25 Νοεμβρίου 2011

Άνοιξε το θέμα αλλαγής ονόματος στο Δήμο Μώλου-Αγ.Κωννου!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με θετικά σχόλια παράγοντες της τοπικής κοινωνίας της λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων δέχτηκαν την πρόταση του δημοτικού συμβούλου και προέδρου της επιτροπής τουρισμού του Δήμου Μωλου-Αγίου Κωνσταντίνου Δημήτρη Παπαναγιώτου για αλλαγή ονομασίας του Δήμου .

Ο κ. Παπαναγιώτου στη διάρκεια της χτεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου , πρότεινε το θέμα της αλλαγής του ονόματος του Δήμου να συζητηθεί άμεσα ακομη και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και πρότεινε μάλιστα η νεα ονομασία να είναι Δήμος Θερμοπυλών και αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε Δήμος καμένων Βούρλων.

«Ο σημερινός δήμαρχος όταν ήταν Δήμαρχος Μώλου είχε αγωνιστεί προς την κατεύθυνση αυτή δηλαδή της ονομασίας Δήμου Θερμοπυλών ,νομίζω ότι είναι ώριμο το αίτημα αυτό, τωρα στον Καλλικρατικό Δήμο» είπε στο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο κ. Παπαναγιώτου.


Από την πλευρά του ο πρόεδρος της πρωτοβουλίας ενεργών πολιτών Καμένων Βούρλων στρατηγός Γεώργιος Μακρινίτσας χαιρέτισε την πρωτοβουλία του κ. Παπαναγιώτου και χαρακτήρισε επιτακτική την ανάγκη αλλαγής του ονόματος ώστε να αναδειχθεί η τουριστική οντότητα της λουτρόπολης γεγονός που θα ωφελήσει το σύνολο των δημοτών του νέου δήμου. «Ο συνάδελφος μου στο στρατό κ. Τετριμίδας που ξέρω ότι σέβεται το λόγο και τις δεσμεύσεις του μας έχει δυο φορές δεσμευτεί ότι το θέμα αλλαγής του ονόματος πρέπει να το συζητήσουμε αλλα ο χρόνος περνάει και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πρόθυμος να το κάνει, αυτό το όνομα που έχει ο Δήμος σήμερα χωρις την ονομασία των Καμένων Βούρλων μόνο αρνητικές επιπτώσεις έχει…» είπε ο κ. Μακρινίτσας.


lamiafm1.gr

57 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!τόσο καιρό περιμένουμε να αλλάξει επιτέλους το όνομα!μπράβο!!!

Ανώνυμος είπε...

εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζουμε από την επιστολή του κ. Παπαναγιώτου που έδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα λεγόμενά του στον FM 1 ότι αφήνει υπονοούμενα εναντίον του Δημάρχου κ. Τετριμίδα και του Αντιδημάρχου κ. Μακρυνίτσα που προεδρεύουν της επιτροπής διαβούλευσης , στην οποία ενώ έχει παρθεί απόφαση να έλθει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο , αυτό παίρνει αναβολή συνέχεια και του

προκαλεί απορία του κ. Παπαναγιώτου

<< τόσο η συνεχή αναβολή του θέματος όσο και ο Λαϊκισμός επί τούτου. Το θεωρεί δε ο κ. Παπαναγιώτου ως παράλογη αμέλεια (εις βάρος φυσικά των Καμένων Βούρλων ) με πρόθεση να ξεχαστεί το θέμα σκόπιμα με τον καιρό >>

Νομίζουμε ότι η επιστολή του κ. Παπαναγιώτου τα λέει όλα που κάτι φυσικά θα ξέρει περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους δημότες των Καμένων Βούρλων σαν σύμβουλος της πλειοψηφίας που είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ 1 ]ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ 2 ] ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ 3 ]ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΑΓΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ . ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Tα Καμένα Βούρλα είναι η πρωτεύουσα του δήμου και δικαιωματικά έχει το δημαρχείο. Ετσι έπρεπε να είναι και στο όνομα μιας και αποτελούν τη 'βιτρίνα' όλου του δήμου!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί bloggers, έπειτα από απουσία δύο περίπου χρόνων επανέρχομαι καθώς θεωρώ χρέος μου να καυτηριάσω τη στάση ενος εκ των "τρωκτικών" ο ποίος κατέθεσε πρόταση για αλλαγή ονομασίας του Δήμου "ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ". (Ενώ πρίν από ενάμιση χρόνο συνηγορούσε στα πλαίσια του Καλλικράτη ο Μώλος να είναι η έδρα του Δήμου).
Το εν λόγω "τρωκτικό"-ΠΟΥΛΑΚΗΣ" που επίσης ψήφισε τη μεταφορά βοθρολυμάτων του ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ στο βιλογικό των ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, λειτούργησε κατ΄αυτόν τον τρόπο σκοπίμως λόγω της υποψηφιότητάς του στις εκλογές του Ε.Ε.Φ.

Υ.Γ Ωραία η αίτηση του τρωκτικού αλλά καθόλου πειστική γιατί όλοι γνωρίζουν ότι είναι του MR FORUM.

Ο ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μίζεροι,κακομοίρηδες,τεμπέληδες και εισοδηματίες με μ αυρα έσοδα ελέω Μπολτέτσου οσοι αντιδράτε με ύβρεις και χυδαιολογήματα σε μια πρόταση που κατατέθηκε δημοκρατικά μεσα στο δημοτικό συμβουλιο κι οχι στο γνωστό καφέ που ανεβοκαταβάζετε με το φτωχο μυαλο σας κυβερνήσεις.Επειδη εδω δεν έχουμε Καιάδα καλο είν αι να σας παμε στο Γιαννάκη και απο εκει στο....μαλιακό να ξεβρωμίσει ο τόπος.
Μικρόμυαλοι, αντί να συζητήσετε σοβαρά και δημοκρατικά μια πρόταση που κατέθεσε, σωστή ή όχι να το δούμε, ένας δημοτικός σύμβουλος και ο στρατηγός Μακρινίτσας,ο σύλλογος των επαγγελματιών,το τοπικό συμβούλιο του χωριού ,αρπάξατε τα μαρκούτσια σας και γράφετε κοτσάνες,βρισιές και απαξιωτικά σχόλια και συκοφαντίες ελλείψει σοβαρής επιχειρηματολογίας. Αντε να πληρώσετε τα δημοτικά σας τέλη , αντε να δηλώσετε τα πραγματικά σας εισοδήματα και τα περιουσιακά σας στοιχεία και μετά να μιλάτε για εντιμότητα άλλων συμπολιτών μας.

Ανώνυμος είπε...

από παραγοντίλα σκίζετε!!! χαρακτηριστικό αυτών που χόρτασαν από λεφτά και λένε ότι δεν έχουν να πληρώσουν για τα τραπεζοκαθίσματα... αλήθεια 12:04 το πρωτεύουσα πως προκύπτει; λόγω μεγαλύτερου πληθυσμού (δεν ισχύει), λόγω... στρατηγικής θέσης ή λόγω της ...καραμέλας του brand name;;;;

Ανώνυμος είπε...

10.48 φυσικά η ερώτηση είναι ρητορική, αλλά θα σου απαντήσω. Τα Καμένα Βούρλα είναι για πολλά χρόνια κοσμική λουτρόπολη γνωστή σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Γιαυτον τον λόγο λοιπόν, ήταν πάντα Δήμος Καμένων Βούρλων και όχι κοινότητα, που ήταν τα άλλα δύο χωριά. Ο Καραμανλής και άλλοι επίσημοι εδώ έκαναν τις διακοπές τους.Τα Καμένα Βούρλα είτε το θέλουμε είτε όχι,είναι το στολίδι και το 'δυνατό χαρτί' του δήμου. Πρέπει οι σύμβουλοι να φερθούν έξυπνα και να αλλάξουν το όνομα, δίνοντας έτσι το στίγμα όλου του δήμου, γιατί ΄'Καμένα Βούρλα 'δεν υπάρχουν αλλού στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν κάποτε κοσμική λουτρόπολη φιλαράκι. Ήταν την δεκαετία του 60.
Τώρα πάει πέταξε του πουλάκι.

Γιατί το λέω αυτό? Θα σου πω αμέσως. Έχουν καλή θάλασσα τα Καμένα Βούρλα? Έχουν καλές υποδομές? ΟΧΙ!

Εμ με λουκουμάδες και γαλακτομπούρεκα και επειδή κάποτε που δεν μπορούσες να πας πουθενά αλλού πέρασαν από εδώ και κάποιοι επίσημοι, έχουμε πιάσει τον παπά από τα αρχ…….. ????

έχει περάσει προ πολλού που η εποχή των βασιλιάδων και τω σεΐχηδων που διανυκτέρευαν στο χωριό και έχουν απομείνει ως καρικατούρες οι φωτογραφίες να κοσμούν κάποιες παλιές καφετέριες.

Οι εποχές όμως έχουν δυστυχώς για όλους μας αλλάξει .

Ανώνυμος είπε...

ΟΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΖΑΜ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΓΕ Ο ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί οι εποχές να έχουν αλλάξει, αλλά έτσι όπως έβαλε την 'όπισθεν' η Ελλάδα πάλι στην δεκαετία του 60 μας βλέπω. Οπότε οι διακοπές στα Καμένα Βούρλα θα είναι μια ωραία και κοντινή απόδραση απο την Αθήνα, αρκεί και οι άρχοντες του τόπου να προσπαθήσουν να κάνουν τον προορισμό ελκυστικό και προσιτό,κι αυτό για τις υπηρεσίες, γιατί για φυσική ομορφιά δεν έχουμε κανένα παράπονο ,είμαστε πολύ τυχεροί.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ οτι τα Καμ. Βούρλα έχουν περιθώρια ανάπτυξης, κι αυτή η κίνηση να αλλάξει το όνομα του δήμου είναι σωστή.Πολλά μπράβο σε όποιον καθάρισε μέρος του πάρκου στη γαλήνη. Αν καθαριστεί όλο το πάρκο και γίνει όπως ήταν παλιά, θα είναι ένας παράδεισος να μπορείς να κάνεις τη βόλτα σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΟΑΓΡΙΑ

Εν πρωτοις φαίνεται ότι η περιβόητη αλλά και εφαρμοσμένη στην πράξη "ΔΙΕΎΡΥΝΣΗ" δύσκολα συνθέτει και ομογενοποιεί αλλά μάλλον οξύνει τις αντιθέσεις και αναδεικνύει τις διαφορετικές νοοτροπίες
Τεράστιο παράδειγμα το επιβληθέν από εξωγενείς(και οχι μονό) παράγοντες εξαμβλωτικο όνομα του Δήμου μας που δεν περιέχει την περιοχή που είναι σημείο αναφοράς πανελληνίως, επίσης η καλώς προσχεδιασμένη και μεθοδευμένη απόφαση μεταφοράς ακαθάρτων λυμάτων στην "ΨΥΤΆΛΛΕΙΑ" της περιοχής δίπλα σε ιαματικές πηγές και στην εν δυνάμει περιοχή τουριστικής ανάπτυξης της Ε.Τ.Α.
Ο ορθολογισμός και το δίκαιο παύει να παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του Δ.Σ διότι προφανώς προσκρούει στον ατομισμό και τον τοπικισμό.
Έννοιες πολιτικής οικονομίας οπως "οικονομία κλιμακος" χάνουν την σημασία τους οταν δεν υποστηρίζονται απο αντίστοιχες μελέτες.
Ανταπόδοση χωρίς ανταποδοτικά τέλη ή μετακίνηση δημοτικών πόρων εκεί που δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη ειναι υπερβολή και σπατάλη
Πρακτικές οπως υπερδανεισμος και μη συνετή συγκράτηση δαπανών αλλα και η μη είσπραξη τελών πχ(Τ.Α.Π. περιοχής Μωλου) αλλα και μη ρύθμιση σταδιακής πληρωμής οφειλών του Δήμου προς τρίτους,οπως και η γιγάντωση σε ακίνητα ιδιοκτησίας Δημου εχουν επιφέρει αδιέξοδο που επιτείνεται απο το γεγονός της ανομοιογένειας του Δ.Σ και τις ιδεοληψίες και απαιτήσεις του καθενός.
Δηλαδή ο ερασιτεχνισμός στο μεγαλείο του με περιτύλιγμα τον δήθεν δημοκρατικό διάλογο μέσα σε ενα ασφυκτικό Δημαρχοκεντρικο περιβάλλον Τετριμιδικου ιδιότυπου και φυσικά ο απαραίτητος "μαϊντανός" διάφορες τυπικές επιτροπές διαβούλευσης χωρις κατεύθυνση άναρχες χωρις αρχή και τέλος και αμελητέες.
Γελάω όταν ακούω οτι είμαστε ενας Δήμος δηλαδή μια κολυμβήθρα του Σιλωάμ οπου εξαγνίζει και νομιμοποιεί καθε μη δίκαιη, ουσιαστική, θετική, λογική και φυσικά αναπτυξιακή προοπτική μέσω της τυπικής πλειοψηφικής παράταξης, δηλαδή το πεδινό γίνεται ορεινό,το αγροτικό είναι και συνάμα τουριστικό το αγκυροβόλιο ισούται με το λιμάνι και το ιαματικό νερό ειναι ευθέως ανάλογο με αυτο της γεώτρησης για πότισμα χωραφιού.
Ο Πύργος της Βαβέλ τουλάχιστον στα δικα μου μάτια ειναι τηρουμένων των αναλογιών πιο δικαιολογημένος.
Επίσης μου προξενεί εντύπωση η άγνοια κινδύνου απο μερικούς του Δ.Σ οταν μιλούν για ΙΣΟΤΙΜΊΑ στην κατανομή των προγραμμάτων χρηματοδότησης και οχι στην ΑΝΑΛΟΓΙΚΌΤΗΤΑ που προκύπτει μεσω των πραγματικών αναγκών απο μια αντικειμενική σταχυολόγηση δηλαδή αντι μεγενθυση του προσδοκωμένου οφέλους ανα έργο να γίνεται διασπορά χρημάτων λογω μικροπολιτικής και άκρατου τοπικισμού πχ(αίθουσα εκδηλώσεων χωριού Καλλίδρομου, αναψυκτήριο Ισιωματα Αγνατης)
Τελος αν κάποιοι νομίζουν οτι η έδρα του Δήμου κακώς βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής και την θέλουν στα άκρα ,να το θέσουν ευθαρσώς στο Δ.Σ και εμείς να συνεναισουμε αν αυτο βοηθάει στον "ΣΥΝΨΗΦΙΣΜΟ" που θέλουν να κάνουν για να επανέλθει το όνομα του Δήμου στις πραγματικές του διαστάσεις.

ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΒΟΥΡΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΩΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ...ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ....ΔΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΘΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕς ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΚΟΙΝΟΤΗΤΕς...
ΔΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ?
ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...
Τ Ι Π Ο Τ Α ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ....ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ.....Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!
ΣΕ ΕΚΟΒΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΛΑ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ...
ΛΟΙΠΟΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ....
ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΞΥΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ ,ΔΗΜΟΤΩΝ...ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΞΑΝΑΜΕΝΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕς ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΛΟΓΙΑ...
Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑ,ΤΡΙΤΟΝ,ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥς ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΩΘΕΝΤΕΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ...ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΟΤΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΟΥ...
ΤΕΤΑΡΤΟΝ,ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ...ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΙΤ" ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ....ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ Κ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ....
Υ.Γ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΛΠ...ΑΠΛΑ ΠΑΤΕ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
Υ.Γ.2 ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ,ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΨΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΚΡΥΝΗΤΣΑ.ΕΙΕΣΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ ΚΥΡΙΟΙ.ΚΑΤΙ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΣΒΕΣΤΟΜΕΝΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο λάθος ο΄Καλλικράτης', άντε τώρα να δώσεις να καταλάβουν τα χωριά τι σημαίνει ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και τουριστική ανάπτυξη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΕΛΑΔΙ ΑΝΗΚΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟ ΝΑ ΜΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ...ΜΜΜΜΜ ΒΡΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΜΟΚΟ!!!!!!!!!!!!!! ΑΠ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ....ΑΠ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ!!ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα ζόμπι του παρελθόντος(πρόσφατου και απότερου) δεν ξαναγυρνούν. Πάμε για νέους ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Καλά σκουπιστείτε παιδιά γιατί σας τρέχουν τα σάλια.
Ακόμα δεν έκλεισε χρόνο και συζητάτε τι δήμαρχο θα κάνουμε πάτε καλά;;

Δεν νομίζω να έχουν υπάρξει καλύτεροι ως δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι για τα 20 τελευταία χρόνια από τους τωρινούς και ο κόσμος το βλέπει αυτό και θα τους ξαναψηφίσει.

Πάει η εποχή που η Καρυά έβγαζε δήμαρχο ξυπνάτε

Ανώνυμος είπε...

O ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ . ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ . ΕΞ ΑΛΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Opos fenete ypopsifios apo to PASOK gia tis epomenes ekloges toy Dimou tha ine o Fakiris apo to Kenourio ke o Kodopanos apo ti NEA DIMOKRATIA

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να αφήσουμε τις εκλογές για αργότερα, να τους δώσουμε την ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και άν αφουγκράζονται τους πολίτες όπως τώρα με το όνομα? Ολα αυτά θα μετρήσουν, γιατί προεκλογικά μας το έταξε ο Τετριμίδας στα Καμ. Βούρλα.

Ανώνυμος είπε...

προς το κύριο γραμματέα: αν δύο μικρά κτιριακά έργα είναι άκρατος τοπικισμός και διασπορά χρημάτων τότε άκου για να μαθαίνεις:
1. μάστερ πλαν για χώρο που δε σου ανήκει 500000 ευρώ σύμβαση και 30% αποζημίωση για θυγατρική ενεργειακού κολοσσού έστω και αν δε σου παραδώσει τίποτα (ωραίος όρος σύμβασης δε συμφωνείς;;)
2. δεκάδες προμηθευτές και εργολάβοι ακόμη και απο τη προηγούμενη χιλιετία εγείρουν απαιτήσεις
3. διαταγές πληρωμές με τη σέσουλα
4. αναβολή πληρωμών εποχιακού προσωπικού εντός του 2010 για να τους πληρώσει ...ο άλλος... ο εχθρός!!!
5. λογιστικά βιβλία που εξαφανίστηκαν από το πλανήτη γη και τα ψάχνει η ...νικολούλη
6. ασύλληπτες ατάκες από το μητσάρα που προσομοιάζουν τη δημοτική ενότητα κ.β. με τη... CITIBANK (μαγαζί γωνία και καλά που ο χρυσός ρέει σα ποτάμι)!!!
ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ Η ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ;;;;;;;;;;
ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΌΡΙΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΗΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

η επιλεκτική μνήμη του κ. γραμματέα!!! απόρροια του brand name και του βεληνεκούς... της προ 50 ετών παρουσίας αράβων!! να προσκαλέσετε και το τσάκα με το παναθηναϊκό!!!

Ανώνυμος είπε...

Κακομοίριδες μούλκιδες και βορλοβίτες φτύνετε τα Καμένα, αλλά όταν σας ρωτούν από που είστε δηλώνετε Καμενοβουρλιώτες.
Σύντομα θα ρθει το μαντάτο....η Σαρακίνα τιμωρεί!

Ανώνυμος είπε...

8.18 Οσα δεν φτάνει αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά στο Μώλο η λέξη δημοκρατία είναι άγνωστη.Η έπαρση και η εμπαθεία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο στο μεγάλο δήμο τους η μάλλον "κοινότητα".Φαίνεται ποιός έχει καβαλήσει καλάμι και τρέχει με χίλια

Ανώνυμος είπε...

αυτός που γραψε για το καλάμι περιμένει την απάντηση σου για μάστερ πλαν και τα υπόλοιπα!!! οι σάλτσες σου δε μας ενδιαφέρουν!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερα οτι η αλήθεια πονάει τοσο πολύ την σάλτσα την αφήνω σε εσένα. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.

Ανώνυμος είπε...

πω πω ξεκατινιασματα που διαβαζω !!!!
αυτα ειναι τα προβληματα των ημερων μας ?????
ελεως !!!
κυριε ραιχενμπαχ και τα μπαλακια μεσα παρακαλω ...
μπας και ξυπνησουμε !!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εσείς στο δήμο του Μώλου δεν τα πάτε πολύ καλά με την λέξη δημοκράτια. Η δική σας έπαρση και εμπάθεια έχει ξεπεράσει κάθε όριο, το καλάμι άλλος το έχει καβαλήσει και απο ότι φαίνεται τρέχει με χίλια.

Ανώνυμος είπε...

Το όνομα συζητήθηκε τελικά?ενημερώστε μας!

Ανώνυμος είπε...

η αλήθεια κατά εσάς εδρεύει στα κ.β. ζείτε όμως βαθιά νυχτωμένοι γιατί και οι 3 πρώην δήμοι από φέσια πετάνε!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και το όνομα είναι ήσσονος σημασίας τη παρούσα χρονική στιγμή!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλλο το ένα ,άλλο το άλλο. Το όνομα είναι κάτι που 'σέρνεται' απ'την αρχή και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και να τοποθετηθούν ανοικτά όλοι τους, για να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει. Το να υπόσχεσαι κάτι και να μην το κάνεις δεν είναι καθόλου ήσσονος σημασίας.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ,ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ;ΓΙΑΤΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο.......!
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

Παυσε επιτελούς "Ποταπέ" Καραμανωλη που τόλμησες να χαλάσεις το κλίμα και την ωραία ατμόσφαιρα της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
Εσυ ο "κλειδοκράτορας" της περιβόητης ντουλάπας των λογιστικών βιβλίων της ΔΕΚΑΠΑΒ που αρνείσαι πεισματικά να ανοίξεις.
Ανώνυμε "κουκουλοφορε" που αποπροσανατολίζεις υπέρ του ΕΧΘΡΟΥ κρύβοντας από το κείμενο σου τα χρέη αλλά και τα έσοδα του Δήμου.
"Πεμπτοφαλαγγίτη" που δεν αφήνεις να εξελιχθεί το μεγάλο κόλπο των λυμάτων.
Αλήθεια "Αναξιόπιστε" με τι μοντέλο πούλμαν εσυ και οι συνοδιποροι σου μεταφερθηκατε στο υπουργείο του Ραγκουση για να αλλάξετε το όνομα του Δήμου;
"Πανούργε" Καραμανωλη τέτοιον άνθρωπο σαν εσένα δεν εχω ξανασυναντήσει,πως κατάφερες τους ετερόκλητους του Δ.Σ. να ψηφίσουν στις 13 του Γενάρη μέσω τηλεφώνου ομόφωνα δεν το εχω συνειδητοποιήσει ακόμη και μάλιστα αποκρύβοντας το πραγματικό νόημα του εκτάκτου θέματος.
Πάντως σου αναγνωρίζω ευελιξία κύριε Καραμανωλη στην προσπάθεια αποφυγής πολιτικών κραδασμών προτάσσοντας νομότυπη συμπεριφορά, συναισθηματική υπερβαλουσα φόρτιση, καταδίκη παραβατικων συμπεριφορών και συνειδητή και μετρημένη υποσχεσεολογια για την διαδοχή σου στο Σύλλογο(δαχτυλίδι).

ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

κύριε πεζοναύτη επειδή το σχόλιο σου για τη ψηφοφορία της 13ης γενάρη 2011 είναι ειρωνικό φρόντισε να μάθεις και να έχουν υπογράψει οι σύμβουλοι για αυτή την απόφαση!!! και στη τελική όποιος θέλει να λέγεται ΑΝΤΡΑΣ μπορεί να αναγνωρίσει έστω και τώρα ότι έκανε λάθος για την εν λόγω απόφαση!!!! αλλά γουστάρετε μάλλον διασπορά φημών ψου ψου ψου και μου μου μου!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά, για να λέμε την αλήθεια, αυτοί που είναι στο δημαρχείο τώρα, κάνουν πράγματα και το αποδεικνύει το τι έχουν κάνει αλλά και το τι θα κάνουν μέχρι τέλος χρόνου.

Το πλανάσθαι ανθρώπινον, αλλά το ομολογείν την πλάνην είναι ανώτερος πολιτισμός και ευγενέστερος ανδρισμός. Ένας λαός ούτω μόνον σκεπτόμενος αποτρέπει τας εκ της πλάνης συμφοράς και
ευημερεί...

Ανώνυμος είπε...

Θελω να σας κανω κυριοι Καμενοβουρλιωτες μια υποθετικη ερωτηση και περιμενω απαντησεις αν γινει συζητηση και μετα ψηφοφορια και παραμεινει το ονομα ως εχει θα το βουλωσετε για να ληξει το θεμα και να ασχοληθει ο Δημος με ουσιωδει θεματα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΕΡΑΤΟΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Μην το .....το θέμα. Το ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα γύρω μας δεν σημαίνει ότι το θέμα του ονόματος έχει λυθεί.

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ...
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΕΠΕΛΑΥΝΕΙ

Ο πρώτος τη τάξει ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ "μεγάλης ηλικίας" έτοιμος προς αποχώρηση παλαιός γνώριμος του ΑΚΗ,με επίτευγμα του και παγκόσμιο ρεκόρ η μετακίνηση του στο "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ" ώρες μετά την επικράτηση του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος.
Δεύτερος ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ γνωστός για το έργο του στα εντάλματα πληρωμών της μονάδος που αφορούν τους διάφορους εργολάβους και προμηθευτές.
Τρίτος ο εξαίρετος αξιωματικός "ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ" λίγο αυταρχικός προς τους υφισταμένους του αλλά ακριβοδίκαιος και με ροπή προς τον Ακτιβιστικο Διεθνισμό.
Τέταρτος στην επετηρίδα ο διοικητής τάγματος καλοκάγαθος γίγαντας ονομαζόμενος και "ΚΡΑΝΟΣ" επιβλητικός,νηφάλιος και εκτελεστικός βραχίονας του στρατηγού.
Ο μέχρι πρόσφατα επικεφαλής των διαφόρων επιτροπών ανώτερος αξιωματικός της Διοικητικής Μεριμνάς "ΜΗΤΣΑΡΑΣ" υπεύθυνος των προϊόντων της περιοχής φαίνεται οτι περιέπεσε σε δυσμενια και ετοιμάζεται μετάθεση σε εξωτερικό φυλάκιο.
Ο Ογκώδης "ΜΑΟ" στέλεχος πρώτης γραμμής ο οποίος ενεργοποιείται αυτόματα με την μαγική λέξη Χωριό.
Το δε κατώτερο πολιτικό προσωπικό ο "ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΜΑΤΗΣ" μαζί με την βάρκα του την "ΣΚΟΥΝΑ" έχουν αναλάβει το ρόλο της μάνας του λόχου.
Ολο αυτό το έμψυχο υλικό της μεραρχίας των τεθωρακισμένων γνωστοί κ αλλιώς ως "το δαχτυλίδι των Νιμπελούνγκεν" με σαφή ένδειξη ψυχικής σύμπνοιας, κοινής συμπαράταξης και επιδιωκόμενου αποτελέσματος θα νικήσουν τον αντίπαλο εχθρό.

ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΡΥΑΣ
13 ΓΕΝΑΡΗ

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΧΕΧΕΧΕ....ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΜΑΥΡΟΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ?
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...?
ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ...ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΕΙΜΝΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΤΕ : ΠΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ . ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΡΩΤΑΝΕ : ΠΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ , Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ή Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΓΛΥΚΟΜΙΛΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ...ΟΚ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΣΑς ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΡΙ...ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΣΑς ΓΙΑΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕΣ....ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ...ΚΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΠΑΡΙΕ!
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ...ΔΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ,ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΡΙΟΛΙΤΣΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ...
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...
Υ.Γ.ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,Ο ΦΑΚΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ....ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ??
Υ.Γ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ....ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!!...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΦΟΥΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ...............

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΠΛΗΣΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜ. ΦΑΦΟΥΤΗΣ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ;;

Ανώνυμος είπε...

προς 2:18 έχεις αναλογιστεί τι λές;; μήπως ζεις σε άλλο πλανήτη και δε ξέρεις αυτά που δε μπορούν να γραφτούν στο μπλογκ;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11.23 ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ; ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ;;

Ανώνυμος είπε...

προς 8:06 ο λόγος ΥΓΕΙΑ σου λέει τίποτα;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 8.30 ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΦ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ . ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ;