12 Φεβρουαρίου 2024

ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από: ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΑΧΑΝΑΣ 
Προς: tdo_fthiotidas@apdthest.gov.gr <tdo_fthiotidas@apdthest.gov.gr>
Στάλθηκε: Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:09:09 μ.μ. EET
Θέμα: ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΩΝ
ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΝΝΟΣ ,, 
ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΝΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ,,
ΑΔΤ *****,,ΤΗΛ 69***,,
ΟΔΟΣ ******,,, 
 --------------------------------------------

ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ 

 1) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Νο ΨΝ5ΗΩΚ1-1ΛΒ 2-2 24 ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓ ΚΩΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΑΠΟ 0,14 ΕΥΡΩ ΣΕ 0,22 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ. 
 2) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΨΙΙΙΩΚ1-ΜΕΧ 2-2-24 ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ 1,50 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΤΜ ΣΕ 1,80 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ 2,50 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΤΜ ΣΕ 3 ΕΥΡΩ .Ο ΠΡΟΙΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Κ ΓΑΚΗΣ

Α.Στην εισήγησή προς το Δημοτικό Συμβούλιο 23/11/2022 (ΑΔΑ: 9ΟΡ3ΩΚ1-ΖΒΦ) για τα Δημοτικά Τέλη του έτους 2023 είχε προβλέψει ότι οι δαπάνες της υπηρεσίας Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού θα ανέλθουν στα 2.053.948,08 € και είχε προτείνει να παραμείνουν αμετάβλητοι οι συντελεστές στο 1,50 και 2,50 €/τμ και έτσι τα έσοδα θα κάλυπταν τις δαπάνες λόγω ανταποδοτικού χαρακτήρα της υπηρεσίας. Τι άλλαξε ?

Β. Ο Γάκης στην εισήγησή του προς τη Δημοτική Επιτροπή 24/1/2024 (ΑΔΑ: Ψ2ΜΕΩΚ1-ΚΗΤ) για τα Δημοτικά Τέλη του έτους 2024 αναφέρει (σελ. 5) ότι «για το έτος 2023 το σύνολο των δαπανών που αναμένεται να πραγματοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού αναμένεται να ανέλθει συνολικά στο ποσό των 1.606.832,30 €»
Δηλαδή αναφέρει ότι είχε προϋπολογίσει περισσότερα 447.115,78 € !!! Γιατί?

Γ. Ο Γάκης στην εισήγηση για τα Δημοτικά Τέλη του έτους 2024 ενώ έπρεπε να πάρει ως βάση το πραγματικό κόστος της υπηρεσίας του έτους 2023 δηλ. 1.606.832,30 € και να διαμορφώσει τον προϋπολογισμό του έτους 2024, ο οποίος λογικά θα ήταν κατάτι αυξημένος λόγω των τιμών ενέργειας, και έτσι θα προέκυπτε μείωση των συντελεστών, αντ’ αυτού…
Προβλέπει ότι οι δαπάνες της υπηρεσίας θα κυμανθούν στα 2.231.128,78 € δηλ αυξημένες κατά 624.296,47 € και προτείνει αύξηση των συντελεστών κατά 20% δηλ. στο 1,80 και 3,00 €/τμ
Αυτή η αύξηση +624.296,47 € των δαπανών πως τεκμηριώνεται; 
----------

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΝΝΟΣ

54 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρωματικά η απόφαση για αύξηση των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης είναι η ίδια με την 16/190/2014. 14-11-2014 ΑΔΑ 6ΘΓΩΩ1-237 απόφαση του Δήμου. Η απόφαση αυτή ακυρώθηκε με την αριθ. πρώτ.9470/237764. 1-12-2014 απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης ΑΔΑ ΩΩ3ΤΟΡ10-ΝΧΒ. Ο Δήμος έκανε προσφυγή στο άρθρο 152. άλλα και πάλι δεν δικαιώθηκε. κύριε Τραχανά πρέπει συμπληρωματικά να αναφέρεις στην αποκεντρωμένη αυτές τις δυο αποφάσεις.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Τις συμπλήρωσα φίλε μου γιατί το γραφειοκρατος μας θέλει ψηφιακή υπογραφή ή σκαναρισμα πρωτότυπης και το ξαναέστειλα με την προσθήκη που είπες.,,,Σε ευχαριστώ φίλε για την αναγνώριση αοκνων προσπαθειών για τον αιγιαλο

Ανώνυμος είπε...

Κωστα Τραχανα ολα οσα γραφεις (μαλλον αντιγραφεις απο την αναρτηση του blogger) ειναι σωστα αλλα η Αποκεντρωμενη Διοικηση θα απορριψει την προσφυγη σου γιατι εξεταζει τη νομιμοτητα (αν εχει την εγκριση του ΔΣ) και οχι την ουσια της αποφασης (αν ειναι σωστος ο τροπος υπολογισμου των τελων).
Αυτο το ξερουν οι Δημαρχοι (τεως και νυν) γι αυτο παιζουν εκ του ασφαλους.
Δινουν εντολη να αυξηθουν οι δαπανες αρα και τα τελη (λογω ανταποδοτικων υπηρεσιων) και ετσι με τα αυξημενα εσοδα καλυπτουν δαπανες υπηρεσιων μη ανταποδοτικων !
Αυτες οι λογιστικες αλχημιες θα εβγαιναν στη φορα μονο αν η Αποκεντρωμενη ειχε το δικαιωμα να υπεσέλθει στην ουσία των αποφάσεων του ΔΣ.
Αυτο το ξερει ο Γακης γι αυτο και δεν ανησυχει.

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρωματικα
Γι αυτο και δεν εδωσε ο Γακης στον Τσωμο τα στοιχεια που ζητουσε για την προηγουμενη αυξηση των τελων.

Ανώνυμος είπε...

Αν η αποκεντρωμένη δεν ακυρώσει την απόφαση για τα τέλη αποχέτευσης και ύδρευσης τότε κάτι δεν πάει καλά. Η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου είναι ακριβώς αντιγραφή της προηγούμενης απόφασης που ακυρώθηκε. Τότε ήταν δήμαρχος ο Συκιωτης και ο Γακης ήταν στο ΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρώσω ότι η απόφαση ακυρώθηκε χωρίς να γίνει προσφυγή.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γακης μπορεί να μην έδωσε στοιχεία ο εισαγγελέας όμως άλλα αποφάσισε. Γακη αν τολμάς δημοσίευσε την απόφαση του εισαγγελέα ή τουλάχιστον να την δείξεις στους συναδέλφους σου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ η ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗ
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΤΗΡΙΑ
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΛΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ασχολείστε με τον Γακη λες και είναι το κέντρο της ενημέρωσης. Υπάλληλος στο ΤΕΙ Λαμίας ήταν χωρίς γνώση σχετικά με την λειτουργία του Δήμου. Ο Δήμος πληρώνει εταιρεία συμβούλων για να τον βοηθά.Δεν είναι προϊστάμενος είναι αναπληρωτής προϊστάμενος γιατί δεν δέχτηκε την θέση αυτή κανένας άλλος υπάλληλος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΌΦΑΣΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ Ο ΓΑΚΗΣ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Γακη λες ότι η υπόθεση έχει πάει στο αρχείο δεν μας λες και το σκεπτικό.

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε την απεραντολογια και τον υπαλληλο του δημου (Γακη) στην "διατεταγμενη" υπηρεσια των δυο τελευταιων δημαρχων για την πολιτικη επι των ανταποδοτικων τελων.
Εδω εχουμε συντονισμο και συγκεκριμενη κατευθυνση μεγενθυσης εσοδων.
Αν ειμαστε αντιθετοι σε αυτο και ασχετα ποιον ψηφισαμε πρεπει να αντιδρασουμε [οχι μονος του ο Τραχανας).
Αν λοιπον δεν υπαρχει ο Συλλογος που το εκανε παλιοτερα να βρεθει αλλος ακομη και Αγροτικος συλλογος αν υπαρχει.
Η περιφερεια ειναι υπερκειμενη Αρχη αλλα ειναι σε συνεργασια και συναλληλια με τον δημο και ακυρωνει μονο την παρατυπια οχι την πολιτικη αποφαση.
Υπαρχουν ομως και τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που εμποδιζουν την εφαρμογη της αποφασης εως οτου εκδικασθει σε μεταγεστερο χρονο.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι 4:16 Ο Πετρόπουλος που είχε τα προσόντα για προϊστάμενος έφυγε με μετάθεση, ο Βαγγέλης ο Τσάρος που έχει τις γνώσεις είναι πληροφορικαριος και δεν μπορεί να γίνει προϊστάμενος οικονομικών υπηρεσιών,ο Στάθης ο Καπελος ήταν προϊστάμενος από το υπηρεσιακό και παραιτήθηκε θα ήταν πισογυρισμα να αναλάβει αναπληρωτής οπότε ο Γακης ήταν λύση ανάγκης.

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ έχεις την απόφαση που αφορά και σένα, γιατί δεν την δημοσιεύεις?

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητέ αναγνώστη 18:45
Δεν έχω κάποια απόφαση στα χέρια μου. Αν κάποιος αναγνώστης την έχει, παρακαλώ να μας την στείλει να την ανεβάσουμε

Ανώνυμος είπε...

Την έχουν οι επτά δημοτικοί σύμβουλοι αλλά προτιμούν την σταγόνα του μαρτυρίου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΣΩΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται οι επτά πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κάνει μια πρώτη συνάντηση και προσανατολίζονται να δώσουν συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

9.25 τόσα χρόνια δεν βρέθηκαν ποτέ γιατί δεν ήξεραν και δεν είχαν διάθεση για αντιπολίτευση. Τώρα βρέθηκαν???? Και με αυτό το θέμα. Στοίχημα πως κάποιοι δεν τους θυμούνται ποιοι ήταν μαζί

Ανώνυμος είπε...

Ο Άγιος Κωνσταντίνος είναι δημοτική ενότητα και όχι δημοτική Κοινότητα...

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Μπα πως σου ήρθε αυτή η φλασια, δεν εκλέγεται αγνανταιος πρόεδρος άρα δύο τοπ.κοινοτητες. εκτός και εάν η αγναντη έχει πρόεδρο και ο άγιος έχει τι..... ??????

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φίλε μου τι είναι αυτά που λες, είναι δυνατόν να στέλνει αποφάσεις που δεν έχουν εγκριθεί από το δσ ο δήμος? Η αποκεντρωμενη εξετάζει αν οι αποφάσεις είναι μέσα στο γράμμα του νόμου. Στο συγκεκριμένο προβλέπει να ιοσοσκελιζεται το ποσό που στοιχίζει ο φωτισμός δημοσιων χώρων και τα σκουπίδια, κλαριά γκαζόν και ότι άλλο πετάει ο δημότης και ο δήμος το μαζεύει με τα έσοδα από τα τέλη στους λογαριασμούς ρεύματος. Δεν μπορεί ο δήμος να πληρώνει τα φωτοτυπικά και τις ομπρέλες στην θάλασσα με τα ανταποδοτικά του νερού ή του ρεύματος. Μια χαρά μελέτη έκανε ο γιαννακουρος γιατί να μην την αντιγράψω? Πράξεις θέλουμε όχι λόγια και γραπτά, αφήστε τα κους κους που λένε οι καρακατσαναιοι και απαιτήστε από το δήμο τα νόμιμα. Αυτα τα αβουλα συμβουλακια και προεδρακια που εγκρινανε τις αυξήσεις θα σας πούνε ότι είναι για το καλό σας οι αυξήσεις των τελών στους λογαριασμούς ρεύματος, εσείς θα τους πιστέψετε? Σας κοροιδεψανε ψιλογαζι στις εκλογές και το πρώτο πράγμα που κάνουνε είναι να πηδηξουνε μέσα στο πορτοφόλι σας το άδειο μέσω των λογαριασμών ρεύματος.Και σας είπανε ότι δεν δικαιούστε αθλητικούς χώρους τα χωριά, ναι ρε ο μωλιωτης να πάει στην σκαρφεια να παίξει τένις δίπλα είναι και περπατωντας μπορεί. Περιφρόνηστε τους είναι άχρηστοι στον ιδιωτικό τομέα αυτοί δεν θα τους έδινε κανένας εμπιστοσύνη.Γιαννη συκιωτη αν δεν καταθέσεις ένσταση θα είσαι μισό γεμάτο ποτήρι.

Ανώνυμος είπε...

Λέσα.

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο 115 του ν. 4555/2018 – Πρόγραμμα ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ ( αντικατάσταση άρθρου 227 του ν. 3852/2010 – Πρόγραμμα ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ )
Η προσφυγή ασκείται μέσα σε προθεσμία 15 ημερών από την ανάρτησή της απόφασης του ΔΣ στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ είτε από Δημοτικό Σύμβουλο είτε από δημότη που έχει έννομο συμφέρον.

Οι αποφάσεις των Τελών αναρτήθηκαν στις 2/2/2024 και άρα η προθεσμία λήγει το Σάββατο 17/2/2024

Ανώνυμος είπε...

Κύριε δήμαρχε ακούγεται ότι είστε ανοιχτό μυαλό και καλός μάνατζερ και ένας καλός μάνατζερ πρέπει να τους ακούει όλους.Διαβαστε λοιπόν από μένα τα ακόλουθα: 1)Ο Βούλγαρης ο Τσωμος και οι σύμβουλοι της δύναμης προόδου έχουν καταθέσει στον Δήμο πολλές αιτήσεις στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων τους ζητώντας στοιχεία.Απο αυτές απάντηση πήραν σε ελάχιστες. Θα σας βοηθήσει αφάνταστα αν ζητήσετε σήμερα να απαντηθούν απο την υπηρεσία όλες οι αιτήσεις όχι στην Δύναμη Προόδου (δεν είναι πλέον δημοτικοί σύμβουλοι) αλλά σε εσάς. 2) Ο συνδιασμός της ομάδας Τσωμου έχει καταθέσει πολλές προτάσεις, ενστάσεις, προσφυγές, πρέπει να τις μελετήσετε και να τις αναλύσετε και πιστέψτε με θα είναι το καλύτερο σεμινάρια που έχει γίνει και είναι εντελώς δωρεάν, ενώ σήμερα ο Δήμος πληρώνει εταιρεία συμβούλων για να βοηθήσει έναν μόνο υπάλληλο.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τραχανά διαβάζω την πρόταση Πλατανιά για τα ανταποδοτικά τέλη και διαπιστώνω ότι έχει αρκετά στοιχεία που στηρίζουν την προσφυγή. Επίσης διαβάζω ότι στην απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου δεν υπάρχουν οι προτάσεις αλλά αναφέρεται μόνο ο αριθμός πρωτοκόλλου. Μήπως θα βοηθούσε να αποσταλούν στη αποκεντρωμένη οι προτάσεις όπως είναι δημοσιευμένες στο μπλογκ?

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Έχεις δίκιο θα το επισυνάψω αλλά πες μου ο πλατανιάς γιατί δεν πάει να υπερασπίστει μόνος του την πρόταση του? Τι ρόλο παίζουν κάποιοι τελικά?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ, ΡΕ, ΦΙΛΕ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΤΙΝΑ ΚΑΝΕΙΟ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΙΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τραχανα μην σε δουλευουν οι διαφοροι ερυθροδερμοι. Στον δημο κοινοποιηθηκαν οι γνωματευσεις των υηρεσιων για την παραλια αγ. Κωννο -Λογγο η οχι.
Αν ναι τι κανουν πινουν τσαι κευλανης!

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΕΟ, ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΕ.

Ανώνυμος είπε...

Εξυπνακια προσφυγή για την ύδρευση δεν μπορεί να γίνει από καταναλωτή του Μώλου, στον Μώλου δεν έχουμε αύξηση τελών. προσφυγή κάνει μόνο ο καταναλωτής του Αγίου Κωνσταντίνου για την ύδρευση και καταναλωτής των Καμένων βούρλων για την αποχέτευση.Εκτος και αν είναι δημοτικός σύμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πλατανιάς είχε υποχρέωση να ζητήσει ορθή επανάληψη και να γράφουν στα πρακτικά οι προτάσεις του.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα τραχανά η προσφυγή σου βλέπω ότι έχει ζωρισει κάποιους, χάνουν την ψυχραιμία τους και άρχισαν να βρίζουν

Ανώνυμος είπε...

Μλοκερ δεν έχεις δημοσιεύσει ακόμη την απόφαση του εισαγγελέα για την προσφυγή του Γακη.Πρεπει να την έχεις βρει γιατί αφορά και σένα.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Θα ξαναπώ την ιστορία από την αρχή. Μετά από το γκρέμισμα του πατριαρχειου ένα χρόνο ακριβώς πριν ρώτησα την κτηματικη τι πρέπει να κάνω για να απελευθερωθει όλος ο αιγιαλός Άγιο έως λογγο. Μου λέει καταγγελία στο λιμενικό ή στην αστυνομία. Πήγα στο λιμενικό Αγίου Κωνσταντίνου και λέω βόρεια του πατριαρχειου διπλα ακριβώς μαύρος τσιμεντενια μάντρα χαμηλή και κουτρας σιτα απλή. Νότια του πατριαρχειου ακριβως δίπλα τρεις βίλες που έχουν ρίξει και βράχια. Μετά η μάντρα Καζαντζίδη και πιο κάτω 700 μέτρα δύο βίλες με δρόμο από πίσω και η βίλα του Χανς που πας από το καλαμο αριστερά και δημιουργείται αδιέξοδο.Μετα του λέω στου ζαβακου ή μαντζαβινου στο αδιέξοδο μετά το νικολοπουλο, μου λέει εμείς είμαστε ως την μύτη του καλαμου μετά είναι η Αταλάντη. Ήταν ο ψηλός ξανθός που μένει Άγιο και του λέω θες να σου δείξω ακριβώς?όχι μου λέει τα ξέρω υπόγραψε την καταγγελία τηλεφωνο και αύριο θα χτυπήσουμε με το τζιπιες και θα στείλουμε τα σημεία στην κτηματικη για να κάνει έλεγχο .Παίρνω τηλέφωνο στην Αταλάντη λιμενικό και μου λέει πηγαίνετε καλύτερα στην αστυνομία. Πάω στην αστυνομία και γράφω για την βίλα του ζαβακου μετα το καλαμο και το στενεμα του παραλιακού πού σε πετάει στο κύμα στο λογγο. Μάλιστα ήταν ο αστυν σταθοπουλος εκεί που είχε χειριστεί την έρευνα και μου λέει αφού δεν έγινε τίποτα το 10 11 που είχες καταγγείλει στον εισαγγελέα Λαμίας γιατί πιστεύεις ότι θα γίνει κάτι τώρα? Του λέω τώρα γκρεμίστηκε το πατριαρχειο. Από αστυνομία και λιμενικό φύγανε αμέσως για κτηματικη έχω πρωτοκολα. Περιμένω τηλέφωνο ή έγγραφο εως το Μάιο 23 από κτηματικη τίποτα, παίρνω τηλέφωνο μου λένε είμαστε μόνο δύο μηχανικοι και πήγαμε στο ζαβακο και είδαμε μια περίφραξη και μια σκάλα και ερευνούμε αν είναι μέσα στο αιγιαλο. Στο λογγο λέει δεν καταλάβαμε που εννοείτε δίπλα στο μπιτςμπαρ εν λογγο και μου τα μασαγε. Γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο να σου δείξω αφού γράφει η καταγγελία μαιλ και τηλέφωνο. Τα υπόλοιπα τι έκανες? Καζαντζίδη, Χανς και οι δύο δίπλα ?Βόρεια και νότια του πατριαρχειου από την υπόδειξη του λιμενικού? Δεν βρίσκω αυτό από το λιμενικό μου λέει. Βγάζω φώτο από λογγο κάνω σχέδιο και τα στέλνω μαζί με τα πρωτοκολα από αστυνομία και λιμενικό στον εισαγγελέα και κτηματικη για όλο το κομμάτι Άγιο λογγο. Πήρα τηλέφωνο Ιανουάριο και λέω τι κάνατε με το θέμα ?Λέει θα σας απαντήσουμε σύντομα και μου στείλανε αυτη την απάντηση μόνο για λογγο. Στον δήμο δεν την κοινοποιησαν και στο λιμεναρχείο σήμερα που πήρα μου είπαν αναλυτικά στοιχεία από τις παραβάσεις δεν μπορούμε να σάς δώσουμε εμείς μόνο η κτηματικη. Θα την στείλω στο Δήμο αναλυτικά αν μου δώσει στοιχεία η κτηματικη αλλιώς θα την στείλω έτσι για να δούμε τι σκέφτεται ο μπασκετμπολιστας και το δσ για το θέμα που κάνει τζιζ που έλεγε ή τα έλεγε μόνο για τις εκλογές?Αν η προϊσταμένη της κτηματικης φοβάται να κάνει την δουλειά της άμεσα θα τα στείλω πρωθυπουργό και Άρειο πάγο για να δούμε οι νόμοι εφαρμόστηκαν μόνο στην Μύκονο? Δεν θα με σταματήσει τίποτα φίλε μην ανησυχείς είμαι πρόθυμος να πληρώσω και 5 χιλιάδες ευρώ σε έξοδα, τώρα που έπεσε το πατριαρχειο θα κολωσω? Ήμουν δημοτ σύμβουλος όταν ξεκίνησε το θέμα και εγώ δεν αφήνω δουλειές στην μέση τίποτα δεν με σταματά ουτε σφαίρα. Δεν φοβάμαι κανένα όσα λεφτά και να έχει ή γνωστούς ψηλά τους βλέπω σαν μύγες έχω την νομιμότητα μαζί μου. Αργά ή γρήγορα θα προσκυνησουν όσοι παρανομούν όπως το πατριαρχειο. Στο γκουγκλ είναι ακόμα η μάντρα την μέτρησα 18 μέτρα πάνω πήγε. Κανένα στραβό μάτι ή έλεος για αυτούς που ξεφτίλισαν τον Άγιο Κωνσταντίνο, δεν δέχομαι ότι έριξα 300 χιλιάδες ευρώ για να φτιάξω σπίτια αποθήκες σε ένα ξεφτυλισμενο μέρος. Αγώνας μέχρι τέλους ή εγώ ή οι μάντρες των καταλήψεων αιγιαλού.Να είσαι σίγουρος θα χάσουν αυτοί στο τέλος. Ξέρω ότι παρά πολλοί με βρίζουν και δεν με γουστάρουν δεν με πτοεί αυτό καθόλου, ξέρω τι κάνω και τι επιδιώκω. Η κλίκα κυρμανιδη έβγαλε την φήμη ότι το πατριαρχειο γκρέμισε μόνο του την μάντρα για να μην κερδισει ο συκιωτης από μένα σταυρούς. Να έβλεπες τον επιστάτη πως με παρακαλαγε να πάρω την καταγγελία πίσω από το Μαξίμου το 18.Θα τους τσιμπήσει όλους ο σκορπιός στο τέλος

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Άσε τα ανθρωπάκια να βρίζουν φίλε σαν αυτούς τρώω 56 κάθε πρωί, ακινδυνοι είναι άδεια πουκάμισα μούσκεμα νοβοπαν σύννεφα με παντελόνια. Δεν ξέρουν τι θα πει γυπαρης

Ανώνυμος είπε...

Τραχανά έχεις κόψει καπίστρι δυστυχώς

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Κώστα, ο πολλάκις τρώει 5 για πρωινό , εσύ 56, προσεχε μην βαρυστομαχιασεις . Μην είσαι τόσο υπερόπτης, θα προσγειωθείς ανωμαλως.

Ανώνυμος είπε...

Βρήκε νόημα στην ζωή του ο Τραχανάς. Μέσα από την αφάνεια και τα σκοτάδια, γεννήθηκε ο ήρωας που όλοι περιμέναμε. Ένας Μπατμαν που θα κυνηγήσει κάθε παράβαση στη Γκοθαμ Σιτι (Α/Κ, ΚΒ). Ένας Σούπερ μαν.. ή μήπως Σούπερ Γκούφι;;

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Για σκεφτείτε να μην είχαμε στο μπλογκ τον Τραχανά; Θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Χάσαμε Σκούφια και Κρίτωνα. εεε! Όχι και τον Κώστα. βάστα γερά σε θέλει ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

Κωστα συνεχισε, μονο μην τους τα λες , ασε να παθουν.... ξαφνικιτιδα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΗΣΗ : «Ραβασάκια» για έλεγχο στέλνει η Εφορία στους πρώτους 800 φορολογούμενους που έχουν δηλώσει εισοδήματα κάτω των 10.000 ευρώ αλλά την ίδια χρονιά είχαν καταναλωτικές δαπάνες από 30.000 έως και 200.000 ευρώ.
Ποιος τοπικός παράγοντας πήρε ραβασάκι ;
Και τώρα "γλείφει" πολιτικό παράγοντα για παρέμβαση ;


Ανώνυμος είπε...

Που σαιιι φρωσοοοοοο;

Ανώνυμος είπε...

Θα σας ταραξω στην νομιμοτητα,ειπε ο Τραχανας στους χουθι του μπλοκ.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα μην τους ακούς συνέχισε να τους δικάζεις

Ανώνυμος είπε...

Λεει κανενα ψεμα ,λεει καμια υπερβολη,εχει κανενα συμφερον,μηπως ζητησε κανενα οικοπεδο στην παραλια και δεν του το δωσανε,τι εκανε λαθος;
Η ερωτηση ειναι ρητορικη και απευθυνεται στους "εντιμοτατους" συμβουλους του δημου,ολων των παραταξεων!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά όλοι οι ήρωες δεν φοράνε κάπα.. Καληνύχτα γλυκέ πρίγκιπα
(Κώστα Τραχανά)

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Σήμερα πρωί πήρα την κτηματικη την προϊσταμένη, κυροδημου, τις λεπτομέρειες των παραβάσεων δεν τις δίνουν είναι προσωπικα δεδομένα ,τον Δήμο δεν του κοινοποιουν γιατί δεν έχει αρμοδιότητα. Στα υπόλοιπα στην γειτονιά του πατριαρχειου,
Καζαντζίδη και καλαμο θα μου απαντήσουν σύντομα. Της είπα κάνε το καθήκον σου απέναντι στον απλό πολίτη που δεν μπορεί να απολαύσει την θάλασσα γιατί κάποιος πονηρός ήρθε και την μαντρωσε. Οταν έρθει και η άλλη θα τα στείλω στο Δήμο να διαβαστούν στο δσ να εκφερουν όλοι άποψη επί του θέματος, μπορεί ο αιγιαλός να μην είναι του δήμου αλλά είναι η εγγυτερη αρχή που τον επικουρει και σίγουρα θέλει το καλό των δημοτών και τουριστική ανάπτυξη και παραλιακή δημοκρατία γιατί αυτό τώρα στον Άγιο λογγο είναι χουνταρα. Μια ιστορία που δεν σας έχω πει, το 2007 που ήμουν πρώτη φορά σύμβουλος και ο φλωρακης αντιδήμαρχος και σύμβουλος από λογγο μου είπε ότι ο σύλλογος Πλάτων λογγου που εθελοντικά φύτεψε μουριες σε παραλίες ,23χρονα παιδιά ,πήρε το μηχάνημα του δήμου και πήγε να καθαρίσει το επίμαχο μονοπάτι δρόμο που οδηγεί από την αριστερή στην δεξιά παραλία και βγήκε κάποιος ιδιοκτήτης που έχει εκεί βίλα, δεν ξέρω ποιος και τους απείλησε. Μπορεί να είναι και κάποιος που δεν έχει φραξει αιγιαλο αλλά θέλει τον δρόμο μπροστά πριβε να μην παρκάρει κανείς, έχουμε διάφορα μπουμπουκομπουμπουκα εδώ. Τους είπε φύγετε από εδώ μπροστά από το σπίτι μου, σας ξέρω ποιοι είστε και που μένετε,,, ,θα σας καταγγείλω στην πολεοδομία έχετε παραβάσεις στα σπίτια σας αποθηκακια και δωμάτια παράνομα και τα παιδιά φοβήθηκαν και έφυγαν. Του είπα πες μου ποιος είναι αυτός και θα τον βάλω στην θέση του. Δεν μου έλεγε και τότε δεν ήξερα και καλά τις παραλίες του λογγου για να τον βρω. Αυτές οι συμπεριφορές με έχουν πεισμωσει τόσο και δεν υπάρχει κανένα έλεος για τα λαμογια. ,,,,, Αυτός ο σταικουρας πήγε πριν μέρες στο Καστέλι νέο αεροδρόμιο στην Κρήτη. Εντάξει η Κρήτη είναι περιφέρεια νησί γύρω γύρω τουριστική και έχει αλλα 3 αεροδρόμια. Αυτή η κακομοιρη δικιά μας περιφέρεια δεν δικαιούται ένα, στο κέντρο της Ελλάδας , δεν ζηλεύει η καρδιά του που η πόλη που εκλέγεται Λαμία έχει μόνο μιζέρια, να κάνει το μπαμ και να πει στον Μητσοτάκη θέλω αεροδρόμιο στην Λαμία να την βγάλω από την αφάνεια. Όλο το παιχνίδι γίνεται από το αεροδρόμιο τώρα, οι δρόμοι από μόνοι τους δεν σε σηκώνουν. Δεν βλέπει τα Γιάννενα την Καλαμάτα Κοζάνη κλπ

Ανώνυμος είπε...

Ισαποστολε Τραχανα προχωρα ,που ξερεις μετα θανατον να γινεις Βυσσαριων.

Ανώνυμος είπε...

Μπασκεμπολιστα εισαι ακομη στο απυροβλητο αλλα θα ρθει και η σειρα σου.

Ανώνυμος είπε...

Δεξιαρα μου, κυρμανιδαρα μου εσυ, με Μπήτα και Κεφάλα τους πηρες εκτος απο τα Τέλη και τα.... Τέλια¡!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπλοκερ Γιανακουρε ,βαλε loc aut μεχρι να συμπληρωθει το Α εξαμηνο
στην διοικηση Κυρμανιδη και μετα θα κανουμε ταμειο. Τουλαχιστον να γινει αποτοξινωση στους εθισμενους!

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δυσκολο να μην εισαι αυτοδιοικητικος αλλα ταυτοχρονα να εισαι αξιοπροσεκτος!
Αυτο το καταφερνουν ελαχιστοι, ενας εκ των οποιων ειναι ο Τραχανας!
Πρωτα για την μαχητηκοτητα των αποψεων του, και δευτερευοντως
για την σξιολογητικη του κριση.
Οπως και να εχει ,"ο τελευταιος των Μοικανων" μονοπωλει το ενδιαφερον.


Ανώνυμος είπε...

Σκετη Χαμάς