03 Φεβρουαρίου 2024

Προχωρά άμεσα η ανακατασκευή της παραλιακής οδούς του Αγίου Κωνσταντίνου έως τα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ Χρήστου Σταϊκούρα, δρομολογείται το σημαντικό έργο στο Δήμο Καμένων Βούρλων, κόστους 15.640.000€

Με Απόφαση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, κατακυρώνεται προσωρινός ανάδοχος, που προέκυψε μετά από ανοιχτό διαγωνισμό, για το έργο «Ανακατασκευή της παραλιακής οδού Αγίου Κωνσταντίνου (Ν.Ε.Ο. 1) από Ι.Κ. με οδό της Κ.Δ. 45 έως Ι.Κ. με κλάδο 1 Α.Κ. Λατομείου και του Ισόπεδου Κόμβου της ανατολικής εισόδου Καμένων Βούρλων».

Ο δεσμευμένος προϋπολογισμός του έργου είναι 15.640.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

“Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο για την ανάπτυξη της περιοχής, την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση της προσβασιμότητας τόσο στα Καμένα Βούρλα, όσο και στον αναβαθμισμένο Λιμένα του Αγίου Κωνσταντίνου” σημειώνει ο κ. Σταϊκούρας.

fonografos.net

28 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Οπότε μεσιε πλατανια εσύ και ο συκιωτης είτε χωρια είτε μαζί πρέπει να κάνετε προσφυγή μέχρι τέλους. Αλλιώς αυτό θα θεωρηθεί μια μπούρδα. Εκπροσωπειτε το 28 συν 35 συν 2 ίσον 67 % των δημοτών, όχι όπως ο σκουφιας τότε μόνος.,,,,Ευτυχής κατάληξη η ανάπλαση για τον Άγιο, ναι τώρα θα είναι έργο πνοής πραγματικά και νοικοκύρεμα στο χαλι του κόμβου των καμένων. Μηπως δικαιωθεί εκείνος ο Μανούσος ο κουζουλος που έφτιαξε το ερείπιο το παλιό
λιοτριβι σε πολυτελή καφεστιατοριο. Είναι δουλειά του προηγούμενου υπ Καραμανλή μακάρι να ήταν πιο προσεκτικός και στα τρένα. Σαρακιωτη τώρα τι λες που σκιζατε τα καλσόν του κασελακη το 19 ότι εσείς οι 4 βουλευτές σώσατε τον Άγιο Κωνσταντίνο από τα χάλια σουφλια και Λαλιώτη με το μεγαλο έργο, που δεν είχε ολες τις μελέτες και βιαστηκατε να κάνετε δημοπρασία? Πρέπει να έχεις θάρρος να παραδεχτείς την μαλακια σας και να πεις ναι κάναμε βλακεια πάνω στην φουρια μας να βγάλουμε το έργο και παρασυραμε το σπιρτζη βιαστικά. Σας πήρε τα στρινγκ του Τάιλερ πάλι ο σταικουρας τώρα και καλά σας έκανε. Έτσι παθαίνουν όσοι λένε ψέματα.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Σταικ ήθελε να βοηθήσει, ο ανάδοχος θα είχε βγει από το Σεπτέμβρη πριν τις εκλογές, αλλά δεν ήθελε! Να τον δω όμως όταν θα έχει χάσει τους παραδοσιακους του ψηφοφόρους, τι θα κάνει. Πόσους Πασοκους να γυρίσει

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα γιατι δεν γραφεις εσυ την προσφυγη και να ζητησεις να την συνυπογραψουν ο συκιωτης και ο πλατανιας ; Και αν δεν την υπογραψουν να την καταθεσεις εσυ όπως εκανε ο σκουφιας, ο οποιος απο οτι μου εχουν πει σταματησε να ασχολειται πλεον ουτε με τα δημοτικα ουτε με το μπλοκ. Αντε να σε δουμε...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Το θέμα με την ανάπλαση του δρόμου είναι αυτά που θα γίνουν να αποδειχθούν σωστά και να μην έχουμε πάλι πίσωγυρίσματα όπως με την παλαιά ανάπλαση. Ας δουν την μελέτη οι τεχνοκράτες μηχανικοί του Αγίου. Αντιπλημμυρικά ;; ΣΤο ρέμα θα γίνει σωστό άνοιγμα;;; Εργοταξιο ο Άγιος Κων/νέος. Κυρμανιδη ρωτα έμπειρους μηχανικούς μήπως καταφέρεις και κάνεις την διάνοιξη της ζώνης παραλίας..... μέχρι τον Κάλαμο. Η ζώνη της παραλίας είναι δημόσιο κτήμα άρα πληρώνει το υπ. Οικονομικών, προχωρά εσύ τα διαδικαστικά τουλάχιστον (πράξη αναλογισμου- απαλλοτρίωση κλπ) νομικός είσαι..

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Σκουφι που δεν ξαναγράφεις και δεν ξανά ασχολείσαι….
Γίδι ε γίδι

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Καλά ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έκανε ο σκουφιας μόνος του ήταν ουτοπικό? Του είχα πει να μαζέψουμε υπογραφές τότε, θα βρίσκαμε 10 εγώ και άλλες 10 αυτός μίνιμουμ. Τώρα δηλαδή δεν πρέπει να κάνει τίποτα ή αντιπολίτευση? Ο μπασκετμπολιστας ήδη με τις αρλούμπες που έχει πει τι το θέλει το γήπεδο το καινούριο, το τένις η σκαρφεια, τα λεντ κλπ έχει κάνει πολλούς να το έχουν μετανοιώσει που τον ψήφισαν και τώρα αν του απορριψουν τα τέλη θα κοντυνει πολύ, θα έχει φάει ήττα μεγάλη.,,,Το έργο της πεο είναι επιφανειακό θα χαλάσει η άσφαλτος τα ρειθρα και τα τοιχία, η κατάληξη του ρεματος και των αντιπλημυρικων έχουν αλλάξει από το 10.,,,,Ο αιγιαλός είναι του υπουργείου οικονομικών, η παραλία είναι μετά και μπορεί να είναι ή του δήμου ή ιδιωτική όπως στην Γεράσιμου Βασιλειάδη που είναι του δήμου και μέσα από την σιτα που έχει τώρα το πατριαρχειο που είναι δικιά του. Αυτό πρέπει να απαιτήσει ο δήμος την απελευθέρωση του αιγιαλού και φτάνει για δρόμο.

ΝΙΚΟΣ ΛΙΑΚΟΣ είπε...

Για την αναπλαση του παραλιακου μετωπου φυσικα και πρεπει να ερωτηθουν μηχανικοι, για να μην γινουν τα λαθη του παρελθοντος.Πρεπει επιτελους καποιοι να δειξουν οτι νοιαζονται για αυτον τον τοπο που εχει πιασει πατο.
Για το ρεμα που αναφερθηκε το προβλημα δεν ειναι μονο στην εκβολη.Προσκαλω και προκαλω ολους τους εκλεγμενους αυτοδιοικητικους να το περπατησουν ολο. Τοτε θα καταλαβουν γιατι ομιλω.
Εδω πρεπει να γινει ενα μεγαλο και σοβαρο εργο απο την περιφερεια, να διευθετηθουν οι ιδιοκτησιες ακομα και να φωτιστει θα ελεγα, να αναδειχθει, διοτι διασχιζει το κεντρο της πολης μας.
Εδω ο δημος πρεπει να πιεσει πολυ οπως και για την αναπλαση του αλλου παραλιακου μετωπου αλλα εξισου σημαντικου, απο τον Αγιο Κωωνο εως Λογγο.Ενα εργο που ηταν στο προγραμμα ολων των αυτοδιοικητικων συνδυασμων, τα τελευταια πολλα χρονια, αλλα δεν εγινε τιποτα δυστυχως.
Εδω πρεπει νομιζω να καθοριστει παλι το Αιγιαλος και Παραλια.Εαν κανω λαθος, διορθωστε με.
Ευχαριστω, καλημερα σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Πληθυσμός δήμου Καμένων βούρλων: 6.000 ρουφιάνοι συν 6.096 εκπαιδευόμενοι ρουφιάνοι.

Ανώνυμος είπε...

Για να γνωρίζεις πόσοι ρουφιανοι υπαρχουν μαλλον ο 6096ος εισαι εσυ.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Κώστα θέλεις εκπαίδευση γιαυτα που γράφεις για αιγιαλό κλπ

Ανώνυμος είπε...

Μην πετατε τη μπαλα στην εξεδρα, το ζουμι βρισκεται τι θα κανει ο Κυρμανιδης με τη Φυκα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κάνε μου ένα ταχύρρυθμο εδώ στα γρήγορα φίλε μου να μάθω. Σάμπως τι έχω κάνει κι εγώ ένα απλό πατριαρχειο υποταξα, ψιλοπραγματα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Τραχανά, πατριαρχοκατακτητή.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Αιγιαλός είναι εκεί που σκάει το σύνηθες μάξιμουμ κύμα. Στη θέση αυτή χαράσσεται η γραμμή του αιγιαλού με απόφαση επιτροπής Χ. Από την γραμμή αυτή και προς την θάλασσα, είναι κοινόχρηστο δημοσίου και ότι κατασκευή υπάρχει σε αυτό είναι παράνομο και κατεδαφιστεο αζημιως.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Συνέχεια......όταν καθορίζεται η γραμμή αιγιαλού είναι οριστική και αμετάβλητη. Λόγω επιχωση ς δύναται να μετατεθεί προς θάλασσα, όπου χαράσσεται ο νέος αιγιαλός ΑΛΛΑ ο παλαιός παραμένει στη θέση που έχει χαραχθεί, ως παλαιός αιγιαλός και η επιφάνεια μέχρι τον νέο αιγιαλό είναι δημόσιο κτήμα πχ δέστε την νέα γραμμή αιγιαλού στο λιμάνι του Α.Κ που επανακαθορισθηκε το 2020, ο παλαιός είναι κοντά στην εκκλησία και έχει τμήμα του περιβόλου προς θάλασσα ανατολικά. Προσεχώς συνεχεια

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Τα ίδια λέμε δεν έχω πει εγώ κάτι διαφορετικό για τον αιγιαλο. Όπως το λες ισχύει. Πχ στο πατριαρχειο που κάνανε περίφραξη απλή με σιτα, μέσα από την σιτα είναι δικό τους, από την σιτα και κάτω είναι όλο αιγιαλός δημόσιο. Αυτά μου τα είχε μάθει ο λιαλιος το 06 όταν ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να ξανακατεβει για δήμαρχος τρίτη φορά. Επί λιαλιου είχε ξεκινήσει η χάραξη αιγιαλού προς λογγο. Εγώ του είχα πει ανοιχτά και τίμια ότι δεν θέλω να ξανακατεβει για δήμαρχος αφού το θέμα βιοκα πάγωσε. Μου είχε πει ότι εντός της θητείας 07εως 10 θα έρθουν οι τελεσιδικες γραμμές αιγιαλού και αν εκλεγω να έχω το νου μου να μην θαφτεί το θέμα και πάει ο κόπος και τα λεφτά χαμένα, πρέπει να απελευθερωθει ο αιγιαλός για να περνά αυτοκίνητο παραλιακά και να αναπτυχθεί ο τόπος. Του είπα να μην ανησυχεί στόχος μου είναι ο αιγιαλός έως λογγο και ο βιοκα. Και το τηρησα έως τέλος. Αυτός όταν γκρεμίστηκε το πατριαρχειο έπρεπε να το υποστηρίξει εδώ στο μπλοκ και να πει ότι αυτός ήταν ο στόχος του που σαν δήμαρχος έκανε την μελέτη χάραξης γραμμής αιγιαλού. Να γκρεμιστουν όλα τα παράνομα χτισματα στο δημόσιο χώρο. Το είχα υποσχεθεί και στον αείμνηστο Νωντα Τσαμαδια να πολεμησω έως τέλους για βιοκα και παραλιακό δρόμο, αυτα ήταν τα δύο βασικά που ήθελε να κάνει αν εκλεγόταν δήμαρχος.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Κώστα εσύ τον ........χαβα σου, δρόμος στο πλάτος του αιγιαλού ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ. Για δρόμο είναι η 10μετρη ζώνη παραλίας, πησω από τον αιγιαλό, εφόσον βεβαια απαλλοτριωθεί, γιατί ΔΕΝ. θέλεις να το καταλάβεις. Για όλη την ακτογραμμή του Αγ. Κων.νου έχουν εκδοθεί 11 αποφάσεις χάραξης, η τελευταία 2020 και η πρώτη στη δεκαετία του 70? . Καληνύχτα σας.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Έτσι είναι το κανονικό για δρόμο οργανωμένο που θα έχει και σήματα, αυτό προβλέπεται από το νόμο. Αλλά σου φαίνεται ότι υπάρχει κανονικοτητα στο τόπο μας? Στην πράξη αυτό είναι δύσκολο θέλει πράξεις αναλογισμού με ενστάσεις που θα έχουμε πεθάνει όλοι όταν τελειώσει η γραφειοκρατία και αν θα υπάρχουν λεφτά σε πρόγραμμα για να ενταχθεί τότε. Η αρκιτσα που έχει υποτίθεται παραλιακό δρόμο απο λιμάνι έως λιμάνι λειβανατας το κομμάτι από την ταβέρνα του ζαμπουνη (που φτιάχνει λένε την καλύτερη προβατίνα) έως την βίλα (πρώην παναγοπουλου μετά την πήρε ο αγγελουσης είναι σαν φρούριο, χαρακτηριστική στην περιοχή αν ξέρεις)είναι πάνω στον αιγιαλο, αυτό το βλέπεις γιατί η θάλασσα είναι δίπλα στο αυτοκίνητο που περνάς και το κύμα πολλές φορές χαλάει την ασφαλτο μαζί με το τρία άλφα, στο ζαμπουνη που είχε τοιχία για να συγκρατεί το δρόμο πριν 10 χρόνια επειδή η αρκιτσα είναι λόφος το κύμα τα είχε διαλύσει όλα επειδή είναι δίπλα στο κύμα. Αυτα τα μέρη τα ξέρω καλύτερα από τον Άγιο Κωνσταντίνο, όταν το 96 97 98 και μετά έκανα μπητς πάρτι με το ξάδερφο μου στο σχοινιά παραλία που είναι το ντιμπινταμπο τώρα, νόμιζαν ότι κάναμε σατανιστικες τελετές οι λειβανατεοι και οι αρκιτσεοι τόσο γίδια πίσω ήταν και τώρα μας έχουν ξεπεράσει είναι 20 χρόνια μπροστά, με αυτό το μικρό δρόμο που είναι πάνω στον αιγιαλο αλλά είναι θαυματουργος και φέρνει χρήμα και κάθε χρόνο ανοίγουν καινούρια μαγαζιά αλλά εσένα δεν σου φτάνει το μικρό δρομάκι να το έχεις από άγιο έως λογγο θέλεις μπουλεβαρντ. Ξυπνα καημένε και πήγαινε να δεις στο πατριαρχειο πόσο χώρο έχει και φαντάσου το με αμμοχάλικο μια ζώνη 4 μέτρων. Στην παραλία Καζαντζίδη το δρομάκι είναι πάνω στον αιγιαλο, στο κοτσιδακο το ίδιο στο καλαμο αριστερά προς βίλα αδιέξοδο Χανς το ίδιο. Μόνο στο καλαμο στο μπαρ υπάρχει δρόμος κανονικός έως του σαρακιωτη μετά μπαζωθηκε ο αιγιαλός στου νικολοπουλου για δρόμο. Στο λογγο υπάρχει πάλι δρόμος μικρός εκτός αιγιαλού στην αριστερή παραλία και στην δεξιά έως το εν λογγο μπαρ. Άκου ο μπασκετμπολιστας πρέπει να ζητήσει την απελευθέρωση αιγιαλού άμεσα από το κράτος και τα δικαστήρια οτι έγινε στην Μύκονο και αφήστε τις δικαιολογίες ότι να γίνει απαλλοτρίωση ζώνης παραλίας οργανωμένη επειδή φοβάστε την σύγκρουση με τα λαμογια που έχουν κάνει κατάληψη.

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λεει ο Τραχανας.
Απαλλοτριωση σε δημοσιο χωρο δεν υφισταται.
Αντιθετως επιβαλλονται προστιμα και διοικητικες αποβολες σε καταληψεις δημοσιου χωρου.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Ποιος απ' όλους έγραψε για : "απαλλοτρίωση σε δημόσιο χώρο"????

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Κανένας ο 8,48 έκανε λάθος αλλά το νόημα της φράσης του είναι το ίδιο ο δημόσιος χώρος δεν είναι διαπραγματευσιμος για κανένα λαμογιο που βρίσκει μια χαλαρή κοινότητα και τον φραζει και η κοινότητα του δίνει και νερό για να τον επιβραβεύσει. Τους μισώ όλους αυτούς που ξεφτυλισαν το τόπο μας. Ξεχασα να σου πω ότι μετά το S ανάμεσα στο μπλανκο ταβέρνα παλασκα και ντιμπινταμπο ο δρόμος για λιμάνι λειβανατας βγαίνει από την παραλία και περνάει μέσα από τον ελαιώνα για 2χμ μπροστά από το ξενοδοχείο Νίκου Νίκου επειδή μπροστά είναι ο βράχος με τα αρχαιολογικά Κυνος και το περνάει από πίσω και μετά ξανακατεβαινει ο δρόμος παραλιακά. Από το Κυνο προς λιμάνι λειβανατας ο δρόμος είναι πάλι μικρός πάνω στον αιγιαλο 3 μέτρα από το κύμα έως το ξενοδοχείο μπατις στην παραλία λειβανατας. Δύο κούρσες δεν χωράνε άνετα και το κύμα τον χαλάει και σε μερικές μεριές είναι επικίνδυνος γιατί έχει γκρεμιλα 2 μέτρων. Μικρός αλλά την δουλειά του την κάνει γιατί και εκεί οι άνθρωποι δεν ήταν χουβαρνταδες με το χώρο. Πιθανόν κάποιοι να κάνουν και ένα μέτρο κατάληψη αιγιαλού, τα σκαλιά του ζαμπουνη και των δίπλα μπορεί να είναι εντός αιγιαλού αλλά άλλο κατάληψη ενός μέτρου αιγιαλού και αλλο ολική. Όλα αυτά μπορείς να τα δεις και από το γκουγκλ ερθ. Μετα το ζαμπουνη 700 μέτρα έως το 2005 υπήρχε αδιέξοδο ήταν το καλοκαιρινό κλαμπ μπαρ καλάμια που ήταν έως το κύμα, το ίδιο και από την άλλη μεριά από λειβανατα προς αρκιτσα. Αν ήθελες να περάσεις μόνο με τρακτέρ ή 4Χ4 .Κόπηκε το κλαμπ και ενώθηκαν οι δρόμοι, τώρα δεν υπάρχει ίχνος του κλαμπ είναι ξανά οικόπεδο.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Όλα όσα αραδιαζεις θα έχουν γίνει πριν χαραχθούν οι γραμμές αιγιαλού παραλίας, δεν θα το αμφισβητήσω όμως, εδώ στα κ.β επί Εξάρχου που έστρωσε ένα διάδρομο με τσιμέντο στο χώρο της 10μετρης παραλιας μπροστα στην εκκλησία, έφαγε ο δήμος πρόστιμο από λιμεναρχείο 700 χιλ.δρχ. επίσης ο χώρος των μαγαζιών στην παραλία διαφεντεύει και εισπράττει η Κτηματική και όχι ο δήμο. Επειδή έχω επισκευθεί το ακίνητο Νικολοπούλου, προσεχώς θα σου πω εάν είναι στο αιγιαλό 'η την παραλία, τα τοιχεια της εισόδου του, αφού το ψάξω για να μην γράφω ανοησίες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε απιθανοι ποτε θα παψετε να Νομολογειτε .
Αν ηταν να παραγεται πολιτικη απο το μπλοκ ,οι αυξησεις των τελων δεν θα περναγαν.
Εκτονωση συναισθηματων κανετε και τιποτε αλλο.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φυσικά ο δρόμος λιμάνι λειβανατας έως λιμάνι αρκιτσα παραλιακά είναι πριν από το 60 και η κοινότητα λειβανατας είχε το νου της δεν άφηνε τον καθένα να κάνει ότι θέλει όπως οι κοιμησμηδες του Αγίου Κωνσταντίνου.Θελω να καταλάβεις ότι ο ελεύθερος αιγιαλος έχει μεγάλο χώρο για ανάπτυξη και τουρισμό. Στην λειβανατα και αρκιτσα στα παραθαλάσσια χωράφια από παλιά πήγαιναν παραλιακά με δρόμο. Στον Άγιο λογγο γινόταν αυτή η βλακεια να πηγαίνεις σε παραθαλάσσια χωράφια από πάνω και αυτό δημιούργησε ένα ηλιθιο καθεστώς ευτυχώς όχι σε όλα.Μετα την βίλα νικολοπουλου υπάρχει χωράφι με φάτσα στην θάλασσα περίπου 20 μέτρα, μετά είναι η βίλα ζαβακου που έχει αδιέξοδο δηλαδή αν συνεχίσεις τον δρόμο πέφτεις πάνω στην μάντρα που την έχω καταγγείλει να διερευνηθεί αν είναι στον αιγιαλο. Ο ζαβακος πηγαίνει στην βίλα του από πάνω μετά το λιοτριβι του μαύρου 500 μέτρα προς λογγο στρίβεις αριστερά στο κυπαρίσσι, έχω εκεί δίπλα ένα στρεμα και ξέρω, αυτό το καθεστώς τον βολεύει έχει ησυχία και πριβε παραλία μπροστά. Το ίδιο καθεστώς με δρόμο από πάνω υπάρχει ανάμεσα σε Καζαντζίδη και καλαμο δύο δίδυμες βίλες που έχουν μαντρώσει τον αιγιαλο ξεδιάντροπα. Επίσης στην περιοχή του πατριαρχειου βόρεια και νότια δρόμος από πάνω. Τα έχω καταγγείλει όλα μετα από το γκρέμισμα του πατριαρχειου και η κτηματικη δεν με κάλεσε όταν ήρθε ο μηχανικός να χτυπήσει με το τζιπιες να τους δείξω τα μέρη ακριβώς, έως την βίλα ζαβακου στο καλαμο το έχω καταγγείλει στο λιμεναρχείο Αγίου Κωνσταντίνου μετά είναι της Αταλάντης. Μέχρι τώρα η κτηματικη μου απάντησε για το λογγο μόνο παρότι έχω κοινοποιήσει στον εισαγγελέα. Τους έχω πει δεν κανω αστεία θέλω την νομιμότητα, θα πάω και Άρειο πάγο. Η μάντρα νικολοπουλου είναι σε ιδιωτικό χώρο και έχει νομιμοποιηθει, το 21 που μπαζωθηκε την κατηγγειλα και με ενημέρωσε η πολεοδομία.Ο δρόμος είναι στον αιγιαλο. Στον Άγιο έχουμε τρελά πράγματα στο κοτσιδακο νότια ο δρόμος τελειώνει γιατί έχει βάτα σκηνα χωρίς μάντρες και σπίτια και ο δήμος δεν πάει να τα ξεριζωσει ώστε ο δρόμος να φτάσει έως βίλα Καζαντζίδη,βόρεια έχει 20 μετρα δρόμο και μετά φραξιμο αιγιαλού .Το Σεπτέμβρη μάζευα ξύλα και εξηγούσα στην καζαντζιδινα ότι βλέπεις η μάντρα σου με αναγκάζει να βάλω 4χ4 και να βάλω το αμάξι μέσα στην θάλασσα για να πάω μπροστά στο κτήμα αλετρι το οποίο δεν έχει φραξει αιγιαλο και υπάρχει τυφλός παραλιακός δρόμος βόρεια τα βάτα και νότια η μάντρα Καζαντζίδη. Αν στα καμένα η παραλία δεν έιναι δημοτικό οικόπεδο όπως στον Άγιο δίπλα στο καροπλεση τότε εισπρατει η κτηματικη.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα, δες το παρακάτω :
file:///C:/Users/john/Downloads/document%20-%202024-02-11T120902.953.pdf

φεκ 956/Δ/2006 Αριθμ. Οικ. 5821/Φ. Φθιώτιδος 13 ( σελ. 9037 )

Επανακαθορισμός των ορίων αιγιαλού − παραλίας και παλαιού αιγιαλού στην περιοχή «Ακρωτήριο Κάλαμος έως εκβολές χειμάρρου Λογγού», Δήμου Αγ. Κωνσταντίνου Ν. Φθιώτιδας

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν βγάζει τίποτα αυτός ο σύνδεσμος που έβαλες. Παντως στο λογγο το στενεμα που υπάρχει στο δρόμο που σε πετάει στο κύμα ξαφνικά είναι στον αιγιαλο είχα δίκιο, μου απάντησε η κτηματικη το έχω στείλει στο μπλοκ.Στην νότια παραλία προς ποτάμι λογγου έχει δρόμο 15 μέτρα, μετά είναι μερικώς φραγμενος απο δασκαλοπουλο που έχει θερμοκηπια ,τον ξέρω είναι από λογγο έχω μιλήσει μαζί του και του έχω πει να αφήσει ελεύθερο χώρο για το πρεστίζ του να δείχνει χουβαρντας αλλά αυτός δεν εκανε τίποτα, ξέρω ότι είχε κάνει προσφυγή στον αιγιαλο με δικηγόρο και ο δικηγόρος μου είπε ότι το κέρδισε. Αυτος παλιά είχε ταβέρνα εκεί, το μέρος λέγεται πλατανιάς, Δεν υπάρχει εκεί που είναι αυτός δίπλα στο ποτάμι εμπορικό και τουριστικό ενδιαφέρον για δρόμο γιατί είναι το ποτάμι και δεν μπορεί να ενωθεί με τον οικισμό Άγιο Νικήτα παραλία που έχει παντού μεγάλο παραλιακό δρόμο,ο άγιος Νικήτας είναι στα όρια του δήμου. Το ενδιαφέρον στο λογγο είναι να ενωθούν αφού γκρεμιστεί ένα κομμάτι μαντρας και μια περίφραξη που είναι επίτηδες καλυμμένη με καλάμια ώστε να ενωθούν η αριστερή με την δεξιά παραλία μετά το εν λογγο και μετά βόρεια να ενωθεί η αριστερή παραλία με το καλαμο εκεί στην βίλα ζαβακου και στο αδιέξοδο του νικολοπουλου. Και εκεί τα υψομετρα της ξηράς είναι πιο ψηλά από τον αιγιαλο και θέλει μπάζωμα με βράχια και σκαλακια όπως έγινε με το νικολοπουλο. Αν η μάντρα ζαβακου είναι στον αιγιαλο πιο μετά έχει ελιές καλαμων πάνω στον αιγιαλο.,,,,Θα κάνω εγώ αύριο ένσταση για τα τέλη με την μελέτη γιαννακουρου αν προλαβαίνω, θα τηλεφωνήσω στην αποκέντρωμενη, τελικά αυτός ο τόπος βγάζει μόνο λουκουμάδες.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια Κωστα Τραχανα.
Εισαι Ατλας που σηκωνεις το βαρος στις πλατες σου. Η
Αν τελικα δικαιωθεις με την διανοιξη της παραλιας (εμπρακτως) ,τοτε εγω θα προτεινω στον μπασκεμπολιστα να δοθει το ονομα σου στον υπο διανοιξη δρομο με την εξης αναμνηστικη επιγραφη:
"Εποιηθη ουτως η παρουσα οδος
υπο των αοκνων προσπαθειων του Κων/νου Τραχανα εναντια στην απραξια και χαλαροτητα των δημοτων".