15 Φεβρουαρίου 2024

Και το γαϊτανάκι των μηνύσεων καλά κρατεί …

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μήνυση που κατέθεσε ο αναπληρωτής προϊστάμενος του δήμου μας για την αρνητική κριτική που δέχθηκε αναφορικά με την εισήγηση του για την υπέρογκη αύξηση των δημοτικών τελών.

Η ιστορία ξεκίνησε από τον Γενάρη του 2021 που κατά την διάρκεια 2 Δημοτικών Συμβουλίων, ο Γάκης δέχθηκε κριτική για τον τρόπο που προσμέτρησε τα οικονομικά μεγέθη, που τον έκαναν να εισηγηθεί την αύξηση των τελών.

Η αρνητική κρητική αυτή προήλθε από την ομάδα Τσώμου (8 άτομα με τον ίδιο τον Τσώμο) και από επιστολές Σκούφια (εδώ και εδώ), και κοντολογίς ο Γάκης προσέφυγε στην δικαιοσύνη επικαλούμενος συκοφαντική δυσφήμηση από τους προηγούμενους.

Ταυτόχρονα μήνυση έχει κατατεθεί και στο blog γιατί δημοσίευσε αυτές τις επιστολές του Σκούφια στο διαδίκτυο (άρθρο 98,363 εδ.Β ΠΚ)

Για να φτάσω κάπου και να μην σας κουράσω άλλο, η ομάδα Τσώμου και ο Σκούφιας έκαναν ακριβώς το ίδιο, εξέθεσαν τα ίδια νούμερα και τα ίδια στοιχεία και πρόσβαλαν την εισήγηση Γάκη με την ίδια μεθοδολογία.

Το παράξενο είναι ότι η ομάδα Τσώμου αθωώθηκε από τον Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας , αλλά ο Σκούφιας ΟΧΙ … γιατί λέει σύμφωνα με το άρθρο (98,363 εδ.Β ΠΚ) και με δεδομένο ότι δημοσίευσε την αρνητική του κριτική είναι ακόμα υπόδικος.

Το παράδοξο είναι και το δημοτικού συμβούλιο με τις τότε αρνητικές κριτικές προς την εισήγηση του Γάκη είναι στο διαδίκτυο με ευθύνη του Δήμου (όλα τα δημοτικά συμβούλια είναι στο youtube.com), αλλά και όλα τα πρακτικά των επίμαχων συμβουλίων είναι στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ευθύνη της ΚΕΔΕ και των Δήμων.

Δηλαδή και η ομάδα των 8 αλλά και ο Σκούφιας έκαναν ακριβώς το ίδιο, και η ομάδα Τσώμου αθωώθηκε … ο Σκούφιας όχι… πως ακριβώς λειτουργεί η δικαιοσύνη?
Θέλω να πω (με όλο τον σεβασμό) κύριε Αντιεισαγγελέα, προς τι αυτή η διαφοροποίηση?. Αφού και οι μεν και ο δε έκαναν το ίδιο …

Άλλωστε, που προκύπτει ότι ένας οικονομολόγος (Σκούφιας) δεν μπορεί να κάνει κριτική (έστω και δημόσια) προς έναν δημόσιο υπάλληλο? Είχα την εντύπωση ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν αποστολή να εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, και τους ‘εργοδότες’ τους, δηλαδή τους φορολογούμενους πολίτες, και να αφουγκράζονται έστω και τις αρνητικές κριτικές, όταν μάλιστα αυτές έχουν κάποια βάση.

Από την άλλη, νομίζω ότι και ο Γάκης αντέδρασε με υπερβάλλον ζήλο στο συγκεκριμένο, και απλά η επεξήγηση των αριθμών ή έστω η παραδοχή για πιθανά λάθη στους υπολογισμούς θα ήταν καταλύτης προς αμφότερες πλευρές.

Νομίζω όλο αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Το να δοθούν από αμφότερες πλευρές εξηγήσεις μου κάνει ποιο εύκολο.

Με τιμή
Ο διαχειριστής 
Κώστας Γιαννακούρος 

ΥΓ τα τότε δημοτικά συμβούλια είναι εύκολο να τα βρείτε στο διαδίκτυο, όπως και τα τότε πρακτικά στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

126 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η απόφαση για τον Τσωμο και τους συμβούλους της ομάδας του είναι ότι καλύτερο μπορούσε να γραφεί για την υστεροφημία τους. Αποδείχτηκε ότι ότι γράψανε ήταν αληθινά και για ότι διαμαρτύρονταν είχαν δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να δικαιώθηκαν σήμερα αλλά μην ξεχνάμε ότι η καταγγελία Γακη τους άφησε δύο χρόνια έξω από τα δημοτικά συμβούλια. Αν αυτός ήταν ο στόχος?

George N είπε...

Blogger διαβασα πολλες φορες την αναρτηση σου και τα επισυναπτομενα κειμενα και θελω να πω τα εξης
Πρωτον, για τον Γακη
Δεν εχεις το αλαθητο του παπα, όταν μαλιστα προκειται για μαθηματικους υπολογισμους που βασιζονται σε πραγματικα αριθμητικα δεδομενα. Και είναι ανηθικο να μηνυεις δημοτη για συκοφαντικη δυσφημηση επειδη σου εκανε κριτικη για πραγματικα γεγονοτα. Οφειλεις ως αναπληρωτης προισταμενος της οικονομικης υπηρεσιας, μετα μαλιστα και την αθωωση της αξιωματικης αντιπολιτευσης, να απευθεις στην εισαγγελια και να αποσυρεις τη μηνυση κατά του Σκουφια.
Δευτερον, για τον Εισαγγελεα
Εκρινε με δυο μετρα και σταθμα. Αλλα νομιζω οτι ο Σκουφιας, αν δεν αποσυρει τη μηνυση ο Γακης, θα αθωωθει απο το δικαστηριο γιατι στο δικαστηριο δεν κρινει ο εισαγγελεας αλλα το προεδρειο που απαρτιζεται απο τον προεδρο και 2 δικαστικους λειτουργους. Και προβλεπω να εκτεθει ετι περαιτερω ο Γακης γιατι οσα γραφει ο Σκουφιας στα αρθρα του βασιζονται σε πραγματικα δεδομενα. Και τοτε θελω να δεω τι θα κανει ο Κυρμανιδης. Θα τον κρατησει?
Τριτον για τον blogger.
Τι εχεις να μας πεις γι αυτό που αναφερει ο εισαγγελεας «οτι τεθηκες στο αρχειο αγνωστων δραστων ως διαχειριστης του blog γιατι η ταυτοτητα σου δεν κατεστη δυνατο να εξακριβωθει ?»
Δηλαδη για τις Αρχες του Κρατους εισαι ανυπαρκτος ? Δηλαδη το Κωστας Γιαννακουρος είναι ψευδωνυμο? Δεν μας οφειλεις μια απαντηση σε εμας τουτς αναγνωστες του blog?
George N

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γάκη πας καλά;
Μήνυσες τον Σκούφια γιατί είπε αλήθειες:
Διαβάζω από το κατηγορητήριο και σε ρωτάω
Είναι ψέμα ότι η οικονομική επιτροπή έπρεπε να συγκληθεί μέχρι 5/9/2020 και συγκλήθηκε στις 11/1/2021, με καθυστέρηση 4 μήνες, και μάλιστα αφού σας το ζήτησε η αποκεντρωμένη λόγω προσφυγής του Σκούφια;
Είναι ψέμα ότι τα οικονομικά στοιχεία του 2019 είναι όπως τα λέει ο Σκούφιας; Από τις καταστάσεις τις δικές σου τα πήρε. Έκανες προϋπολογισμό εσόδων για 16, 7 εκ, βεβαίωσες 9,1 εκ και εισέπραξες 5,9 εκ. Αν αυτός ο προϋπολογισμός δεν είναι πλασματικός, τότε τι είναι; Μήπως ως υπεύθυνος για την είσπραξη των εσόδων δεν έκανες σωστά τη δουλειά σου και με την μήνυση ήθελες να του κλείσεις το στόμα;
Είναι ψέμα ότι στην υπηρεσία καθαριότητας και φωτισμού, η δαπάνη για ηλεκτρικό ρεύμα του 2020 ανήλθε στις 470 χιλ και στον προϋπολογισμό του 2021 πρόβλεψες δαπάνη 115 χιλ. με τη δικαιολογία της εγκατάστασης των LED και στην πρώτη αναθεώρηση την αύξησες κατά 332 χιλ δλδ + 74%; Αυτός δεν είναι πλασματικός-ψεύτικος προϋπολογισμός;
Για πες μας, που σε συκοφάντησε ο Σκούφιας ;
Επειδή αμφισβήτησε την «επιστημονική σου εργασία» ;
Έτσι έκανες και τον προϋπολογισμό για τα τέλη του 2024 ;

Ανώνυμος είπε...

Προφανως η μηνυση δεν εγινε για τα οικονομικα στοιχεια ως αναλυθη,αλλα για τα πολιτικα συμπερασματα.
Εκει δεν θετεις αποχρωσες αιτιες περι "υποπτες" δημιουργικες λογιστικες
Η Γακεια λογικη εκει στηριζεται ,οτι δηλ ,την τεχνοκρατικη αποψη πες την , αλλα μην εκτρεπεσαι σε αποφανσεις του τυπου,
"Εδω βλεπουμε τον λυκο ,τον ντορο ψαχνουμε".
Συνεπως ευκολα "συρραπτεται" η συκοφαντικη δυσφημιση.
Γα να μην παρανοηθω ,υποστηριζω Σκουφια ως προς την οικονομικη κριτικη και μονον.

Ανώνυμος είπε...

Σκουφάκι δεν κρύβεσαι….

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν ξέρω αν ο εισαγγελέας μπορεί να ερευνήσει την διαχείριση των μπλοκ και δεν θέλω να το ψάξω. Πιστεύω ότι το γιαννακουρος είναι αληθινό και το μπλοκ κάνει την δουλειά του τέλεια. Σκουφιας αν θες έρχομαι μάρτυρας στο δικαστήριο γιατί ξέρω ότι ο σκοπός σου είχε ύψιστο ηθικό ευγενη στόχο το συμφέρον των δημοτών και του τόπου, θα έπρεπε να ήσουν λίγο πιο ήπιος στις εκφράσεις σου. Είναι κακό που μπήκαν τα δικαστήρια στο Δήμο και στην δημόσια συζήτηση γιατί μπορεί να ανοίξουν πληγές που δεν θα κλείσουν ποτέ. Ελπίζω στο τέλος ο γακης και ο σκουφιας να δώσουν τα χέρια. , ,,,Έστειλα στην ένσταση μου την μελέτη πλατανια. Για να μην λέτε ότι είμαι ξεροκέφαλος πολακης.

Ανώνυμος είπε...

Ο πιπίλας έκανε 9 χρόνια να χάσει την επαφή του με την τοπική κοινωνία.
Εσύ Λιάκο, με Γάκη και Φύκα, θα την χάσεις στα 5 χρόνια.
Δεν γίνεται να έχεις ως συνεργάτες ανθρώπους που μηνύουν δημότες επειδή τους ξεσκεπάζουν. Άλλαξε ρότα
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Γακης είναι βέβαιο ότι θα αποσύρει την καταγγελία κατά του Σκούφια γιατί κατάλαβε τι τον περιμένει. Δεν θα είναι μόνος του θα είναι μαζί του και η ομάδα Τσωμου γιατί ακριβώς τα ίδια υποστηρίζουν. Ο Πλατανιάς στην πρόταση του για τα ανταποδοτικά τέλη αναφέρει ακριβώς τα ίδια. Επίσης φοβάται ότι θα ακουστούν πολλά που δεν τον συμφέρουν. Ο Γακης διέδιδε ότι θα διεκδικούσε ένα μεγάλο ποσό αλλά τώρα ελπίζει στο ένα δέκατο. Βέβαια η ομάδα Τσωμου δεν έχει πει ακόμα την τελευταία λέξη. Γακη σκέψου μήπως ο Σκουφιας ήθελε να πάει η υπόθεση στο ακροατήριο? Και τώρα θα υποχρεωθεί να δώσει τα στοιχεία που έχει ζητήσει ο Τσωμος και γνωρίζεις καλά ότι αυτά θα σε κάψουν.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Με τα ίδια επιχειρήματα και νούμερα ,ομάδα τσωμου σε συνεδρίαση δ.σ αλλά στα μπλογκ ο σκουφιας και με οξείς χαρακτηρισμούς και υπόνοιες, εδώ είναι οι διαφορές για την παραπομπή σκούφια. Σκέψη εκφράζω, έπεται η οριστική κρίση της δικαιοσύνης . Ας περιμένουμε, δεν είμαστε δικαστές.

Ανώνυμος είπε...

Ποτε αριστεροι ποτε δεξιοι και παντως μαρξιστες απο κουνια,
τελευταια παλαιοημερολογιτες,
οπαδοι ολοι ομως του κρατους πατερουλη .
Αυτοι μονοπωλουν στο μπλογκ την αυθεντικα σωστη αποψη!
Κατα τα αλλα καταληγουν στα δικαστηρια επειδη ως δημοκρατες ακολουθουν την πολιτικη ορθοτητα
Βρε.... Πολυκυρμανιδης που σας χρειαζεται!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειστε τελος παντων κε Σκουφια που διαμαρτυρεστε αρθρογραφωντας οτι πληρωνουμε δυσαναλογα ψηλα τελη για τις υπηρεσιες που μας προσφερει ο δημος?
Δεν κοιτατε γυρω σας οτι όλοι οι δρομοι δωτιζονται και όλα λαμπουν απο καθαριοτητα? Στραβος ειστε?
Ποιος ειστε που θα αμφισβητησετε τις επιστημονικες εργασιες του κ Γακη? Έναν ακεραιο ανθρωποπου με τις επιστημονικες του εργασιες μας εξηγει γιατι πρεπει κάθε χρονο να πληρωνουμε ολο και παραπανω δημοτικα τελη και τελη υδρευσης και αποχετευσης?
Ποιος σας ορισε εκπροσωπο μας?
Η μονη ποινη που σας αξιζει είναι η ποινη των καταναγκαστικων εργων.
Αρκετα μας κουρασατε τοσα χρονια.
Όπως στρωσατε να κοιμηθειτε.
Αφηστε μας στη νιρβανα μας!
Εμεις ειχαμε και εχουμε εκπροσωπους που το μονο που θελουμε είναι να σηκωνουν το χερι και να λενε ΝΑΙ.
Μας αρκει ενας Πολυκυρμανιδης, οπως λεει και ο προηγουμενος illuminati....

Γιωργης Αγγελου εκ του ορεινου ογκουΚαλλιδρομου

Ανώνυμος είπε...

Κώστα τραχανά μήπως πρέπει να κοινοποίησης στην αποκεντρωμένη και αυτά που αναφέρει ο εισαγγελέας για την ομάδα Τσωμου γιατί τό σκεπτικό του Γακη και για τον προϋπολογισμό του 2024 είναι το ίδιο όπως και το 2021 .

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες λένε ότι κάποιοι από την ομάδα Τσωμου δεν δέχονται ότι το θέμα έχει κλείσει και ετοιμάζονται να δώσουν συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια τσούζει λιγο ε..;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκουφιας στο δικαστήριο θα έχει μαζί του όσους θέλει. Ο Γακης θα είναι μόνος του, γιατί ακούγεται ότι η μία προτεινόμενη μάρτυρας δεν ήξερε τίποτα και η δεύτερη είναι κατηγορούμενη

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι/ες, απορώ γιατί εξανίστασθε…
Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στην Ελλάδα…
Αν ο εισαγγελέας παρέπεμπε σε δίκη τους 8 τότε θα μιλούσαμε για μια πολιτική δίκη… και αυτό δεν το ήθελε ο εισαγγελέας… γιατί η υπόθεση θα έπαιρνε δημοσιότητα…
Τώρα με την παραπομπή του πολίτη, ούτε γάτα ούτε ζημιά… κανένας δεν θα ασχοληθεί…
Μπορεί να αθωωθεί, μπορεί και να δικαστεί …
Εμείς ως κοινωνία έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη...και δεν βλέπουμε τη ζημιά που έχει γίνει...
Πλέον ο κάθε πολίτης που θέλει να κάνει επώνυμη κριτική σε αποφάσεις της δημοτικής αρχής και να την δημοσιοποιήσει, θα το ζυγίζει δυο και τρείς φορές… γιατί οι αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες θα τον μηνύουν για συκοφαντική δυσφήμηση.
ΑΧΠ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ Ο ΤΡΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγόρι ένας μόνο μπορεί να σε βοηθήσει, ξέρεις εσύ αλλά πρέπει να τον παρακαλέσεις λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ατλας....

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γκαγκεμπιτες !! Φαγατε.... τον Νανανλι, τωρα πατε θα φατε και τον ...Τραχανα ;





Τραχανα

Ανώνυμος είπε...

Κώστα πες μας 3 βιβλία να διαβάσουμε και εμείς οι πιο νέοι, για να γίνουμε μια μέρα σαν κ εσένα.

Ανώνυμος είπε...

Η ουσία είναι ότι τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας του έτους 2021 δεν έπρεπε να αυξηθούν αλλά να μειωθούν.

Ανώνυμος είπε...

Πηγαν σε μπαρ Κασελακης και Ταιλετ με βουλευτες μετα το νομοσχεδιο να τα πιουν για την γιορτη της σουφρας!

Ανώνυμος είπε...

Το Κάμασουτρα

Ανώνυμος είπε...

Ο Πλατανιάς κατέθεσε τις προτάσεις του και παράλληλα ζήτησε κάποια στοιχεία. Απάντηση πήρε?

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Θα γράψω κάτι και ας είναι εκτός θεματολογίας του μπλογκ και επικαιρότητας. Είδα συνεργείο του Δήμου, να μαζεύει χώματα από τα ρειθρα και να κόβει αγριαδες από τα πεζοδρομια- ρειθρα. Είχα δύο τετραετίες να το δω, αν δω και πλύσιμο δρόμων ,όπως στο παρελθόν, θα πω ότι κάτι αλλάζει στη λουτρόπολη. Πρόεδρε Λιακόπουλε, βάλε και στο πρόγραμμα, προσεχώς, το κόψιμο των σάπιων φύλλων από τους Φοίνικες προς το άσπρονερι και αλλού.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε πρώτα από όλα θα μάθεις να σέβεσαι τον εαυτό σου που σημαίνει θα έχεις ψηλά το κεφάλι σε όλα τα στάδια της μέρας σου ότι δουλειά και να κάνεις. Αυτό θα στο επιβεβαιώνει το είδωλο σου στο καθρέφτη όταν θα σε κοιτάει. Οι γνώσεις θα σε βοηθήσουν να έχεις και ανοιχτό μυαλό εκτός από μόρφωση. Πρώτα από όλα πρέπει να γίνεις βενιζελικος γιατί στην Ελλάδα ήταν ότι καλύτερο υπήρξε, χρόνια δόξας και μεγαλείου. Οταν θα ακούς ο Βενιζέλος ήταν προδότης και πούλησε την Σμύρνη κλπ θα φεύγεις αφού πρώτα τους μπουγελωσεις. Ο βενιζελισμος θα σου δώσει αντικειμενικοτητα και θα διαβάζεις βιβλία χωρίς προκατάληψη ώστε να πιάσεις τα νοήματα. Πρεπει να ξεκινήσεις χρονολογικά για να καταλάβεις πως φτιάχτηκε ο κόσμος που ζούμε. Πρώτα θα διαβάσεις την γαλλική επανάσταση από τους άθλιους β ουγκο και μετά το πόλεμος και ειρήνη του Τολστόι. Ή Ρωσία είναι σχολείο πολιτικής γιατί έχουν περάσει όλα τα πολιτικά συστήματα βασιλεία, κομμουνισμος και ας πούμε δημοκρατία με μπόλικη χούντα. Θα διαβάσεις μετά το Άννα καριενινα και το έγκλημα και τιμωρία για να καταλάβεις την μιζέρια και τις μεγάλες αντιθέσεις. Μετά το νεκρές ψυχές του γκογκολ που καυτηριάζει την δουλοπαροικια και το ανάσταση του Τολστόι. Μετά τα τρία βιβλία του εντβαρντ ραντζισκι ρασπουτιν, τελευταίος τσάρος και Στάλιν που είναι βασισμένα στα ρώσικα αρχεία του κράτους. Μετά θα διαβάσεις το βιβλίο του Χίτλερ ο αγων μου για να καταλάβεις πως έγινε ο Β παγκόσμιος πόλεμος όχι για να σου κάνει πλύση εγκεφάλου. Ο Τσόρτσιλ έχει γράψει ότι ο Χίτλερ ήταν έντιμος και μέσα από το βιβλίο του είχε προειδοποιησει για όλα που ήθελε να κάνει. Προσεξε για να το καταλάβεις πρέπει να νομίσεις ότι είσαι στο 1927 και δεν ξέρεις τι έγινε μετά. Μετά πρέπει να διαβάσεις το Βαϊμάρη η ανάπηρη δημοκρατία. Μετά πρέπει να διαβάσεις το ύβρις και νέμεσις του ιαν κερσω.Μετα θα διαβάσεις τα βιβλία του μαυρογορδατου για τον εθνικό διχασμό. Συνεχίζεται....

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Έχεις δίκιο θα το στείλω φίλε

Ανώνυμος είπε...

Κώστα είσαι παράδειγμα για το πως η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Αν ήσουν στο εξωτερικό, με το μυαλό και οξυδέρκεια που έχεις, θα ήσουν πολύ ψηλά τώρα. Περιμένουμε την συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δημοσιευθεί το υπόμνημα που κατέθεσε η ομάδα Τσωμου στον εισαγγελέα. Τα στοιχεία που κατέθεσε φαίνεται ότι είναι τόσο ισχυρά που είναι απαραίτητο να τα γνωρίσουν οι δημότες.

Ανώνυμος είπε...

Η γορτη της Σουφρας ,χαχαχαχ καλο,μηπως ισχει και την περιοχη μας.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα, γεωπολιτικε αναλυτη ,τι λες για την εξοντωση του Αλεξει Ναβαλνι απο τον Πουτιν;

ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

Τραχανά και Σια έχετε χαράξει λάθος… αζιμούθιο!
Αφήστε τις ιστορικές αναφορές, τις γεωπολιτικές αναλύσεις, κλπ και επικεντρωθείτε στα σημερινά δημοτικά δρώμενα. Ένα από αυτά είναι και το θέμα που ανέδειξε ο blogger αλλά στη μεγάλη εικόνα.
Ένα από τα «εγκλήματα» που έκανε ο πρώην δήμαρχος είναι ότι ξεκίνησε τη δικαστική δίωξη δημότη επειδή του έκανε κριτική στο πόθεν έσχες του. Και βρήκε μιμητές και άλλους τοπικούς άρχοντες και υπηρεσιακούς παράγοντες. Αυτό πρέπει να μας ανησυχεί γιατί στη θέση του @@ούφια μπορεί στο μέλλον να βρεθεί και κάποιος άλλος δημότης. Ή το αντίθετο. Δημότες να μηνύουν τοπικούς άρχοντες και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Ο πρώην δήμαρχος άνοιξε τον ασκό του αιόλου και τώρα κάτι πρέπει να γίνει ώστε να κλείσει.
Και αυτό είναι υπόθεση όλων μας.
Της νέας δημοτικής αρχής, των ενεργών πολιτών, των συλλόγων και γενικά της τοπικής κοινωνίας.
Αυτό είναι το σωστό… αζιμούθιο!

ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΕ ΜΠΛΟΚΕΡ
ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ.....
ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΣΩΜΟΥ
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ....

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΣΩΜΟΥ
ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.......ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ....

ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΚΟΎΦΙΑΣ
ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ......?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΓΑΚΗ
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΣΩΜΟΥ
ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ..... ΣΙΣΜΟ ΠΆΝΩ ΑΠΟ 8 ΡΙΧΤΕΡ......
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΤΩΡΑ..........

Ανώνυμος είπε...

Όταν ένας οικονομολόγος επιπέδου Σκούφια που πρέπει να παραδεχτούμε όλοι ότι γνωρίζει πολύ καλά οικονομικά, αναλύει άψογα τα οικονομικά μεγέθη και έχει και καλή πένα γραφής, διαβάζει στις εισηγήσεις του Γακη 1) Προϋπολογισμός καθαριότητας έτους 2020 προβλέπονται έσοδα ΚΑΕ03111 ποσο.1.798.57,00 ευρώ 2) Προϋπολογισμός έτους 2021 προβλέπονται επιπλέον έσοδα 199.233,98 ευρώ λόγω αύξησης των τετραγωνικών μέτρων αλλά τα έσοδα αντί να αυξηθούν σύμφωνα με την ανάλυση Γακη μειώνονται κατά 584.766,02 ευρώ .3) Προϋπολογισμός 2022 με εισήγηση για μείωση τελών που σύμφωνα με την πρόταση θα έχουμε λιγότερα έσοδα κατά 270.047,50 ευρώ (τα τετραγωνικά μέτρα του έτους 2022 είναι τα ίδια με το έτος 2021) με την ανάλυση Γακη θα έχουμε περισσότερα έσοδα ,πως θα αντιδράσει?

Ανώνυμος είπε...

Αγόρι μόνο ένας μπορεί να σε βοηθήσει ξέρεις εσύ αλλά δεν θα περιμένει πολύ, ρίξε τον εγωισμό σου και ζήτησε συγνώμη.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Όπως το είπες ο πουτιν εξοντωσε τον ναβαλνι γιατί σε καιρό πολέμου είναι επικίνδυνος. Δεν είχε μυαλό γύρισε στην Ρωσία σαν να ήθελε να αυτοκτονήσει μετά την δηλητηρίαση. Ήταν επικίνδυνος για την Ρωσία φίλο Αμερικανός, οι ΗΠΑ θέλουν την Ρωσία κομμάτια. Ο πουτιν είναι ίδια προσωπικότητα με τον Στάλιν με κοινά, έχουν κυβερνησει πολλά χρόνια, πήραν διαλυμένη χώρα και την ανέβασαν ψηλά ,είναι φασίστες στο εσωτερικό ολκής, έχουν κάνει καλό και κακό μαζί. Ο ναβαλνι έπαιζε στα όρια της προδοσίας. Προσπάθησε να γυρίσει τον βολγα πίσω. Εγώ μία φορά εξήγησα έντονα σε αστυνομικό στην κόκκινη πλατεία που έχει έλεγχο εκρηκτικών στις εισόδους ότι μην χάνεις το χρόνο σου με Έλληνες στην Ρωσία, δεν υπάρχει περίπτωση Έλληνας να κάνει τρομοκρατική ενέργεια γιατί ξαφνικά μπορεί να σου ξεφύγει κάποιος τσετσενος ισλαμιστης και να μας τινάξει στον αέρα, το κατάλαβε και συμφώνησε αλλά δεν θα τον έβριζα κιόλας, δεν κάνεις παιχνίδια στην Ρωσία ακόμα και Ρώσος να είσαι ,ακόμα και τώρα που έχω ρωσικό διαβατήριο.,,,,Φίλε τα έχουμε ξαναπεί με την μήνυση του συκιωτη στον σκουφια, είχε δικηγόρο από τα λιντλ και του έδωσε κακιά συμβουλή με δήλωση ποθεν έσχες μηδέν. Έχασε και ψήφους στις εκλογές από αυτό. Το είπα δεν μου αρέσουν τα δικαστήρια, αν μπορώ να βοηθήσω να κλείσει η υπόθεση με χειραψία να το κάνω. Να πάω μάρτυρας. Ο σκουφιας υπερεβαλε αν το δω και από την μεριά του γακη, έχει και αυτός μια υπόληψη. Θέλω να κλείσει αυτό και ενώ το πετρέλαιο έπεσε δεν μπορεί κάθε χρόνο να έχουμε αυξήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα μήπως ο Γακης ζητάει να μεσολάβησης γιατί κατάλαβε τι τον περιμένει?

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει αγόρι Τρέμη ….χαχαχα θα τον τσακίσει φιλε

Ανώνυμος είπε...

Εχω μαθαινω οτι μαρτυρας υπερ σκουφια θα παει ο τσωμος και θα καταθεσει και για τον εκβιασμο που του εκανε ο γακης για χρηματα. Πηγε για μαλλι και θα βγει κουρεμενος. Ρε με αυτα που θα ακουστουν στη δικη θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.
Τωρα για σενα τραχανα που θες να πας μαρτυρας γιατι δεν πας μαρτυρας υπερ σκουφια στο δευτερο δικαστηριο που τον εχει κατηγορουμενο ο συκιωτης στις 5 του μαρτη για την υποθεση του ποθεν εσχες; Μαθαινω οτι ο σκουφιας θα καταθεσει και νεα στοιχεια για το ποθεν εσχες του που θα τον καψουν τον αρχηγο σου.

Ανώνυμος είπε...

2.41 ΚΑΙ 3.57
ΠΟΣΟ ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΦΙΑ.....

ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο Κ .ΤΣΩΜΟΣ Δ...ΓΙΑ ΠΟΙΌ ΛΟΓΟ?
ΟΠΩΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΣΩΜΟΥ.........

ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Γ ...
ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ
ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.....ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑΤΊ
ΕΙΣΤΕ ΠΟΝΥΡΟΎΛΗΣ......ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ........
ΑΛΛΆ ΣΑΣ ΈΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ.....
ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΌ ΣΑΣ....
ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΆΞΑΤΕ ΑΛΛΆ ΆΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΥΣΑΥΡΟΣ.....!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δηλαδή αθωώθηκε ο σκουφιας και έγινε έφεση από το συκιωτη? Εξήγησε το λίγο να καταλάβω

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσωμος είχε και καλό δικηγόρο ήξερε που να πατήσει.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια το έχεις τερματίσει… σε τσούζει πολύ ε;
Γράψε και το ονοματάκι σου να σε καλωσορίσουμε…

Ανώνυμος είπε...

Ε' φιλαρακο δεν ειμαι ο σκουφιας...
Ναι ο πιπιλας εκανε αναιρεση και ζητησε να ξαναγινει το δικαστηριο...
Αυτη τη πληροφορια εχω και το δικαστηριο ειναι στις 5 μαρτη...
Και ναι ο τσωμος θα παει μαρτυρας...

Ανώνυμος είπε...

4:38 Το πρόβλημα σου είναι αν ο Πλατανιάς αντέγραψε τις προτάσεις ή μήπως σε τρομάζει αυτά που αναφέρει? Ότι χιλιάδες ευρώ δεν καταχωρήθηκαν στα βιβλία του Δήμου και ότι η υπηρεσία δεν απάντησε δεν σε προβληματίζει?

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω στην συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής παραβρίσκονται 4 αναπληρωτές προϊστάμενοι, κανένας κανονικός δεν υπάρχει?

Ανώνυμος είπε...

Ο δικηγορος του Τσωμου θα ειναι και ο δικηγορος του Σκουφια
Και ακουγεται οτι ο Γακης απο κατηγορος θα βρεθει κατηγορουμενος
Η πλευρα Τσωμου λεει οτι η εκδικηση ειναι είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…

Ανώνυμος είπε...

Ο Γακης είχε δικηγόρο?

kamena voyrla blogger είπε...

Καλησπέρα αγαπητοί αναγνώστες, Είναι γνωστό ότι ποτέ δεν παρεμβαίνω (ή τουλάχιστον παρεμβαίνω σπάνια), αλλά νομίζω χάνουμε την ουσία.

Εστιάζουμε επί της αρχής σε μια προσωπική διαμάχη, ενώ μας διαφεύγει η ουσία του … αν τα νούμερα είναι σωστά και αν τελικά τεκμαίρουν αύξηση στα δημοτικά τέλη.

Ούτως ή άλλως, αν ξεκαθαρίσουμε αυτό (με τα νούμερα) και βρούμε ‘θέμα’ στα νούμερα … έμμεσα θα βοηθήσουμε και την σχετική διαμάχη που εξελίσσεται στις δικαστικές αίθουσες που διακαώς ασχολείστε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μλοκερ βλέπουμε ότι από τα στοιχεία που κατέθεσε η ομάδα Τσωμου ο εισαγγελέας έκρινε ότι έχουν δίκαιο και ότι ποσό 500.000,00 ευρώ δεν υπολογίστηκαν στα έσοδα. Αν δημοσιεύσετε το υπόμνημα που κατέθεσε η ομάδα Τσωμου θα μάθουμε πιστεύω πολλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα Τσωμου δεν έκανε θαύματα κατέθεσε τις εισηγήσεις της υπηρεσίας για τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας των ετών 2020,2021 και 2022 και εκεί φαίνονται όλα.

Ανώνυμος είπε...

Τα θεματα ειναι δυο.
Το ενα ειναι η αυξηση των τελων υ τελειωσε με την αποφαση του ΔΣ.
Το αλλο ειναι οι προσωπικες διαφορες που κατεληξαν στα δικαστηρια.
Το καθενα ειναι ξεχωριστο και ασχετα αν το δευτερο ειχε αφετερια το πρωτο.
Καποιοι νομιζουν οτι γραφοντας υπερ των εναγοντων δημιουργουν κλιμα λες και οι δικαστες διαβαζουν το μπλογκ.
Μα που ζειτε "παλαιοχριστιανοι" στα λαγουμια .
Αφηστε να τελειωσει δικαστικα μια υποθεση και μετα πειτε εκ του ασφαλους την κριση σας.
Επι της ουσιας ομως οπως λεει και ο Γιαννακουρος τα τελη αυξηθηκαν.
Αυτο ειναι που μετρα αρνητικα φυσικα ,και οχι το γιατι καποιος αποφασισε να ζητησει προστασια απο δικαστηριο για "ανοικεια" επιθεση .
Οσον αφορα αν λυνονται οι πολιτικες αντιθεσεις εκτος αιθουσης ΔΣ ,σε αλλες αιθουσες,δυστυχως γινεται.
Τα πολιτικα ζητηματα στον τοπο μας δεν ειναι αγωνας ενος ατομου αλλα συλλογικος.
Δεν ειναι κανενα μας... Σεργκει Νάβανλι να θυσιασθει για την Ιδεα, φαινεται δε αυτο απο την ανωνυμια μας στο μπογκ ,για λογους αυτοπροστασιας.
Ακομη και καποιοι που βαζουν υπογραφη ειναι ή "ιδιαιτεροι" η απογοητευονται και τα παρατουν.
Συνεπως το μπλογκ ειναι βημα εκτονωσης αλλα οχι ουσιας?
Ουσια ειναι η παραγωμενη η μη πολιτικη στον δημο.






ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Τι ωραίο θα ήταν να συζητάμε για πολιτική στην καθαριότητα και οχι μόνον για αυξήσεις 'η μειώσεις τελών. Πχ τι έφταιγε στο παρελθόν που τα έκτακτο προσωπικό καθαριότητας το προσλάμβαναν τον Οκτώβριο, δηλαδή μετά το τέλος της τουριστικής αιχμής. Οι νυν διοικούντες θα τα καταφέρουν ;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Εσύ φίλε έχεις καταχωρήσει το ΑΝΩΝΥΜΟΣ σαν όνομα και συνδέεσαι με γκουγκλ όπως εγώ. Τι παιχνίδι παίζεις? Εν πάση περιπτώσει πες τις προτάσεις σου για πολιτικές στα απορρίμματα, να δούμε τι σκέφτεσαι!Πάντως όταν έχει εκλογές οι προσλήψεις πάνε πίσω και έχει ευρωεκλογές,,,,,, Στην ένσταση καταχωρησα και την αθώωση τσωμου κ.α

Ανώνυμος είπε...

Εκτιμώ ότι η υπόθεση Γακη Σκούφια δεν θα φτάσει ποτέ στο ακροατήριο. Συγκεκριμένα ο Πλατανιάς στην πρόταση του για τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας αναφέρει ότι ποσό 361.759,11 ευρώ που είναι έσοδα από τέλη καθαριότητας της ΔΕΗ έτους 2022 δεν έχουν καταχωρηθεί στα βιβλία του Δήμου αυτό κατά την άποψη μου είναι και μια σοβαρή καταγγελία. Ο Γακης στο Δημοτικό Συμβούλιο αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις αλλά ούτε και ο δήμαρχος έδειξε να αιφνιδιάζεται, αυτά ήταν γνωστά γιατί ο Πλατανιάς κατέθεσε την αίτηση νωρίς.Αφου δεν καταχωρήθηκαν όλα τα έσοδα το 2022 γιατί να μην έγινε το ίδιο και το 2020 που είναι και η βάση για τον καθορισμό των τελών του2021? Ο Σκουφιας τα γνωρίζει πολύ καλά και πιστεύω ότι στο ακροατήριο θα ζητήσει να κατατεθούν τα εκκαθαριστικά σημειώματα της ΔΕΗ και οι εγγραφές που καταχωρήθηκαν στα βιβλία του Δήμου βάσει των εκκαθαριστικών σημειωμάτων. Δηλαδή ότι ζήτησε και ο Τσωμος και δεν πήρε ποτέ απάντηση. Εκεί θα δούμε αν έχουν καταχωρηθεί στα βιβλία του Δήμου 10 εκκαθαριστικά σημειώματα ή 8. Γι'αυτό ο Γακης θα αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη το θέμα είναι αν ο Σκουφιας την δεχθεί.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα,δεν ειναι δικη μας δουλεια να παραγουμε πολιτικη εστω απορριματων.
Το μπλογκ ειναι για εκτονωση, δεν ειναι μελετητικο γραφειο η τεχνικη υπηρεσια.
Ο δημος ειναι το σημειο εκκινησης
Πολιτικων κατευθυνσεων.
Ο δημοτης που διαβαζει ,σκεφτεται και κρινει εδω ,μονο πληροφορια μπορει να αναλυσει οχι συνθεση ζητηματος.
Η χωριατικη αντιληψη οτι το δικαιουμε αρα το αξιωνω ως ατομο ειναι στην ουσια εκτονωση.
Αυτο οδηγησε και την ψηφο του μεσου δημοτη σε σχηματα διοικητικα
υποδεεστερα των δυνατοτητων του τοπου.
Αντι λοιπον της πολιτικης συζητησης
εγκαιρα,προκρινεται η παραπολιτικη η αλλιως η "Μα'ι'στράλια"τσιπουροσυζητηση οτι δηλ αρκει να διωξουμε τον προηγουμενο δημαρχο και τα προβληματα θα λυθουν ως δια μαγειας!.
Κυριοι ας κατανοησουμε πλεον οτι το προβλημα δεν ειναι ο πρηγουμενος η ο επομενος αλλα εμεις οι ιδιοι.

Ανώνυμος είπε...

Λαθος εκτιμηση κανεις. Αν διαβασεις το αρθρο του μπλοκερ υπαρχει με μπλε αποχρωση το ""και με δεδομένο ότι δημοσίευσε την αρνητική του κριτική είναι ακόμα υπόδικος""
Αν πατησεις διπλο κλικ θα διαβασεις το κληρητιο θεσπισμα για εκδικαση στις 24/7/24.
Η μονη περπτωση για να μην γινει η δικη ειναι να αποσυρει την εγκληση ο Γακης.
Αλλα αυτο δεν ξερω αν γινεται. Πρεπει να μας το πει δικηγορος.
Ισως ο νεος δημαρχος και δικηγορος μπορει να παρεμβει και να κανονισει συναντηση των δυο ανδρων για να τα βρουνε και να ηρεμησουν τα πραγματα.
Λετε ο Λιακος να κανει κατι τετοιο; Δεν του τοχω...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ....;;;;
ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΥΦΙΑΣ.....;;;;;

ΑΠΟ ΤΟ 2020 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ
ΟΜΑΔΑ [ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ] ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΥΜΑΝΕΙ
ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΕΛΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ......
ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ...
ΑΛΛΑ ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ . ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ....
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ
ΑΥΤΟΊ......

Ανώνυμος είπε...

Δεν δικαζεται η κριτικη αγαπητε, αλλα οι χαρακτηρισμοι ,δεν θες να το καταλαβεις.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιοι ειναι οι χαρακτηρισμοι που ειναι συκοφαντικοι...βρε δικηγορε;

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωριζω πιθανολογω οτι ο Γακης εκει στηριζει τις μηνυσεις,αν οχι τοτε δεν εχει ηθικο δικαιωμα και δεν ειμαι νομικος αλλα αγροτης.

Ανώνυμος είπε...

Από το κλητήριο θέσπισμα που επισυνάπτει ο μπλόκερ, ο Γάκης κατηγορεί τον Σκούφια…
1.Από το άρθρο της 12-01-2021 το κατηγορητήριο είναι…
«Κε Γάκη, όπως φαίνεται από την εισήγησή σας, αφού γνωρίζατε τις διατάξεις του αρθ. 163 ν.3463/2006, γιατί δεν εισηγηθήκατε στον Πρόεδρο της Επιτροπής και Δήμαρχο κ. Συκιώτη ότι είναι υποχρεωμένος να συγκαλέσει την επιτροπή στο χρόνο που ορίζουν οι ανωτέρω διατάξεις ? Εσείς έχετε την ευθύνη ή σας υποχρέωσε ο Δήμαρχος ? (…) Κε Γάκη, όταν βάζετε την υπογραφή σας κάτω από οικονομικά στοιχεία του Δήμου, πρέπει αυτά να μην πλασματικά αλλά να απεικονίζουν την πραγματικότητα. Για Έτος 2019, προϋπολογίσατε ΕΣΟΔΑ = 16,7 εκ. €, βεβαιώσατε 9,1 εκ. € και εισπράξατε 5,9 εκ. € . Όπως ξέρετε ο Προϋπολογισμός είναι το εργαλείο που βοηθάει τα μέγιστα στη Διοίκηση του Δήμου. Γιατί εισηγείστε Πλασματικούς Προϋπολογισμούς ? Δεν έχετε διαβάσει τη ΚΥΑ που το απαγορεύει ?»

2.Από το άρθρο της 23-01-2021 το κατηγορητήριο είναι…
«Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ του κ. Συκιώτη και Σία ζει στον κόσμο της. Για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι για έργα βιτρίνας και το πώς θα βάλει χέρι στη τσέπη μας (Δημοτικά Τέλη) για να τα χρηματοδοτήσει. Πως αλλιώς μπορεί κάποιος να εξηγήσει όσα έγιναν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο όπου με εσκεμμένη παρερμηνεία διατάξεων νόμων εκ μέρους του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Γάκη (κατ’ εντολήν ; ) αποφάσισαν να αποκρύψουν έσοδα 784.000 € για να χρηματοδοτήσουν αφ’ ενός το έργο LED (Δόση ετών 2020 + 2021 = 95.000+385.813,80 = 480.813,80 €) και να καλύψουν την εσκεμμένη χαμηλή πρόβλεψη δαπάνης ρεύματος έτους 2021 ( = 115.815,82 € ) ενώ γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να είναι αληθής γιατί το έτος 2020 ανήλθε σε 470.000 €. Είναι αδύνατον να προέλθει μείωση κόστους ρεύματος 355.000 € (= 480.813,80 – 115.815,32 ) από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει καν ξεκινήσει το έργο των LED λόγω που εκκρεμεί ο έλεγχος της σύμβασης διάρκειας 7 ετών, από το Ελεγκτικό Συνέδριο»

Ποιο από τα ανωτέρω είναι συκοφαντικό;
Κριτική κάνει ο άνθρωπος και μάλιστα με πραγματικά στοιχεία.
Έχει κάποιος «δικηγόρος» διαφορετική άποψη;

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δικιο1.07 μμ, εγω ο κατα καιρους υβριζομενος απο εσας τους ιδιους ακροδεξιος και φασιστας ,δεν βλεπω περιθωριο στην καταγγελια που να παραπεμπει σε συκοφαντια εναντιον του Γακη.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα δικαιώνεται ο Τσωμος, σήμερα αποδείχτηκε ότι οι θέσεις οι προτάσεις και οι προσφυγές ήταν σωστές και τεκμηριωμένες και στόχο είχαν να προστατεύσουν τους δημότες απο τα δυσβάσταχτα τέλη. Ήταν ότι καλύτερο για την υστεροφημία του Τσωμου. Πιστεύω σήμερα και ο Συκιωτης θα προβληματίζεται. Όλα τα έγγραφα που κατέθεσε η ομάδα Τσωμου είναι για σεμινάρια προς αιρετούς και υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίας. Πιστεύω ότι ο Σκουφιας στο δικαστήριο θα κάνει περίπατο και εμείς θα μάθουμε περισσότερα.

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρεται ότι ο Γακης έχει ενημερώσει ότι πρέπει να γίνει σύγκληση της οικονομικής επιτροπής. Υπάρχει πρωτόκολλο?

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κώστα τραχανά που στην προσφυγή που κατεθεσες έχεις επισυνάψει και αυτά που αναφέρει για την ομάδα Τσωμου. Να μάθει και η αποκεντρωμένη ότι δεν έχει το αλάθητο, και ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτική στους ελέγχους.

Ανώνυμος είπε...

Οργη της Δυσης για την δολοφονια του δικηγορου- ακτιβιστη και αρχηγου της αντιπολιτευσης στην ρωσια.
Με 74 ετη φυλακιση στο γκουλαγκ 3 τηε Σιβηριας οι G7 ζητουν διευκρινησεις για τον θανατο του.
Πλερια δημοκρατια αριστερουλιδες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα Τσωμου και ιδιαίτερα από τον ίδιο για την αρνητική κριτική που του έκανα στο παρελθόν και μάλιστα παρασυρμένος χωρίς να διαβάσω τις προτάσεις του και τις προσφυγές.

Ανώνυμος είπε...

2.44
Άλλο πραγμα είναι εκφράζεσαι πολιτικά μέσα στα όργανα του Δήμου...

Όπως η ομάδα Τσώμου

Κι άλλο να συκοφαντείς
και να καθυβρίζεις τους δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου στα καφενεία και σε άλλους δημόσιους χώρους...

Οπως έκανε η αφεντιά του .μεγάλου οικονομολόγου εκ Ρεγγινίου.......!

Ά ΡΕ ΠΑΆΛΙΟΥΡΑΣ......

Ανώνυμος είπε...

4.11
Πρέπει να επικρατήσει η λογική ......ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν εκλεγεί θα πρέπει να διαβάσουν τον δημοτικο κώδικα για να ενεργούν σωστά....από όποιο μετερίζι
Είναι......

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που αρχίσαμε να διαβάζουμε τις αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου ανακαλύπτουμε και άλλα πράματα. Αρ. Πρώτ. 9955/21-10-2022 Θέμα εισήγηση για τον καθορισμό των συντελεστών των τελών ύδρευσης, αποχέτευσης και άρδευσης για το οικονομικό έτος 2023.Η πρόβλεψη εσόδων για το έτος 2023 , βασίζεται στους συντελεστές και τις λοιπές χρεώσεις που παρατίθεται στις υπ αριθ.14/96/2021 και 1/5/2022 αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου που καθόριζε το ύψος των συντελεστών των τελών και δικαιωμάτων ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Καμένων βούρλων για το έτος 2022 όπως παρατίθενται παρακάτω: ΤΈΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΑΠΟΧΈΤΕΥΣΗΣ. Τέλος χρήσης υπονόμων 50% επί της αξίας των καταναλωθεντων κυβικών νερού με ελάχιστη χρέωση 12,00 ευρώ ανά τρίμηνο. ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΑΙ: οι συντελεστές να διαμορφωθούν ως εξής.Χρεωσεις αποχέτευσης για την δημοτική ενότητα Καμένων βούρλων ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΝ όπως και το 2022 ήτοι: Τέλος χρήσης υπονόμων 48,00 ευρώ τον χρόνο . Τέλος αποχέτευσης 80% επί της αξίας των καταναλωθεντων κυβικών ερώτηση το τέλος χρήσης υπονόμων 50% είναι ίδιο με το 80%? Σημειώνεται ότι ήταν η μόνη χρόνια που δεν ασχολήθηκε η ομάδα Τσωμου λόγω της ομηρίας (καταγγελία Γακη)

Ανώνυμος είπε...

Αν οι αποφάσεις για τα τέλη αποχέτευσης γράφουν τέλος χρήσης υπονόμων 50% για τα έτη 2021,2022 και για το έτος 2023 αποφασίστηκε να παραμείνουν τα ίδια δηλαδή 50% επί της αξίας των καταναλωθεντων κυβικών μέτρων νερού και στην απόφαση γράφτηκε 80% τότε να με συγχωρείτε αλλά δεν είναι οικονομική ανάλυση. Και αν πραγματικά στην απόφαση γράφτηκε 80% άσχετα αν είναι από πρόθεση ή παραδρομή, εύχομαι να είναι το δεύτερο, πρέπει για το έτος 2023 οι λογαριασμοί που θα εκδοθούν να υπολογισθεί το τέλος χρήσης υπονόμων με 50% επί της αξίας των καταναλωθεντων κυβικών μέτρων νερού.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε τι ανακάλυψες πάλι?

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε αυτα τα κολοπαιχνιδα να μην γινει της πουτανας της διεφθαρμενης.

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση για τα τέλη αποχέτευσης του έτους 2022 έλεγε ελάχιστη χρέωση 12 ευρώ η απόφαση για τα τέλη του έτους 2023 δεν αναφέρει τίποτα έγινε γάργαρα ή μήπως τους πήρε ο πόνος και θέλουν να μας βοηθήσουν?

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους πήρε ο πόνος απλά τώρα μάθανε ότι η ελάχιστη χρέωση είναι παράνομη.

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα με προσοχή αυτά που γράφει ο φίλος για τα τέλη αποχέτευσης.Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.Ενω στις αποφάσεις του έτους 2021 και 2022 προβλέπεται τέλος χρήσης υπονόμων 50% επί των καταναλωθεντων κυβικών μέτρων νερού με ελάχιστη χρέωση 12 ευρώ το τρίμηνο και τίποτα άλλο. Η απόφαση για το έτος 2023 προβλέπει τα τέλη αποχέτευσης να παραμείνουν τα ίδια. Στην απόφαση γράφτηκε τέλος αποχέτευσης 48 ευρώ (12 ευρώ το τρίμηνο) και επί πλέον τέλος χρήσης υπονόμων 80% επί των καταναλωθεντων κυβικών μέτρων νερού. Ενώ η απόφαση γράφει τα τέλη αποχέτευσης να παραμείνουν τα ίδια εμείς πληρώνουμε επιπλέον 48 ευρώ σύν 30% επί των καταναλωθεντων κυβικών μέτρων νερού.Αυτο δεν είναι λάθος ούτε παραδρομή ούτε οικονομική ανάλυση του προϊσταμένου. Είναι μια πονηρία για να καλύψουν τι? ΑΣ ΔΟΎΜΕ ΈΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΤΟΥ 2022 ΠΟΥ Η ΑΠΌΦΑΣΗ ΓΡΆΦΕΙ ΤΈΛΟΣ ΧΡΉΣΗΣ ΥΠΟΝΌΜΩΝ 50%ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΝΤΩΝ ΚΥΒΙΚΏΝ ΜΈΤΡΩΝ ΝΕΡΟΎ.ΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΏΝΟΥΝ? ΠΆΓΙΟ ΤΈΛΟΣ 12 ΕΥΡΏ ΤΟ ΤΡΊΜΗΝΟ ΚΑΙ ΤΈΛΟΥΣ ΧΡΉΣΗΣ ΥΠΟΝΌΜΩΝ 80% ΕΠΊ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΝΤΩΝ ΚΥΒΙΚΏΝ ΜΈΤΡΩΝ ΝΕΡΟΎ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΠΡΆΤΤΟΥΝ ΤΈΛΗ ΑΥΞΗΜΈΝΑ ΧΩΡΊΣ ΑΠΌΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΎΨΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΠΟΙΟΣ ΑΝΈΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΎΝΗ?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή πληρώνουμε επιπλέον τέλη χωρίς απόφαση? Αν γίνεται αυτό πρέπει κάποιος να επέμβει και σίγουρα πρέπει να μας επιστραφούν τα επιπλέον τέλη που πληρώσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Σκούφια με αυτά που διαβάζω όλοι για σένα δουλεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας τα παραπάνω και βλέποντας τον λογαριασμό μου για 100. κυβικά νερού έπρεπε να πληρώσω για αποχέτευση 12,30 ευρώ, και ο Δήμος με χρεώνει 31,60 ευρώ. Δηλαδή τον χρόνο πληρώνω επιπλέον 77,20 ευρώ. Ας πει κάποιος ότι κάνω λάθος και πραγματικά εύχομαι να κάνω λάθος

Ανώνυμος είπε...

Είναι σίγουρο ότι ούτε ο Συκιωτης ούτε και οι δημοτικοί σύμβουλοι γνώριζαν ότι τα τέλη αποχέτευσης που πληρώνουν οι δημότες δεν είναι αυτά που αναφέρει η απόφαση αλλά πολύ περισσότερα. Πιστεύω ότι στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο θα βάλει θέμα διαγραφής των επιπλέον χρεώσεων και επιστροφής ή συμψηφισμού των χρημάτων όσων πληρώσανε.Σε αυτό πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει και ο Κώστας τραχανάς, αν και το θέμα αφορά μόνο τα καμένα Βούρλα

Ανώνυμος είπε...

οι επαγγελματίες των Καμένων βούρλων με κατανάλωση 250 κυβικά μέτρα νερού έπρεπε να πληρώσουν τέλη αποχέτευσης 58,00 ευρώ το τρίμηνο και χρεώνονται 105,00 ευρώ. Περισσότερα 47,00 ευρώ το τρίμηνο και συνολικά 188,00 ευρώ το έτος. Ευτυχώς για αυτούς που υπάρχει δημοτικός σύμβουλος επαγγελματίας και πιστεύω ότι θα αγωνιστεί για να διορθωθεί το λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν να παραμείνουν τα τέλη αποχέτευσης τα ίδια αλλά στην απόφαση γράφτηκε κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό και επιβαρύνει τους δημότες το γνώριζαν ή παραπλανήθηκαν? Αυτό πιστεύω ότι θα φανεί από την αντίδραση τους στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο.

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη Τσωμο κάθε μέρα που περνάει δικαιωνεσαι και πιο πολύ.Ειδες πόσο καλό σε έκανε η καταγγελία Γακη? Διαφορετικά δεν θα είχαμε μάθει ποτέ την αλήθεια και τον αγώνα που έκανες εσύ και οι σύμβουλοι σου.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΤΣΩΜΟΥ Δ. [ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ]
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΦΛΩΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΟΣΦΑΤΑ......
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ
ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.....
ΦΙΛΕ /ΛΗ ΔΗΜΟΤΗ/ΣΑ
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
[ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΔΟΥ]
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΧΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.....

ΕΧΟΥΝ ΓΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.....


Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

11.23
Η ΟΜΑΔΑ ΤΣΩΜΟΥ Δ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ....ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΩΜΟ.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ένσταση .Στις πρώτες αυξήσεις που ήταν τρελές από 1,60 σε 2,80 ευρώ ανά τμ που έγιναν το 20 η ομάδα τσωμου απλά δεν το ψήφισε και δεν έκανε ενσταση όπως όφειλε ηθικά. Μόνο ο σκουφιας το κυνήγησε δονκιχωτικα μόνος εντελώς. Εγώ που ήμουν υποψήφιος με το τσωμο , όχι γιατί πίστευα ότι είχε ελπίδες να βγει, τότε αισθάνθηκα προδομένος .Τωρα ο εισαγγελέας τους δικαιώνει για τις καταγγελίες που έκαναν.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Με Όποιον πάει ο τραχανάς η ομάδα χάνει, τι τον ήθελες Συκιώτη;; Μπορεί να μην ήξερες αλλά και δεν ρώτησες.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά Κώστα είσαι λίγο άδικος γράφεις ότι η ομάδα Τσωμου απλά δεν ψήφισε την αύξηση τελών του 2020 . Δεν είναι έτσι. Και πρόταση κατέθεσε για μη αύξηση τελών και στο Δημοτικό Συμβούλιο υπήρξε σφοδρή αντιπαράθεση.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα τραχανά έχουμε κανένα νέο με την προσφυγή?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κανένα νέο ακόμα, αν έχω θα το μάθετε άμεσα. Εσύ που έχεις κάνει το ΑΝΩΝΥΜΟΣ όνομα απαξιώ να σου απαντήσω σέβομαι τις γνώσεις μου.,,,,,,, 4,08 μην προσπαθείς να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα ,ακριβώς επειδή είχαν πρόταση έπρεπε να πάνε όπου πήγε και ο σκουφιας μόνος του, ένσταση και άρθρο 152 .Να την υποστηρίξουν έως τέλος αλλά έχουν σκληροκεφαλια, τώρα μην μου πεις ότι ο πλατανιάς που δεν έκανε ένσταση είναι δικαιλογημενος! Ευχαριστω φίλε για την αναγνώριση στο άλλο δημοσίευμα, έλα να σου δείξω το πεζοδρόμιο του γείτονα που έστρωσα μόνος μου με δικά μου έξοδα και κόπο να καταλάβεις πόσο τρέλα και πείσμα έχω για το κοινό καλό, μιλάμε για οχυρό. Να είσαι καλά

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Κώστα, τα σκαλοπάτια του μαγαζιού που είναι μέσα στο δικό σου πεζοδρόμιο είναι ακόμα εκεί; έτσι για "το κοινό καλό"

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα αχχ βρε μικρουλι Τραχανουλι.. το ζεις κανονικά στο δικό σου κόσμο;; ότι είσαι ο μέγας Ναπολέων της περιοχής;; Ούτε ο Θερβάντες δεν έγραψε τέτοιο παραμύθι αλλά εσυ το πιστεύεις και από πάνω. Διασκεδαστικός είσαι

Ανώνυμος είπε...

Κώστα τραχανά οφείλω να σε συγχαρώ για το θάρρος που είχες να καταθέσεις προσφυγή. Όμως πρέπει να παραδεχθεις ότι βιαστικες να την καταθέσεις ενώ είχες χρόνο να την επεξεργαστής, και η προσφυγή δεν έχει την τεκμηρίωση που είχαν οι προσφυγές της ομάδας Τσωμου. Απεδειξες όμως ότι δεν είσαι εγωιστής γιατί είχες την ευστροφία να καταθέσεις και τις προτάσεις Πλατανιά που για την καθαριότητα αναφέρουν ότι και το έτος 2022 ποσο 361.759,11 ευρώ δεν έχουν καταχωρηθεί στα βιβλία του Δήμου και για την ύδρευση θέτει 7 ερωτήσεις που δεν απαντήθηκε καμία αλλά επικαλείται και 4 λόγους που είναι λόγοι ακύρωσης της απόφασης, αλλά αναφέρεται και την απόφαση της αποκεντρωμένης σε μια παλαιότερη απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου. Όμως περισσότερο βάρος έχει η απόφαση του εισαγγελέα γιατί εκεί αποδεικνύουν ο Τσωμος και η ομάδα του ότι είχαν δίκιο γιατί δεν κάνανε μόνο κριτική και προσφυγές αλλά κατέθεσαν και σοβαρή και τεκμηριωμένη πρόταση και ότι η αποκεντρωμένη πρέπει να είναι πιο προσεκτική όταν εξετάζει μια προσφυγή. Γενικά με την οξυδέρκεια σου κατάφερες να βγάλεις ένα σωστό αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Αληθευει οτι το μπλογκ θα πραγματοποιησει ημεριδα στην Γαληνη με κυριο ομιλητη τον Τραχανα με θεμα:Επανιδρυση του βενιζελισμου στον Δημο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε, και εγω το άκουσα

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε μου έχω τόσες δουλειές που δεν έχω πολύ χρόνο να μελετήσω τα πάντα. Ναι ακούω τους ανθρώπους εδώ που λένε κάτι λογικό και το υιοθετώ. Δεν έκανα κάτι σπουδαίο ούτε λεφτά χάλασα, απλά έστειλα ένα μαιλ. Δεν έκανα κάτι τόσο σπουδαίο και εσείς έπρεπε να υπογράψετε την ένσταση όσοι θέλετε να σταματήσετε τον μπασκετμπολιστα που θέλει να κάνει φουλ ατακε στα πορτοφόλια μας.

Ανώνυμος είπε...

Ουι αλιθεια ρε;

Ανώνυμος είπε...

Μια κουβεντα για τον δικηγορο -ακτιβιστη που εδωσε την ζωη του για την Ρωσια Αλεξέι Ναβάλνι δεν εχετε,για τον παλαβο του Αγ Κωννου
κανετε σαν να ειναι ο Κοσμας ο Αιτωλος.!Αυτοι ειστε, φυση και θεση
ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φέρτε πίσω την ομάδα της Δυναμη Προοδου ο πιπιλας όχι μόνο δεν ασκεί αντιπολίτευση αλλά κάνει κ τη πάπια

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί θα ζητήσουν την ομάδα Τσωμου. Ο Τσωμος και η ομάδα του δεν αυτοσχεδιαζανε , υπήρχε πίσω και μια ομάδα υποστήριξης με επικεφαλής έμπειρο δικηγόρο άριστο γνώστη της τοπικής αυτοδιοίκησης . Και εννοείται ότι πλήρωνε ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκουφιας πρέπει να ζητήσει την βοήθεια του Τσωμου,ο Τσωμος έχει τόσο πλούσιο αρχείο που δεν το φαντάζεται κανένας, αυτά που διαβάζουμε είναι πολύ λίγα. Πάντα είχε έτοιμη και εναλλακτική πρόταση.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν σας έχω πει κάτι σημαντικό για την Ρωσία. Κάποιοι καθηγητές που έχουν διωχθεί από την Ρωσία μιλάνε σε κανάλι γιουτιουμπ και διέδωσαν πριν 4 μήνες ότι ο πουτιν πέθανε από καρκίνο και αυτός που βλέπουμε είναι σωσίας και πάρα πολλοί το έχουν πιστέψει όπως και η γυναίκα μου με την μάνα της. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτά δεν γίνονται και κάποιοι αμέσως θα έπαιρναν την καρέκλα που έχει πολύ δύναμη και πλούτο γιατί δεν κρύβονται τέτοια γεγονότα. Θα γινόταν ότι έγινε με την διαδοχή Στάλιν μεταξύ χρουτσωφ και μπερια και σκοτωμοι αντιπάλων ίσως. Ο ναβαλνι δεν μπορούσε να καταλάβει ότι άλλο 2020 και άλλο 2022 με πόλεμο και στρατιωτικό νόμο, δεν ήξερε πότε να σιωπησει. Κάτι σαν Δραγούμης. Η Ρωσία είναι ομοσπονδία με κάτι αυτόνομες περιοχές βορειοανατολικα και με πρόεδρο ναβαλνι θα γινόταν 10 κομμάτια με δάχτυλο ΗΠΑ. 30 χρόνια παγκόσμιος αστυνομικός οι ΗΠΑ τα κάνανε χάλια όχι πάλι. Αν βγει ο τραμπ θα έχουμε ειρήνη, εγώ νόμιζα ότι ήταν κακός αλλά αυτός ήθελε μόνο μπίζνες και δεν είχαμε πολέμους. Τραμπ για πάντα

Ανώνυμος είπε...

Πολυ αφελης εισαι να νομιζεις οτι εισαι εγκυρος αναλυτης,επειδη διαβασες Τολστοι του 19ου αιωνα και
για την δημοκρατια της Βαιμαρης της αρχες του 20ου .
Η αριστερη παιδεια σου ειναι ελλειπη και εκκεντρη, στηριζεται στην επιθυμια και οχι στην πραγματικοτητα.
Ο δυτικος κοσμος και η αστικη δημοκρατια εφερε τον διαφωτισμο και την προοδο .
Εσυ παραμενεις εγκλωβισμενος στις αυταρχικες πρακτικες αρκει το επιδιωκομενο αποτελεσμα να οριζεται απο εναν δικτατορα-ηγετη
Ετσι την δολοφονια την θεωρεις μερος της επιβολης της ταξης,αλλα αν ησουν εσυ το θυμα τι θα εκανες:
Προφανως και δεν βρισκεις συμφωνους αλλους δημοτες, εκτος των 43 ψηφων που ελαβες -και αυτες απο λυπηση-.
Οι φιλελευθερες δημοκρατιες οριζουν το μελλον τους,καταδικαζοντας ομου τον θανατο του ηγετη της αντιπολιτευσης στην ρωσια ΑΛΕΞΕΕΙ ΝΑΒΑΛΝΙ δεν περιμενουν απο εσενα να τους δωσεις κατευθυνση. Περιορισου στον αδιανοικτο του Λογγού ,,ολιγιστε ανελευθερε.

.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά χαϊβάνι ξαφνικά μας έγινες καθηγητής πολιτικής επιστήμης. Άντε στις σκυλοτροφές σου και άσε τα αλλά στους ικανότερους σου.

Ανώνυμος είπε...

Επι της παρούσης ο Τραχανάς είναι ο μονόφθαλμος όπως και να το πάρει κανείς, είναι ο μόνος μαχητικός και συνάμα επώνυμος. Όλοι οι υπόλοιποι ας παραμείνουμε στα λαγούμια μας, στην ζεστασιά του καναπέ μας και την ανωνυμία του πληκτρολογίου μας. Όταν αποκτήσουμε και εμείς τα αρχίδια, τουλάχιστον να γράφουμε με το όνομα μας, τότε ας τον κρίνουμε. Μέχρι τότες αδέρφια ας κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομμένο όλοι μας. Με το συμπάθιο κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι θαυμαστης του Πουτιν, του Ορμπαν του Μητσοτακη,του Τραχανα!

Ανώνυμος είπε...

Μλοκερ απορεις γιατί η ομάδα Τσωμου αθωώθηκε ενώ ο Σκουφιας όχι. Και οι δύο πλευρές έχουν υποβάλει υπόμνημα στον εισαγγελέα, πιστεύεις ότι αυτά που αναφέρουν οι δύο πλευρές στο υπόμνημα δεν έχουν παίξει ρόλο στην απόφαση του εισαγγελέα ?

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθώ να καταλάβω την οικονομική ανάλυση του προϊσταμένου για τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2024 και η σύγχυση μεγαλώνει.Αναλυτικα: Έτος 2020 τετραγωνικά μέτρα στα οποία επιβάλλονται τέλη. Για οικιακή χρήση 785.378 τ.μ Για άσκηση οικονομικής δραστηριότητας 132.723 τ.μ Σύνολο τ.μ στα οποία επιβάλλονται τέλη καθαριότητας το έτος 2020 είναι 918.101 τ.μ Έσοδα από τέλη καθαριότητας έτους 2020 ΚΑ 0311 ποσό 1.798.577 ευρώ. Συντελεστές τελών έτους 2020 για οικιακή χρήση 1,80 ευρώ και για επαγγελματική χρήση 2,90 ευρώ. Έτος 2024 : Τετραγωνικά μέτρα στα οποία επιβάλλονται τέλη. Για οικιακή χρήση 893.209 τ.μ Για άσκηση οικονομικής δραστηριότητας 155.330 τ.μ . Σύνολο τ.μ στα οποία επιβάλλονται τέλη καθαριότητας για το έτος 2024 είναι 1048.545 τ.μ. Δηλαδή το έτος 2024 έχουμε περισσότερα 130.444 τ.μ στα οποία επιβάλλονται τέλη. Έσοδα το έτος 2024 :ΚΑ 0311 Τέλη καθαριότητας και φωτισμού 1.567.265,83 ευρώ. Συντελεστές τελών έτους 2024 για οικιακή χρήση 1,80 ευρώ και για άσκηση οικονομικής δραστηριότητας 3,00 ευρώ. Συμπέρασμα το έτος 2024 με περισσότερα 130.444 τ.μ από το έτος 2020 και με συντελεστή ίδιο για οικιακή χρήση και αυξημένο για άσκηση οικονομικής δραστηριότητας έχουμε λιγότερα έσοδα 231.309 Πως πρέπει να αντιδράσει ένας που γνωρίζει ελάχιστα οικονομικά?

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν η ομάδα Τσωμου στο Δημοτικό Συμβούλιο αυτό δεν θα περνούσε απαρατήρητο.Πιστευω ότι και ο Σκουφιας τα γνωρίζει όλα αυτά και πολλά περισσότερα γι'αυτό και δεν πρέπει να ανησυχεί.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Έχετε σκεφθεί εάν οι πάροχοι ρεύματος μας αποδίδουν εισπράττομενα με τους λογαριασμούς μας?? Ξέρει κανείς εάν υπάρχει ασφαλιστική δίκλειδα ?? Δεν είναι μόνον τα τέλη της καθαριότητας, πληρώνουμε και φφε όπου 1.000.000 τμχ0.10 ευρώ ίσον 100 χιλ.ευρω, μας τα δίνουν, φαίνονται πουθενά ?? Έχουν ασχοληθεί ποτέ στον Δήμο, μήπως Δήμαρχε πρέπει να το δεις;;

Ανώνυμος είπε...

Οι πάροχοι αποδίδουν κανονικά τα εισπραχθεντα τέλη. Η ΔΕΗ που είναι και ο κύριος πάροχος επιστρέφει ελάχιστα γιατί από τα τέλη καθαριότητας παρακρατει όλη την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος όχι μόνο για τον δημοτικό φωτισμό αλλά και για την λειτουργία των αντλιοστασιων ύδρευσης, αποχέτευσης και άρδευσης, καθώς και την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος των δημοτικών κτιρίων. Με αυτό το θέμα έχει ασχοληθεί η ομάδα Τσωμου εδώ και 10 μήνες περιμένει απάντηση σε σχετική αίτηση προς τον Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτά που αναφέρει ο 12:51/21-2-2024 τα συνδέσουμε με αυτά που αναφέρονται στις 2:41/17-2-2024 βλέπουμε ότι ενώ η υπουργική απόφαση για την σύνταξη του προϋπολογισμού είναι η ίδια η οικονομική υπηρεσία κάθε χρόνο τα διαμορφώνει τα έσοδα κατά το δοκούν. Γι'αυτό κύριοι διαμαρτύρονταν η ομάδα Τσωμου και πιστεύω ότι αυτά αναλυσανε στο υπόμνημα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σε τσούζει μπέμπη θα πονέσεις περισσότερο σε λίγο

Ανώνυμος είπε...

12:51/21-2-2024 δείχνεις οτι είσαι άσχετος απλά γραφείς κάτι για να πείς.Το πρόβλημα είναι οτι το 2024 έχουμε περισσότερα έξοδα από 2020 επειδή υπάρχει ενεργειακή κρίση. Δυστυχώς φοβάμαι δεν θα του γίνει και πάλι κατανοητό

Ανώνυμος είπε...

Ενεργειακή κρίση? Προφανώς αστειεύεσαι! Το 2023 ίσως, το 2024 δεν νομίζω!
https://www.tanea.gr/2023/05/27/economy/telos-ta-metra-stiriksis-gia-times-reymatos-mexri-to-telos-tou-etous/

Ανώνυμος είπε...

Εσύ έχεις μεσάνυχτα το 2022 και 2023 δεν είχες ενεργειακή κρίση? Το έτος 2024 την περιμένεις? Αλλά αν ήξερες τουλάχιστον να καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις θα έβλεπες ότι μιλάμε για έσοδα και όχι για δαπάνες . Πιστεύω ότι το κατάλαβες πολύ καλά και σε τσούζει λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, να πληρώσουν όλοι τα χρωστούμενα. Εγώ μαλάκας είμαι που πληρώνω?
Γιατί μέσω των αυξήσεων να πληρώνω για τους έξυπνους που δεν πληρώνουν?

Που το βρήκες αυτό γραμμένο ? Στηρίζουμε λοιπόν τις αυξήσεις γιατί κάποιοι δεν πληρώνουν και ο Δήμος δεν μπορεί ή δεν θέλει να τους κάνει να πληρώσουν!

Δηλαδή μας λες να σταματήσουμε όλοι να πληρώνουμε, γιατί είναι μια αποδεκτή συμπεριφορά?

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον εσένα τσούζει τα ανταποδοτικά τέλη συνοδεύονται με αύξηση των εξόδων (ενεργειακή κρίση)

Υ.Γ γυρνά στη σπηλιά σου

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη δεν κατάλαβες ότι με 130.444 τ.μ το 2024 περισσότερα από το έτος 2020 και με αυξημένα τέλη το 2024 ενώ έπρεπε το έτος 2024 να έχει επιπλέον έσοδα 250.000 ευρώ αυτός εμφανίζει λιγότερα 231.000 ευρώ. Υπομονή τα καλά έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

https://www.gazzetta.gr/plus/2307917/o-tryfonas-samaras-bgazei-hit-tis-hronias-me-titlo-pipila-mehri-ta-12-ekana-dahtylo