΑΚΗ...ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ!
ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ...ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΟΜΩΣ...Η ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ..... Η ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ...
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ "ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ"..."ΔΑΡΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΙΜΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟ 1996-2002...ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΧΗΣΤΟΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ...ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ...ΕΝΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΦΩΤΟ..ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ?ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΤΕ?