14 Ιουλίου 2021

ΝΕΚΡΆ ΦΙΛΈΤΑ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Η περιοχή μετά το σχέδιο πόλης καμ βουρλων και μετά το ξενοδοχείο σισυ. Εγκαταλειμενη στην τύχη της ενώ είναι από τα φιλέτα του Δήμου μας! 


Έχει πρόσβαση σε μεγάλο δρόμο πεο και καταγάλανα θαλασσια νερά απέναντι! Μια περιοχή με μεγάλες δυνατότητες τουριστικές που θα μπορούσε να συνδέει το ασπρονερι και το παράδεισο με τη πόλη και τη νύχτα να μην βλέπεις ένα απλό σκοτάδι! 

Η παραλιακή της ζώνη παρατημένη στη τύχη της με δρόμο κλεισμένο από τη βλάστηση! Πρέπει τέτοιες περιοχές φιλέτα να αναδεικνυονται και να τις βλέπουν οι περαστικοί δυνητικοι επενδυτές! 

Έχω γυρίσει όλη τη Χαλκιδική και Πιερία, πουθενά δεν έχω δει ανεκμεταλευτες παραλίες και περιοχές φιλέτα, ούτε μέτρο! Είμαστε πανελλήνια πρωταθλητές σε αυτό  !        

Κ Τ


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε πάλι αρχίσαμε με τα φιλέτα.δεν πας για μπάνιο εκεί mr trahanovits να δεις πως θα σε φάει το φύκι και η πέτρα λατομείου? Ένα ακόμα φιλέτο είναι και η παραλία που κατεβαίνει ο βοαγριος για λασποθεραπεια.... Ότι να ναι

Ανώνυμος είπε...

Γνωστή κατάσταση εκτός σχεδίου πόλης βέβαια.Η αναγωγή με άλλες περιοχές είναι ασύμμετρη.Διαφορετικη ανθρωπογεωγραφια, αλλες βλέψεις περί τα παραθεριστικά και τουριστικα ζητήματα.
Φυσικά με πτωχευμένη την μεσαία τάξη μην περιμενουμε την κτηματαγορα να είναι ανθηρη,ούτε οι επενδυτές είναι εδώ του εύρους και της ρευστότητας των νησιων.Ουτε ο Δήμος είναι σε θέση να διαικπεραιωσει χρονοβόρες διαδικασίες οι οποίες οδηγούν με τα δικαστήρια σε αποζημιώσεις ρυμοτομουμενων .Ακομη και το *πράσινο* ταμείο είναι χρονοβόρο και θέτει και κριτήρια επιλεξιμοτητος.Με μια κουβέντα ας αρκεσθουμε στα εφικτά πρώτα (Γαλήνη,ΕΟΤ Ιαματικα)και μετά να δούμε για τα οικοπεδακια εκτός σχεδίου.

Ανώνυμος είπε...

Ένα ακινητο ειναι φιλέτο ακίνητο όταν η τιμή του δεν έχει πτωτική τάση αλλά ανοδική.Ειναι άραγε η περιοχή μας χωρίς πτώση;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

1) εχω κανει μπανιο εκει και ειναι μια χαρα ,το οτι εχει μεγαλο βοτσαλο δεν σημαινει οτι η παραλια πρεπει να αφεθει στη τυχη της ειδικα διπλα σε στρατηγικο ξενοδοχειο ! -------2) το οτι ειναι εκτος σχεδιου πολης δεν σημαινει κατι που την υποβαθμιζει ουτε ειναι ακρως απαραιτητο να ενταχθει, δηλαδη θες να πεις οτι στη πιερια και στη χαλκιδικη εχει ανθρωπους πιο εξυπνους απο εμας και ξερουν πως να αξιοποιησουν τη περιοχη τους ενω εμεις δε θελουμε να αλλαξουμε ? Δε νομιζεις οτι πρεπει να σταματησει αυτο ? Η ιστορια του ταιπεδ ειναι εκτος δημου ! Ενω αυτη η περιοχη αυριο κιολας απο το δημο με καθαρισμα δρομων κ χαλικοστρωση ,τοποθετηση 5 ομπρελων 1 αποδυτηριο 1 ντους ,ολικο καθαρισμα βατων και καναπιτσας θα γινει ελκυστικοτατη σε δημοτες και μη λουομενους !Μεσιε Σκεπαρνακο κανε κατι σου λεω πως θα γινεις ηρωας -----3)παντου εχουν πεσει οι τιμες απο το 2009 , η συγκεκριμενη περιοχη εχει δυνατοτητες μεγαλες στο υπογραφω ,ειναι διπλα σε πολη ,σε ξενοδοχεια, εχει καταγαλανα νερα , εχει μπροστα ποιοτικο δρομο πεο , κοντα σε δικτυο αποχετευσης κλπ μονο πλεονεκτηματα !Αυτη η περιοχη ανετα μπορει να χωρεσει ξενοδοχειακη μοναδα με υπογεια διαβαση στη θαλασσα

Ανώνυμος είπε...

Και ποτό μετά στο club 24

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε Τραχανά, θες να συγκρίνεις αυτή την παραλία pieria με αυτή kv Πόσο αστείος είσαι το αντιλαμβάνεσαι? Προφανώς και όχι. Απορώ πως σου απαντάμε.

Ανώνυμος είπε...

Οι παραλιες που ειναι περιζητητες εχουν ενα κοινο σημειο δεν εχουν δρομους ταχειας κυκλοφορειας με θορυβο και καυσαερια διπλα τους και εχουν αμμο κιτρινη, οπως το Γρεγολιμανο Ευβοια,οι Κουκουναριες Σκιαθου,Νεοι Ποροι Πιερια, ολη η Χαλκιδικη,Ασπροβαλτα καβαλας κλπ.
Ειναι σαν να θες να φερεις τον επενδυτη απο το λιβάδι του Παρνασσου διπλα στα χιονοδρομικα
στον 'ΑΕΡΑ' πανω απο τον Σπαρτια.
Τραχανοβιτς, ειπαμε υποψ. Δημαρχος,οχι υποψ. για το Δρομοκαιτειο.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Δεν είπα ότι είναι α κλάσης, προφανώς και υπάρχουν β κλάσης σαν αυτή που τις επισκεπτονται λίγοι άνθρωποι για διάφορους λόγους. Υπάρχει στον Άγιο τέτοια από καροπλεση έως ναυτικό όμιλο, σου φαίνεται παρατημένη? Λίγοι άνθρωποι κάνουν μπάνιο και εκει!Έχει γίνει συνήθεια η ασχήμια εκεί και η αναβάθμιση ακούγεται τρέλα! Το έχω ακούσει από το κοτρωνια αυτό όταν ήταν δήμαρχος. Στον παράδεισο δεν υπάρχει δρόμος ίδιος που περνάνε φορτηγά δύο μέτρα από τις ομπρέλες?

Ανώνυμος είπε...

Και τι είναι τα μπιτς μπαρ επανω στην παλαιά εθνική, επενδυση; Επειδή δουλεύουν με τον σλα της λαμιας.Αρκετα, κούρασες ρε Κώστα.