24 Ιανουαρίου 2022

Είδαμε άσπρη μέρα… 24/1/2022

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Απίστευτο το χιόνι αλλά και τα προβλήματα που δημιούργησε τους δρόμους. 

Οι προβλέψεις λένε για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στην διάρκεια της νύχτας, κατά συνέπεια ο παγετός θα διαδεχτεί το κύμα χιονιού.

Φωτό από www.aganet.gr



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που θεωρούν ότι κυβερνούν τον τόπο, έχουν σκοπό να ρίξουν αλάτι στους δρόμους; Εχει νυχτώσει, νιώθουμε αποκλεισμένοι στον Αγιο Κωνσταντίνοι σε ένα χωριό με τρακτέρ που πολλά από αυτά διαθέτουν σπορέα και ένα δενέχει κινηθεί να καθαρίσει τους δρόμους. Ο Δήμος φρόντισε να προμηθευτεί αλάτια ή προτίμησε-πάλι- να πλέκει δαντέλα όπως κάνει σε όλα τα προβλήματα που προκύπτουν; Είναι ντροπή, είναι ντροπή δική τους και δική μας που με την ψήφο μας τους ξαναδώσαμε ευκαιρία να ξαναδείξουν την πλήρη ανεπάρκειά τους και την ολοκληρωτική αχρηστία τους.

Ανώνυμος είπε...

Στα Καμενα περνάει
με σχετική ταχυτητα μεγάλο τρακτέρ με διπλά εχοντας πίσω μαχαίρι και καθαρίζει δρομους,ανατολική περιοχη προς Άγιο κωννο.

Ανώνυμος είπε...

Ναι μεν ο δημόσιος τομέας βρίσκεται σε διαρκή παραλυσία, αλλά μεγαλύτερο πρόβλημα, πλέον, εμφανίζει ο ιδιωτικός τομέας (Αττική Οδός). Λες και οι ιδιωτικές εταιρείες έχουν κολλήσει τα χειρότερα χούγια του δημοσίου. Πρόκειται για την πιο ανησυχητική διαπίστωση. Είναι μία κατάσταση που είναι γνωστή από την αρχή της οικονομικής κρίσης και βαίνει διαρκώς επιδεινούμενη.

Το χιόνι...σκότωσε το αφήγημα και το μονοπώλιο της προπαγάνδας «όλα στον ιδωτικό τομέα» . 5.000 οχήματα με 10.000 επιβάτες εγκλωβίστηκαν / παγιδεύθηκαν / αιχμαλωτίστηκαν στην κυριολεξία στην Αττική Οδό. Το χιόνι σκέπασε τα ΙΧ και ξεσκέπασε τους ιδιώτες της κακιάς ώρας και της κονόμας. Επιδεικτική αδιαφορία εγκληματική αμέλεια. Κλείνουν τα στόματα με χρηματισμό. Με εξαγορά συνειδήσεων. Λάθος μήνυμα το ‘’όλα έχουν μια τιμή αλλά καμιά αξία’’. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Απόσπασμα απο https://www.liberal.gr και http://oimos-athina.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Έτσι που το πας οι ελλείψεις στα τρόφιμα λόγω δυσκολίας στην μετακίνηση άρα και την τροφοδότηση των καταστημάτων είναι επειδή οι ιδιώτες δεν θέλουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους,και έτσι θα πεινάσει ο κόσμος?
Ρε δεν πάτε καλά κατσιαπλιαδες.

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό πάντως βρε παιδί μου...αν δε χιονίσει,η βρέξει,η κάνει ξηρασία, ο τόπος δεν έχει ιδιεταιρα προβλήματα.. Ο Δήμος δε από παράδοση λειτουργεί άψογα.το 🤣