07 Ιανουαρίου 2022

Δήμος Καμένων Βούρλων: Το “ευχαριστώ ” για την νέα χρηματοδότηση για την αποκατάσταση ζημιών

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Γιάννη Συκιώτη για την έκτακτη ενίσχυση που έλαβε ο Δήμος προκειμένου να αποκατασταθούν ζημιές από θεομηνίες.

Όπως ενημερώνει συγκεκριμένα ο κ. Συκιώτης, η νέα ενίσχυση –δείτε εδώ αναλυτικά– αποσκοπεί σε υλοποίηση σχετικών τεχνικών έργων και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους Υπουργούς κ.κ. Σταϊκούρα και Πέτσα για τις άμεσες ενέργειες τους.

Το ευχαριστήριο μήνυμα του:

“Με το ποσό των 50.000 ευρώ χρηματοδοτείται ο Δήμος Καμένων Βούρλων, ως έκτακτη ενίσχυση, για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών, που προκαλούνται από θεομηνίες και έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Η καταβολή του θα γίνεται απολογιστικά, σύμφωνα με την πρόοδο των έργων, που θα εκτελεστούν. Αναφερόμαστε κυρίως σε έργα τεχνικά, που θα σχετίζονται, με το σκοπό της χρηματοδότησης.

Ευχαριστούμε θερμά τους Υπουργούς κύριο Χρήστο Σταϊκούρα και Στέλιο Πέτσα, που ενήργησαν για την χρηματοδότηση των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, καθώς διαγιγνώσκεται το βάρος, που πέφτει σε αυτούς, να αντιμετωπίσουν σε τοπικό επίπεδο, άμεσα τις έκτακτες ανάγκες, που τυχόν θα προκύψουν.”

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΙΩΤΗΣ

fonografos.net

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο,τι χειροτερο εβγαλε τουτος ο τοπος...ετσι αγκαλια να εισαστε οταν θα πατε στον πατο να μην πανε χαλαλι δυο βολια..αι να χαθειτε λαμογια

Ανώνυμος είπε...

δωρακι Σταικουρα δτον ξαδελφουλη...και μετα περιμενεις Σκουφια να ελεγθει το ποθεν εσχες του συκιωτη...δεν βλεπεις πως ο ξαδελφος τον εναγκαλιζει δειχνοντας μας πως αυτος τον στηριζει;;;

Ανώνυμος είπε...

Έξυπνος,κοσμοπολίτης,
φιλελεύθερος ο δημαρχος.Καμια σχέση με τον αντιπολιτευομενο συρφετό.Ετσι, και τον Δήμο εξυπηρετεί και τις σχέσεις με την πολιτική ηγεσία κρατάει.Αντε τώρα ένα τέτοιο δήμαρχο να θελησει ο Σταϊκούρας να τον αλλάξει με άλλον έστω και δεξιό, που όμως το 70% των ψήφων του θα στηριζεται στο συριζοπασοκ.
Άλλωστε δεν φημιζεται για αυτοκτονικές τάσεις ο υπουργος.

Ανώνυμος είπε...

Δεξιό φαγοπότι....