29 Φεβρουαρίου 2024

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε και επίσημα τον Επενδυτή για τον ΕΟΤ στα Καμένα Βούρλα!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΤΑΙΠΕΔ: Ανακήρυξη ως Προτιμητέου Επενδυτή της εταιρείας «INMO PARCK INVEST S.A.» για την αξιοποίηση της Ιαματικής Πηγής & Κάμπινγκ Κονιαβίτη

Αναφορά για επένδυση παραπάνω από 200 εκατομμύρια έρχεται στα Καμένα Βούρλα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ!!!Δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχείου, κατοικιών, μαρίνας, εγκαταστάσεων ευεξίας και καταστημάτων στο παλιό καμπιγκ του ΕΟΤ στα Καμένα Βούρλα και όχι μόνο!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, κατά τη συνεδρίαση του σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, αποφάσισε:
Την ανακήρυξη της εταιρείας «INMO PARCK INVEST S.A.», ως προτιμητέου επενδυτή για την αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη».
Εξετάστηκε η βελτιωμένη οικονομική προσφορά της εταιρείας «INMO PARCK INVEST S.A.», που είχε κατατεθεί στις 15.02.2024 για την αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη», και ανακηρύχθηκε ως Προτιμητέος Επενδυτής.

Το ακίνητο έχει συνολική έκταση 593.061,75 τμ και αποτελείται από δύο περιοχές (Α και Β). Σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού, προβλέπεται πώληση της περιοχής Α και μακροχρόνια μίσθωση διάρκειας 50 ετών της περιοχής Β.

Το τίμημα, που προσέφερε η εταιρεία INMO PARCK INVEST SA είναι σε παρούσα αξία:
Για την περιοχή Α: 9.338.842,98 ευρώ.
Για την περιοχή Β: 1.679.341,76 ευρώ.
Ο επενδυτής αναμένεται να υλοποιήσει τα επόμενα έτη σημαντικές επενδύσεις, αξίας τουλάχιστον 200 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση και την αξιοποίηση του ακινήτου, του παραλιακού μετώπου και των ιαματικών πηγών, με τη δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχείου, κατοικιών, μαρίνας, εγκαταστάσεων ευεξίας και καταστημάτων. Οι επενδύσεις συνάδουν με τη μελέτη ΕΣΧΑΔΑ που έχει εκπονηθεί, ενώ ο επενδυτής προτίθεται να ακολουθήσει μια βιώσιμη αναπτυξιακή στρατηγική, με ισχυρό «πράσινο» αποτύπωμα για την ευρύτερη περιοχή.

Η περιοχή Α είναι γεωτεμάχιο εκτός σχεδίου με έκταση 520.515,65 τμ και έχει μέτωπο στη θάλασσα που ανέρχεται σε περίπου 1.200 μέτρα. Σύμφωνα με τη μελέτη ΕΣΧΑΔΑ που έχει εκπονηθεί προβλέπεται χρήση Τουρισμού – Αναψυχής, ήτοι τουριστικά καταλύματα, ειδικές τουριστικές υποδομές και λοιπές τουριστικές εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης των Ιαματικών Πηγών, τουριστικοί λιμένες, κατοικία προσωπικού εγκαταστάσεων, εμπορικά καταστήματα, καταστήματα παροχής υπηρεσιών, κοινωνική πρόνοια, αθλητικές εγκαταστάσεις, πολιτιστικές εγκαταστάσεις, θρησκευτικοί χώροι, περίθαλψη, χώροι συνάθροισης κοινού, εστίαση, αναψυκτήρια, κέντρα διασκέδασης και αναψυχής, στάθμευση, εγκαταστάσεις εκθεσιακών χώρων, ελικοδρόμιο, εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων κλπ.

Η περιοχή Β είναι γεωτεμάχιο εκτός σχεδίου με έκταση 72.546,10 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο περιλαμβάνει και τις δύο ιαματικές πηγές (Μύλος και Καλλυντικά). Η ιαματική πηγή Καλλυντικών είναι αναγνωρισμένη. Η περιοχή Β καθορίζεται ως περιοχή ανάδειξης των ιαματικών πηγών και σύμφωνα με την μελέτη ΕΣΧΑΔΑ ορίζονται ειδικές χρήσεις, ήτοι χώροι προσωπικής υγιεινής, αποδυτήρια, φυλάκιο, κυλικείο, δεξαμενές, αντλιοστάσια κλπ καθώς και υπαίθριος χώρος στάθμευσης.

Μετά την προσκόμιση της Εγγυητικής Επιστολής Προτιμητέου Επενδυτή και των δικαιολογητικών που προβλέπονται στην από 21.04.2023 Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών ο Προτιμητέος Επενδυτής θα ανακηρυχθεί Πλειοδότης και θα ακολουθήσει ο προβλεπόμενος προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο, προ της υπογραφής των εγγράφων της σύμβασης.

62 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Πολύ καλό νέο και χάρηκα πολύ που θα γίνει μια κανονική αποκρατικοποιηση κατά 70 %.Επιτέλους το ταιπεδ λέει το πουλάω αγοράστε το ο highest paider το παίρνει και τέλος. Μακάρι να πούλαγε και το γαλήνη κλπ

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους μια σημαντικη ειδηση για τα Καμ. Βουρλα.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Παραμύθια είναι τίποτα δεν γίνεται

Ανώνυμος είπε...

Τρέχατε για δάνεια να επενδύσετε και εσείς....

Ανώνυμος είπε...

Αφού ξεπουλάμε που ξεπουλάμε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του τόπου μας, ελάχιστη υποχρέωσή μας στα παιδιά μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει δωρεάν και αξιοπρεπής πρόσβαση στο ιαματικό νερό στους επισκέπτες και τους κατοίκους της πόλης μας. Ειδάλλως μιλάμε απλά για απώλεια ενός δημόσιου αγαθού για τους κατοίκους και την βίαιη μετατροπή του τουριστικού "προϊόντος¨μας με την απώλεια των ανταγωνιστικών του πλεονεκτημάτων ώστε να δημιουργήσει ένα μέλλον που ευνοεί μόνο τους μεγάλους παίχτες αποκλείοντας σιγά σιγά το περιθώριο δραστηριοποίησης των ντόπιων μικρομεσαίων επαγγελματιών του τουρισμού.

Και φυσικά έχουμε όλοι μας ευθύνη, και κυρίως η διοίκηση του τόπου μας, να ελέγχουμε ότι οι πρόσθετες δεσμεύσεις που δίνονται τηρούνται (γιατί μέχρι τώρα έχουμε αποτύχει παταγωδώς να ελέγξουμε τους ενοικιαστές - πόσο μάλλον δε τους αγοραστές του μέλλοντος).

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΑ, ΑΛΛΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΧΕΙ, ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΕ ΕΙΔΟΣ Η ΣΕ ΕΣΟΔΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΗΤΑΝ ΓΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα για ποια πλουτοπαραγωγικη αξια συζητας,τις γουρνες Κουνιαβιτη! Τον ερειπιωνα με τα κουφαρια του ;Πρωην Καμπιγκ ΕΟΤ!
Τα καταπατημενα κτηματα γυρω απο αυτο που τελεσιδικησαν οι διοικητικες αποβολες!
Αν ολα αυτα εχουν αξια γιατι δεν πλειοδοτησε καποιος τοσα χρονια και κυριως οι διαφοροι φωστηρες του δημου γιατι δεν ενδιαφερθηκαν;
Δηλ αν συμφωνα με την ανακοινωση ελθει μια ιδιωτικη εταιρια και επενδυσει σε ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ- Εισφορα ΕΦΚΑ-ΦΠΑ 24%-ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΦΟΡΟ 22%-ΦΟΡΟ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ 5%και μισθωτη εργασια,εσενα τον σοβιετικο δημοτη που θα σε πειράξει;
Αντε ρε γκαντεμιδες, ανεπροκοποι ,στα τσιπουρα, που εχετε και αποψη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΔΙΚΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ. ΦΙΛΕ ,ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΕΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΤ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Φίλε, έχουν ζητηθεί τμήματα, από αρκετούς δήμαρχος εδώ και 50 χρόνια, αλλά μας δόθηκαν ελάχιστα.

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει νεοφιλελευθερισμος καλος και υπαρχει και της πλακας και που διαφερει το ενα απο το αλλο;
Αν μπορει ενας μαρξιστης σαν εσενα να το εξηγησει τοτε πας για Νομπελ.
Για να δουμε και για τον περιβοητο Πάππο σου που ειχε δικαιωματα τις γουρνες του κονιαβιτη
Μηπως ηταν Μεγας λογοθετης του Βυζαντιου και του δωθηκαν τιμης ενεκεν.
στα 1000 χρονια θεοκρατιας.
Μετα μαλλον εγινε ιπποτης επι 200 χρονια της Φραγγοκρατιας με κεντρο το καστρο της Μενδενιτσας και τα κατειχε για να κανει ΣΠΑ.
Αλλα και συνεχεια με την τουρκοκρατια για 400 χρονια ηταν Μπεης στο Ζητουνι και οτι ηθελε εκανε. Οταν φυγανε και τα πηραν οι δεσποταδες και τα μοναστηρια,τοτε μεταλλαχτηκε σε λαλογερο
Χαλαλι του αν ο παππος σου ηταν ηγουμενος και εκανε τα στραβα ματια στον Κονιαβιτη και τον κοντινο μυλο του.
Παντως σημερα ανηκουν στο κρατος και ως γνησιος κολεκτιβιστης οφειλεις να το δεχτεις.

Ανώνυμος είπε...

Και το κράτος για ποιους δουλεύει αν όχι για τους πολίτες του; Γιατί σύμφωνα με το σύνταγμά μας "Όλες oι εξoυσίες πηγάζoυν από τo Λαό, υπάρχoυν υπέρ αυτoύ και τoυ Έθνoυς και ασκoύνται
όπως oρίζει τo Σύνταγμα."

Και επίσης για πιο βιοτικό επίπεδο μιλάμε εάν δεν υπάρχει πρόσβαση των πολιτών στα δημόσια αγαθά;

Όσοι νοιώθουν ακόμη ραγιάδες ας συνεχίσουν μα συμπεριφέρονται έτσι. Να αναλογιστούν όμως ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετούν με την στάση τους, γιατί σίγουρα δεν είναι τα συμφέροντα των συμπολιτών τους. Θα έπρεπε όντως να έχουμε διεκδικήσει περισσότερα τόσα χρόνια και να μην αφήσουμε τον τόπο μας να απαξιωθεί, σε αυτό θέλω να ελπίζω ότι συμφβωνούμε όλοι. Ευθύνη όμως τώρα όλων μας είναι να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας, πριν να είναι πολύ αργά.

Ανώνυμος είπε...

Τα γενικολογα περι συμφεροντος των δημοτων με φοντο την μη παραχωρηση των ιαματικων πηγων της Γαζας,συγνωμην Κονιαβιτη,ακολουθει την γνωστη συνθηματολογια για τα μη κρατικα πανεπιστημια.
Συντηρητικοι μεχρι το κοκκαλο στην πραξη αλλα προοδευτικοι στα λογια.
Γκοου μπακ μιστερ επενδυτη!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ απαντήστε μου, τι έχει να κερδίσει ο δημότης των Καμένων Βούρλων; Γιατί για το τι χάνει από την άλλη δεν μίλησα με γενικόλογα μίλησα πολύ συγκεκριμένα για απώλεια της πρόσβασης στα ιαματικά λουτρά και την σταδιακή δημιουργία ενός all inclusive τουριστικού προϊόντος που δεν θα αφήνει περιθώριο για τους ντόποιους μικρομεσαίους επαγγελματίες να δραστηριοποιηθούν.

Από πότε το συμφέρον των πολλών ονομάζεται συντηρητισμός; Και από πότε η άγνοια, η κοντόφθαλμη αντιμετώπιση των πραγμάτων και η σύμπλευση με τα συμφέροντα των λίγων ονομάστηκαν φιλελευθερισμός; Υπάρχουν πλέον πλείστοι τρόποι δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού, σύγχρονου και βιώσιμου τουριστικού προϊόντος οι οποίοι δεν περιλαμβάνουν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τον περιορισμό του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων ενός τόπου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΝΔΥΣΕΙΣ( ΝΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ) ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ( ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ) ΟΡΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ,ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΡΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΣΗΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΛΙΔΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΕΙΤΕ Κ Λ Π ΣΤΡΑΒΟΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ.

Ανώνυμος είπε...


9:01 μ.μ., Μαρτίου 01, 2024

Φίλε,
αν έχουν ζητηθεί οπως λες τμήματα από αρκετούς δήμαρχος εδώ και 50 χρόνια, αλλά μας δόθηκαν ελάχιστα σημαινει την ανεπαρκεια των Δημαρχων. Αν εννοεις στα ελαχιστα το γηπεδο μονο, σκεψου ποσο λιγοι ηταν οι Δημαρχοι .Εδω τα δινουν στον επενδυτη πυρ παρα και λεμε και ευχαριστω.Κριμα που ειχαμε και αρμοδιους υπουργους απο την φθιωτιδα και δεν προσπαθησαν καθολου για να δοθουν στο Δημο καποια στρεμματα.Εγω πρωτη φορα απο σενα ακουω οτι ειχαν προσπαθησει απο τον Δημο τουλαχιστον τα τελευταια χρονια ειδικα μετα την κριση .

Ανώνυμος είπε...

Εισαι ανημερωτος.Ο Δημος ΚΒ ιδρυθηκε το 1964 με απορροφηση δυο κοινοτητων Καρυας και Καμενων Βουρλων.

1964 ΛΑΜΠΡΟΥ (6μηνες).
1965-1967 ΜΠΑΣΑΝΟΣ
1967-1974 #
1974-1978 ΧΟΝΔΡΟΔΗΜΟΣ
1978-1982 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
1982-1990 ΚΕΦΑΛΑΣ
1990-1994 #
1994-1998 ΕΞΑΡΧΟΣ

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
1998-2002 ΤΣΙΤΙΝΗΣ
2002-2006 ΚΕΦΑΛΑΣ
2006-2010 ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ
2010-2014 ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ
2014-2018 ΣΥΚΙΩΤΗΣ
2018-2023 #
2023- ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ

Ολοι κατι προσθεσαν ή κατι δεν καταφεραν.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Κάποιες τετραετίες έχεις λάθος, μετά τον χονδροδημο είναι Μπασανος και μετά Πλατανιάς.. Προς αποκατάσταση των τετραετίων.

ΔΚΒ είπε...

Οι προ του 1964 κοινοτάρχες πέτυχαν τα περισσότερα με το Ελληνικό δημόσιο- ΕΟΤ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ιαματικά που δώσαμε στον Μήτση τί κέρδισε η οικονομία των Καμένων. Μόνο ότι κλείσανε 30 μικρές επιχειρήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Τι κερδισε ή τι εχασε η πολη με τον επενδυτη Μητση;
Η απαντηση ειναι τοσο αυτονοητη ,οσο τι κανει νιαου νιαου!
Πρωτα τι εχασε.
Α..Εχασε την ζημιογονο χρηση των 80 εκ δρχ που εμπαινε μεσα η Πασοκαρία της κοινωνικοποιησης του συγκροτηματος
Β.Εχασε το τζαμπα ουισκυ διαφορων περιεργων που παρισταναν τους εργσζομενους χωρις πελατες.
Γ.Εχασε την εξελιξη της παρακμης που ηδη υπηρχε στα πρωην ξεν. Ραδιο, Θρονιο συν υδροθεραπευτηρια.
Δ.Εχασε την προοπτικη να ειχε την τυχη του Καμπιγκ ΕΟΤ η Γαληνη
Τι κερδισε.

Α. Ενα πεντσστερο ξενοδοχειο με προσωπικο ,φορους και τελη στον δημο.
Β.Ενα σπα εσωτερικου καο ανοιχτου χωρου (με δυνστοτητα χρησης και πελατων εκτος ξενοδοχειου )ιαματικου νερου με χαμηλη κοστολογιση-οπως στον Ιπποκρατη-.
Γ.Διαφημηση σε μεγαλες τουριστικες εκθεσεις στο εξωτερικο των Καμ. Βουρλων,αρα και προστιθεμενη αξια.
Δ. Συνεχιση ή επεκταση συμβασης -οπως και εγινε-υπο κρατικη εποπτεια μεσω μελετης ΕΣΧΑΔΑ.
Αν αυτα δεν ειναι αρκετα λογω ισως"βραχιολιου"στους πελατες εντος της μοναδος,τοτε στην υπολοιπη ελλαδα χαλκιδικη,Ροδο ,Κρητη, νησια κλπ δεν ξερουν τι τους γινεται!
Ως προς την απαξιωση των υδροθεραπευτηριων αυτο ειχε ξεκινησει με την πτωση παννελαδικα του ιαματικου θερμαλισμου.
Εκει που καταλογιζω ευθυνη ειναι στην απενταξη απο την αρχικη επενδυση του Παρκου και των δυο ερειπιων ραδιο,θρονιο ,που τα παρελαβε ομως ετσι απο την εποχη του "μαζι τα φαγαμε"

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε σε αυτούς τους "μαζί τα φάγαμε" εσύ δεν ήσουν;
Εσύ που έτρωγες;
Ξεκόλα...................

Ανώνυμος είπε...

Μονο με τον Ακη εφαγα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7.31μμ. φαίνεται ότι ήταν εισοδήματιας που δεν πλήρωνε , αγανάκτησε με τον ΕΝΦΙΑ κλπ




Ανώνυμος είπε...

It's economy stupit

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ , ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΤΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΙΑ ΣΑΣ, ΕΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΚΛΙΑΣΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΗΠΩΣ ΒΕΠΩΕΕΠΩΔΙΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. ΜΕ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

βρε ΠΟΛΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ που σας χρειαζεται

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά χαλαρώστε, ότι γίνεται, και ότι είναι να γίνει, είναι εντελώς και πέρα από την σφαίρα επιρροής σας. Ακόμα και του Δήμου την σφαίρα επιρροής.

Ότι μπορεί ο δήμος να κάνει στο μαγαζί του άκη και του πασχάλη, το ίδιο θα μπορεί να κάνει και στο μαγαζί που θα φτιαχτεί, ότι φτιαχτεί, όταν φτιαχτεί. Δηλαδή τίποτα.

Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση και λόγια καφενείου στην διάρκεια του δεύτερου προς τρίτου τσίπουρου.

‘there is a new sheriff in town’ που λένε όσοι γνωρίζουν.

ΔΚΒ είπε...

Τα βαρκοτοπια του Φλοίσβου, μετά ..
.κάμπινγκ, θα γίνει τουριστικό χωριό. Γλυτώσαμε τα κουνούπια με το μπαζωμα το 1970 , ακόμα και της ριχ'ης θάλασσας για εκατό στρεμμάτα. Ας κοιτάξουμε να φτιάξουμε και την πόλη Δήμος για τους κοινόχρηστους χωρους αλλά και οι πολιτες με τις επιχειρήσεις τους. Μας χρειάζεται επιχειρησιακό σχέδιο 5ετιας -10ετιας τουλαχιστον , άλλως θα βράζουμε στο ζουμί μας και θα ..."σκοτωνομαστε".
Πρωταγωνιστικό ρόλο βέβαια παίζει ο Ξ.Ψ. Εύστοχος ο τίτλος κ. Κυρμανιδη αλλά χρειάζεται και στρατηγική. ανάλυση, στόχευση,
μελέτες, χρηματοδοτησεις κλπ. βημα-βημα
Καληνύχτα σας.

Ανώνυμος είπε...

Ευστοχο σχολιο

Ανώνυμος είπε...

Αρε παρωπιδακηδες για αυτό έγραψα παραπάνω τρέξτε για δάνεια να επενδύσετε. Σας πλασάρουν μια βιτρίνα και εσείς νομίζετε θα γίνετε Μανχάταν. Αρε ερμα καμενα η μάλλον καημένα βουρλα

Ανώνυμος είπε...

Και ένα τελευταίο... Αφού έρχεται η ανάπτυξη όπως λέτε και θα υπάρχουν αααααφθοννεεςςςςς θέσεις εργασίας γιατί κάποιοι γαμπροί και κουνιάδοι ετοιμάζονται για εξωτερικό?

Ανώνυμος είπε...

Ανελευθερε 1,14 πμ μην συγχεεις καταστασεις.
Θα μου πεις σε ποιον μιλαω στον μαρξιστη του 19ου για τον καπιταλισμο του 21ου. Εχουμε λοιπον.
Α.Η επενδυση αυτη ηταν ζητουμενο πολλων δεκαετιων.
Β. Ειναι Αυτονομη με κατευθυνση ,αλλα δημιουργει συγχρονως διπολο υγιους ανταγωνισμου με την γκρουπ Μητση.
Γ.Μεγενθυνει την τουριστικη αγορα της πολης με δυο πενταστερα πλεον ξενοδοχεια με ιαματικα σπα .
Δ.Δημιουργει θεσεις εργασιας που αθροιστικα δημιουργουν καταναλωση στσ μικρα καταστηματα.
Ομως αν το ερωτημα ειναι γιατι συνεχιζεται το Brain Train η απαντηση ειναι οτι ο τουρισμος δεν μπορει να απασχολει γιατρους μηχανικους ,δικηγορους.,αλλα μονο συναφεις ειδικοτητες.
Συνεπως ρουφα το αυγο σου!

Ανώνυμος είπε...

Μελάτο η τηγανιτο? Γιατί εγώ θα το φάω, αλλά εσύ βλέπω στο τέλος να τρως αγγούρι.. ελεύθερο αγκορι

Ανώνυμος είπε...

Εσυ φιλελευθερο αγόρι πιστευεις πραγματι οτι θα γινει μαρινα οπως ανακοινωσε ο ΧΣ;
Οσο θα υλοποιησει ο Μητσης οσα υπεγραψε στη συμβαση αλλο τοσο θα υλοποιησουν και οι Ισπανοί όσα υπέγραψαν οτι θα κανουν.
Α να μην το ξεχάσω ο αγωγος αποχατευσης του ΒΙΟΚΑ θα περνα μασα απο το 5στερο των Ισπανων;

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις κεινο τον προϋπολογισμο του '24 μηπως τον ειδατε πουθενα;
Λιάκο μπηκε μαρτης και ακομα τιποτα;

Ανώνυμος είπε...


Ο Τακερ παιρνει συνεντευξη απο τον Πουτιν.

Πουτιν. -'Χασαμε τον Ναβάνλι μας
Τακερ.-'Συλληπητηρια,ποτε εγινε;
Πουτιν.-' ........Μεθαυριο!!!!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Όντως αυτή η χώρα που έχει πουτιν και ατελείωτο lebenraum που έλεγε ο θείος Αντυ δεν έχει πλερια δημοκρατία αλλά ο αχθοφορος δεν γίνεται σταθμαρχης και δεν εξαυλωνονται παιδιά γιατί ο θάλαμος τηλεδιοικησης κάηκε και δεν επισκευαστηκε, δεν καίγονται κορμιά στο μάτι γιατί κάποιοι κοιμηθηκαν όρθιοι, ούτε ο κάθε τρελός μετανάστης μαχαιρώνει 22χρονη στο κέντρο της πρωτεύουσας επειδή βρήκε ανοιχτά σύνορα. Ένας ουζμπεκος έσβησε την φλόγα των ηρώων από αέριο και απελαθηκε όλη η οικογένεια .Εδώ ο Αλβανός καίει την σημαία και δεν πειράζει κανένα. Μήπως ο ναβαλνι ονειρευόταν να κάνει την Ρωσία Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι και κωλοχανειο?Διαλέξτε τι θέλετε!

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Άσεμας βρε Κώστα που όλα τα σφάζεις όλα τα μαχαιρώνεις, κάνε και λίγο κράτει. Τι έγινε με τις προσφυγές σου για αιγιαλό και τέλη. Μας τ... π........ξ.....ς


Ανώνυμος είπε...

Αστον μωρε Ζηκος ειναι

Ανώνυμος είπε...

Έλεγα και εγώ δεν θα πεταχτεί η πορδή? Καιρό είχε

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Μεσιε ανώνυμε ωχαδελφιστη κάτσε στο καναπέ σου και απολαύσε την Ελλάδα που ονειρευοσουνα. Αλλά αν ήταν κόρη σου η 23χρονη θα είχες γίνει χρυσαυγιτης τώρα. Ήρθε ένα μαιλ που έλεγε εξέταση προσφυγής και το πιντιεφ ήταν άδειο θα ρωτήσω αύριο. Για τον αιγιαλο θα πάει Άρειο πάγο και πρωθυπουργός κανονικά σύμφωνα με τα διατάγματα του Άρειου πάγου έπρεπε να έχουν γκρεμιστεί ήδη.

Ανώνυμος είπε...

Μπλογκερ κάνε ένα ρεπορτάζ και βρες παλιους κάτοικους των κβ να πας πουν πως ήταν πριν από 70-80 χρόνια το χωριό μας, ποιες ήταν οι παλιές οικογενειες, πως ήταν ζωή τους; Τα ιαματικά πως ήταν πριν τον Γ.Βασιεαδη , του βάλανε στον κεντρικό δρόμο το όνομα του, που πάει να πει ότι κάτι τις πρόσφερε ως επενδυτής στο τόπο μας.
Εμείς οι νεότεροι και "παραμορφωμένοι" τους απαξιώνουμε.
Τι λες κ. Γιαννακουρε;;;

Ανώνυμος είπε...

η οικονομια ειναι σφαιρικη..και σαφως κατω απο την ομπρελα ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ κρεμονται πολλα επαγγελμαα.πχ στη Σαντορινη το 1990 οι ιδιωτες γιατροι ηταν ελαχιστοι..τωρα υπαρχει πληθωρα ολων των ειδικοτητων.δδν πιστευω να θελετε να σας εξηγησω πως χωρις μηχανικους θα γινουν εργα ανάπτυξης τα οποια περιλαμβανουν ανεγερσεισ διαφορων καταλυματων ελπιζω να το καταλαβαινετε....

Ανώνυμος είπε...

επιμένει όμως πρέπει να είναι όντως μποσικος στο κεφαλι

Ανώνυμος είπε...

Εχουν πεθανει ολοι μαζι με το τοτε.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα άκουγα ότι ο μητσης έκανε κακό στα καμένα. Ρε ειστε σοβαροί μερικοί? Ποια μαγαζιά έκλεισε το γαλήνη? Αφού σε αυτό που πουλάει έχει μονοπώλιο. Έβγαλε από το τέλμα μια κρατική επιχείρηση και έφτιαξε ένα στολίδι. Κυριολεκτικά μας ξεβλαχεψε. Μακάρι να έπαιρνε κάποιος στον Άγιο το φλασκο ή εκείνο το φέρετρο την ελαιουργικη και να έφτιαχνε ξενοδοχείο ιλουστρασιόν.,,,,,,Η επένδυση στο κάμπινγκ εοτ έχει ρίσκο γιατί δεν έχει μπροστά παραλία ασπρονερι ή καλαμου που σημαίνει ότι θα ρίξει αρκετά λεφτά για να φτιάξει παραλία καλή για μπάνιο. Για αυτό και το κράτος του ενοικιάζει και τις ιαματικές για να τον δελεασει. Η περιοχή εκεί τώρα είναι χάλια και μετά θα νοικοκυρευτει απόλυτα. Δεν θέλετε επένδυση 200 εκ στο τόπο σας? Έχετε αυτό που έλεγε ο Βλαντιμίρ Ίλιτς ουλιανοφ αριστερισμο παιδική αρρώστια των κομμουνιστών. Δεν λέτε να κάνει την επένδυση το κράτος για το καλό της κοινωνίας αλλά να μην γίνει τίποτα και να κάνει ο κοσμος ιαματικά δωρεάν δίπλα στις βρωμερες σουδές και τους βάλτους .Ήδη έχουμε αργήσει από το 10.,,,,,Ειναι δυνατόν ο γερ Βασιλειάδης να μην έκανε καλό στο τόπο? Το κράτος τον πρόδωσε γιατί του είπε έπρεπε να προβλέψεις τον πόλεμο. Αν είναι δυνατόν. Ο άνθρωπος ήταν και ήρωας της εθνικής Άμυνας.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι μαλιστα,τωρα εισαι σωστος φιλελευθερος ,οχι μπουρδες για τον καγκεμπιτη ημιτρελο της Ρωσιας!

Ανώνυμος είπε...

Ο Λενιν ηταν εγγαστριμυθος, μιλουσε με δυο φωνες.
Μια εγγραφε βιβλια για τον κακο αριστερισμο απο την αλλη εφαρμοσε τον "Πολεμικο" κομουνισμο (1919-1923) που ηταν χειροτερος,
και αφου προξενησε λιμο στην Ρωσια εκανε στροφη 180ο με την ΝΕΠ οπου επανεφερε την ιδιοκτησια στην πρωτογενη παραγωγη .
Τραχανοβιτς ασε τις ερμηνειες της ιστοριας ,αντε μην παρω το κοντοξυλο και σ' αρχισω. Φιλικα.

Ανώνυμος είπε...

O Κασελακης με τον συζυγο του πηγε ορεινη Αρκαδια σε πενταστερο ξενοδοχειο στα ελατα για σαβατοκυριακο.
Αυτο πλεον δεν ειναι κομμα ,ειναι .....Τολμη και Γοητεια.

Ανώνυμος είπε...

https://youtube.com/shorts/Eg9vQpn5sxA?feature=share

Ανώνυμος είπε...

Κλαίω από τα γέλια

Ανώνυμος είπε...

Πηγε μετα στην Τσακωνία. Τον ανεβασαν σε ενα γαιδουρι .
Τι εδειξε η φωτο, το γαιδουρι ηταν ποιο..........προικισμενο!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Ανωνυμοβιτς δεν μπορείς να καταλάβεις ιστορικά πολιτικά γεγονότα με προκατάληψη. Ο Λένιν ήταν μεγάλη προσωπικότητα γιατί κατάφερε κάτι μεγάλο παγκοσμίως μας αρέσει δεν μας αρέσει. Στο βιβλίο αριστερισμος παιδική αρρώστια του κομμουνισμου η κεντρική ιδέα είναι ότι πρέπει ο κομμουνιστής να θέλει να κυβερνήσει ένα κράτος με τις οδηγίες του μαρξισμου και να πείσει ότι οι ιδέες είναι εφαρμόσιμες ώστε να φέρει τους προλεταριους κοντά στο κόμμα και όχι απλά να κάθεται σε μια γωνία και να κατηγορεί το καπιταλισμό. Δηλαδή το κκε είναι αριστερισμος αφού δεν θέλει να κυβερνήσει. Πχ σε όλη την μελέτη της Βαϊμάρης η κεντρική ιδέα είναι ότι σκεφτοντουσαν να απελασουν τον θείο Αντυ πίσω στην Αυστρία,ακόμα το σκέφτονται. Πάντα εδώ θα είμαι να σου κάνω μαθήματα ανάγνωσης, πολύ φιλικά Γκας

Ανώνυμος είπε...

20 Λεωφορεια απο αθηνα με προορισμο τον Γοργοποταμο [ κρεατοφαγειο Τεμπέλη] θα αφησουν στα Καφε χρημα την τσικνοπεμτη 11 -12 πμ το μεσημερι!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα βγει ο Πασχαλης με το σωματειο να τους υποδεχθει με ανθοδεσμη

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα η ερώτηση... ΕΜΕΙΣ τι κάναμε μέχρι τώρα για τη γη των παππούδων μας;

Ανώνυμος είπε...

Φυρι φυρι το παει ο Μητσοτακης να αρπαξει κανενα πυραυλακο απο τον Πουτιν!
Και υστερα φταιει η δημοκρατια της Βαιμαρης ετσι Τραχανοβιτς;

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=e_B6pw4Q5xI&list=PLtwroefXgya1Z_i6dwp2onYQM5StoneGO&index=43

Απάντηση στον κ. Τραχανά

Ανώνυμος είπε...

Άσε, δεν έγινε δεκτή η προσφυγή του για τα τέλη και είναι στις *μαύρες* του. Ετοιμάζετε για προσφυγή στο άρθρο. 152 και μετά στο Άρειο Πάγο.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Είναι μικρού βεληνεκούς η Μαρία Ευθυμίου για να κάνει μαθήματα σε μένα. Την έχω ακούσει δύο λεπτά και κατάλαβα τι ρόλο παίζει. Είναι αντικομμουνιστρια και αυτό προσπαθεί να το περάσει σε μαθητές της χαμηλού αικιου. Είναι πολύ λίγη για να κρίνει την οκτωβριανη επανάσταση. Οταν κάνεις ιστορία πρέπει να είσαι ουδετερος και να αναφέρεις τα γεγονότα. Πως μπορεί να καταλάβει τι γινόταν στην Ρωσία το 17 να πολεμάς χωρίς όπλα και φαγητό . Μεγάλωσε με γαλλικά και πιάνο. Στο μπρεστ λιτοφσκ ο Λένιν έδωσε εδάφη β σημασίας όχι τις πετρελαιοπηγες του Καυκάσου. Αγόρασε ποιοτικά βιβλία αν θες να ενημερωθείς καλά όχι χαζά βιντεακια στη Τούμπα. Προσωπικά έχω υποβαθμίσει ομιλία του αγτσιδη στο σύριζα για την μικρασιατική καταστροφή δημόσια στο φμπουκ γιατί έκανε εκπτώσεις στα γεγονότα για τα αυτιά του τσιπρα. Απαξιωνω την Ευθυμίου πλήρως.