20 Φεβρουαρίου 2024

Κτηματική Υπηρεσία Φθιώτιδας - Απάντηση σε καταγγελία

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

 


17 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Για να δούμε τα πράγματα από την αρχή με τα μάτια του πουτιν και να καταλάβουμε την ψυχοσύνθεση του. Είναι υψηλά στην καγκεμπε και βλέπει το 91 ένα ανθρωπάκι τον γκορμπατσοφ να διαλύει υπό πίεση καποιου μεθυστακα την ΕΣΣΔ εντελώς άτσαλα και ξαφνικά όλοι οι σοβιετικοι να μην έχουν να φάνε. Ο μεθυστακας ξεφτυλιζει την χώρα του διεθνώς με αποκορύφωμα την τραγωδία του κουρσκ. Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο πουτιν θα ρισκάρει να ξαναγίνει ο κάθε ναβαλνι ένας νέος Γιέλτσιν πιόνι στα χέρια ενός προέδρου των ΗΠΑ?Την ώρα που σε καιρό πολέμου δηλώνει Ρώσος και Ουκρανός. Τον Θρασύβουλο ευτυχιδη τον ξέρετε έχει σπούδασει στο Κίεβο, στο φμπουκ καταδικαζε την ρωσική επίθεση, σε φανερό σχόλιο παραδεχεται ότι ο πουτιν έχει δίκιο σε αυτά που λέει για την απειλή του νατο προς Ρωσία εντός Ουκρανίας και όλα αλλά δεν έπρεπε να εισβάλει, τον ρωτάω: ξέρεις την πρώην ΕΣΣΔ καλά, αν ήσουν ο πουτιν τι θα έκανες?Μου λέει θα εξοπλίζομουν και θα περίμενα .Α κατάλαβα δεν θα εισεβαλες Φεβρουάριο αλλά Μάρτιο. Αφήστε η Ρωσία δεν διοικείται με δημοκρατία είναι τόσο μεγάλη και πλούσια που αν ο καθένας κάνει τα δικά του θα διαλυθεί.,,,,Φίλε εσύ που τα λες έξω από τα δόντια σε σέβομαι απόλυτα, μπορεί να είμαι μονόφθαλμος ίσως έχεις δίκιο ,θα δείξει σε λίγο όπως βλέπεις ο κύβος έριφθη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ερμε σε λίγο δεν θα έχεις να φας όπως όλοι μας και αγωνίζεσαι ενάντια σε τι? Σε πτωχευμένη χώρα που δεν επενδύει κανένας, ότι παραμύθι και αν ακούς. Ξύπνα γιατί θα γίνεις περίγελος που ήδη έχουν αρχίσει και στα χωνουν. Όλες αυτές οι κινήσεις σου είναι σωστές δεν αντιλέγω τραχανά αλλά σε μια χώρα που λειτουργούν όλα ΣΩΣΤΑ...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Ανεβάζεις μια απάντηση της κτηματικής, που επί της ουσίας των καταγγελλόμενων, δεν λέει και τίποτα, διαδικαστικά θέματα. Έρχεσε άμεσα και απαντάς σε διάλογο για τον Πούτιν , που έχει αναπτυχθει σε άλλη σελίδα. Νομίζεις ότι έτσι θα γίνει δρόμος επικοινωνίας του παραλιακού χώρου μέχρι τον Κάλαμο;; Δεν έχεις απευθυνθεί σε καταλληλους ανθρώπους ,τεχνοκρατες ;νομικούς; που να έχουν γνώση του θέματος αλλά αερολογεις ασυστολα. Δικαιολογεις το Πούτιν με την Ουκρανία, δεν θα πεις το ίδιο βεβαια με το Ισραήλ και την Χαμάς. Σοβαρεψου για να σε σεβαστούμε...

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ακριβώς επειδή δεν θα έχουμε να φάμε και πληρώνω ενοίκιο στο ιδιόκτητο σπίτι μου μέσω ενφια πρέπει να σεβαστούμε τον Άγιο και να γίνει ότι δεν έγινε 40 χρόνια σε πονηρους αγοραστές παραθαλάσσιων οικοπέδων. Θα σαρωθουν τα πάντα και κακώς 5 χρόνια αφού είδα ότι δεν έγινε τίποτα απο13 έως 18 από την εισαγγελέα Λαμίας δε πήγα Άρειο πάγο. Τωρα πάω πρωθυπουργό και Άρειο πάγο. Ή Ελλάδα έχει οικονομική ανάπτυξη τώρα μην κλείνεις τα μάτια ο δυτικός κόσμος βοηθάει τον Μητσοτάκη με επενδύσεις ως αντάλλαγμα για την Ουκρανία. Απλά έχουμε αδικαιλογητη ακρίβεια και τα λεφτά χάνονται των φτωχών.,,,ΑΝΩΝΥΜΟΥΛΗ άσε τα σάπια σε μένα άκου δεν λέει τίποτα. Ο τεχνοκρατης μίλησε όταν χάραξε γραμμή αιγιαλού και όταν έλεγξε αν τα φραξιματα είναι στο δημόσιο χώρο. Δεν χρειάζεται νομικός για να ελευθερώθουν.Ακου είμαι 50 και ακούω την χαμας με το Γιασέρ Αραφάτ από το 80 να ρίχνει βόμβες. Καλά κάνει το Ισραήλ και καθάριζει την περιοχή και σκοτώνει τους μαου μαου όλους, σιχάθηκα να άκουω Παλαιστίνη και τρομοκρατικες ενέργειες 45 χρόνια. Νοου μορ .Και στους χουθι θάνατος ανελέητος, δεν μπορείς να συνενοηθεις με μουτζαχεντιν κανιβαλους. Η Ελλάδα στο βιβλίο ιστορίας στ δημοτικόυ με έμαθε να αγαπάω την Ρωσία με το Καποδίστρια και την βοήθεια στο 21 επανάσταση.Το ίδιο τρίτη γυμνάσιου και τρίτη λυκείου. Δεν γίνεται να το αλλάξω. Έχω σπουδάσει ψυχρό πόλεμο και έχω αγοράσει ακριβά βίντεο της καγκεμπε. Ξέρω την αλήθεια ή ΕΣΣΔ ήταν χούντα και ο πουτιν δολοφόνος αλλά στην μερκελ το 08 είπε αλήθεια τήρηστε αυτά που είπατε στο γκορμπατσοφ το 86 ότι το νατο δεν θα έρθει δίπλα μας και ήρθε Ακριβώς δίπλα,στην Ουκρανία.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΑΧΑΝΑΣ: Ένας σύγχρονος ‘’χιτλερίσκος’’ κρυβόμενος πίσω από την μάσκα του ‘’βενιζελισμού’’
‘’Καλά κάνει το Ισραήλ και καθαρίζει την περιοχή και σκοτώνει τους μαου μαου όλους, σιχάθηκα να άκουω Παλαιστίνη και τρομοκρατικες ενέργειες 45 χρόνια”
‘’Και στους χουθι θάνατος ανελέητος, δεν μπορείς να συνενοηθεις με μουτζαχεντιν κανιβαλους’’
ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ειστε συνολικα λαθος.
Θετετε συναισθημα προτιμησης στην αναλυση .
Αυτο δεν μπορει να οδηγησει σε αντικειμενισμο.
Η γνωση της πραγματικοτητος προυποθετει Αίτια .
Το αποτελεσμα μιας πολιτικης ενεργειας αποκομενη απο την αρχικη αιτια ειναι "κολοβή"
Α.Το παραδειγμα Τραχανα:
Το ιδεολογικο υποβαθρο (μαρξιστικο) με το οποιο πορευευται του περιοριζει την οπτικη σε αυτο που αντιλαμβανεται ως πληροφορια( στρεβλωση).
Ετσι απο την μια αντιλαμβανεται τον αυταρχισμο,αλλα παραλληλα τον αποδεχεται.
Επισης δεχεται τον καπιταλισμο(εμποριο) αλλα θεωρει οτι ο πλουτος παραγεται και απο την γραφειοκρατια.
Β.Το παραδειγμα ψεκασμενου δημοτη:
Δεν μπορει να δεχθει την διαφορα κουλτουρας και κυριως δογματος(θρησκειας) των λαων που αποτελουν κυριως τον τριτο κοσμο σε σχεση με τον δικο μας κοσμο( δυτικο)
Ετσι η αναγωγη μιας ενεργειας αυτων ,αντιθετης προς την ηθικη με την οποια εμεις ζουμε (δυτικα)δεν την αξιολογουν αλλα την δεχονται ως αναποφευκτη ,ακριτα η με ιδεολογικο προσημο.(μεταναστευση,τρομοκρατια κλπ)
Και τα δυο παραδειγματα δειχνουν οτι ειναι σε λαθος κατευθυνση.
Αρα ας μην ειμαστε απολυτοι αλλα συγκρατημενοι στην αποψη μας.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Για να καταλάβετε,το κράτος του Ισραήλ που έγινε εκεί που ξεκίνησε πριν 2 χιλιαδες χρόνια μετά το ολοκαύτωμα το ψήφισε στον ΟΗΕ και ο Στάλιν. Υπάρχουν Παλαιστίνιοι που θέλουν να ζήσουν ειρηνικά με όλους και οι εξτρεμιστες της χαμας που σφάξανε τα παιδάκια στο κιμπουτς. Αυτοί είναι στιγνοι εξτρεμιστες τρομοκράτες και παίρνουν ότι αξίζουν, εξόντωση.Κανενα σοβαρό κράτος δεν διαπραγματευεται με τρομοκράτες που σκοτώνουν παιδάκια. Δεν γουστάρω καθόλου το στυλ των Εβραίων με τα καπελάκια και τις συναγωγες αλλά αυτό που ζουν δεν είναι ζωή και έχουν δίκιο. Ποιος σου είπε ότι ο βενιζελισμος συζητάει με τρομοκράτες?Σκεφτείτε ένας δικός σας άνθρωπος να έρθει στην κάσα από βόμβα των χουθι σε καράβι, πως θα νιώσετε? Έχει λογική αυτό να ακυρώσουν την διώρυγα του σουεζ κάποιες χιλιάδες φανατικοί? Πάτε καλά μερικοί? Γιατί η Ελλάδα που είναι μια νορμάλ χώρα αναλαμβάνει το στρατηγείο για την εξόντωση των χουθι? Γίναμε ναζιστες? Αντε βλακες αριστερουληδες αμέσως έχετε την απάντηση, είσαι φασίστας επειδή θέλω την κανονικοτητα μου.,,,,,,,,Εσύ ο τελευταίος τι γράφεις είσαι τρελός? Μου αρέσει η γραφειοκρατία και αποδέχομαι τον αυταρχισμο ?Έλεος

Ανώνυμος είπε...

Κλαιω ,ασε που η γη ειναι επιπεδη

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά δεν την παλεύεις ρε φίλος
Πας καλά;;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Είμαι όλος αυτιά να σε ακούσω που Είμαι λάθος να μού πεις τον αναίμακτο τρόπο σου να λυθούν προβλήματα τρομοκρατίας που χυνουν αίμα 50 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τραχανα ποσο γκα-γκα μπορει να εισαι;
Ο BLOGGER ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΛΕΕΙ ""Αυτό το Blog φτιάχτηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει τους δημότες , τους παραθεριστές και φίλους των Καμένων Βούρλων, με χρηστικές πληροφορίες , κακώς και καλώς κείμενα,νέα των Καμένων βούρλων και γενικότερα με ό,τι αφορά την ευρύτερη περιοχή""
Γιατι ξεφευγεις και μας αναλυεις οτι σουρθει στο κεφαλι σου;
Προσαρμοσου στα καθημας και τα υπόλοιπα μονο στις παρεεες σου.
Γκεκε;

Ανώνυμος είπε...

Βούλο κολεκτίβα.

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο το γλυκό πλασματάκι. Τραχανά μαζέψου.. άλλη όρεξη δεν είχαμε να διαβάζουμε τις ασυναρτησίες και τις αρλούμπες σου που είναι και εκτός θέματος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Τα ανεισπρακτα τελη του Δημου που εικαζουν μερικοι οτι εχουν φθασει σε υψη και τα οποια αν τα εσεπραταν θα ηταν περιτες οι αυξησεις των τελων.
Το προβλημα ειναι συνθετο.
Πρωτα ειναι κοινωνικο θεμα ( στην εφαρμογη).
Μετα υπαρχει στρεβλωση στον κανονισμο υδρευσης αποχετευσης και τριτον ειναι τοπικο πολιτικο.
Το πρωτο δεν διακοπτουν το νερο,το δευτερο μεταβιβαζουν την υποχρεωση στον ιδιοκτητη και οχι στον υποχρεο με τον οποιον συναπτουν την συμφωνια συνδεσης (εκτος και αν συμπιπτει).
Ετσι αντι τα βηματα να ειναι ειδοποιηση (και στον ιδιοκτητη),διακοπη,και επανασυνδεση,τωρα ειναι μονο ειδοποιηση (μονο στον υποχρεο).
Το τριτο, οι διοικησεις βολευονται με κατα καιρους προγραμματα αποπληρωμης με την γνωστη προκαταβολη αλλα οχι και τις δοσεις που παλι δεν τις εξυπηρετουν.
Φυσικα δεν διανοουνται να κανουν χρηση του κανονισμου.
Τελικα η συνθετοτητα αυτη δημιουργει υπερδιογκωση χρεους με τους υπερημεριακους τοκους.
Παραλληλα ο ενοικιαστης οταν αλλαζει στεκι αρα και παροχη ξεκιναει μεν με ταυτοποιημενο ΑΦΜ χωρις ομως να συνδεεται αυτο με το προηγουμενο χρεος ,διοτι ο "μουντζουρης " εμεινε στον ιδιοκτητη χωρις να εχει ειδοποιηθει μεσω της διακοπης της παροχης.

Ανώνυμος είπε...

https://www.gazzetta.gr/plus/2307917/o-tryfonas-samaras-bgazei-hit-tis-hronias-me-titlo-pipila-mehri-ta-12-ekana-dahtylo

Ανώνυμος είπε...

Πηγε αυτος που πληρωνει το νερο και τα σκουπιδια ενω καποιοι
τα χρωστανε, στο γιατρο για αναρρωτικη και ρωτησε
-¨Ποναει η μεση μου τι εχω;
-¨Καρεκλειαση

Ανώνυμος είπε...

Tους πειραξε που δεν πληρωνουν τα τελη καποιοι δημοτες[ σωστα] και λενε οτι γιατι να τα πληρωνω εγω
ο μαλακας,ξεχνωντας οτι ο δημος του δινει νερο του μαζευει σκουπιδια και του παιρνει τα αποβλητα δηλ του προσφερει ανταποδωση.
Δεν σκεφτεται ομως τους χιλιαδες μαλακες που πληρωνουν φορο εισοδηματος για να τα παρουν οι παρασιτικοι κρατικοι και το κυριοτερο η ανταποδοση που λαμβανουν αυτοι που πληρωνουν ειναι ιδια η υποδεεστερη απο αυτους που δεν πληρωνουν.
ποιο απο τα δυο εχει μεγαλυτερη βαρυτητα,,μαλακα κατα δηλωση σου.