09 Ιουλίου 2021

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ Κ.ΒΟΥΡΛΩΝ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο   Δ Ε Λ Τ Ι Ο

Η καταβολή των αποζημιώσεων για την παράκαμψη των Καμένων Βούρλων καθυστερεί .

Οι καταστάσεις παρακατάθεσης ολοκληρώθηκαν από το Τμήμα Απαλλοτριώσεων του ΥΠΟΜΕ στις 25-2-2021 και μετά από έλεγχο εστάλησαν στην Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης του ΥΠΟΜΕ για επανέλεγχο, όπου και ακόμη βρίσκονται, διότι 45 από τις ιδιοκτησίες χρήζουν διερευνήσεων.

Το επόμενο βήμα είναι η Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης να παρακαταθέσει το ποσό της αποζημίωσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Στην συνέχεια το Τμήμα Απαλλοτριώσεων θα εκδώσει το σχετικό γραμμάτιο παρακατάθεσης της αποζημιώσεως και το γραμμάτιο αυτό με τις καταστάσεις δικαιούχων θα σταλούν στο αρμόδιο Τμήμα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Τέλος θα επακολουθήσει νέος έλεγχος των καταστάσεων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις.

Όπως είναι φανερό είναι πολύς ο δρόμος, που θα διανυθεί μέχρι οι δικαιούχοι να εισπράξουν τις αποζημιώσεις τους.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
          ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φεξε Μάη να φας τριφύλλι.Ο Ροινας όμως
ήταν με άλλη διαδικασια
και τα τσεπωσε;
Μάλλον φίλε Αργυροπουλε δεν κατέβαλλες το γρηγοροσημμο.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.Η λύση για να καταβληθούν οι αποζημιώσεις είναι απλή.Για όσες ιδιοκτησίες έχει γίνει έλεγχος και είναι εντάξει να δοθούν τα χρήματα ,όπως δόθηκαν και στους άλλους δύο( ή περισσότερους ιδιοκτήτες) πέρισυ το καλοκαίρι. Για τις υπόλοιπες 45 να γίνει ο επανέλεγχος και να αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες όταν επιλυθεί το πρόβλημα.Γιατί να μπλοκάρει η διαδικασία για όλους ? Το ερώτημα είναι καθαρό. Υπάρχουν τα χρήματα? Αρκετά ο εμπαιγμός των δικαιούχων ιδιοκτητών.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι οι χρυσοκανθαροι ΔΥ κάθε υπογραφή και μίζα.Κατα τα άλλα να πληρώσουν τα κορόιδα τέλη επιτηδευματος,αλληλεγγύης, ΕΝΦΙΑ κλπ για τους αξιοπαθουντες του δημοσίου.Ουστ.

Ανώνυμος είπε...

Η ροινου θέλεις να πεις 8:14

Ανώνυμος είπε...

Όλα για τα λεφτά.
Οποίος προλάβει αρμεγει το κράτος,και το κράτος μετά αρμεγει τους πολίτες. Ένας φαύλος κύκλος με αετονυχιδες Ροιναδες και δουλοπάροικους σερβιτόρους καφέ.
Τουλαχιστον να μένανε τα χρήματα στο τόπο εδω από οπου τα πήραν, χαλάλι στην λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...


Από τις 500 υποθέσεις συμπολιτών μας για αποζημίωση να παρακρατηθούν οι 45 που έχουν προβλήματα νομικά είτε λόγω συμβολαίων , είτε λόγω καταμετρήσεων είτε …είτε και να αποδοθούν στους υπόλοιπους συμπολίτες που δεν έχουν νομικά προβλήματα αυτά που προβλέπονται και τους αναλογούν.

Αυτές οι υποθέσεις των 45 μπορεί να κάνουν 10-15 χρόνια για να τελεσιδικήσουν νομικά !!!

Μέχρι τότε θα παραμείνουν και οι υπόλοιποι συμπολίτες μας απλήρωτοι. Αυτά λέει η Αργυροπούλιος Νομική.

Την ανακοίνωση αυτή την έβγαλε μόνος του ο κ. Αργυρόπουλος . Οι άλλοι δικηγόροι που συμμετέχουν στις απαλλοτριώσεις ρωτήθηκαν καθόλου ????

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φίλε? Άσχημα τα λέει ο Αργυρόπουλος? Τι να ρωτήσουμε τους άλλους δικηγόρους? Όποιος είναι εντάξει να πάρει τα λεφτά του. Όποιος έχει θέμα ας πάει στα δικαστήρια. Απλά πράγματα

Ανώνυμος είπε...

Θα μας τρελάνεις ρε 8.04 πμ, "νόμιμε δικαιούχε".
Η ανακοίνωση Αργυροπούλου δεν ήταν
γνωστοποιηση του προβλήματος;Που είναι η ενημέρωση των άλλων "συναδέλφων";Φταίει ο Αργυρόπουλος που έχει γίνει "θυρωρός" στο υπουργειο ,και οι απαντήσεις που παίρνει
είναι ότι κάποιοι "συνάδελφοι"υπέβαλλαν ονόματα δικαιούχων ΑΚΥΡΑ;Αντί να δούμε το πρόβλημα με την διαχωρισμό των υποθέσεων ανάλογα την ωριμότητα του κάθε δικαιούχο,εσύ θέτεις ζητήματα μη συνεννόησης τύπου Ροινα.Δεν αναγνωρίζεις ότι η υπογραφή Αργυροπούλου στην συγκεκριμένη ανακοίνωση ηταν ενέργεια μόχλευσης και όχι απραξίας.Που είναι οι άλλοι "συνάδελφοί";

Ανώνυμος είπε...

...Συνέχεια...Η Αργυροπουλειος Νομική ήταν αυτή που ως κατεύθυνση ακολουθήθηκε από τους "συναδέλφους" επί σειρά ετών για να τελεσιδικησει η υπόθεση των αποζημιώσεων της β' φάσης και η κριτική επ αυτού ,μόνο από "συναδέλφους"μπορεί να γίνει και μαλιστα επώνυμα.Αλλιως καταπίπτει σε σχόλιο ασχετου Νομικάριου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ… ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Ο κ. Παντούλας, ναι ο καφετζής και οικονομολόγος κατά δήλωσή του και από 1/7/21 Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Συκιώτη, έστειλε εξώδικο έγγραφο, άκουσον-άκουσον, με δικαστικό επιμελητή σε συνάδελφό του ιδιοκτήτρια καφέ στο Ρεγγίνι να αποσύρει τα 3 τραπέζια που έχει τοποθετήσει στον κοινόχρηστο χώρο της πλατείας (ισχυριζόμενος ότι του παίρνει την πελατεία) με την απειλή ότι σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει τα δικαστήρια !!!
Δήμαρχε Συκιώτη σε είχα προειδοποιήσει για τον σκα@@χαρακτήρα του αλλά δεν με άκουσες.
Για να σε δω πως θα χειριστείς το θέμα, όταν στο 90% των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα ΚΒ και ΑΚ υπάρχουν τέτοιου είδους παρανομίες (???) και κλείνεις τα μάτια ???

Ανώνυμος είπε...

Δε λέτε ευτυχώς που ήταν και ο Ροϊνάς και κανά δυο άλλοι ακόμα και άνοιξαν το δρόμο …….. διαφορετικά …….

Ανώνυμος είπε...

Ναι διδαξε ηθικη ο κοντος.

Ανώνυμος είπε...

Αν τον Φεβρουάριο δεν ήταν ο Αργυρόπουλος - ο μόνος γνώστης της διαδικασίας των απαλλοτριώσεων -να ετοιμάσει το εξώδικο ( στο οποίο αναφέρεται ότι έχει, κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου και ηθικής, ήδη από το καλοκαίρι του ΄20 καταβληθεί η αποζημίωση σε κάποιους )και το οποίο είχαν το θάρρος να υπογράψουν πολλοί δικαιούχοι ιδιοκτήτες και να το κοινοποιήσει στο Υπουργείο του Καραμανλή, δεν θα είχε ξεμπλοκάρει η όλη διαδικασία .Κανείς άλλος συνάδελφός του - αν και κάποιοι εκ των υστέρων προσπάθησαν να πείσουν τους πελάτες τους ότι αυτοί κινήθηκαν τάχα μου - όπως και ντόπιοι βουλευτές ότι δήθεν κατόπιν δικών τους ενεργειών προχώρησε το θέμα.Λοιπόν αφήστε τον Αργυρόπουλο να κάνει την δουλειά του, γιατί όντως έχει γίνει κλητήρας Υπουργείων και Υπηρεσιών, και να βοηθήσετε όλοι να ξεμπλοκάρει η διαδικασία για τους δικαιούχους που είναι εντάξει οι ιδιοκτησίες τους και να πληρωθούν επιτέλους.Αν βέβαια υπάρχουν τα χρήματα.

Ανώνυμος είπε...

Ένα ακόμη θέμα ανισορροπίας που σχετίζεται με την γραφειοκρατία.Εφ όσον τα δικαστήρια αποφάσισαν χρηματική αποζημίωση σε δικαιούχους απαλλοτρίωσης είναι αναπόφευκτη η καταβολή των αποζημιώσεων και άσχετα αν είναι σωστή .Επισης είναι άσχετη με τον τρόπο προείσπραξης του ενός.
Αυτός πιθανόν να χρησιμοποίησε μεθόδους που οι πολλοί ως ομάδα δικαιούχων δεν μπορούσαν να επικαλεσθούν λ.χ.ομαδικη καρκινοπαθεια ή ποσοστό Χ% επί του συνολικού ποσού για Λαδοθεραπεια ΔΥ.
Εδώ έχουμε λοιπόν ευθύνη στον τρόπο κατανομής .Θα έπρεπε να ωριμάζει διαδικαστικά κάθε δικαιούχο ξέχωρα,όπως εγινε στην περίπτωση του "δεξιοτέχνη".Έτσι μετά την έγκριση για το συνολικό ποσόν στο ταμείο παρακαταθικων να πληρώνει μόνο εκείνον για τον οποίον δεν υπάρχει εξατομικευμένο εμπόδιο .Αφήστε λοιπόν τα ανεύθυνα περί ποιος φταίει,διότι φταίει η διαδικασία.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ξέρουμε και ακούγετε έντονα στις συζητήσεις που γίνονται, ότι το εξώδικο συντάχθηκε στις διακοπές της Ιταλίας, και τα χρήματα των απαλλοτριώσεων πάλι θα έρθουνε μέσω της Ιταλίας …….

Ανώνυμος είπε...

Ποια Ιταλία, από Κογκό
και βλέπουμε.